:: ::

 
 
 

 

Καταδικάζουμε τον εμπρησμό της οικίας του Σωκράτους Χριστοδουλάρη ως έγκλημα εις βάρος όλων των Ελλήνων

 

Σήμερα ενημερωθήκαμε για τον εμπρησμό της οικίας του Σωκράτους Χριστοδουλάρη.  Πριν 5 ημέρες άγνωστοι έβαλαν φωτιά στην οικία του στην Καμάριζα. Δυστυχώς κατέστρεψαν όλη την πολύτιμη συλλογή του Ελληνικών βιβλίων.

Η αποτρόπαιος πράξις δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητη από τους Έλληνες στο θρήσκευμα, ειδάλλως θα επακολουθήσουν νέα, χειρότερα πλήγματα. Την επομένη φορά οι εχθροί του Έθνους δεν θα περιοριστούν σε οικίες και βιβλία. Θα κάψουν ζωντανούς ανθρώπους.

Καταδικάζουμε το στυγερό έγκλημα ως επίδειξη μισελληνισμού και ρατσισμού εις βάρος όλων των Ελλήνων.

Η κοινωνική προσφορά του Σωκράτους Χριστοδουλάρη είναι σε όλους γνωστή μέσα από την «Λακωνική Αγωγή». Πιστός των Πατρώων Θεών και σεμνός ασκητής της Ιπποκρατείου Ιατρικής, επί πολλά χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ελληνισμό.

Μέχρι στιγμής οι ένοχοι δεν έχουν ευρεθεί. Αν ο συγκεκριμένος εμπρησμός αποτελεί συνέχεια των εμπρησμών των Ελληνοκεντρικών βιβλιοπωλείων, ούτε αυτή την φορά θα ευρεθούν οι ένοχοι από την αστυνομία του κατοχικού καθεστώτος.

Δυστυχώς καλούμεθα να υπενθυμίσουμε δια μίαν εισέτι φοράν ότι όσο οι Έλληνες αναμένουν προστασία της ζωής και της περιουσίας των από τους ναζωραίους κατακτητές, τόσο θα πλήττονται θανασίμως.  

Μόνον Ελληνικές πολιτοφυλακές και δικαστήρια Ελλήνων στο θρήσκευμα δύνανται να προστατεύσουν τους Έλληνας από την γενοκτονική επίθεση που έχει εξαπολύσει η συμμορία των ναζωραίων κατακτητών. Και η κατάστασις θα χειροτερεύει όσο οι Έλληνες δεν προκαλούν ωργανωμένα αντίποινα στους ναζωραίους κατακτητές.

Ευρισκόμεθα σε κατάσταση Ιερού Πολέμου. Ο εχθρός διακηρύσσει ανοικτά ότι θα γενοκτονήσει το Ελληνικό Έθνος, αλλά ωρισμένοι Έλληνες επιμένουν να μην ακούν τις φωνές των Πατρώων Θεών.

Όταν ο εχθρός προσπαθήσει να κάψει ζωντανούς όσους Έλληνες σήμερον αδιαφορούν, τότε δεν θα έχουν το δικαίωμα να διαμαρτυρηθούν. Ήξεραν. Άκουσαν. Εκκλήθησαν να πολεμήσουν. Αδιαφόρησαν. Η ποινή για την αποστασία τους είναι ο θάνατος.

Φωτογραφίες και εικόνες από το αποτρόπαιο έγκλημα στην κάτωθι διεύθυνση:

http://www.schizas.com:80/site3/el/den-kaigontai-oi-ellines-foyntonoyn-oi-syhes-toys.html

 

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

1η Ισταμένου μηνός Σκιροφοριώνος, έτους 2786 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα