:: ::

 
 
 

 

Η Ελληνική Θρησκεία υπερασπίζεται την ανοχή και την ελευθερία του λόγου;

 

Η Ελληνική Θρησκεία υπερασπίζεται την ελευθερία του λόγου και την ανοχή προς την διαφορετική άποψη. Απαγορεύει την ένταση και τις αιματηρές συγκρούσεις ανάμεσα στους ανθρώπους. Το να επιβάλεις σε κάποιον τις απόψεις σου δια της βίας είναι αντίθετο με την ουσία του Ελληνισμού.

Είναι αναγκαίο η Πίστη στους Θεούς να αποκτηθεί με ελευθερία βουλήσεως και συνειδήσεως. Η Ελληνική Θρησκεία έχει ως βασικό στοιχείο το στοιχείο του εξαγνισμού από κάθε μίασμα με το οποίο οι άνθρωποι καθαρίζονται ψυχικά από τα σφάλματά τους ενώπιον των Θεών.

Αν κοιτάξουμε την ιστορία της Ελληνικής Θρησκείας και τα Ηθικά Διδάγματα των Ιεροφαντών θα δούμε πώς οι Έλληνες εγκαθίδρυσαν και εφήρμοσαν την αρχή της ανοχής. Σε κάθε σημείο της ιστορίας τους κατέστρεψαν παράνομες πρακτικές κατά της ελευθερίας των ανθρώπων. Γκρέμισαν τα είδωλα των σκοταδιστών τυράννων και δημιούργησαν ένα ελεύθερο και ανεκτικό περιβάλλον. Σε κάθε περιοχή η Ελληνική Θρησκεία έκανε δυνατό να ζουν άνθρωποι με διαφορετική γλώσσα και πολιτισμό με ειρήνη και ελευθερία, δίνοντας σε αυτούς τους ανθρώπους σοφία, πλούτο και δικαιοσύνη.

Η ανοχή λοιπόν είναι από τα βασικά στοιχεία της Ελληνική Θρησκείας. Και όποιος δεν δείχνει ανοχή στον αδελφό του τιμωρείται αυστηρώτατα από τους Θεούς.

Όμως προσοχή: Ο βαρβαρισμός που υπάρχει σήμερα στον κόσμο κάτω από το όνομα συνύπαρξη/συμφιλίωση με την εγκληματική αίρεση των ναζωραίων, και η συμμαχία βαπτιζόμενη ως ανοχή προς τους εγκληματίες ναζωραίους είναι ιδέες παντελώς άσχετες και ξένες προς τα διδάγματα της Ελληνικής Θρησκείας και του Ελληνισμού. Αυτές είναι ιδέες και έργα εγκληματιών πολέμου, απατεώνων και συκοφαντών που δεν έχουν να κάνουν σε τίποτε με τον Ελληνισμό και την Θρησκεία.  Αντιθέτως κάνουν κακό στον Ελληνισμό διότι τον γελοιοποιούν, τον εξευτελίζουν και τον μολύνουν χριστιανικά.

Οι συνοδοιπόροι των ναζωραίων θέλουν με αυτά τα συνθήματα να διαπράξουν τα εγκλήματά τους στο όνομα της Ελληνικής Θρησκείας. Ζητούν να σφαγιαστούν οι Έλληνες από τους ναζωραίους στο όνομα δήθεν της ανοχής. Ζητούν να αφανιστεί ο Ελληνισμός στο όνομα της Ελληνικής Θρησκείας.

Η λύση που θα εφαρμοστεί στους εγκληματίες που προσπαθούν να διαπράξουν τα εγκλήματά τους στο όνομα και υπό το κάλυμμα της Ελληνικής Θρησκείας θα είναι η αυστηρώτατη τιμωρία.

Με λίγα λόγια: η Ελληνική Θρησκεία δεν υποστηρίζει τρομοκράτες και την τρομοκρατία όπως θέλουν να την παρουσιάσουν ωρισμένοι «εθνικοί» απατεώνες. Δεν υποστηρίζει τους τρομοκράτες και τους δολοφόνους που κατέστρεψαν και καταστρέφουν τον Ελληνικό Πολιτισμό και τους ξένους πολιτισμούς.

Η Ελληνική Θρησκεία είναι η λύση για την πάταξη της γενοκτονίας των Ελλήνων και των άλλων λαών από τους ναζωραίους. Ο Ελληνισμός και οι Έλληνες δεν ανέχονται την βία και την τρομοκρατία. Την καταπολεμούν και την πατάσσουν με αυστηρότατα μέτρα.

Η Ελληνική Θρησκεία δεν έχει καμμία ανοχή στην τρομοκρατία, ασχέτως αν ωρισμένα «ελληνοκεντρικά» καθάρματα την παρουσιάζουν έτσι για να την ποινικοποιήσουν και να την εξευτελίσουν. Τα «ελληνοκεντρικά» καθάρματα παρουσιάζουν την Ελληνική Θρησκεία ως έχουσα όχι μόνον ανοχή αλλά και ...αγαστή συνεργασία(!!!) με την τρομοκρατική οργάνωση των ναζωραίων ενοχοποιώντας έτσι κάθε Έλληνα θρησκευτή.

Η τρομοκρατική οργάνωση των ναζωραίων δεν μπορεί να διεκδικήσει καμμία νομιμότητα επειδή ωρισμένα μέλη της παριστάνουν προβοκατόρικα τους Έλληνες και κάνουν δήθεν ότι προσεύχονται στον Δία και τους Πατρώους Θεούς.

Όλοι αυτοί οι προβοκάτορες διαστρεβλώνοντας πλήρως την έννοια της ανοχής, παρουσιάζουν την Ελληνική Θρησκεία ως υποθάλπουσα  την βία και την τρομοκρατία.

Οι εγκληματίες που μιλάνε για συμφιλίωση με τους ναζωραίους φονιάδες των λαών, διαδίδουν ψευδώς ότι τάχα αυτό είναι το πνεύμα της Ελληνικής Θρησκείας: ανοχή, παραγραφή, συμβιβασμός με τα εγκλήματα των ναζωραίων φονιάδων!!! Παρουσιάζουν έτσι την Ελληνική Θρησκεία ως υποστηρίζουσα την τρομοκρατία. Ως υποστηρίζουσα την βία, τις σφαγές και την γενοκτονία λαών, εθνών και πολιτισμών. Ως παρέχουσα άλλοθι στους φονιάδες ναζωραίους, ως συνεργάτη του χριστιανισμού στις σφαγές που διέπραξε και διαπράττει.

Παρουσιάζουν τον Ελληνισμό ως συμπαθούντα του ...χριστιανισμού!! κάνουν ότι είναι δυνατόν να χρεώσουν τα εγκλήματα του χριστιανισμού στην δήθεν ...Ελληνική του καταγωγή!!

Προκαλούν την οργή και τον αποτροπιασμό στους Έλληνες διότι τους παρουσιάζουν ως τρομοκράτες και δολοφόνους των λαών. Τους παρουσιάζουν ως συμφιλιωμένους με τρομοκράτες και δολοφόνους λαών. Το προδοτικό σύνθημα «συνύπαρξη και ανοχή με τον χριστιανισμό» σημαίνει συμμετοχή και υποστήριξη στα εγκλήματα που διαπράττει ο χριστιανισμός κατά της ανθρωπότητος.

Δεν έχει κάποιος παρά να διαβάσει σε διάφορα έντυπα «εθνικών» και στο διαδίκτυο, κείμενα «ελληνοκεντρικών», «αρχαιολατρών» και «εθνικών» που μιλούν για συνύπαρξη και αγαστή συνεργασία με τους φονιάδες ναζωραίους. Αυτά τα φασιστοειδή γουρούνια προτρέπουν συνεχώς τον λαό να συμπράττει και να παρέχει βοήθεια στους εγκληματίες ναζωραίους για να αφανίζουν έθνη και πολιτισμούς.

Τέτοια κείμενα γιαχωβικής ηλιθιότητος και εμετικού φασισμού μόνον από τρομοκράτες και ψυχανώμαλους μπορούσαν να γραφούν. Κατακάθια της Ελληνικής κοινωνίας που συναναστρέφονται τον χριστιανικό υπόκοσμο ψάχνουν απεγνωσμένα να φορτώσουν την εγκληματική τους δράση στον Ελληνισμό και τους Θεούς. Τους θέλουν αρωγούς στην τρομοκρατική τους δράση.

Τέτοια αγάπη και τέτοιος φανατισμός για τον Τζεσουά υπάρχουν μόνο σε κείμενα ρασοφόρων του χριστιανικού τύπου. Οι απίστευτοι διωγμοί κατά των Ελλήνων θρησκευτών που έχουν κηρύξει αυτά τα φασιστικά κατακάθια της κοινωνίας δεν έχουν προηγούμενο. Παριστάνοντας τους Έλληνες και σε αγαστή συνεργασία με τους επιφανείς ναζωραίους καταδιώξουν με λύσσα και φανατισμό τους Έλληνες επειδή αμύνονται για τον Ελληνισμό, το Έθνος και την Θρησκεία.

Τρομοκρατούν τους Έλληνες απειλώντας τους να μην αμυνθούν κατά της χριστιανικής πανούκλας διότι δήθεν θα θυμώσουν οι ναζωραίοι και θα τους σφάξουν. Τρομοκρατούν τον Ελληνικό λαό λέγοντάς του ότι οι ναζωραίοι είναι πολυάριθμοι και αδελφοί του και πρέπει να ξεχάσει τις σφαγές και να συμφιλιωθεί με τον κατακτητή.

Τέτοια επίδειξη χριστιανικής προπαγάνδας προκαλεί οργή και αγανάκτηση. Σαν να διαβάζεις έντυπα του χριστιανικού μεσαίωνος. Οι δηλώσεις αυτών των «εθνικών» καθαρμάτων προσβάλουν την νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων. Προσβάλλουν τον Ελληνισμό και την Ελληνική Θρησκεία.

Είναι δειλοί όμως διότι αυτά που γράφουν δεν μπορούν να τα πράξουν: δεν τολμούν να σηκώσουν τα όπλα κατά του Ελληνισμού μαζί με τα χριστιανικά φιλαράκια τους. Δεν τολμούν να επιτεθούν ενόπλως κατά των Ελλήνων όπως διατάζει ο ψευτοθεός τους.

Αν θέλουν οι «εθνικοί» που απειλούν τους Έλληνες ότι θα τους σφάξουν οι ναζωραίοι αν αντισταθούν, δεν έχουν παρά να οπλίσουν τα χέρια των ναζωραίων και να πολεμήσουν στο πλευρό τους. Οι Έλληνες θα χαρούν να τους αντιμετωπίσουν στο πεδίο της μάχης.

Αυτή η συμμορία των «εθνικών» παρουσιάζει τους Έλληνες ως αιμοσταγείς δολοφόνους και τους ναζωραίους ως άκακους, αθώους, αδελφούς και απελευθερωτές που θα διώξουν τους «κακούς» και «αιμοβόρους» Θεούς για να μπεί το εσταυρωμένο Κτήνος στην θέση Τους.

Αλλά ξεχνούν αυτοί οι «εθνικοί» αλήτες ότι ποτέ οι Πρόγονοι των Ελλήνων δεν παραιτήθηκαν από τον Ιερό Πόλεμο. Ακόμη και όταν τα χριστιανικά κτήνη τους έκαιγαν ζωντανούς. Ποτέ δεν πρόδωσαν τον Ιερό Πόλεμο και ποτέ μα ποτέ δεν παράκουσαν τις εντολές των Θεών. Διότι οι Έλληνες δεν υπήρξαν ποτέ άθεοι και συνεργάτες τρομοκρατών όπως αυτοί οι «εθνικοί» αλήτες που μιλούν για συμφιλίωση, συνεργασία και ανοχή στον χριστιανισμό και στα εγκλήματά του.

Το κίνημα του Ελληνισμού έδειξε υπομονή σε κάποιους «εθνικούς» διότι νόμιζε ότι οι προσπάθειές των θα αναδείκνυαν την τόλμη, την ανδρεία, την σοφία και το κλέος των Προγόνων. Ότι θα καλλιεργούσαν την ανοχή και ελευθεροφροσύνη των Προγόνων. Ότι θα υμνούσαν τους Θεούς και την Πατρίδα.

Όμως αυτά που γράφουν οι «ελληνοκεντρικοί» και «εθνικοί» αλήτες είναι ένα σίχαμα φρενοβλάβειας και απύθμενου ρατσισμού από άτομα που θέλουν να τιμωρήσουν, να συνθλίψουν και να θανατώσουν όποιον και ότι δεν υποτάσσεται στην αίρεση των ναζωραίων. Άρα ταυτίζονται με τον ναζωραίο εχθρό που δήθεν πολεμούν.

Καλούνται οι Έλληνες να απαγορεύσουν οποιαδήποτε αναδημοσίευση άρθρων τους στα έντυπα του «ελληνοκεντρικού» φασισμού.

Καλούνται οι Έλληνες να διακόψουν κάθε σχέση με άτομα που βλέπουν την Ελληνική Θρησκεία με αυτό τον τρόπο. Πρέπει να διασωθεί η τιμή του Ελληνισμού και της Θρησκείας.

Το χειρότερο κακό που έχουν διαπράξει αυτοί οι «εθνικοί» αλήτες είναι ότι έχουν εξευτελίσει την Ελληνική Θρησκεία στα ΜΜΕ όταν όλοι οι επιτήδειοι δημαγωγοί δείχνουν τα κείμενα αυτών των καθαρμάτων και φωνάζουν «ορίστε το πνεύμα και το ήθος των αρχαίων», «ορίστε ο Ελληνισμός που συμμαχεί με τους φασίστες και τους τρομοκράτες», «ορίστε ο Ελληνισμός που είναι σύμμαχος του χριστιανισμού», «ορίστε ο χριστιανισμός που είναι η συνέχεια του Ελληνισμού», «ορίστε πώς υβρίζουν τον Μέγα Αλέξανδρο οι Έλληνες», «ορίστε πώς θέλουν να συνεργαστούμε στην τρομοκρατία κατά των λαών οι εθνικοί», «ορίστε πως ζητούν από τους Έλληνες να σκοτώνουν άλλους λαούς στο όνομα του Χριστού οι ελληνοκεντρικοί εθνικιστές», «αφού οι Έλληνες συνυπάρχουν και ανέχονται τους χριστιανούς άρα και αυτοί τα ίδια εγκλήματα κάνουν, δεν διαφέρουν σε τίποτε».

Χειρότερος από τον ναζωραίο σφαγέα των λαών είναι αυτός που διαλαλεί ανοχή και συνύπαρξη με τον ναζωραίο σφαγέα. Αυτός που νομίζει ότι υπηρετεί την Πατρίδα και τους Θεούς με χριστιανικούς τρόπους.

 

       Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα