:: ::

 
 
 

 

Απόλυτη ικανοποίηση για τον Ελληνικό Λαό από την διάλυση του βυζαντινού μετώπου

 

Σήμερα το πολιτικό κόμμα Βυζαντινό Μέτωπο(αυτοτιτλοφορείτο «Ελληνικό Μέτωπο») ανακοίνωσε την διάλυσή του.

Η κεντρική επιτροπή του νεοβυζαντινού μισελληνικού κόμματος ανακοίνωσε ότι: «Εκτιμώντας ότι υφίσταται ταύτιση του πολιτικού προγράμματος του ΛΑΟΣ με το πολιτικό πρόγραμμα που ανέπτυξε και προώθησε το Ελληνικό Μέτωπο, αποφασίζουμε την αναστολή της πολιτικής λειτουργίας του Ελληνικού Μετώπου, και καλούμε τα μέλη του Ελληνικού Μετώπου να ενταχθούν στον ΛΑΟΣ και να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τις αξίες και τις αρχές που αγωνίστηκαν μέχρι σήμερα».

Πραγματικά ήταν μία απόφαση που όλοι οι Έλληνες περίμεναν. Ωρισμένοι αναλυτές δικαιώθηκαν όταν προείπαν ότι το συγκεκριμένο κόμμα δεν διεξάγει κανέναν πατριωτικό αγώνα, και ότι δεν έχουν το σθένος να αγωνιστούν αυτόνομα, και ότι σύντομα θα μετατραπούν σε ουρά πίσω από το άλλο νεοβυζαντινό κόμμα, το ΛΑΟΣ.

Το βυζαντινό κόμμα ΛΑΟΣ με την σειρά του με την πρώτη ευκαιρία, όπως έχει ήδη ανακοινώσει ο αρχηγός του Γ. Καρατζαφέρης, θα κολλήσει πίσω από την Νέα Δημοκρατία, μετατρέποντας το ΛΑΟΣ σε ουρά της ΝΔ.

Είναι πολύ ευχάριστες αυτές οι εξελίξεις διότι η ηγεσία του ΛΑΟΣ, αργά ή γρήγορα, θα δηλώσει ότι αναστέλλει την λειτουργία του κόμματος και ότι εντάσσεται μέσα στην ΝΔ.

Αν και ο κίνδυνος περαιτέρω ενισχύσεως του νεοβυζαντινού φασισμού είναι ορατός, είναι φανερό ότι οι νεοβυζαντινοί φασίστες ολισθαίνουν συνεχώς στα παλιά λημέρια της ΝΔ και του Πασόκ.

 Αυτή η διολίσθηση συμβαίνει διότι δεν μπορεί να σταθεί ένα κόμμα με σημαία την προστασία της μισελληνικής αιρέσεως των ναζωραίων. Και πώς να σταθούν άλλωστε;

Χωρίς Ελληνικές θέσεις, χωρίς πολιτικές θέσεις, χωρίς οικονομικές θέσεις, απλώς με την σημαία του μισελληνικού βυζαντίου, και το «έξω οι ξένοι», δεν μπορούσαν να πάνε μακριά.

Οι νεοβυζαντινοί του Βυζαντινού Μετώπου ξεφούσκωσαν στην κυριολεξία. Ξεφούσκωσαν ιδεολογικώς. Τελείωσαν, έμειναν από ιδέες. Μετά από τόσα χρόνια αγώνος, χωρίς Ελληνική ιδεολογία και Ελληνικές αρχές, κατέρρευσαν μέσα σε ένα βράδυ.

Ήδη λοιπόν όλοι οι νεοβυζαντινοί άρχισαν να μετατοπίζωνται ιδεολογικώς προς τα άκρα της Νέας Δημοκρατίας και να μετατρέπωνται σε ουρά του καθεστώτος, περιμένοντας από τους κυβερνώντες να τους πετάξουν κάποια ψίχουλα.

Την ευτυχή εξέλιξη της υποθέσεως θα αναλάβει ο Γ. Καρατζαφέρης που σε οποιοδήποτε κλυδωνισμό της κυβερνώσης παρατάξεως θα προσφέρει την στήριξή του επ’ αμοιβή ενός-δύο υπουργείων.

Η εξέλιξη είναι θετική διότι όσο οι νεοβυζαντινοί φασίστες μετατοπίζονται προς την ΝΔ τόσο κατανοούν οι διάφοροι «ελληνοκεντρικοί» ότι πρέπει να αποκολληθούν από τα νεοβυζαντινά, αντεθνικά, μισελληνικά κόμματα τύπου βυζαντινός ΛΑΟΣ και βυζαντινό Μέτωπο, που μιλάνε δήθεν για Έθνος, Πατρίδα, Θρησκεία και Ελληνική Φυλή.

Σε τίποτε από αυτά δεν πιστεύουν οι νεοβυζαντινοί φασίστες. Είναι δούλοι της μισελληνικής αιρέσεως των ναζωραίων και ενδιαφέρονται αποκλειστικώς για την συντήρηση του χριστιανικού κατοχικού καθεστώτος. Και αν διαμαρτύρονται κατά του καθεστώτος είναι για να απορροφήσουν τις αντιδράσεις του Ελληνικού Λαού και να τον αποτρέψουν από την ΕθνικοΘρησκευτική Επανάσταση. Κόμματα τύπου ΛΑΟΣ αποτελούν την εσωτερική αντιπολίτευση του ανθελληνικού χριστιανικού καθεστώτος.

Στην πρώτη επαναστατική επιδρομή των Ελλήνων, ο Γ. Καρατζαφέρης και η νεοβυζαντινή παρέα του θα τείνει χείρα βοηθείας προς Πασόκ και ΝΔ κατά των επαναστατημένων Ελλήνων. Για ένα πράγμα νοιάζεται το βυζαντινό κόμμα «ΛΑΟΣ», το να γεμίζει η κοιλιά των ναζωραίων παπάδων.

Τόσον καιρό τα βυζαντινά μισελληνικά κόμματα «ΛΑΟΣ» και «Ελληνικό Μέτωπο» διαμαρτυρόντουσαν υποκριτικά κατά της Καραμανλικής κυβερνήσεως για τις αυξήσεις στην φορολογία και τις καταχρήσεις των κυβερνητικών στελεχών. Αλλά δεν έβγαλαν άχνα για την ΠΛΗΡΗ φορολογική απαλλαγή και την διασπάθιση δισεκατομμυρίων του Χριστοδούλου Παρασκευαΐδη και της ρασοφορεμένης παρέας του.

Όταν κλέβουν οι παπάδες και δεν πληρώνουν φόρους δεν υπάρχει πρόβλημα για τα μισελληνικά κόμματα τύπου βυζαντινός ΛΑΟΣ.

Όμως έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν να βγουν έξω από τα πλαίσια του πολιτικού συστήματος. Αργά ή γρήγορα γυρίζουν στα παλιά τους λημέρια.

Αυτό πρέπει να συνετίσει όλους τους Έλληνες και να εγκαταλείψουν αυτά τα μισελληνικά κόμματα που το μόνον που κάνουν είναι να υπερασπίζουν την διεθνιστική, μισελληνική, ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων, με μανδύα το λάβαρο του εθνικισμού και του πατριωτισμού.

Η διάλυση του «Ελληνικού Μετώπου» και η ένωσή του με το «ΛΑΟΣ» (θα ακολουθήσει η διάλυση του ΛΑΟΣ και ένωσή του με την ΝΔ) πρέπει να γκρεμίσει και την τελευταία ελπίδα, και την τελευταία προσδοκία στους Έλληνες πατριώτες που έχουν παγιδευτεί μέσα σε αυτά τα ανθελληνικά κόμματα.

Η οποιαδήποτε πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα περνά μέσα από Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα, μέσα από ΕθνικοΘρησκευτική Επανάσταση, μέσα από το γκρέμισμα της χριστιανικής πανούκλας και την αποτίναξη της χριστιανικής κατοχής.

Οποιοδήποτε άλλο μονοπάτι, απλώς θα κάνει κύκλους ή θα παρεκκλίνει, αλλά πάντοτε θα καταλήγει στην διατήρηση της χριστιανικής καθεστηκυίας τάξεως.

Τα όνειρα των Ελλήνων πατριωτών που παγιδεύτηκαν στο «Ελληνικό Μέτωπο» και τώρα στο «ΛΑΟΣ» βλέπουν να γκρεμίζωνται καθώς οι νεοβυζαντινές ηγεσίες αυτών των μισελληνικών και ρατσιστικών κομμάτων τούς σέρνουν πίσω από το βυζαντινό άρμα.

Οι Έλληνες πατριώτες βλέπουν ότι εξαπατήθηκαν από τους νεοβυζαντινούς φασίστες και κατενόησαν ότι οι ναζωραίοι «εθνικιστές» δεν έχουν καμμία σχέση με το Έθνος, την Θρησκεία και την Πατρίδα, και ας ωρύονται για αυτά.

Οι νεοβυζαντινοί φασίστες ενδιαφέρονται για την επιβίωση του χριστιανικού έθνους και την θανάτωση του Ελληνικού Έθνους. Ενδιαφέρονται για την επιβολή της μισελληνικής αιρέσεως των ναζωραίων και την απαγόρευση της Ελληνικής Θρησκείας. Ενδιαφέρονται για την Ιερουσαλήμ και όχι για την Ελληνική Πατρίδα.

Η συσπείρωση των νεοβυζαντινών φασιστών δεν τρομάζει τους Έλληνες, αντιθέτως τους ενδυναμώνει. Και αυτό διότι οι νεοβυζαντινοί φασίστες στηρίζονται αποκλειστικώς στα παραισθησιογόνα της υπέρ της Πατρίδος προπαγάνδας. Αλλά οι νεοβυζαντινοί φασίστες δεν έχουν Ελληνική ιδεολογία, έχουν μίσος κατά οτιδήποτε Ελληνικού. Δεν έχουν Ελληνική Ψυχή, έχουν χριστιανικό μένος κατά του Ελληνισμού. Έτσι καταρρέουν αμέσως μόλις οι Έλληνες έρθουν σε επαφή με την πραγματικότητα και παρακάμψουν τις πατριωτικές κορώνες που εκτοξεύουν οι μισέλληνες νεοβυζαντινοί φασίστες.

 Ήρθε η στιγμή οι Έλληνες να πλαισιώνουν τον πολιτικοθρησκευτικό αγώνα του Ελληνισμού, που στηρίζεται στην Ελληνική Θρησκεία, και να κάνουν πέρα οτιδήποτε έχει σχέση με την χριστιανοβυζαντινή πανούκλα.

Δεν είναι δυνατόν να σωθεί το Ελληνικό Έθνος από άτομα που σηκώνουν τα εμετικά λάβαρα του μισελληνικού βυζαντινού σκότους.

Τιμή και Δόξα σε Θεούς και Προγόνους 

 

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

10η Μεσούντος μηνός Θαργηλιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα