:: ::

 
 
 

 

Τα νέα «φορολογικά» μέτρα των ναζωραίων κατακτητών αποτελούν πολιτική γενοκτονίας κατά του Ελληνικού Λαού

 

Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να εξεγερθεί κατά των προσφάτων ρατσιστικών αποφάσεων που επέβαλαν οι ναζωραίοι κατακτητές. Έσπασαν και οι τελευταίοι συνεκτικοί κρίκοι μεταξύ Ελληνικού Λαού και ναζωραίων κατακτητών. Διαλύονται όλες οι ψευδαισθήσεις.

Τα νέα «φορολογικά» μέτρα, όπως τα βάπτισαν οι ναζωραίοι, δεν είναι αντιλαϊκά, ούτε ταξικά μέτρα. Είναι μισελληνικά μέτρα. Έχουν σκοπό να αφανίσουν το Ελληνικό Έθνος.

Οι Έλληνες πρέπει πάση θυσία να αποσχιστούν από το ψευδοκράτος των ναζωραίων αλλιώς θα αφανιστούν από προσώπου γης. Δεν υπάρχει περιθώριο υποχωρήσεων και συμβιβασμών με τα χριστιανικά κτήνη.

Τα τελευταία «φορολογικά» μέτρα είναι πολιτικά μέτρα γενοκτονίας των Ελλήνων και όχι «αναπόφευκτα οικονομικά μέτρα», όπως ψευδώς ισχυρίζονται οι ναζωραίοι κατακτητές.

Οι μισελληνικές πράξεις των ναζωραίων κατακτητών αποτελούν μνημείο αιωνίου αίσχους. Συγχρόνως συντηρούν την φλόγα του αιωνίου μίσους των Ελλήνων κατά των ναζωραίων κτηνανθρώπων.

Όμως δεν αυξήθηκαν μόνον οι νέοι «φόροι». Αυξήθηκε κατακόρυφα το μίσος των Ελλήνων κατά των ναζωραίων κατακτητών. Αυξήθηκε η δυσπιστία κατά του χριστιανικού ψευδοκράτους. Κυρίως αυξήθηκε η Πίστη των Ελλήνων προς τους Αθανάτους Θεούς.

Όσοι ρατσιστές παίρνουν τέτοια «φορολογικά» μέτρα κατά του Ελληνικού Λαού, δεν είναι Έλληνες. Ούτε καν άνθρωποι. Είναι μαστροποί που εκπορνεύουν τον Ελληνικό Λαό. Είναι ληστές. Είναι γουρούνια. Είναι βρυκόλακες που μία μέρα θα ξεράσουν το Ελληνικό Αίμα που πίνουν.

Τα νέα «φορολογικά» μέτρα είναι μισελληνικά και ρατσιστικά. Δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με τα «δημόσια ελλείμματα». Σκοπό έχουν να εξοντώσουν τους Έλληνες.

Οι Έλληνες οφείλουν, ως καλοί πατριώτες, να μην πλουτίζουν το μισελληνικό ψευδοκράτος των ναζωραίων κατακτητών. Οφείλουν να μην πληρώνουν «φόρους» στους ναζωραίους κατακτητές. Οι Έλληνες οφείλουν να αψηφούν τους ναζωραίους κατακτητές, να μην συνεργάζωνται με την χριστιανική κατοχική αστυνομία και τα χριστιανικά κατοχικά δικαστήρια των ναζωραίων.

Οι Έλληνες οφείλουν υπακοή μόνον στους Αθανάτους Θεούς και σεβασμό στους Ιεροφάντες της Ελληνικής Θρησκείας.

Οι Έλληνες δεν επιτρέπεται να ταυτίζουν τους όρους «δημόσια έσοδα» και «δημόσια έξοδα» με το ρατσιστικό ψευδοκράτος των ναζωραίων. Οι ναζωραίοι κατακτητές απαλλοτρίωσαν αυτούς τους όρους, και πίσω τους κρύβουν τα έσοδα και έξοδα των χριστιανικών δυνάμεων κατοχής.

