:: ::

 
 
 

 

Όχι στην υποταγή, όχι στην νομιμοποίηση της μισελληνικής αναρχοφασιστικής τρομοκρατίας

 

Εδώ και 3 ημέρες τα ρωμέικα μμε, κατατρομοκρατούν τον Ελληνικό Λαό. Δια της ψυχολογικής βίας, προσπαθούν να του επιβάλλουν ένα τεχνητό δίπολο: οι «κακοί δολοφόνοι» αστυνομικοί, και τα «καλά αθώα» παιδιά.

Απαγορεύοντας κάθε αντίθετη άποψη, τα μισελληνικά μμε αγωνίζονται να επιβάλλουν τεχνητή ομοφωνία στην κοινή γνώμη. Έγραψαν ένα σενάριο του περιστατικού στα Εξάρχεια, και δεν επιτρέπουν σε κανέναν να το αμφισβητήσει: «ένας αστυνομικός δολοφόνησε ένα αθώο παιδί».

Με τέτοιους τίτλους ειδήσεων ήταν επόμενο να ξεχυθεί στους δρόμους η αριστερή μισελληνική τρομοκρατία, και να εφορμήσουν οι βάνδαλοι αναρχοφασίστες εναντίον των πολιτών.

Η μισελληνική αριστερά αδιαφόρησε πλήρως για την ζωή και την περιουσία των πολιτών. Υπέθαλψε τις τρομοκρατικές ενέργειες των βαρβάρων. 

Χωρίς ακόμη να έχει ολοκληρωθεί το εισαγγελικό πόρισμα για τους δύο φερομένους ως δράστες του επεισοδίου, ο κωμικοτραγικός ρωμιός πρωθυπουργός μίλησε για τιμωρία των υπευθύνων. Πώς ξέρει ο ρωμιός πρωθυπουργός τί έγινε στο επεισόδιο των Εξαρχείων; Ήταν παρών; Πώς ξέρει ότι δεν τίθεται ζήτημα νομίμου αμύνης; Πώς ξέρει ότι ο νεκρός δεν ήταν ωπλισμένος με βόμβα μολότωφ; Πώς ξέρει ποιός προκάλεσε την συμπλοκή; Με ποιό δικαίωμα προδικάζει το αποτέλεσμα της δίκης χωρίς καν να έχει ξεκινήσει δίκη; Μιλά με στόμφο για παραδειγματική τιμωρία ενόχων, χωρίς καν να έχει αποκτήσει κάποιος εμπλεκόμενος πολίτης την ιδιότητα του ενόχου. Υιοθετεί την άποψη του όχλου. Θα καθόταν ο ρωμιός πρωθυπουργός να τον κάψουν ζωντανό 30 αναρχικοί ωπλισμένοι με μολότωφ; Με ποιό δικαίωμα ο ρωμιός πρωθυπουργός ζητά από τον Ελληνικό Λαό να υποταχθεί στον όχλο και στην μισελληνική κομμουνιστική τρομοκρατία; 

Στην Ελλάδα έχει καταργηθεί εν τοις πράγμασι το τεκμήριο της αθωότητος. Έχει καταργηθεί η διαδικασία της προανακρίσεως και της δίκης ενός κατηγορουμένου. Το ποιός είναι ένοχος και το ποιός αθώος, το αποφασίζει άνευ δίκης ένας όχλος κουκουλοφόρων αναρχοφασιστών, που καταστρέφει αδιακρίτως ό,τι βρίσκει μπροστά του, αδιαφορώντας για την ζωή, την τιμή, την ασφάλεια και την ελευθερία των πολιτών.

Οι βανδαλισμοί και οι αμέτρητες ζημίες που υπέστησαν οι πολίτες βαρύνουν εξ ολοκλήρου τα μμε των ρωμιών που αποθρασύνουν αυτή την μισελληνική αλητεία, η οποία με πρόσχημα τον θάνατο ενός ατόμου, προσπάθησε να κάψει την Αθήνα και άλλες Ελληνικές πόλεις. Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση να αντιδράσουν ενόπλως και να τσακίσουν χωρίς έλεος τα μισελληνικά αναρχοαριστερά φασιστοειδή. Οι Έλληνες έχουν την υποχρέωση να μην υποταχθούν στην μισελληνική τρομοκρατία του όχλου.

Κάθε αναρχοφασιστοειδές που καίει και καταστρέφει περιουσίες αθώων πολιτών, ας γνωρίζει ότι αυτομάτως καθιστά τον εαυτό του στόχο αντιποίνων. Μετά δεν έχει κανένα δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί αν οι πολίτες αμυνόμενοι τον κάψουν ή τον σκοτώσουν.

Ο όχλος δεν βιαιοπράγησε για να υποστηρίξει κάποιο Ελληνικό ιδανικό, ούτε για να υπερασπιστεί κάποια Ελληνική αξία. Η βιαιοπραγία στράφηκε ανοικτά κατά του Ελληνικού Λαού. Μισελληνικές συμμορίες κακοποιών προσπάθησαν να κάψουν ζωντανούς ανθρώπους μέσα σε πολυκατοικίες και καταστήματα. Ανθρώπους που δεν είχαν καμμία απολύτως σχέση με το επεισόδιο στα Εξάρχεια. Όλες αυτές οι τρομοκρατικές ενέργειες κατά του Ελληνικού Λαού βαπτίσθηκαν «διαμαρτυρίες» από την γελοία κυβέρνηση των ρωμιών και τα θρασύδειλα ρωμέικα μμε.

Η χρήση βίας είναι δικαιολογημένη όταν έχει μία αιτία και έναν σκοπό. Ο μισελληνικός όχλος που απείλησε τις ζωές και τις περιουσίες πολιτών, δεν εξυπηρετούσε κανέναν Ελληνικό σκοπό. Ήταν ένας όχλος καθοδηγούμενος από αναρχοαριστερές ιδεοληψίες. Ουδέποτε οι αναρχοφασίστες εξεγέρθηκαν όταν Ελληνίδες βιάστηκαν από αλλοφύλους και αλλοθρήσκους, όταν Έλληνες ομογενείς δολοφονήθηκαν από αλλοφύλους και αλλοθρήσκους. Ουδέποτε εξεγέρθηκε αυτός ο αναρχοφασιστικός όχλος εναντίον όσων καταστρέφουν τον Ελληνικό Πολιτισμό, εναντίον όσων αποδεκατίζουν την Ελληνική Φυλή, εναντίον όσων απειλούν το Ελληνικό Έθνος, εναντίον όσων βλασφημούν τους Πατρώους Θεούς και τις Μητρώες Θεές.

Αντιθέτως πρόκειται για έναν όχλο με χαμερπή ένστικτα, έναν όχλο θρασύδειλο, έναν όχλο βάρβαρο και ανήθικο, που διακατέχεται από ρατσισμό και μισελληνισμό. Αυτές τις 3 ημέρες παρακολουθούμε την ρατσιστική και μισελληνική βία να έχει φτάσει στο απόγειό της με πρόσχημα το επεισόδιο στα Εξάρχεια. Δεν έχει καμμία απολύτως σχέση η ιερή επαναστατική βία εναντίον των εχθρών του Ελληνικού Έθνους, με το πλιάτσικο που παρακολουθούμε τις 3 τελευταίες ημέρες.

Η δειλία και η ψυχολογία αγέλης που διακατέχει τα μμε των ρωμιών, κάνει τους πολίτες να σιωπούν μπροστά στον βιασμό που υφίστανται από τις μισελληνικές συμμορίες πλιατσικολόγων. Τα ρωμέικα μμε μιλάνε για δολοφόνους αθώων παιδιών, χωρίς να επιτρέπεται να ακουστεί η άλλη πλευρά. Μιλάνε κατά του φασισμού οι αρχιφασίστες σταλινικοί κομμουνιστές.

Η ναζωραϊκή αστυνομία όπως και όλες οι ναζωραϊκές δυνάμεις κατοχής είναι άσπονδοι εχθροί μας. Αλλά εδώ τίθεται σε αμφισβήτηση το δικαίωμα των πολιτών σε νόμιμη άμυνα. Τίθεται ζήτημα υποταγής στην κομμουνιστική ιδεολογία. Τίθεται ζήτημα υποταγής στις απαιτήσεις των μισελλήνων αναρχοφασιστών. Από το ότι είμαστε εχθροί των ναζωραϊκών κατοχικών δυνάμεων δεν έπεται ότι ταυτιζόμαστε με τις αναρχοφασιστικές μισελληνικές συμμορίες.   

 Η χρήση των δύο μέτρων και δύο σταθμών της ρωμέικης πολιτικής κομπανίας πρέπει να παταχθεί άμεσα. Αν ο νεαρός που έπεσε νεκρός από το όπλο του αστυνομικού ήταν μέλος κάποιας Ελληνικής οργανώσεως, δεν θα γινόταν τίποτε, καμμία διαμαρτυρία. Τώρα όμως ο νεαρός θεωρήθηκε μέλος της φράξιας των Εξαρχείων, η οποία τελεί υπό μία ιδιότυπη ασυλία, και η οποία τρομοκρατεί διαχρονικώς τους πολίτες χωρίς να υφίσταται αντίποινα. Οι αναρχοαριστεροί φασίστες αυτοβούλως ανακήρυξαν τον νεκρό δικό τους μέλος. Αλλά δεν τόλμησαν να το δηλώσουν ευθέως, κρύφτηκαν πίσω από τον όρο «αθώο παιδί» για να προκαλέσουν την γενική συμπάθεια και να τον ταυτίσουν με όλη την νεολαία. Αν θεωρούσαν ότι ο νεκρός ανήκε σε αντίθετη πολιτική ιδεολογία και είχε σκοτωθεί σε άλλο σημείο της Αθήνας, όχι μόνον θα αδιαφορούσαν τελείως, αλλά θα χαιρόντουσαν για τον θάνατό του.

Πριν κάν διενεργηθεί αυτοψία και νεκροψία, η μισελληνική αριστερά δολίως χρησιμοποίησε το επεισόδιο για να εξαπολύσει τρομοκρατία εναντίον όλων των πολιτών σε όλη την Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι «αγανακτισμένοι νεαροί» διακατέχονται από την αναρχοκομμουνιστική ιδεολογία. Όταν δολοφονούνται Έλληνες από αλλοφύλους και αλλοθρήσκους, οι «αγανακτισμένοι νεαροί» της μισελληνικής αριστερής φράξιας σιωπούν ή επιχαίρουν.

Το πραγματικό έγκλημα στο πρόσφατο πολιτικό γεγονός είναι ότι η μισελληνική αριστερά προσπαθεί να ταυτίσει τις δικές ιδέες και στόχους με αυτές του Ελληνικού Λαού, ενώ είναι διαμετρικώς αντίθετες. Προσπαθεί να μιλήσει για ένα αθώο παιδί που δολοφονήθηκε, ενώ είναι πασίγνωστο ότι οι πολιτικές διαμαρτυρίες είναι φορτισμένες με κομμουνιστική ιδεοληψία. Είναι απαράδεκτο οι Έλληνες να γίνωνται συνδρομητές στις τρομοκρατικές ενέργειες της μισελληνικής αριστεράς.

Δεν επιτρέπεται να λησμονούμε ότι εχθρός του Ελληνισμού δεν είναι μόνον η αίρεση των ναζωραίων, είναι και ο μισελληνικός διεθνιστικός κομμουνισμός. Αμφότεροι καταφέρονται εναντίον του Ελληνικού Έθνους. Θα είναι τραγικό λάθος να αποστασιοποιηθούμε από τα γεγονότα και να πέσουμε στην παγίδα των ρωμέικων μμε, επιρρίπτοντες όλες τις ευθύνες του επεισοδίου στην πλευρά των δύο αστυνομικών.

Οι βανδαλισμοί δεν γίνονται υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Οι βάνδαλοι κινήθηκαν από μίσος κατά των πολιτών και όχι από αγάπη. Όποιος «αγανακτισμένος» πολίτης θέλει να εξεγερθεί, ας το πράξει όταν καθημερινώς διώκονται Έλληνες σε όλο τον κόσμο. Όταν καθημερινώς δολοφονούνται Έλληνες μέσα στην πατρίδα τους από στίφη αλλοφύλων και αλλοθρήσκων εισβολέων.

Σε καμμία περίπτωση δεν θα γίνουμε συνδρομητές στις ανθελληνικές ιδέες μιάς αναρχοφασιστικής φράξιας που μισεί το Ελληνικό Έθνος, και υπερασπίζει οιονδήποτε καταφέρεται κατά του Ελληνισμού, και η οποία δεν διαφέρει σε τίποτε από την αίρεση των ναζωραίων στο μίσος που τρέφει κατά του Ελληνισμού. Η μισελληνική αριστερή φράξια αδιαφορεί τελείως για τις δολοφονίες Ελλήνων στην Βόρειο Ήπειρο, στην Γεωργία, στην κατεχομένη Ιωνία, στην Βουλγαρία, στα Σκόπια, στην Αφρική, από τοπικές κρατικές δυνάμεις καταστολής. Ουδέποτε εξεγέρθηκε βιαίως η αριστερή μισελληνική φράξια όταν δολοφονήθηκαν οι δύο Κύπριοι αγωνιστές τον Αύγουστο του «1996» στην κατεχομένη Αμμόχωστο. Η τωρινή υποκριτική στάση της μισελληνικής κομμουνιστικής αριστεράς αποδεικνύει την αδιαφορία της για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Αποτελεί τραγικό λάθος να υιοθετούν οι Έλληνες την προπαγανδιστική γραμμή της μισελληνικής αριστεράς η οποία εσκεμμένα μιλά με γενικούς όρους για «αθώα παιδιά», την στιγμή που όλες οι τρομοκρατικές ενέργειες και οι βανδαλισμοί καθοδηγούνται από την κομμουνιστική αριστερά. Η κομμουνιστική προπαγάνδα προσπαθεί να παρουσιάσει την δική της τρομοκρατία, ως δήθεν λαϊκή εξέγερση, ως δήθεν πανελλήνια λαϊκή διαμαρτυρία. Προσπαθεί να κρύψει την δική της ιδεολογία πίσω από γενικούς όρους, για να συμπαρασύρει το πλήθος.

Η κομμουνιστική αριστερά όταν μιλά υπέρ της δημοκρατίας εννοεί την κομμουνιστική «δημοκρατία», όχι την Ελληνική δημοκρατία. Όταν η κομμουνιστική αριστερά μιλά για ανθρώπινα δικαιώματα εννοεί τα δικά της δικαιώματα, ποτέ των άλλων. Όταν η κομμουνιστική αριστερά μιλά για αθώα θύματα, εννοεί τα δικά της θύματα, ποτέ των άλλων. Ποτέ δεν έχει ζητήσει συγγνώμη η κομμουνιστική αριστερά για τα άπειρα εγκλήματα που διέπραξε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Ποτέ δεν ζήτησε συγγνώμη για τις αμέτρητες δολοφονίες που διέπραξαν οι κομμουνιστικές αστυνομίες σε όλο τον κόσμο. Είναι το άκρον άωτον της υποκρισίας να δίνουν μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων τα κομμουνιστικά κόμματα, που έτσι και πάρουν την εξουσία θα επιβάλλουν αστυνομοκρατία. Δεν επιτρέπεται να πέφτουμε στην παγίδα της κομμουνιστικής προπαγάνδας η οποία ενώ θεωρητικά στοχεύει τις κρατικές δυνάμεις καταστολής, στην  πραγματικότητα τρομοκρατεί τον Ελληνικό Λαό. 

Αυτή η συντονισμένη τρομοκρατική εκστρατεία έχει στόχο να εκφοβίσει τους Έλληνες ώστε να μην αντιδρούν ενόπλως όταν αλλόφυλες και αλλόθρησκες συμμορίες τους ληστεύουν, τους βιάζουν, τους δολοφονούν. Έχει στόχο να υποταχθούν οι Έλληνες στις ιδεοληψίες της κομμουνιστικής αριστεράς.

Το μίσος των Ελλήνων κατά του ρωμέϊκου κρατικού μηχανισμού, πρέπει να διοχετεύεται πρώτιστα εναντίον των θεσμών του, και όχι εναντίον των απλών πολιτών. Αν η επαναστατική βία στοχεύει τους απλούς πολίτες, τότε δυσφημίζεται η ιδέα της επαναστάσεως.

Χιλιάδες καταστήματα και επιχειρήσεις καταστράφηκαν και πυρπολήθηκαν. Χιλιάδες εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις θα μείνουν άνεργοι επειδή ο αναρχοφασιστικός όχλος παριστάνει τον προστάτη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τις ευλογίες ενός κωμικοτραγικού πρωθυπουργού που παρακολουθεί αμέριμνος τις εξελίξεις.

Οι αναρχοφασιστικές συμμορίες δεν εκπροσωπούν τίποτε και κανέναν Έλληνα. Οι βανδαλισμοί οργανώθηκαν από μισελληνικές οργανώσεις και κόμματα. Ουδέποτε αυτές οι οργανώσεις έχουν εξεγερθεί όταν δολοφονούνται Έλληνες από αλλοφύλους και αλλοθρήσκους κακοποιούς.

Αποδοχή εκ μέρους των Ελλήνων της κομμουνιστικής ερμηνευτικής οπτικής γωνίας για το επεισόδιο στα Εξάρχεια υποδηλώνει υποταγή στην μισελληνική τρομοκρατία.

Οι Έλληνες πρέπει να παραμείνουν αδιάλλακτοι εχθροί του ρωμέϊκου ψευδοκράτους. Και όταν βρουν ευκαιρία να το γκρεμίσουν συθέμελα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφομοιωθούν από την διεθνιστική μισελληνική κομμουνιστική ιδεολογία.   

Όταν έρθει η στιγμή να συγκρουσθούμε ευθέως με το ναζωραϊκό ψευδοκράτος, τότε πιθανόν να υπάρξει μια προσωρινή συμμαχία με όλα τα αντι-κρατικά, αναρχο-αντιεξουσιαστικά ιδεολογικά ρεύματα. Αλλά αυτό θα γίνει μόνον για μικρό χρονικό διάστημα, για να πολλαπλασιάσουμε τις δυνάμεις μας την στιγμή της συγκρούσεως με τον εχθρό. Ύστερα, μετά την επικράτησή μας, όλα αυτά τα ιδεολογικά ρεύματα θα παταχθούν αμείλικτα. Οι πρώην προσωρινοί μας σύμμαχοι θα εξοντωθούν ανηλεώς, ως εχθροί του Έθνους.

Κτυπάμε μαζί, παρελαύνουμε ξεχωριστά, έλεγαν οι μπολσεβίκοι όταν κτυπούσαν μαζί με τους φιλελεύθερους δημοκράτες το τσαρικό καθεστώς. Αλλά όταν άρπαξαν την εξουσία οι μπολσεβίκοι, ήρθε η ώρα των φιλελεύθερων δημοκρατών να νοιώσουν την κομμουνιστική βία. Το ζήτημα είναι να πράξουν οι Έλληνες το αυτό στους αναρχο-αντιεξουσιαστές, πριν προλάβουν οι αναρχο-αντιεξουσιαστές να το πράξουν κατά των Ελλήνων.

Θα ήταν πολύ μεγάλη ανοησία, αν εξ αιτίας του μένους που έχουμε κατά του ναζωραϊκού ψευδοκράτους βοηθούσαμε την διεθνιστική μισελληνική αριστερά να πάρει την εξουσία. Είναι δεδομένο ότι θα στραφεί εναντίον μας, ότι θα στραφεί εναντίον ο,τιδήποτε Ελληνικού.

Οι Έλληνες πρέπει να οργανώσουν και να διοχετεύσουν την «αντιεξουσιαστική» βία των αναρχοαριστερών κατά των ναζωραϊκών θεσμών. Οι Έλληνες πρέπει να αλλάξουν τον στόχο των «αγανακτισμένων» νεαρών. Αυτοί οι νεαροί είναι πολύτιμο εκρηκτικό υλικό για την Ελληνική Επανάσταση κατά της αιρέσεως των ναζωραίων. Αποτελούν μία ρευστή και εύπλαστη εκρηκτική μάζα την οποία πρέπει να απελευθερώσουμε από τα δεσμά της μισελληνικής κομμουνιστικής κοσμοθεωρίας.

Αν δεν μπορέσουμε να την απελευθερώσουμε πλήρως, τουλάχιστον πρέπει να την υποτάξουμε στην Ελληνική Επανάσταση, και όχι να υποταχθούμε εμείς στην δική τους αναρχοφασιστική λαίλαπα.

 

Απελλής

8η Ισταμένου μηνός Ποσειδεώνος, έτους 2784 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα