:: ::

 
 
 

 

Οι πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική είναι έγκλημα των ναζωραίων κατακτητών που δεν θα μείνει ατιμώρητο

 

Εχθές οι ναζωραίοι κατακτητές έκαναν άλλη μία έκκληση στην Θεά Νέμεσι να τους απαλλάξει από την μίζερη παρουσία τους σε αυτό τον κόσμο. Έβαλαν φωτιά στα εναπομείναντα δάση στην Ανατολική Αττική, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν άνθρωποι, ζώα, περιβάλλον και περιουσίες.

Οι ναζωραίοι εμπρηστές δεν το έκαναν μόνον για το προσωπικό κέρδος, δηλαδή για να καταπατήσουν τις κατεστραμμένες περιοχές. Πάνω απ’ όλα το έκαναν για να προσβάλλουν την Ιερά Φύση και τους Αθανάτους Θεούς. Ξέρουν πόσο κακό επιφέρει στην οικολογική ισορροπία η καταστροφή ενός δάσους.

Τα δάση ανήκουν στους Αθανάτους Θεούς. Οι Αθάνατοι Θεοί θα τους τιμωρήσουν με τον τρόπο που τους αξίζει. Οι ναζωραίοι εμπρηστές θα φάνε τις σάρκες των.

Οι εμπρηστές των Ελληνικών Δασών δεν είναι Έλληνες. Δεν είναι άνθρωποι. Είναι εχθροί της ανθρωπότητος.

Όλα αυτά τα αποτρόπαια εγκλήματα κατά της Φύσεως συμβαίνουν διότι οι ναζωραίοι κατακτητές αποϊεροποίησαν την Φύση.  

Οι ναζωραίοι ενήργησαν με τον μόνο τρόπο που ξέρουν. Με το να καταστρέφουν οτιδήποτε, οπουδήποτε. Σκοπός τους είναι η γενοκτονία της Ελληνικής Φυλής.

Η Ελληνική Θρησκεία έχει την πιο αυστηρή νομοθεσία, δοσμένη από την Θεά Νέμεσι, σε ότι αφορά την προστασία των ζώων, των φυτών και του περιβάλλοντος.

Όποιοι καταπατήσουν, αγοράσουν, πωλήσουν οικόπεδα, ή κτίσουν σπίτια επί των κατεστραμμένων δασών, αυτομάτως θεωρούνται συνεργοί στον εμπρησμό.

Ο εμπρηστής δασών τιμωρείται σε θάνατο δια της πυράς.

Το αδίκημα του εμπρησμού δασών είναι ισοδύναμο της τρομοκρατίας κατά του Ελληνικού Έθνους. Είναι έγκλημα κατά της Φύσεως και των Θεών.

Το αδίκημα θεωρείται τετελεσμένο ακόμη και όταν είναι στο στάδιο προετοιμασίας. Δηλαδή τιμωρούνται και οι προπαρασκευαστικές πράξεις. Η απόπειρα εμπρησμού τιμωρείται ως τετελεσμένο γεγονός.

Ο θάνατος ζώων και φυτών και η καταστροφή της φυσικής πολυμορφίας είναι έγκλημα καθοσιώσεως.

Ο θάνατος ζώων δια δηλητηριάσεως του περιβάλλοντός των αποτελεί τρομοκρατική ενέργεια ισοδύναμη με την θανάτωση ανθρώπων δια δηλητηριάσεως.

Η Ελληνική Θρησκεία δεν επιτρέπει κανένα έλεος για τα ανθρωπόμορφα κτήνη που καταστρέφουν την Ιερά Φύση.

Η Φύση θα πάρει εκδίκηση για αυτά που της κάνουν οι ναζωραίοι κατακτητές. Αν όμως δεν κινηθούν οι Έλληνες πρώτοι για να τους τιμωρήσουν, η Φύση δεν θα κάνει διάκριση μεταξύ Ελλήνων και ναζωραίων την ώρα της Οργής της.

Η Θεά Νέμεσις θα απαιτήσει να της δώσουμε λογαριασμό για τις πράξεις ή τις παραλείψεις μας.

Το μίσος των Ελλήνων θα συνοδεύει αιωνίως τους ναζωραίους κατακτητές που καταστρέφουν το περιβάλλον και απαγορεύουν στις επόμενες γενεές Ελλήνων να επιβιώσουν.

Οι Έλληνες οφείλουν να τιμωρούν αμείλικτα τα εγκληματικά ένστικτα, τις εγκληματικές ιδέες των εμπρηστών ναζωραίων πριν εξωτερικευτούν. Πριν γίνουν πράξη.

Σε κάθε στάδιο παραγωγής εγκληματικών σκέψεων πρέπει να υπάρχουν μηχανισμοί τιμωρίας ώστε να γίνεται ανάσχεση του εγκλήματος.

Σε αυτή την φάση όλοι οι Έλληνες πρέπει να συλλέξουν πληροφορίες για τα καθάρματα που θα προσπαθήσουν να κτίσουν οικίες στις κατεστραμμένες περιοχές.

Τα ονόματά τους θα δημοσιευτούν στον κατάλογο θανατοποινιτών της Θεάς Νεμέσεως.

Επιπλέον οι Έλληνες, ειδικά το καλοκαίρι, πρέπει να καταβρέχουν τα δάση προληπτικώς, ώστε να προλάβουν πυρκαγιές. Αυτό μπορεί να γίνει με την κατασκευή σωληνώσεων ύδατος που θα περνούν μέσα από αντιπυρικούς διαδρόμους και θα καταβρέχουν τα δάση όταν υπάρχει πρόβλεψη για υψηλές θερμοκρασίες και ένταση των ανέμων.

Οι Έλληνες είναι οι φρουροί της Ιεράς Φύσεως. Έχουν αναλάβει την υποχρέωση να σταματούν την μόλυνση και την καταστροφή του περιβάλλοντος από κάθε κίνδυνο. Έχουν αναλάβει την ιερά υποχρέωση να εξοντώνουν αμείλικτα όποιον βιάζει την Μητέρα Φύση.

Αυτή η υποχρέωση αποτελεί μέρος των καθηκόντων που έχει αναλάβει όποιος έχει το θάρρος και το θράσος να αυτοαποκαλείται Έλλην. Αυτή η υποχρέωση αποτελεί μέρος του Ιερού Πολέμου του Ελληνισμού. 

 

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

3η Λήγοντος μηνός Εκατομβαιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα