:: ::

 
 
 

 

      Η σωστή αναπαραγωγική και ερωτική συμπεριφορά των Eλλήνων

 

Οι Έλληνες ποτέ δεν πρέπει να ακούν τις σειρήνες των διεθνιστών και των θολο-κουλτουριάρηδων σε ότι αφορά την ερωτική και αναπαραγωγική τους συμπεριφορά. Το ανθελληνικό μίσος αυτών των εχθρών του Ελληνισμού δεν έχει όρια. Θέλουν να καταστρέψουν την Ελληνική Φυλή παροτρύνοντές την να αυτοκτονήσει ομαδικώς δια της λανθασμένης ερωτικής και αναπαραγωγικής συμπεριφοράς.

Πρώτη και καλύτερη η αίρεση των ναζωραίων επιζητά να απαγορευθεί η σεξουαλική επαφή πριν το γάμο. Ξέρουν καλά οι ύπουλοι μαυροφορεμένοι ότι το σεξ είναι ορμέμφυτο, βιολογική πρωτίστως λειτουργία και συνεπώς η καταπίεση και αποχή προκαλεί νευρώσεις με ανυπολόγιστες συνέπειες. Οι Έλληνες πρέπει να έχουν σεξουαλική επαφή πριν τον γάμο και δεν επιτρέπεται να ακούν τις ανοησίες της αιρέσεως των ναζωραίων, η οποία προσβλέπει στην δημιουργία νευρωτικών ατόμων, καταλλήλων για προσηλυτισμό στην αίρεσή της.

Οι εξωμότες προκαλούν πρόβλημα στις Ελληνίδες συμβουλεύοντες χρήση αντισυλληπτικών χαπιών. Στις ΗΠΑ μάλιστα ωρισμένοι ανόητοι προτείνουν την χρήση αντισυλληπτικών χαπιών ακόμα και σε μικρά παιδιά προς αποφυγήν ανεπιθυμήτου εγκυμοσύνης. Οι Ελληνίδες πρέπει να γνωρίζουν ότι η χρήση αντισυλληπτικών χαπιών προκαλεί σοβαρές ορμονικές δυσλειτουργίες στον οργανισμό, ενώ ωρισμένα σκευάσματα δημιουργούν κινδύνους μονίμου στειρώσεως. Επιπλέον τα αντισυλληπτικά χάπια δεν προστατεύουν από την μετάδοση ασθενειών, και αυτό είναι το σημαντικότερο μειονέκτημά τους.

Ωρισμένες χριστιανικές αιρέσεις, όπως οι καθολικοί, ανθίστανται στην χρήση προφυλακτικού. Όποιος διαδίδει τέτοιες ανοησίες ανάμεσα στους Έλληνες είναι εγκληματίας και πρέπει να φυλακίζεται ως επικίνδυνος για την δημόσια υγεία. Η πιό ασφαλής και υγιής λύση για την αποφυγή μεταδόσεως αφροδισίων ή άλλων επικινδύνων νοσημάτων είναι το προφυλακτικό. Επιπλέον είναι η πιό ασφαλής λύση στο ζήτημα της ανεπιθυμήτου εγκυμοσύνης.

Η άμβλωση προπαγανδίζεται ως αντισυλληπτική μέθοδος ενώ αποτελεί διαρκές έγκλημα κατά του γυναικείου οργανισμού με σοβαρότατες επιπλοκές, όπως ο καρκίνος της μήτρας και ο κίνδυνος στειρώσεως εξ αιτίας αποξέσεως της μήτρας. Οι Έλληνες πρέπει να υπακούν στις επιταγές των Προγόνων και της Ελληνικής Θρησκείας και να κάνουν πολλά παιδιά. Η Ελληνική πολυμελής οικογένεια είναι βασική αξία του Ελληνισμού. Το ότι το ανθελληνικό κράτος των ρωμιών καταδιώκει με λύσσα και φανατισμό τους Έλληνες πολυτέκνους δεν πρέπει να απογοητεύει αλλά αντιθέτως να πεισμώνει περισσότερο τους Έλληνες και να κάνουν πολλά παιδιά.    

Ωρισμένοι εγκληματίες προωθούν την διασταύρωση των Ελλήνων με αλλοφύλους. Όμως οι Έλληνες οφείλουν να γνωρίζουν ότι η σεξουαλική επαφή και η διασταύρωση με αλλοφύλους εγκυμονεί τρομακτικούς κινδύνους για την Ελληνική Φυλή. Διότι έτσι διακόπτεται η επαφή με το παρελθόν της Ελληνικής Φυλής, το οποίο είναι καταγεγραμμένο στα γονίδια μας. Επιπλέον διακόπτεται η εξέλιξη της  Ελληνικής Φυλής και αλλάζει η κατεύθυνση της Ιστορίας καθώς το ξένο αίμα επιδρά στον φαινότυπο και τον γονότυπο της Ελληνικής Φυλής.

Ωρισμένοι ανόητοι στην Ελλάδα και το εξωτερικό προωθούν την ομοφυλοφιλία και τον ερμαφροδιτισμό. Μάλιστα στις ΗΠΑ και την Βρετανία κάποιοι διεφθαρμένοι πολιτικοί χρεώνουν την αλλαγή φύλου στα δημόσια έξοδα. Οι Έλληνες ομοφυλόφιλοι και όσοι προδιαθέτονται προς τον ερμαφροδιτισμό πρέπει να αντιμετωπίσουν το ζήτημα με την βοήθεια ενδοκρινολόγου και ψυχολόγου και σε καμμία περίπτωση με αλλαγή φύλου.      

Ωρισμένοι χίππυς της δεκαετίας του ’60 που τώρα κατέχουν θέσεις στο σύστημα προώθησαν τον «ανοικτό γάμο», όπως αποκαλείται στις ΗΠΑ. Δηλαδή γάμος με ένα σύντροφο και συγχρόνως ελεύθερη επιλογή άλλων συντρόφων. Το αποτέλεσμα στις  ΗΠΑ είναι τραγικό. Εκτός από τις λοιμώξεις έχει αυξηθεί κατακόρυφα ο αριθμός των διαζυγίων και των εγκαταλελειμμένων τέκνων. Το 40% των τέκνων στις ΗΠΑ μεγαλώνουν με ένα γονέα. Αυτά τα φαινόμενα κάποιοι λάτρεις των διεφθαρμένων χίππυς θέλουν να τα μεταφέρουν και στους Έλληνες για να τους μολύνουν κοινωνικώς. Όμως η Εθνική μας Θρησκεία επιτάσσει την προστασία του θεσμού της οικογενείας υπό την άνασσα Ήρα. Η Ελληνική Θρησκεία και η Θεά Ήρα δεν επιτρέπουν προσβολή ή ευτελισμό του εγγάμου βίου με ανοησίες τύπου χίππυς.

Άλλοι πάλι άφρονες ζητούν την κατάργηση της ευγονικής διότι τάχα προκαλεί μείωση των γεννήσεων. Πρόκειται για υποκριτές χειρίστου είδους καθώς είναι οι ίδιοι οι οποίοι πλειοδοτούν υπέρ των αμβλώσεων ως δήθεν μέθοδος «οικογενειακού προγραμματισμού».

Οι Έλληνες οφείλουν να αγνοούν όλους αυτούς τους ανοήτους και να ακούν τις επιταγές των αρχαίων Ελλήνων Σοφών οι οποίοι δεν επέτρεπαν την γέννηση τέκνων-φορέων ανιάτων ασθενειών.  

 

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Περσεφόνη Νικολαΐδου-Ιατρός

Μητέρα τριών τέκνων και Ελληνίδα στο θρήσκευμα

6η Λήγοντος μηνός Πυανεψιώνος, έτους 2780 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα