:: ::

 
 
 

                             

               ΑΝΟΛΥΜΠΙΑΣ 2004-Ουδέποτε τελευθείσα                                                 

 

Η ανθρωπόμορφη ολιγαρχία των άξεστων υλιστών που ταλαιπωρεί αυτόν τον τόπο και μερικές χιλιάδες έμμισθα ανδράποδα, διοργανώνουν την εμπορική φιέστα με το κλεμμένο όνομα Ολυμπιάδα. Με την έπαρση πιθήκων που χαίρονται από την εκπυρσοκρότηση ενός όπλου που βρήκαν καταγής πανηγυρίζουν μεθυσμένοι από την δύναμή τους.

Είπε ο σοφός Ηρόδοτος: «Ομίλου αχρείου ουδέν εστίν ασυνετώτερου ουδέν υβριστικότερου».

Στην εκατόμβη των νεκρών εργατών-θυμάτων αυτής της αθλητικής κερδοσκοπίας και της καταστροφής του ελάχιστου φυσικού χώρου, προστίθεται και η μέγιστη ύβρη: της ασύστολης χλεύης των Θεών μας. Τα υλιστικά αποστήματα του χριστιανισμού ένιωσαν αρκετά δυνατοί να περιφρονήσουν τις ίδιες τις Κοσμικές Οντότητες. Αυτοί οι χριστιανοθρεμμένοι υλιστές ανεπίδεκτοι νοήσεως της Οντολογίας των Ουρανών εξίσωσαν τις αεί ζώσες δυνάμεις με την ιουδαϊκή σκεπτομορφή. Ανίκανοι να κατανοήσουν ότι η πραγματικότητα είναι οι Θεοί που την εφορεύουν τόλμησαν να βάλουν το όνομα των Θεών σε απαίσια εμπορικά κουκλάκια για πλείστες κερδοσκοπικές εφαρμογές. Είπε ο σοφός Πιττακός: «Άπληστον το δια παντός κέρδος».

Με την προτροπή της φτιασιδωμένης άπληστης αριβίστριας και το ταλέντου ενός μισοηλίθιου διαφημιστή παρουσίασαν μετά τυμπανοκρουσιών τα υβριστικά τερατουργήματά τους. Η νοητική μυωπία τους δεν τους επέτρεψε να καταλάβουν γιατί η Ελληνική Ψυχή ένιωσε αηδία και αποτροπή. Δεν μπόρεσαν να αντιληφθούν γιατί δέχτηκαν σωρό από καταγγελίες και αγωγές που πάγωσαν για το τέλος της φιέστας τους. Επέλεξαν τον δρόμο της εμπορικής προπαγάνδας δισεκατομμυρίων από τα χρήματα των φορολογουμένων. Επέλεξαν το διαφημιστικό καταιγισμό για να αποδεχτεί ο κόσμος τις υβριστικές καρικατούρες τους.

Τα σύμβολα της ύβρεως κατέκλυσαν τις προθήκες των καταστημάτων και χιλιάδες αθώες ψυχές σύρθηκαν από τις ναζωραίες μητέρες τους να τα προμηθευτούν. Θα έκαναν το ίδιο αν εμείς πουλούσαμε τον εσταυρωμένο Πινόκιο, τον υιό του μαραγκού με το όνομα του Χριστού; O κλήρος και οι πιστοί του γεύτηκαν την σύντομη χαρά να εξευτελίσουν τα ονόματα των Θεών στην Ιερή τους χώρα. Είπε ο σοφός Βίας: «Για τους Θεούς να μιλάς όπως αρμόζει σε Θεούς».

 Οι εντολοδόχοι υλιστές αντήλλαξαν την ανοχή του κλήρου στην ανολυμπιάδα τους με το να παραδώσουν τα Ονόματα των Θεών στην πιο άθλια εμπορευματοποίηση. Τρομαγμένος ο ναζωραίος δυνάστης, φοβούμενος την αναβίωση της «ειδωλολατρείας» και έχοντας ιδρύσει επιτροπές παρακολούθησης πίεσε και πέτυχε ως αντάλλαγμα για την σιωπή του, την διακωμώδηση των Πατρώων Θεών και Μητρώων Θεαινών.  

Δεν τους έφτανε η κλοπή του ονόματος της θρησκευτικής εκδήλωσης της απονομής τιμών στους Προγόνους. Δεν τους έφτανε η απο-ιεροποίηση της μιμήσεως των θείων έργων. Επιζήτησαν συνειδητά την ύβρη.

Εμείς οι Ελληνόθρησκοι θεωρούμε την φιέστα τους ως ανολυμπιάδα μηδέποτε τελευθείσα και δηλώνουμε ότι όταν απελευθερωθούμε η Ιστορία έτσι θα την καταχωρήσει στο εγγύς μέλλον. Εμείς οι Ελληνόθρησκοι που εκφράζουμε το Ελληνικό Έθνος θα πλύνουμε την οργή μας στην χαρά της τιμωρίας τους.

Κάποτε ο ηγεμών των ηγεμόνων σκηπτούχος εκ Διός, Αγαμέμνων, διέπραξε την ύβρη να εκδιώξει τον Ιερέα του Απόλλωνος Χρύση, και το στράτευμα των Αργείων δέχτηκε ως τιμωρία τα φαρμακερά βέλη του λιμού από τον Εκατηβόλο Απόλλωνα.

Σήμερα η συμμορία των άθεων και ο λαός που κατέθεσε τον οβολό του για να συνδράμει στην ύβρη θα συνωστίζεται στα νοσοκομεία χτυπημένος από τους ιούς του εκδικητού Φοίβου. Τα βέλη του θα σφυρίζουν ακατάπαυστα πάνω από τους υβριστές του χωρίς έλεος. Οι ειδικοί γιατροί θα αοριστολογούν για τον άγνωστο ιό. Εμείς γνωρίζουμε ήδη την αιτία του και την ίασή του.

Η Θεά Αθηνά θα σύρει την αιγίδα και θα πάλλει το δόρυ πάνω από το ασεβές πλήθος. Το αίμα της Γοργούς θα πλημμυρίσει τα σώματα των εναγών και θα σαπίσει τα σώματά τους. Όλοι οι εχθροί των εναγών θα δεχτούν τις συμβουλές της Θεάς και θα παρακινηθούν να επιτεθούν. Οι εναγείς θα αλωθούν ως άλλοι Τρώες! Κανείς Θεός δεν θα τους παρασταθεί από την τιμωρία των αγαπημένων παιδιών του Παντοκράτορος Διός.

Οι κοσμοπολίτες υλιστές και οι χριστιανοθρεμμένοι πανηγυριστές θα γίνουν μάρτυρες της Θείας Νεμέσεως. Θα γνωρίσουν την αιχμή του δόρατος των Θεών στο κορμί τους. Όλος ο πλανήτης θα γίνει θεατής του δράματος τους.

Δεν θα τελέσουμε καθαρμό για τους δυνάστες μας. Δεν θα προσευχηθούμε να πάψουν οι πόνοι των διωκτών μας. Οι Θεοί θα πάψουν την τιμωρία αν Αυτοί θελήσουν! Οι ναζωραίοι ρασοφόροι θα εκμεταλλευτούν την ευκαιρία για να μαζέψουν στα παγκάρια τους το απελπισμένο ποίμνιο. Αλλοίμονο! δεν θα πείσουν κανέναν αφού η Νέμεσις θα επιπέσει πάνω στα κεφάλια τους.

Οι Θεοί μας τιμωρούν τους ναζωραίους για να σώσουν τους Έλληνες χάριν αγαθότητος. Είπε ο σοφός Πιττακός: «Γιατί οι αγαθοί των ανθρώπων Θεού τι μέρος έχουσιν».

 

Αλάστωρ

6η μεσούντος μηνός Εκατομβαιώνος, έτους 2780 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα