:: ::

 
 
 

 

Πανελλήνιο Λαϊκό προσκλητήριο ανατροπής της κατοχικής κυβερνήσεως

 

Καλούμε τον Λαό σε επαναλαμβανόμενες μαζικές διαδηλώσεις αρχίζοντας την 23η Φεβρουαρίου.

Η κυβέρνηση των δωσίλογων ανδρεικέλων εκτελεί συμβόλαια θανάτου κατά του Ελληνικού Λαού. Τα κόμματα της καθεστωτικής αντιπολιτεύσεως ακόμη και τώρα ψελλίζουν ηχηρές, αλλά ξύλινες δημαγωγικές καταγγελίες.

Ήρθε η ώρα του Λαού. Δεν μπορεί να περιμένει τίποτε από τα κοινοβουλευτικά κόμματα, παρά μόνον τον επικήδειό του.

Ο Λαός στις 23 Φεβρουαρίου ρίχνει το σύνθημα «κάτω η κατοχική κυβέρνηση, κάτω οι δωσίλογοι».

Ο Λαός καλείται σε μαζικές διαδηλώσεις διαρκείας μπροστά από το κοινοβούλιο, με σκοπό την μαζική ανυπακοή και την ανατροπή της δικτατορίας των ελληνόφωνων γκαουλάιτερς.

Διαδηλώνουμε μαζικά και αγωνιζόμαστε για την σωτηρία της Ελλάδος. Δεν θα αφήσουμε την Πατρίδα μας να εκποιηθεί για ένα κομμάτι ψωμί.

Δεν θα εγκαταλείψουμε την πλατεία Συντάγματος αν δεν εγκαταλείψει την εξουσία ο δωσίλογος Παπανδρέου. Μόνον η απομάκρυνση Παπανδρέου θα σώσει την Ελλάδα από την καταστροφή και την χρεωκοπία.

Απαιτούμε την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας, την ακύρωση του Μνημονίου και της δανειακής συμβάσεως, την διαγραφή του χρέους, και την άμεση έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ.

Για να απαγκιστρωθεί ο Λαός από τα καθεστωτικά κόμματα που κατέστρεψαν την Ελλάδα δημιουργούμε επιτροπές πολιτών με σκοπό την σύσταση πανελληνίου συντονιστικού οργάνου το οποίο θα οργανώνει επαναλαμβανόμενες μαζικές διαδηλώσεις μέχρι την τελική νίκη.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την πτώση του χουντικού καθεστώτος Παπανδρέου. Όσο καθυστερούμε, τόσο μεγαλώνει ο κίνδυνος ανεξέλεγκτων κοινωνικών εκρήξεων και εδαφικού ακρωτηριασμού.

Οργανώνουμε και περιφρουρούμε τις μαζικές διαδηλώσεις, κλιμακώνοντας τον αγώνα της μαζικής πολιτικής ανυπακοής. Ο Λαός απαιτεί να σταματήσει η λεηλασία των λαϊκών εισοδημάτων και το ξεπούλημα της Ελλάδος στους ξένους κεφαλαιοκράτες.

Αρκετά τους πληρώσαμε. Δεν πληρώνουμε διόδια, δεν πληρώνουμε εισιτήρια, δεν πληρώνουμε φόρους, δεν πληρώνουμε ΕΡΤ, δεν πληρώνουμε τα δημόσια νοσοκομεία.

Δεν πληρώνουμε την κρίση τους. Δεν θα γίνουμε συνένοχοι στην προδοσία τους.

Το χρωστάμε στα παιδιά μας.

Μαζική Ανυπακοή, Λαϊκή Αντίσταση, Εθνική Ανεξαρτησία.

Στις 23 Φεβρουαρίου ξεκινάμε τον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. Σπάμε τα δεσμά της δουλείας, τα δεσμά του ΔΝΤ, της ΕΕ και των ελληνόφωνων νενέκων.

Όλοι στους δρόμους. Όλοι στον Αγώνα. 23η Φεβρουαρίου, η αρχή του τέλους της Παπανδρεϊκής χούντας.

Ξεκινάμε τον συντονισμό του Αγώνος με διαρκείς συναντήσεις συντονιστών και επιτροπών από όλα τα κινήματα πολιτών.

 

Προωθήστε το μήνυμα, οργανώστε τις επιτροπές του ανεξάρτητου συντονιστικού οργάνου. Ετοιμαστείτε για μαζικές διαδηλώσεις 

Τηλέφωνο για την Δυτική Aθήνα 6932353329, revhellgov@hotmail.com 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

 
 

 Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις μας.
E-mail :
Εγγραφή (Subscribe)
Διαγραφή (Unsubscribe)