:: ::

 
 
 

 

Το τσίρκο των ελληνόφωνων ναζωραίων ουραγκοτάγκων πήρε την πρώτη θέση ηλιθιότητος από την Eurovrizion και την τελευταία θέση αισθητικής από την Ελλάδα

 

’λλη μία αποτυχία προσέθεσαν στο παθητικό τους οι ελληνόφωνοι ναζωραίοι. Αφού απέρριψαν κάθε σχέση με τον Ελληνικό Πολιτισμό, με την Ελληνική Γλώσσα, με την Ελληνική Μουσική, και αφού μιμήθηκαν πιστά την χειρίστου είδους αγγλόφωνη υποκουλτούρα που έχει επιβληθεί στην Γιουροβρίζιον, πήραν το πρώτο βραβείο για την κακοτεχνία και το αντιαισθητικόν του παραληρήματός των.

Η Γιουροβρίζιον είναι ένας διαγωνισμός όπου διάφοροι κακότεχνοι συναγωνίζονται ποιός θα υβρίσει καλύτερα την Ευρώπη και τον πολιτισμό της με την αισχρή μουσική τους.

Στην Γιουροβρίζιον συμμετέχουν όλοι οι επίδοξοι δολοφόνοι της Ευρωπαϊκής Μουσικής που πιθηκίζουν την χειρότερη αγγλόφωνη μουσική υποκουλτούρα. Ακόμη και ο Κακοφωνίξ στο χωριό των Γαλατών έχει καλύτερη φωνή και στίχο από αυτούς τους άξεστους.

Οι ελληνόφωνοι ναζωραίοι που πήγαν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα(ήμαρτον Ζεύ), χωρίς Ελληνικό Στίχο, χωρίς Ελληνική Μουσική, χωρίς Ελληνική Ενδυμασία, χωρίς Ελληνική Χορογραφία, χωρίς Ελληνική Αισθητική και Ρυθμό, χωρίς άρωμα Ελληνικής Παραδόσεως, χωρίς καμμία αναφορά στην Ελλάδα, κατάφεραν να ξεπεράσουν σε κακοτεχνία όλους τους άλλους κακότεχνους. Με μία ηλίθια επανάληψη λέξεων χωρίς νόημα, οι αποτυχημένοι στιχουργοί προσπάθησαν να βρουν ομοιοκαταληξία και ρυθμό στις ανοησίες των.

Έτσι μετά από σκληρό αγώνα οι ελληνόφωνοι ναζωραίοι ουραγκοτάγκοι πανηγύρισαν διότι επιβραβεύτηκε ο αγγλόφωνος πιθηκισμός τους.  

Η αντιευρωπαϊκή και ρατσιστική Γιουροβρίζιον επιβράβευσε τον ρατσισμό, τον μισελληνισμό και τον φασισμό των ελληνόφωνων ναζωραίων.   

Οι κοπρολάγνοι των αποβλήτων της μουσικής τέχνης πανηγύρισαν για το ότι δεν μπορούν να παράγουν Ελληνική Μουσική.  

Μεθυσμένοι από την επιβράβευση της βλακείας των, το τσίρκο των αχρήστων διεκήρυξε ότι επέτυχε μεγάλη νίκη για την Ελλάδα(!), ώστε να επισφραγίσει πλήρως την σχιζοφρένειά των.

Αυτά τα χαμερπή όντα δεν έχουν καμμία σχέση με την Ελλάδα. Είναι οι Chandala του Φρειδερίκου Νίτσε.

Η Ελλάδα και ο Ελληνικός Λαός έδωσε την τελευταία θέση αισθητικής σε αυτό το τσίρκο των ελληνόφωνων ναζωραίων που είχε το θράσος να δηλώσει ότι εκπροσωπεί την Ελλάδα, και ότι τάχα το βραβείο αγγλόφωνου πιθηκισμού που έλαβαν από την Γιουροβρίζιον αποτελεί «εθνική επιτυχία». Εθνική αποτυχία αποτελεί η ύπαρξή τους στην ζωή.

Χαίρετε ω Μούσες! οι κακόφωνοι ναζωραίοι μελλοθάνατοι σας χαιρετούν.

’ξεστοι, άμουσοι, άτεχνοι ναζωραίοι πιθηκάνθρωποι όλου του κόσμου, ενωθείτε για να αυτοκτονήσετε. Δεν έχετε να χάσετε τίποτε αφού δεν έχετε να προσφέρετε τίποτε στο μουσικό στερέωμα.

 

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα