:: ::

 
 
 

 

 

            Ανοχή, το ξαναζεσταμένο φαγητό της χριστιανικής «αγάπης»

 

 

Αγαπητή Ελληνική Θρησκεία,

τα πρόσφατα γεγονότα με τον υποτιθέμενο βιασμό της βουλγάρας μαθήτριας στην Εύβοια, με έκαναν να σκεφτώ ότι η λέξη «ανοχή» που χρησιμοποιείται σήμερα κατά κόρον από τους ανθέλληνες, έχει την ίδια προπαγανδιστική λειτουργία με την λέξη «αγάπη» των πρώτων χριστιανών.

Μετά την τρομακτική καταστροφή που υπέστη ο Ελληνικός Πολιτισμός από τις χριστιανικές συμμορίες, η πλειοψηφία των Ελλήνων γνωρίζει ότι όταν οι χριστιανοί μιλούσαν για αγάπη, εννοούσαν αγάπη μεταξύ τους και ποτέ αγάπη προς τους Έλληνες. Προς τους Έλληνες έτρεφαν άσβεστο μίσος. Κάποιοι Έλληνες δεν το έχουν καταλάβει αυτό μέχρι σήμερα, και νομίζουν ότι η χριστιανική αγάπη ισχύει προς όλους τους ανθρώπους, ασχέτως καταγωγής και θρησκεύματος.

Το ίδιο γίνεται με την λέξη ανοχή. Αρκετοί Έλληνες έχουν πέσει στην ίδια παγίδα. Νομίζουν ότι η λεγομένη ανοχή εφαρμόζεται αδιακρίτως και ισομερώς προς όλες τις κατευθύνσεις. Όμως οι ρατσιστικές και μισελληνικές προκαταλήψεις για το συμβάν στην Εύβοια απεκάλυψαν ότι η λέξη ανοχή είναι το ξαναζεσταμένο αλλά μπαγιάτικο φαγητό της χριστιανικής «αγάπης». Πάλι η λέξη ανοχή χρησιμοποιείται μονόπλευρα για να παραλύει τις αντιδράσεις των Ελλήνων.

Ανοχή αποκαλούν οι μισέλληνες την επίθεση τους κατά των Ελλήνων. Και μίσος αποκαλούν την Ελληνική άμυνα στα δικά τους εγκλήματα. Οι μισέλληνες ζητούν να επιδεικνύουμε ανοχή στην ρατσιστική και ανθελληνική τους προπαγάνδα. Όταν θέλουν να συκοφαντήσουν τους Έλληνες ζητάνε για ανοχή, αλλά όταν πρόκειται να αντιμετωπίσουν την ελληνική επιχειρηματολογία, μας αποκαλούν φασίστες. Εφαρμόζουν την λαϊκή ρήση «τα δικά μας-δικά μας, και τα δικά σας-δικά μας»

Δυστυχώς αρκετοί Έλληνες έχουν πέσει θύματα της ανθελληνικής προπαγάνδας και νομίζουν ότι η ανοχή για την οποία μιλούν οι μισέλληνες, ισχύει για όλους τους ανθρώπους. Η συμπεριφορά των χριστιανικών πολιτικών στο συμβάν της Εύβοιας γκρέμισε κάθε αυταπάτη.

Ελπίζω να μην χρειαστεί άλλη μία ολοκληρωτική καταστροφή του Ελληνικού Πολιτισμού και άλλα 2000 χρόνια για να συνειδητοποιήσουν όλοι οι Έλληνες ότι ο όρος ανοχή είναι το ίδιο δόλωμα όπως η χριστιανική «αγάπη». Είναι η ίδια παγίδα των χριστιανών με άλλο όνομα. Ακούγεται άκακη και ουδέτερη ως λέξη αλλά  υποκρύπτει μονομερή ανοχή-υπέρ των ανθελλήνων, και μονομερή δυσανεξία-κατά των Ελλήνων.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Φ. Αγγελίδης

4η Ισταμένου μηνός Μαιμακτηριώνος, έτους 2782 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα