:: ::

 
 
 

      

                Ανεξάρτητο Ελληνικό κράτος και καθορισμός συνόρων

 

Ελληνισμός σημαίνει Ελληνική Θρησκεία. Όποιος Έλλην θρησκεύεται σε χριστιανικά πορνεία κτισμένα πάνω σε Ιερούς Ελληνικούς Ναούς είναι σαν να τους γκρέμισε αυτός. Όποιος θεωρεί αγίους τους αιμοσταγείς δολοφόνους ναζωραίους που έσφαξαν τους Έλληνες είναι σαν να τους έσφαξε αυτός. Γι’ αυτό είναι προς το συμφέρον της αιρέσεως των ναζωραίων να εγκαταλείψει την χώρα και να γκρεμίσει τα πορνεία που έχει κτίσει πάνω στους Ελληνικούς Ναούς. Έτσι θα διατηρηθεί η ενότης και θα αποφευχθεί ο διχασμός των Ελλήνων.

Οι Θεοί θέλουν να δοξάζωνται από αυτό το Έθνος κατά τα Πάτρια. Το Έθνος δεν αλλάζει Θρησκεία ούτε την πουλάει. Για χιλιετίες ο Ελληνισμός έχει την πορεία του μέσα στον κόσμο με την Θρησκεία του. Δεν θα διχαστεί τώρα επειδή μερικοί εγκληματίες αποκαλούν την αίρεση των ναζωραίων θρησκεία. Τιμούμε το παρελθόν με νηφαλιότητα και σεβασμό στην αλήθεια, όχι με θεατρινισμούς και κούφια λόγια.

Δεν είναι τιμή στην ιστορία μας η προβολή της εγκληματικής αιρέσεως των ναζωραίων και της βυζαντινής πανούκλας. Διότι η εγκληματική αίρεση των ναζωραίων θέλει τον αποχρωματισμό και την καταστροφή της Ελληνικής ταυτότητος. Θέλει την σταδιακή απάμβλυνση των χαρακτηριστικών της ιδιοπροσωπίας των Ελλήνων.

Η εγκληματική αίρεση των ναζωραίων συνεχώς προβάλλει αξιώσεις επί των Ελληνικών εδαφών και νομικούς τίτλους δικαιωμάτων επί του Ελληνικού λαού. Αυτές τις αξιώσεις και τους τίτλους δικαιωμάτων τις αρνούνται οι Έλληνες και τις συζητούν μόνον οι μελλοθάνατοι προδότες.

Η Ελληνική Θρησκεία ως αυθεντικός και μοναδικός εκπρόσωπος του Γένους σώζει τον Ελληνισμό. Η επιβίωση του Έθνους εξαρτάται από την εθνική και την κοινωνική συνοχή. Υπάρχουν ακατάλυτοι δεσμοί ανάμεσα στον λαό και τους Θεούς. Η δύναμη που σφυρηλατεί τους ακατάλυτους δεσμούς είναι η Ελληνική Θρησκεία. Η εγκληματική αίρεση των ναζωραίων διασπά την εθνική και την κοινωνική συνοχή. Όποιος στρέφεται κατά της Ελληνικής Θρησκείας διαπράττει έγκλημα κατά της ανθρωπότητος και δεν πρέπει να αφήνεται ατιμώρητος να διαπράττει τέτοιο αδίκημα.

Η σύνδεση Πολιτείας και Ελληνικής Θρησκείας θα προχωρήσει και θα σημάνει τον διαχωρισμό των Ελλήνων από τους κατακτητές και σφαγείς ναζωραίους. Η Ελληνική Θρησκεία ως αποκλειστικός φορέας εθνικής συνειδήσεως και θεματοφύλακας των Εθνικών Παραδόσεων δεν μπορεί να συνυπάρξει με την τρομοκρατική αίρεση των ναζωραίων.

Καθώς επί καθημερινής βάσεως η εγκληματική αίρεση των ναζωραίων επιδιώκει σκοπούς ξένους προς την φύση του ανθρώπου, ξένους προς τα Ελληνικά Ήθη και Έθιμα· και καθώς η ιστορικο-πολιτική σύνδεση Ελληνικού Έθνους και Ελληνικής Θρησκείας εκφράζει τα θεμελιώδη στηρίγματα του Έθνους, αποτελεί αδήριτο ανάγκη ο ακριβής καθορισμός γεωγραφικών συνόρων μεταξύ Ελλήνων και ναζωραίων και ο πλήρης διαχωρισμός των δύο εθνοτήτων με βάση το Διεθνές Δίκαιο. Άλλωστε το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι ναζωραίοι εφόσον θέλουν να ταυτίζουν τα συμφέροντα της αιρέσεώς των με εθνικά συμφέροντα, είναι να ανακηρύξουν ανεξάρτητο κράτος των ναζωραίων όπως θα κάνουν και οι Έλληνες.

Το θέλημα των Θεών ταυτίζεται με τους Νόμους του Έθνους. Συνεπώς το υπό ψήφιση Σύνταγμα των Ελλήνων θα ερμηνεύεται με βάση την Ελληνική θρησκευτική και πολιτιστική Παράδοση, διότι αυτή είναι η μόνη ορθή για τους Έλληνες. Η Ελληνική Θρησκεία ως εκ τούτου τίθεται υπεράνω των ανθρωπίνων νόμων ως ενωτικός εθνικός παράγων.

Θα υπάρξουν λεπτομερείς και χρονοβόρες συζητήσεις με διεθνείς οργανισμούς για τον ακριβή καθορισμό των συνόρων με τους ναζωραίους. Επίσης θα πρέπει να συζητηθούν θέματα εξωτερικού εμπορίου, παιδείας, Ενόπλων Δυνάμεων, φορολογικής πολιτικής κ.α. Όμως υπάρχει και η περίπτωση ανατροπής και εκδιώξεως των κατακτητών ναζωραίων· κάτι που θα μεταβάλει τα σχέδια ανακηρύξεως ανεξαρτήτου Ελληνικού κράτους και το ζήτημα καθορισμού των συνόρων στα βαλκάνια με βάση το θρήσκευμα και τον πολιτισμό.

Οι περιπτώσεις ανατροπής των τυράννων ναζωραίων και της αποσχίσεως των υποδούλων Ελλήνων από το θεομίσητο κράτος των ναζωραίων είναι δύο σχέδια που λειτουργούν παράλληλα. Ο Ιερός ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγών ελίσσεται με θαυμαστή τακτική προκειμένου να επιτύχει τον στρατηγικό του στόχο: Παγκόσμια κυριαρχία του Ελληνικού πνεύματος και αφανισμός της χριστιανικής πανούκλας από προσώπου γης.

 Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα