:: ::

 
 
 

 

           Η ευνομία των Θεών και η ανομία των ναζωραίων

 

Αυτές τις μέρες η κοινή γνώμη απασχολείται με το φαινόμενο του ναζωραίου αρχιπαπά που χρημάτιζε δικαστές. Μέσα στον κατακλυσμό αποκαλύψεων  των ναζωραϊκών σκανδάλων που ακολούθησε, η κοινή γνώμη βρέθηκε αντιμέτωπη με διεφθαρμένους δικαστές, με κίναιδους αρχιναζωραίους, με υψηλόβαθμους παπάδες εμπόρους ναρκωτικών, και όσα μύρια χρηστά.

Η ηγεσία των κατακτητών ναζωραίων επέλεξε την τακτική του περιορισμού του προβλήματος σε λίγα πρόσωπα, ώστε με την επιρροή που ασκεί στα κανάλια και τους εκδότες να στρέψει την προσοχή σε άλλα ζητήματα που θα ανακύψουν, περιμένοντας έτσι να ξεχαστεί το ζήτημα με την πάροδο του χρόνου.

Το μέγιστο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ηγεσία των ναζωραίων αυτή την στιγμή είναι ότι δεν μπορεί να παραπέμψει το θέμα στην «αδέκαστη δικαιοσύνη» πριν πειστεί η κοινή γνώμη ότι η τελευταία έχει αυτοκαθαρθεί. Το χιλιοπαιγμένο θέατρο των ναζωραίων που για να επιδείξουν ήθος ζητούν διευρυμένη νομοθετική εξουσία για να τιμωρούν οι ίδιοι τους παραβάτες, της πολιτείας που παραπέμπει στην «άμωμη» δικαστική αρχή και της κυβερνήσεως που τηρεί μη παρεμβατικό ρόλο δεν πείθει κανένα. Όλοι στην ίδια ταβέρνα μοιράζουν τα καρβέλια του αδυνάμου λαού. Στην ίδια στοά που ανήκουν λαμβάνουν και μοιράζουν πλούτο και εξουσίες.

Ο λαός μαθημένος στην αδυναμία και την αδράνεια επιλέγει απλά την κυβέρνηση των ναζωραίων που θα του κάνει για λίγο τα χατίρια ή δεν θα είναι τόσο τυραννική όσο η προηγούμενη. Μαθημένος στην ναζωραϊκή απάθεια και ιδιωτεία προτιμά να ξεχνά και να ανέχεται τους διεφθαρμένους αλαζόνες κυβερνήτες. Ο λαός απαίδευτος, ανιστόρητος, ουσιαστικά αδίδακτος στην παράδοσή του κείται  αποκομμένος από τις ρίζες του και την λύση των προβλημάτων του.

Τα υπόδουλα έθνη κάτω από το πολιτικό μόρφωμα του βυζαντινού ήθους και του αθεϊστικού δυτικού κοινοβουλευτισμού αναμασούν λέξεις και έννοιες που τα διατηρούν σε σύγχυση παραλύοντας κάθε αντίδραση. Η καραμέλα του ιουδαιοχριστιανικού θεού που τα βλέπει όλα και τα τιμωρεί σε μια άλλη ζωή, παρέα με την δανεική ευδαιμονία της δύσης και του εκσυγχρονισμού σωρεύει την κατάντια, την δουλικότητα, τον εξευτελισμό μαζί με τα πλαστικά μηχανικά και ηλεκτρονικά παιγνίδια που ανταλλάσσει για την ελευθερία, την αξιοπρέπεια, την υγεία, την ομορφιά, την δημιουργία, το μυστήριο της κοινωνίας με το θείο, την γνώση και το καλό στο φυσικό και αληθινό του νόημα.

Το ιδεολογικό κενό της πορείας της ανθρωπότητος και του είδους του πολιτισμού που παράγει, αποκαλύπτεται σε όλο του το μέγεθος καθώς τα δάνεια της δύσης στέρεψαν και ο θεός των χριστιανών δεν εμφανίζεται ως καταστροφέας των εθνών και του κόσμου, και σωτήρας μίας χούφτας πιστών του ναζωραίων.

Αντίθετα τα πολυθεϊστικά έθνη, στη γη εγείρουν αξιώσεις για ανακατάληψη της απολεσθείσης με αίμα, δικαιωματικής πολιτικής και θρησκευτικής εξουσίας, ενώ στους Ουρανούς πληθαίνουν τα σημεία και τέρατα της παρουσίας των Θεών. Οργανώσεις και πολιτικά σχήματα με σκοπό την ένθεη συμπολιτεία, την ένθεη αμφικτιονία, τις πόλεις-κράτη αυτοτελών εθνών, πληθαίνουν κάθε μέρα σε όλες τις γωνιές της Ευρωπαϊκής και Αμερικανικής Ηπείρου.

Ακραία καιρικά φαινόμενα που ξεσπούν αιφνιδιαστικά, πέρα από κάθε πρόβλεψη και φυσικές καταστροφές με διαρκώς επιταχυνόμενο ρυθμό σηματοδοτούν το σήμερα και θα καθορίσουν τον αυριανό κόσμο των ανθρώπων. Η αυταρχία των μονοθεϊστών, ναζωραίων και ισλαμιστών, πάνω στους λαούς και το έκδηλο μίσος απέναντι στην φύση, τον κόσμο και την ίδια την ζωή φέρνει γοργά τον όλεθρο και τον αφανισμό τους.

Τα σχέδια των Θεών δεν ξεδιπλώνονται για να αφανίσουν το απόστημα του αρχιπαπά διαφθορέα αλλά την διαφθορά του ναζωραίου ως ύπαρξη. Η τιμωρία των Θεών δεν περιορίζεται στο πρόσωπο του κίναιδου αρχιμανδρίτη ή στο κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών, αλλά στην τιμωρία της εμπορίας ψυχών, σωμάτων, στην τιμωρία παραβατών στο σύνολο, των ενσαρκωμένων και μη ψυχών τους.

Πολλοί συγκάτοικοί μας σε αυτόν τον τόπο δεν έχουν αντιληφθεί την σχέση αθεΐας και μονοθεϊσμού και ακόμα τα διακρίνουν ως αντίθετα. Δεν μπορούν να μας καταλάβουν όταν αποκαλούμε τους χριστιανούς άθεους και τους άθεους χριστιανούς, αφού δεν γνωρίζουν ότι ο χριστιανισμός ξεπήδησε ιστορικά από την αθεϊκή ασέβεια και σε αυτήν νομοτελειακά καταλήγει.

Ο ανατολίτης γιοσουφάκης και οι αθλιότητές του δεν αποτελούν πρόβλημα για μας, αλλά χαρά. Σημάδι ότι τα έργα του δεν μένουν στο σκοτάδι και η φυσική τιμωρία θα έρθει και θα απαλύνει την δυστυχισμένη του ψυχή που έχει εγκλωβιστεί στις κατακόμβες του χριστιανικού δόγματος.

Δεν υπάρχει άφεση για του άθεους με αθεϊστική ιδεολογία ή ναζωραϊκή. Η ύλη που λατρέψανε τους καίει τα χέρια, στεγνώνει το αίμα, νεκρώνει το νου. Η ψυχή τους βαριά από τιτανική ύλη παρασύρεται στον όλεθρο που επιφυλάσσει ο Ζευς για τους παραβάτες των Φυσικών Νόμων.

Καθημερινά οι Έλληνες αποτινάζουν το σκουριασμένο μέταλλο της ναζωραϊκής ασεβείας, αποκηρύσσουν τους κοσμικούς νόμους των ναζωραίων «δικαστών» και οργανώνονται σε θρησκευτικοπολιτικές κοινότητες. Το όραμα των δίκαιων, ελεύθερων, μαγευτικών Πολιτειών δεν είναι όνειρο. Είναι βουλή Θεών και ηθική επιταγή ανθρώπων. Το όραμα είναι δηλωμένο, τα μέσα παραμένουν μυστικά. Ένα πράγμα είναι μόνο γνωστό. Ο πόνος των ασεβών θα είναι ανάλογος των εγκλημάτων τους και όσο παραμένουν εχθροί των λαών που τυραννούν θα αυξάνεται δυσανάλογα σε κάθε τους ενσάρκωση, σε κάθε τους θάνατο. Οι Ιερείς και οι Ιέρειες είναι εν ζωή και εν ενεργεία στην ολοκλήρωση του Θεϊκού σχεδίου της Καθάρσεως.

Τα ένθεα έθνη δεν θα ταλανίζονται πια από τον ζυγό των βεδουΐνων της ερήμου. Θα αναπνεύσουν  τον καθαρό αέρα των βουνών της Ελευθερίας. Θα κολυμπήσουν στους ωκεανούς της ζωής, θα τραφούν στις εύφορες κοιλάδες της ισονομίας. Θα γευτούν το κρασί της χαράς του Διονυσιακού πνεύματος, την απενοχοποιημένη ηδονή του έρωτα της Αφροδίτης, το γλυκό ψωμί της Δήμητρος, την οικιακή ειρήνη της Εστίας, τις τέχνες του Ηφαίστου, την δικαιοσύνη και την Δημοκρατία του Διός.

Μύστες θα νουθετούν τους ανθρώπους στην εξανθρώπινση, και την Θεία κοινωνία του Ολύμπου στους ενάρετους. Ασκληπιάδες ιατροί θα απαλύνουν αβασάνιστα και καταλυτικά τον σωματικό και ψυχικό πόνο. Ήρωες και Δαίμονες θα τους οδηγούν στα μονοπάτια των Μακάρων. Το εμπύρειο σώμα του Ηλίου και το αιθέριο σώμα της Γαίας θα χορεύουν πάλι αρμονικά, δεχόμενα τις ανθρώπινες προσφορές και φροντίδες προσφέροντας αδιατάρακτο βίο στους ευσεβείς θνητούς. Μύστες και πρόγονοι θα χαίρονται μαζί τους στις γιορτές και τις χαρές και θα παρηγορούν τις ανθρώπινες λύπες.

Οι Αθάνατοι Θεοί περιμένουν εκεί που ήταν πάντοτε να στρέψουμε το βλέμμα μας. ΟΥΡΑΝΟΘΕΝ Η ΔΩΡΕΑ.

Δέξιππος

4η Ισταμένου μηνός Ανθεστηριώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα