:: ::

 
 
 

                              

                                     Ανατρέψτε τον

 

Ανατρέψτε τον Χριστόδουλο. Είναι η μεγάλη ευκαιρία να σωθεί το Έθνος.

Όσα συμβαίνουν σήμερα είναι σημάδια των Πατρώων Θεών που μας καλούν κοντά Τους.

Εγκαταλείψατε την μισελληνική αίρεση των ναζωραίων και υπακούστε την φωνή των Πατρώων Θεών.

Ο Χριστόδουλος ψεύδεται συνεχώς. Έχει σχέσεις με μυστικές υπηρεσίες και εμπόρους ναρκωτικών. Βουλευτές εξελέγησαν με την βοήθειά του. Ελέγχει και κατευθύνει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο που καταδυναστεύει τον Ελληνικό Λαό.  

Μην έχετε καμμία εμπιστοσύνη στην χριστιανική κατοχική «δικαιοσύνη». Άγεται και φέρεται από τον Χριστόδουλο Παρασκευαΐδη και τους συνεργούς του.

Ο Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης βρίσκεται πίσω από τις συνεχείς διώξεις των Ελλήνων στο θρήσκευμα. Αυτός μαζί με τον Γιοσάκη διοργάνωναν τις αποφυλακίσεις εμπόρων ναρκωτικών για να αφανίσουν την Ελληνική Νεολαία.

Ο Χριστόδουλος ήξερε για ομαδικούς βιασμούς ορφανών παιδιών από παπάδες και φρόντιζε οι αισχροί εγκληματίες να παραμένουν ακαταδίωκτοι.

Ο Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης προσβάλλει τους θεσμούς και το Ελληνικό Έθνος. Πρέπει να ανατραπεί και να γελοιοποιηθεί δημοσίως.  

Ο Χριστόδουλος είναι η σκοτεινή δύναμη που μάχεται τον Ελληνισμό.

Ο Χριστόδουλος ετοιμάζεται να ανατρέψει την χριστιανική κυβέρνηση σε περίπτωση που δεν τον βοηθήσει να συγκαλύψει τα εγκλήματά του. Πρέπει να ανατρέψουμε και τους δύο.

Ο Χριστόδουλος δεν αναγνωρίζει τους Ιερούς Νόμους των Αθανάτων Θεών και αψηφά την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ορίζει ότι οι μισέλληνες δεν έχουν θέση στην Ελλάδα.

Ο Χριστόδουλος δεν έχει καμμία θέση στο Ελληνικό Έθνος.

Ο Χριστόδουλος εξεγείρει το μίσος των Ελλήνων με την προκλητική συμπεριφορά του.

Οι Θεοί μας καλούν να ανατρέψουμε τον Χριστόδουλο και την συμμορία των ναζωραίων κατακτητών για να σωθεί το Έθνος και ο Ελληνισμός.

Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία να σωθεί ο Ελληνισμός από την χριστιανική πανούκλα.

Η Ελληνική Θρησκεία καθοδηγεί τον Ιερό Αγώνα για την ανατροπή των ναζωραίων κατακτητών και καθημερινώς επιβραβεύεται από τους Πατρώους Θεούς για τις θυσίες των Ιερών Πολεμιστών της.

Νυν υπέρ πάντων ο Αγών

 

Δημοφών

7η Λήγοντος μηνός Ανθεστηριώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα