:: ::

 
 
 

 

             Ιδρυτική Διακήρυξη της Επαναστατικής Κυβερνήσεως

 

«Πιστεύω ακράδαντα ότι η Ελλάς είναι ταγμένη να μεγαλουργήσει συντρίβουσα τους κατακτητές»

Ιφικράτης Χολαργεύς

 

Ζούμε ημέρες Μηδικών πολέμων. Όπως και τότε οι ένδοξοι Πρόγονοί μας, έτσι και εμείς χωρίς δεύτερη σκέψη θα προσφέρουμε θυσία στο βωμό των Σαλαμινομάχων και Θερμοπυλομάχων. Η κατοχική κυβέρνηση δεν διαφέρει σε τίποτε από τους Πέρσες εισβολείς. Ο Παπανδρέου δεν υπολείπεται σε μίσος κατά των Ελλήνων από τον Ξέρξη βασιλέα που κατέστρεφε την Ελληνική γη στο διάβα του.

Η Ελλάς αντιμετωπίζει ανοικτή κήρυξη πολέμου από Γερμανία-ΕΕ-ΔΝΤ. Ο εχθρός βρήκε προδότες μέσα στο σώμα του Ελληνισμού για να καταφέρει τα πλήγματά του, αλλά και η Επανάσταση βρήκε συμμάχους σε όλο τον κόσμο με τους οποίους θα προξενήσει αντίποινα στον εχθρό.

Η προξενηθείσα κρίση από την κατοχική κυβέρνηση σπρώχνει διαρκώς όλο και περισσότερα λαϊκά στρώματα στο επαναστατικό στρατόπεδο. Διαπιστώνοντας την ύπαρξη αδιεξόδου από το ναυάγιο του Παπανδρέου, ο Λαός σταθεροποιεί την κρίση του για την πολιτική κατάσταση. Κατανοεί ότι το πραγματικό δίλημμα είναι ανάμεσα στον θάνατο του κατακτητού ή την επιβίωση του Έθνους.

Κατηγορούμε ευθέως το κατοχικό καθεστώς για γενοκτονία του Ελληνικού Λαού. Ή θα επαναστατήσουμε ή ο κατακτητής θα μας γενοκτονήσει.

Ελληνικέ Λαέ! επιδεικνύοντας απαράμιλλο θάρρος και αντοχή στις αντίξοες επαναστατικές συνθήκες, να θυμάσαι ότι η Επανάσταση είναι μία καθημερινή διαδικασία εκμαθήσεως, για όλους μας.

Έλληνες παντού εκστασιάζονται στο άκουσμα της Επαναστάσεως. Ανοίγουν τις καρδιές τους για να καλωσορίσουν τα κύμβαλα του επαναστατικού πολέμου. Ο άγριος ξεσηκωμός επιτέλους μας κτυπά την θύρα. 

Ο κατοχικός πρωθυπουργός, ο αποστάτης των Θεών, προσπαθεί να εξεγείρει δυνάμεις της διαφθοράς κατά της δικαιοσύνης. Η ελπίδα σου Ελληνικέ Λαέ, η προσδοκία σου για οικονομική ευημερία και κοινωνική καταξίωση πραγματοποιείται μόνον μέσα από την Επανάσταση.

Ο κατακτητής θα ανατραπεί από την Επανάσταση ήτις θραύει τις πνευματικές αλυσίδες του Λαού.

Προσφέρουμε θεραπευτική αγωγή στα εξαθλιωμένα λαϊκά στρώματα προκειμένου να απαλλαγούν από τις πνευματικές τους αλυσίδες. Σφυρηλατούμε την αυτοπεποίθηση καταπολεμώντας την απελπισία. Προτρέπουμε σε πολιτική δράση εξαλείφοντας την παθητική στάση των εκλογών. Κηρύσσουμε τον πολιτικό διαχωρισμό καταπολεμώντας τον συγχρωτισμό με τον κατακτητή. Προβάλλουμε τον Ηρωικό τρόπο ζωής, απορρίπτοντας τον ραγιαδισμό που θέλει να επιβάλλει ο εχθρός στον Λαό.