Οι ναζωραίοι κατακτητές ταύτισαν τον εαυτό τους με το «δημόσιο συμφέρον». Και τα προσωπικά τους έξοδα τα επιβάλλουν ως βάρη πάνω στον Ελληνικό Λαό, τα βαπτίζουν «δημόσια ελλείμματα». Τις κλεψιές τους βάζουν να τις πληρώσουν οι Έλληνες. Τα δικά τους ελλείμματα τα βαπτίζουν «ελληνικά» ελλείμματα.

Ο όρος «δημόσιες δαπάνες» ανήκει στον Ελληνικό Λαό. Και ταυτίζεται με τα οικογενειακά έξοδα. Όταν οι Έλληνες πληρώνουν έστω και μία δραχμή στους ναζωραίους, τότε αφαιρούν χρήματα από τις δημόσιες δαπάνες.  

Ο όρος «δημόσια ελλείμματα» ταυτίζεται με το έλλειμμα του Ελληνικού οικογενειακού προϋπολογισμού και όχι με τα ελλείμματα που δημιουργούν οι ναζωραίοι στον δικό τους κατοχικό προϋπολογισμό. Ο προϋπολογισμός των ναζωραίων κατακτητών δεν δαπανάται για τους Έλληνες. Συνεπώς δεν πρέπει να πληρώνεται από τους Έλληνες.  

Επιπλέον οι ναζωραίοι κατακτητές αποσιωπούν το πώς δημιουργήθηκαν τα δικά τους ελλείμματα, και το πώς θα διατεθούν τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τους παρανόμους φόρους. Σίγουρα θα κατασπαταληθούν στην κραιπάλη τους, ή για να χρηματοδοτήσουν νέους διωγμούς κατά Ελλήνων.

Οι ναζωραίοι χρησιμοποιώντας μία φαινομενικώς ουδέτερη φρασεολογία, «δημόσια ελλείμματα», αποσιωπούν το ποιός δημιούργησε τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ελλείμματα. Σίγουρα όχι ο Ελληνικός Λαός.

Έλληνες, μην ΤΑΥΤΙΖΕΤΕ τους όρους «δημόσιο ταμείο», «κράτος», «δημόσια ελλείμματα», «δημόσιες δαπάνες», με τα συμφέροντα μίας μειοψηφίας χριστιανών αλητών. Μην ταυτίζετε τα συμφέροντα των ναζωραίων γραφειοκρατών με τα συμφέροντα του Δημοσίου.

Σας άρπαξαν και αυτό τον όρο όπως και τον όρο «θρησκεία» και σας έκαναν άθεους. Οι ναζωραίοι απαλλοτρίωσαν τον όρο «θρησκεία» με αποτέλεσμα πολλοί Έλληνες απεχθανόμενοι την αίρεση των ναζωραίων, λανθασμένα να απεχθάνωνται και την θρησκεία γενικώς.   

Έλληνες, μην επιτρέπετε στην συμμορία των ναζωραίων να βαπτίζει τα ιδιοτελή της συμφέροντα ως «δημόσιο συμφέρον».

Έλληνες, μην επιτρέπετε στην συμμορία των ναζωραίων να σας αποκαλεί φοροφυγάδες. Φοροφυγάς είναι το ψευδοκράτος των ναζωραίων διότι δεν πληρώνει φόρους στο Ελληνικό Δημόσιο.

Οι ναζωραίοι κατακτητές σας μετατρέπουν σε υπηρέτες των, και συγχρόνως με απύθμενο θράσος παριστάνουν τους αξιωματούχους του Δημοσίου. Αλλά αξιωματούχος του Ελληνικού Δημοσίου σημαίνει ότι υπηρετώ όλους τους Έλληνες πολίτες και όχι βάζω όλους τους Έλληνες πολίτες να με υπηρετούν.

Ακόμη και οι αφελείς ναζωραίοι ξύπνησαν και δεν ταυτίζουν πιά τον Χριστόδουλο Παρασκευαΐδη με την χριστιανική εκκλησία. Ακόμη και οι αφελείς ναζωραίοι λένε ότι «εκκλησία είμαστε εμείς και όχι οι χριστιανοί παπάδες». 

Έλληνες, όταν ένας ναζωραίος κατακτητής σας διατάζει «δώστε μου και άλλους φόρους», εσείς γιατί τρέχετε αμέσως ως πόρνες να εξυπηρετήσετε τον ναζωραίο μαστροπό; Σας λέει ο ναζωραίος βρυκόλακας φέρτε μου και άλλο αίμα και εσείς τρέχετε να του δώσετε; Γιατί; Είστε υποψήφιοι βρυκόλακες;

Είστε κακομαθημένοι Έλληνες. Το κράτος πρέπει να δουλεύει για σας και όχι εσείς για το κράτος.

Είστε φοροφυγάδες Έλληνες διότι πληρώνετε «φόρους» στους ναζωραίους κατακτητές και αρνείστε εισόδημα στις οικογένειές σας που αποτελούν τους στυλοβάτες του Έθνους.

Έλληνες, όταν δεν δίνετε χρήματα στην οικογένειά σας, φοροδιαφεύγετε.

Έλληνες, όταν πληρώνετε «φόρους» στους ναζωραίους μαστροπούς εκπορνεύεστε. Γιατί σας αρέσει να εκπορνεύεστε;

Έλληνες, για να αυξηθούν τα δημόσια έσοδα δεν πρέπει να πληρώνετε «φόρους» στους ναζωραίους κατακτητές. Όσα περισσότερα τους δίνετε τόσα περισσότερα θα ζητούν.

Τα νέα «φορολογικά» μέτρα είναι μισελληνικά. Αν μετρηθούν τα έσοδα των ναζωραίων μετά την εφαρμογή των «φορολογικών» μέτρων αποδεικνύεται ότι τα έσοδα των ναζωραίων μειώθηκαν αντί να αυξηθούν. Και αυτό διότι όσο οι ναζωραίοι καταπνίγουν τις επενδύσεις και την κατανάλωση, τόσο μειώνονται τα δημόσια έσοδα.

Δεν το βλέπουν αυτό οι ναζωραίοι κατακτητές; Φυσικά το βλέπουν. Όμως σκοπός των ναζωραίων δεν είναι να εξαντλήσουν την φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων. Σκοπός τους είναι να εξοντώσουν τους Έλληνες από την πείνα, την φτώχεια, τις αρρώστιες και τις κακουχίες.

Η κουτοπονηριά των ναζωραίων έγινε εμφανής με το γλοιώδες τέχνασμα που χρησιμοποίησαν για να εξαπατήσουν τους Έλληνες. Επί δύο εβδομάδες οι ναζωραίοι κατακτητές διέρρεαν στον Τύπο ότι θα αυξήσουν τον Φ.Π.Α. στα τρόφιμα από 8% στο 18%, ενώ εξ αρχής είχαν στόχο να τον αυξήσουν κατά μία μονάδα.

Αλλά οι ναζωραίοι κατακτητές διέρρεαν εσκεμμένως υπερβολικές αυξήσεις ώστε να φανεί μικρή η αύξηση κατά μία ποσοστιαία μονάδα. Και αντί για οργή να προκληθεί ανακούφιση στον Ελληνικό Λαό, που αντί για δέκα μονάδες, ήταν μία μονάδα τελικά η αύξηση.  

Τα μισελληνικά κτήνη θα πληρώσουν ακριβά για τα εγκλήματα που διαπράττουν κατά του Ελληνικού Λαού όταν σημάνει η ώρα των Αθανάτων Θεών. Οι προφητείες λένε ότι το μίσος θα οδηγήσει τους ανθρώπους να γδάρουν ζωντανούς τους ναζωραίους κανιβάλους. Αλλά ας μην ανησυχούν. Οι προφητείες μπορεί να είναι υπερβολικές. Ίσως να τους κρεμάσουν, για να τους φανεί ο θάνατος ανακουφιστικός και λιγώτερο επίπονος.

Οι ρατσιστές ναζωραίοι ξέρουν πολύ καλά ότι με αυτά τα «φορολογικά» μέτρα θα μειωθούν τα φορολογικά έσοδα του ψευδοκράτους των αντί να αυξηθούν καθώς θα μειωθεί η ζήτηση αγαθών και θα κλείσουν πολλές επιχειρήσεις. Άρα θα μειωθούν τα έσοδά τους από φόρους. Το ξέρουν και το κάνουν από μίσος κατά των Ελλήνων.

Όσο παθαίνει καθίζηση η αγορά τόσο οι ναζωραίοι αυξάνουν τους εμμέσους φόρους, τόσο περισσότερο καταρρέει η αγορά, και τόσο επιβάλλουν νέους φόρους. Ενώ πρέπει να γίνεται το αντίστροφο. Όσο καταρρέει η αγορά τόσο πρέπει να μειώνονται οι φόροι για να αυξηθούν οι επενδύσεις και να τονωθεί η κατανάλωση αγαθών. Και όσο η αγορά πάει καλά τόσο να μειώνωνται ακόμη περισσότερο οι φόροι για να συνεχισθεί η αναπτυξιακή πορεία.

Οι ναζωραίοι κατακτητές για να εξαθλιώσουν τελείως τους Έλληνες διαδίδουν ότι τα ελληνικά ημερομίσθια είναι υψηλά και γι’ αυτό δεν έρχονται ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα. Πρόκειται για τερατώδες ψεύδος. Ξένες επενδύσεις δεν έρχονται διότι οι επιβαλλόμενοι φόροι στην παραγωγή είναι υψηλότατοι. Διότι όλο το φορολογικό σύστημα των ναζωραίων είναι αντιπαραγωγικό και φοροληστρικό. Έχει σκοπό την ληστεία και την διάλυση του παραγωγικού ιστού του Έθνους.

Είναι καλό τα ελληνικά ημερομίσθια να είναι υψηλά διότι έτσι θα είναι υψηλή η ζήτηση προϊόντων, άρα και η κατανάλωση, άρα και η κίνηση στην αγορά. Αλλιώς τα ξένα προϊόντα που θα παράγωνται στην Ελλάδα θα αναγκάζωνται να πωληθούν σε άλλες χώρες ή να κλείσει το ξένο εργοστάσιο λόγω αδυναμίας απορροφήσεως των προϊόντων του. 

Η Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα καλεί όλους τους Έλληνες λογιστές, φοροτεχνικούς και όσους κατέχουν ειδικές γνώσεις, να υποδείξουν τεχνικές στον Ελληνικό Λαό για το πώς να αποφεύγει να τον ληστεύουν οι ναζωραίοι κατακτητές. Για το πώς να αποφεύγει την «φορολογία» των ναζωραίων.

Όποιος Έλλην δίνει χρήματα στο ψευδοκράτος των ναζωραίων διαπράττει το επαίσχυντο έγκλημα της φοροδιαφυγής. Όποιος Έλλην συναινεί στο να τον ληστεύουν οι ναζωραίοι με το πρόσχημα του «φόρου», είναι κατηραμένος προδότης.

Έλληνες, τί ψυχή θα παραδώσετε στους Αθανάτους Θεούς αν παραδίδετε στον ναζωραίο κατακτητή το υστέρημά σας, το οποίο προορίζεται για το γάλα των παιδιών σας; Γιατί αφήνετε να αρπάζουν την περιουσία σας τα αιμοσταγή χριστιανικά κτήνη;

Γιατί δεν πληρώνετε τον φόρο Πίστεως στους Αθανάτους Θεούς; Αυτός ο φόρος δεν κοστίζει καθόλου χρήματα και αντιθέτως σας γεμίζει με αμύθητα πλούτη.