Πάνω απ’ όλα Επανάσταση σημαίνει πάλη με τον εσωτερικό και εξωτερικό μας κόσμο. Για να σπάσουμε τα δεσμά που μας επέβαλλε ο κατακτητής πρώτα θα σπάσουμε τα εσωτερικά μας δεσμά. Όποια ψυχική σχέση μας συνδέει με τον κατακτητή θα διακοπεί βιαίως.

Κηρύσσουμε ανυπακοή στους κατοχικούς νόμους και στα διατάγματα των κατακτητών.

Μεγάλη μάχη θα διεξαχθεί στο πεδίο των ηθικών αξιών. Η νίκη θα είναι αποτέλεσμα του κώδικος αξιών της Επαναστάσεως: απενοχοποίηση, πειθαρχία, θεοσέβεια, εθνοφυλετική αλληλεγγύη, ριζοσπαστικοποίηση, γνώση, συλλογική δράση.

Η ηθική ανάταση θα αναπτύξει το αγωνιστικό μένος του Λαού συντρίβοντας την ηθική εξαχρείωση που προσπαθεί να του επιβάλλει ο κατακτητής με τον μισελληνισμό, τον εθνομηδενισμό, την αθεΐα, την μεμψιμοιρία, την αδράνεια, τις ενοχές, την άγνοια, τον καιροσκοπισμό, τον ατομισμό.  

Το κατοχικό καθεστώς λατρεύει τον ηθικό σχετικισμό, την ανευθυνότητα, τον υλισμό, το παρόν, την λήθη, την ισοπέδωση. Και συγχρόνως απεχθάνεται το πνεύμα, το μέλλον, την ποιότητα, το ηθικό απόλυτο, την υπευθυνότητα, την συλλογική μνήμη.

Το σύνθημα ενάντια στην συμμετοχή στις εκλογές του κατακτητού είναι «Οργάνωση Επαναστατικής Κυβερνήσεως». Οι Έλληνες πρέπει να οικοδομήσουν την δική τους κυβέρνηση, σε πλήρη αντίθεση με την κατοχική κυβέρνηση. Τα αξιώματα στην Επαναστατική Κυβέρνηση δεν δίδονται, ούτε ψηφίζονται. Κερδίζονται με ιδρώτα και αίμα.

Οι εκλογές της κατοχικής κυβερνήσεως αποσπούν τον Λαό από το ιστορικό καθήκον της Επαναστάσεως. Μας αποσπούν από την ευθύνη διεξαγωγής δικών μας ανεξάρτητων εκλογών, όπου θα εκλέξουμε πατριώτες γκρεμίζοντας τους προδότες.

Θα οργανώσουμε παράλληλες εκλογές. Ξεχωριστά από τον εχθρό με ανόθευτους εκλογικούς καταλόγους όπου θα συμμετέχουν μόνον Έλληνες. Θα εκδώσουμε το εθνικό μας νόμισμα. Θα συγκαλέσουμε Συντακτική Εθνοσυνέλευση διαχωριζόμενοι πλήρως και δια παντός από τους κατακτητές, δημιουργώντας ένα νέο Σύνταγμα και ένα νέο Πολίτευμα για την Ελλάδα. Θα ιδρύσουμε λαϊκά δικαστήρια και λαϊκές πολιτοφυλακές για να προστατεύσουμε τις κατακτήσεις της Επαναστάσεως.

Δεν έχουμε κοινοβουλευτικές αυταπάτες. Η Ιστορία διδάσκει ότι διαφθείρουν την πολιτική και εθνική συνείδηση του Λαού. Χρέος μας  είναι απελευθέρωση του Ελληνικού Λαού από την επιρροή του προδοτικού μεταπολιτευτικού καθεστώτος.

Όσοι Έλληνες οικοδομούν την Επαναστατική Κυβέρνηση πρέπει να άμεσα να στείλουν τα διατάγματα που αποφασίζονται στις Εκκλησίες του Δήμου σε οργανισμούς, εταιρείες, ένοπλες δυνάμεις, συνδικάτα, τράπεζες, δήμους, ιδρύματα, στο εσωτερικό και το εξωτερικό, για να δημιουργηθούν σύνδεσμοι με φίλα προσκείμενα στρώματα πληθυσμού και να γνωστοποιηθεί η σταδιακή απονομιμοποίηση του κατοχικού καθεστώτος.

Όσο υψηλότερους στόχους θέτουμε τόσο ευκολώτερα θα βρίσκουμε ξένους συμμάχους στην Ελληνική Επανάσταση. Η συμμαχία με κόμματα και οργανώσεις του εξωτερικού για την διάλυση του 4ου Ράιχ-ΕΕ θα πολλαπλασιάσει το βάθος και το πλάτος της Επαναστάσεως.

Η Ε.Ε. καταδυναστεύει τους λαούς της Ευρώπης. Το πραγματικό της όνομα δεν είναι ένωση, αλλά διάλυση της Ευρώπης. Δεν έχει καταργήσει μόνον τα εσωτερικά αλλά και τα εξωτερικά της σύνορα. Αρνείται να έχει κοινή εμπορική και παραγωγική πολιτική. Νομίζει ότι επειδή έχει ένα κοινό νόμισμα θα συγκρατήσει τις φυγόκεντρες εμπορικές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στο εσωτερικό της Ευρώπης. Δεν στηρίζει την δημογραφική ιδιαιτερότητα της Ευρώπης, αντιθέτως κάνει ό,τι είναι δυνατόν για την δημογραφική της αλλοίωση δίνοντας ευρωπαϊκά διαβατήρια σε εξω-ευρωπαϊκούς πληθυσμούς. Αρνείται να υπερασπιστεί την κοινή Ευρωπαϊκή πολιτιστική κληρονομιά, προβάλλοντας το δόγμα του πολυπολιτισμού στηριγμένο στο μίσος κατά των ανθρώπων λευκού χρώματος.

Χωρίς συγκεκριμένα σύνορα, η Ε.Ε. επεκτείνεται συνεχώς θέλοντας να συμπεριλάβει στους κόλπους της την Τουρκία, το Ισραήλ, την Ουκρανία, και χώρες της Βορείου Αφρικής. Πρόκειται ξεκάθαρα για ιμπεριαλιστική αυτοκρατορία που καταβροχθίζει με πολιτικο-οικονομικά μέσα ανεξάρτητα κράτη.

Πρέπει να σταματήσουμε την ύβρη κατά της Ευρώπης. Οι επόμενες γενεές Ελλήνων δεν θα μας συγχωρήσουν αν παραδώσουμε την εθνική μας ανεξαρτησία σε μία ιμπεριαλιστική αυτοκρατορία. Η άμεση έξοδος από το ομοσπονδιακό κράτος των Βρυξελλών θα αφαιρέσει την δυνατότητα μελλοντικών πρωθυπουργών να αφανίσουν το Ελληνικό Έθνος δια της αφομοιώσεως στην ιμπεριαλιστική αυτοκρατορία των Βρυξελλών.

Καθώς το παγκόσμιο οικονομικό κέντρο βάρους έχει μεταφερθεί στην Ασία η Ελλάς δεν μπορεί να αδιαφορεί για τις αναδυόμενες υπερδυνάμεις, Κίνα και Ινδία. Η Ρωσσία, η Ιαπωνία, και ο Αραβικός κόσμος προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες εξισορροπήσεως από τα καταιγιστικά πυρά της Γερμανίας εις βάρος της Ελλάδος.

Η σύμπηξη συμμαχιών με εξω-ευρωπαϊκούς συμμάχους, και η δημιουργία διασυνδέσεων μέσα στον Δυτικό κόσμο με εχθρούς της τρόικας(ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ) θα αμβλύνει την οξύτητα της επιθέσεως και θα δώσει στους Έλληνες επαναστάτες ικανά ερείσματα για να αντεπιτεθούν στον εχθρό.

Η Επανάσταση είναι πανευρωπαϊκή, με επίκεντρο την Ελλάδα. Δεν λησμονούμε ότι αυτή την στιγμή υποδουλώνονται οι λαοί της Ευρώπης από την ίδια κατακτητική μπότα. Έχουμε χρέος να απελευθερώσουμε τους λαούς της Ευρώπης. Εξ αρχής το βάρος θα δοθεί στην δημιουργία διασυνδέσεων με το εξωτερικό ώστε η Επανάσταση να λαμβάνει και να στέλνει βοήθεια, από και προς τους συμμάχους της.

Το άμεσο χρέος των Ελλήνων επαναστατών είναι να καθοδηγήσουν όλα τα επαναστατικά στοιχεία κατά του κατοχικού καθεστώτος, κάτω από τα λάβαρα της Ελληνικής Θρησκείας. Διατηρώντας την πολιτική και θρησκευτική αυτονομία σε ζητήματα ιδεολογίας και οργανώσεως, οι Έλληνες επαναστάτες πρέπει να τραβήξουν με το μέρος τους τα καλύτερα ανατρεπτικά στοιχεία από τις τάξεις των αθέων, των κομμουνιστών, των εθνικιστών, των φιλελευθέρων, των αναρχικών και των σοσιαλιστών, απ’ όλη την Ευρώπη.

Η επαναστατική δίνη ελκύει από μόνη της τους καλύτερους επαναστάτες, αρκεί να διατηρήσουμε την αυτονομία μας ώστε η Επανάσταση να επιτύχει τους στόχους της, αντί να παρεκτραπεί σε άθεη ή κομμουνιστική αναταραχή.

Οι Έλληνες πρέπει να αποτινάξουν τον πολιτικό ζυγό των χριστιανών και να αποκτήσουν δική τους πολιτική εκπροσώπηση. Αλλιώς θα μετατραπούμε σε προσάρτημα του χριστιανισμού στην Ελλάδα. Δεν επιτρέπεται να μας καθοδηγεί στο πολιτικό πεδίο ο θρησκευτικός μας εχθρός. Ειδάλλως θα σερνόμαστε πίσω από τα γεγονότα αντί να βρισκόμαστε εμπρός από τα γεγονότα.

Διεξάγουμε αδιάλλακτη πολιτιστική και θρησκευτική πάλη. Θα ήταν ανοσιούργημα εάν θέταμε εκτός επαναστατικής πάλης τον πολιτισμό και την θρησκεία. Τα πολιτιστικά και θρησκευτικά αιτήματά του Ελληνικού Λαού θα ικανοποιηθούν με οργάνωση, διαφώτιση, και συντριβή του κατακτητού στο πολιτιστικό και θρησκευτικό πεδίο.

Η Ελληνική Ιστορία μας διδάσκει ότι η παράδοση μίας θέσεως στον εχθρό χωρίς αγώνα, ρίχνει το ηθικό του Λαού περισσότερο απ’ ό,τι μία ήττα ύστερα από σκληρό αγώνα. Μόνον ο συνεπής και αδιάλλακτος Επαναστατικός Αγών του Ελληνισμού θα φέρει την πολυπόθητη Ελευθερία. Ιερό χρέος των επαναστατών είναι η προετοιμασία, ψυχολογική, ιδεολογική, οργανωτική και υλική του Λαού, για την επερχομένη σύγκρουση με τον κατακτητή.

 Η καθημερινή ζύμωση είναι αναγκαία για να αποκτήσει ο Ελληνικός Λαός επαναστατική συνείδηση. Η ανάπτυξη επαναστατικής συνειδήσεως θα ανεβαίνει σε ολοένα και υψηλότερα επίπεδα μέχρι η εκρηκτική απελευθέρωση της λαϊκής οργής να σαρώσει το κατοχικό καθεστώς.

Σε κάθε επαναστατικό στάδιο προς την κατάκτηση της εξουσίας θα εμφανίζονται σκουπίδια από καιροσκόπους και αναθεωρητές που θα χρησιμοποιούν Ελληνική φρασεολογία για να καταδικάσουν την Ελληνική Επανάσταση. Θα ξεκινούν πόλεμο κατά του Ελληνισμού κάτω από την ταμπέλα υπερασπίσεως του Ελληνισμού. Θα υπερασπίζουν το κατοχικό καθεστώς μέσα από Ελληνική φρασεολογία. Θα δούμε τον Επαναστατικό θρησκευτικό αγώνα να καταδικάζεται από τους δήθεν υπερασπιστές της Ελληνικής Θρησκείας. Κάποιοι «ελληνοκεντρικοί» θα σπέρνουν ιδεολογική σύγχυση στον Λαό τώρα που αυτός χρειάζεται απόλυτη ιδεολογική διαύγεια.

Αλλά η Ιστορία στέκεται αμείλικτη διαμέσου των Αιώνων: η χειραφέτηση του Ελληνικού Λαού από τους δυνάστες του θα επέλθει μόνον με ανένδοτο αγώνα για την πολιτική, οικονομική, πολιτιστική, και θρησκευτική ανεξαρτησία.

Κάποιοι θα ρωτήσουν «και τί θα αλλάξει επειδή ο νέος πρωθυπουργός θα είναι Έλλην στο θρήσκευμα;». Τα πάντα:

Με το νέο καθεστώς η Πατρίδα θα θεωρείται ιερό έδαφος. Οι αλησμόνητες πατρίδες και οι υπόδουλοι Έλληνες θα γίνουν το επίκεντρο του Αγώνος για Ελευθερία. Ουδείς θα έχει το δικαίωμα να προσβάλλει την Πατρίδα χωρίς να αντιμετωπίζει σοβαρότατες ποινικές συνέπειες.

Το Ελληνικό Έθνος θα θεωρείται ιστορική συνέχεια των Αρχαίων Ελλήνων μαζί με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εθνική ταυτότητα σε πολιτισμικό επίπεδο.

Το θρησκευτικό κέντρο των Ελλήνων απ’ όπου οι Έλληνες θα λαμβάνουν το Ιερό Πυρ θα είναι το Μαντείο των Δελφών και όχι η Ιερουσαλήμ. Σε συμβολικό επίπεδο θα σημάνει την πλήρη ανεξαρτησία του Έθνους από τον ιουδαιοχριστιανισμό.  

Η ενδογαμία και η υποχρεωτική δημογραφική αύξηση θα αποτελέσουν εθνικά δόγματα αποσκοπούντα στην διασφάλιση της συνέχειας της Ελληνικής Φυλής.

Η Φύση θα ιεροποιηθεί ως έμψυχος, νοήμων και απαραβίαστος. Τιμωρίες για την προσβολή της Φύσεως θα ενσωματωθούν στον ποινικό κώδικα.  

Θα καταργηθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός. Η Πολιτεία θα κάνει στροφή προς την ολιστική ιατρική.

Θα επανέλθει η Ελληνική διατροφή, καθώς το νέο καθεστώς θα εκμηδενίσει την αμερικανική επιρροή στο διαιτολόγιο των Ελλήνων.

Θα επανασυγγραφεί η Ελληνική Ιστορία αποκαλύπτοντας στις νέες γενεές το ολοκαύτωμα που υπέστησαν οι Έλληνες επί βυζαντίου. Θα αφαιρεθούν όλες οι ανθελληνικές αναφορές από τα βιβλία της Ιστορίας.

Θα αλλάξει ο εορτασμός των τριών Ιεραρχών στην Παιδεία μας. Ως τέτοιοι εφ’ εξής θα θεωρούνται οι Ηράκλειτος, Αριστοτέλης και Υπατία.

Στην οικονομία θα επικρατήσει ο οικονομικός πατριωτισμός, υποχρεώνοντας όλες τις επιχειρήσεις να προσλαμβάνουν Έλληνες εργαζομένους, ενώ ο κρατικός μηχανισμός θα προβάλλει τα Ελληνικά προϊόντα. Θα μειωθούν οι εισαγωγές με δασμούς και θα αυξηθούν οι εξαγωγές με επιδοτήσεις.

Οι Ελληνίδες θα αποκτήσουν επιτέλους το δικαίωμα να ιερουργούν και μάλιστα ως Αρχιέρειες σε δημόσιες τελετές και θα κατέχουν θρησκευτικά αξιώματα ισότιμα των ανδρών.

Θα εισαχθεί η Ελληνική κοσμοαντίληψη για την δημιουργία του Κόσμου, η οποία διδάσκει ότι δεν δημιουργήθηκε ο Κόσμος εκ του μηδενός από κάποιον εξωκοσμικό θεό. Το σύμπαν είναι αιώνιο. Δεν δημιουργήθηκε από μία αρχική έκρηξη. Συνεχώς δημιουργούνται και καταστρέφονται κόσμοι. Η Ελληνική Κοσμοαντίληψη αφαιρεί από τον μονοθεϊσμό την ηθική βάση περί υποταγής και δημιουργίας του κόσμου από έναν ψευδοθεό. Η ιστορία του κόσμου είναι κυκλική και όχι ευθύγραμμη. Η Χρυσή Εποχή, μία εποχή υψηλοτάτου πολιτισμού, προηγήθηκε των μεγάλων κατακλυσμών και της παλαιολιθικής εποχής.

Θα δημιουργηθεί Ελληνική πολεμική βιομηχανία ενισχύοντας την αμυντική θωράκιση, βοηθώντας στην απεξάρτηση της χώρας από ξένους προμηθευτές.

Θα επιβληθεί σεβασμός των ζώων. Ουδείς θα επιτρέπεται να κακοποιεί τα ζώα. Οι τιμωρίες θα είναι αυστηρότατες.

Θα αλλάξει η αρχιτεκτονική και αισθητική των Ελληνικών Πόλεων. Θα επανέλθει η Ελληνική τέχνη διακοσμήσεως των κτηρίων και των Ναών και της Αγοράς, όπως την είχαν διαμορφώσει οι Αρχαίοι Έλληνες.

Η καθημερινή ενδυμασία αποτελεί σαφή ένδειξη για το αν ο Ελληνικός Λαός έχει απαγκιστρωθεί από ξένα πρότυπα και επιρροές. Θα δημιουργηθεί μία νέα αντίληψη για την ενδυμασία, που θα έχει σκοπό να αναδείξει την Ελληνική μόδα βασισμένη σε Έλληνες σχεδιαστές. Ο πολιτισμός και η εθνική ταυτότητα θα ανακλώνται στον τρόπο ενδυμασίας που θα ενισχύσει την διαφοροποίηση του Ελληνικού Λαού και θα δημιουργήσει σημαντικό ανάχωμα στην αφομοίωση από ξένους πολιτισμούς.

Θα επανέλθει η Αρχαία Ελληνική Γλώσσα σε όλες τις σχολικές βαθμίδες.

Θα εορτάζονται όλα τα Αρχαία Ελληνικά Έθιμα.

Θα καταστούν εθνικές εορτές οι μάχες των Θερμοπυλών, Σαλαμίνος, Μαραθώνος, Πλαταιών. 

Η νίκη στην Επανάσταση μας δεσμεύει: Στην έξοδο από το ευρώ και στην επαναφορά της δραχμής, χωρίς υποτίμηση.

Στην κατάργηση κάθε ηλεκτρονικού φακελώματος μέσω ηλεκτρονικών καρτών.

Στον σεβασμό του τραπεζικού και φορολογικού απορρήτου.

Στην παροχή ατόκων και αφορολογήτων δανείων για παραγωγικές επενδύσεις σε όλους τους Έλληνες ανεξαιρέτως.

Στην παροχή οικονομικών κινήτρων για την δημογραφική αύξηση του Ελληνικού Λαού.

Στην πλήρη επιστροφή στους δικαιούχους των κλεμμένων μισθών και συντάξεων, που λήστεψε η κατοχική κυβέρνηση.

Στην τιμωρία των προδοτών που υπέγραψαν το μνημόνιο και παρέδωσαν την Ελλάδα στους κατακτητές.

Στην προστασία των Ελλήνων του εξωτερικού από την αφομοίωση, και στην καταπολέμηση της εθνικής αλλοτριώσεως.

Στην αμείλικτη πάταξη της εγκληματικότητος με την βοήθεια πολιτοφυλακών, αυστηροτάτων ποινών, και συστηματικής διαφωτίσεως.

Στην άμεση πρόσβαση του Λαού στην εξουσία δια της επαναλειτουργίας Εκκλησιών του Δήμου, καταργώντας το νομοθετικό μονοπώλιο του κοινοβουλίου.

Η Επανάσταση που ζούμε δίνει την ευκαιρία στον Ελληνικό Λαό να δοκιμάσει τις δυνάμεις του. Απελευθερώνει τις πολεμικές αρετές του. Κάθε Έλλην μπορεί να γράψει λαμπρές σελίδες Ιστορίας.

Η οικοδόμηση της Επαναστατικής Κυβερνήσεως ως καθημερινό καθήκον όλων των Ελλήνων ξεκινά με την υπογραφή και διάδοση της παρούσης διακηρύξεως. Η ορκωμοσία στην αταλάντευτη πίστη στο Έθνος και στην Επανάσταση θα επισφραγίσει την προσφορά μας στο Βωμό της Ελευθερίας.

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

 
 

 Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις μας.
E-mail :
Εγγραφή (Subscribe)
Διαγραφή (Unsubscribe)