Έλληνες, για να μειωθούν τα δημόσια ελλείμματα και να αυξηθούν τα δημόσια έσοδα, δεν πρέπει να αφήνετε τους ναζωραίους κατακτητές να σας κλέβουν. Δεν πρέπει να πληρώνετε «φόρους» στο ψευδοκράτος των ναζωραίων μαστροπών. Με ποιό δικαίωμα μειώνετε τα δημόσια έσοδα; Η οικογένειά σας και το Έθνος πώς θα επιβιώσουν αν εσείς δίνετε τον μισθό σας στους ναζωραίους μαστροπούς;

Τα δημόσια έσοδα του Ελληνικού Έθνους θα αυξηθούν όταν οι Έλληνες σταματήσουν να πληρώνουν λύτρα στους ναζωραίους κατακτητές.

Τα δημόσια έσοδα θα αυξηθούν όταν αυξηθεί το μίσος και η απέχθεια κατά των ναζωραίων κατακτητών.

Τα δημόσια έσοδα θα αυξηθούν όταν οι Έλληνες σταματήσουν να προσφέρωνται ως θύματα στην πολιτική γενοκτονίας και οικονομικού ολοκαυτώματος που επιβάλλουν οι ναζωραίοι κατακτητές.

Για κάθε αύξηση στα λύτρα που καταβάλλονται, αυξάνεται χίλιες φορές το μίσος των Ελλήνων κατά των ναζωραίων κατακτητών.

Την στιγμή που οι μισέλληνες ναζωραίοι μαστροποί υπέγραψαν την ΠΛΗΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ των ιδρυμάτων της αιρέσεως των ναζωραίων, την ίδια στιγμή με μίσος πέφτουν πάνω στο πιάτο του Έλληνος για να του αρπάξουν και το τελευταίο ψίχουλο.

Οι Ιεροί Νόμοι του Ελληνικού Έθνους επιτάσσουν την κατάσχεση και δήμευση όλης της κινητής και ακινήτου περιουσίας της αιρέσεως των ναζωραίων. Τα κλεμμένα θα επιστραφούν, είτε το θέλουν είτε όχι οι ναζωραίοι κατακτητές.

Μία στρατιωτική ήττα ξεκινά από μία ηθική ήττα. Το ίδιο συμβαίνει και με την ήττα των Ελλήνων στον οικονομικό πόλεμο κατά των ναζωραίων κατακτητών. Οι Έλληνες προς το παρόν έχουν ηττηθεί ηθικώς και ψυχολογικώς διότι αποκαλούν «φόρους» τα λύτρα που πληρώνουν παρανόμως στους ναζωραίους κατακτητές.

Οι Έλληνες πρέπει να κατανοήσουν ότι πρόκειται για ληστεία. Πρόκειται για αντιποίηση αρχής. Οι ναζωραίοι βαπτίζουν την ληστεία ως «φόρο». Οι ναζωραίοι βαπτίζουν την αρπαγή και λεηλασία των ελληνικών περιουσιών ως «μείωση των δημοσίων ελλειμμάτων».

Οι Έλληνες οφείλουν να θυμούνται τις αιώνιες κραυγές Θεών και Προγόνων:

«Δείξτε μου την οργή σας πρόσταξε ο Άρης. Δείξτε μου το μίσος σας άστραψε η Νέμεσις. Δείξτε μου τον όλεθρο βρόντηξε ο Ζεύς. Δείξτε μου την ιερή σας μανία φώναξε ο Διόνυσος.

Και δώστε μας το αίμα των εχθρών σας ούρλιαξαν οι Πρόγονοι».  

 

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

2α Λήγοντος μηνός Ελαφηβολιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα