:: ::

 
 
 

                 

                         Ουδεν κακόν αμιγές καλού

 

Μεγάλη Ελληνική αντεπίθεση εξελίσσεται αυτή την στιγμή σε όλες τις Ελληνικές πόλεις. Πολίτες έχουν περικυκλώσει και πετροβολούν την μισελληνική αναρχοφασιστική αλητεία που συνεχίζει τις λεηλασίες και τους βανδαλισμούς. Δεν πρέπει να υπάρξει κανένα έλεος στα μισελληνικά κτήνη.

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις που δέχτηκαν Έλληνες εργαζόμενοι και έμποροι, τους ξύπνησε βιαίως από τον λήθαργο. Τους απέδειξε ότι δεν πρέπει να αναμένουν καμμία προστασία από την ναζωραϊκή αστυνομία.

Οι Έλληνες κατενόησαν αυτές τις ημέρες με τον πιό οδυνηρό τρόπο το δίδαγμα της Ελληνικής Θρησκείας: απαγορεύεται να αναμένουν βοήθεια και σωτηρία από αλλοφύλους και αλλοθρήσκους. Η σωτηρία έρχεται μόνον από τους Πατρώους Θεούς και από την εθνοφυλετική αλληλεγγύη.

Τα πυρπολημένα καταστήματα και οι δηωμένες επιχειρήσεις πρέπει να εκληφθούν ως δίδακτρα που πλήρωσαν οι Έλληνες για να πάρουν ένα σκληρό μάθημα. Πλήρωσαν τόσο ακριβά δίδακτρα για να μάθουν ότι πρέπει να φέρουν όπλα, να αυτοπροστατεύωνται, να οργανώνουν πολιτοφυλακές, να επιτίθενται, να εξοντώνουν ανηλεώς τον εχθρό.

Όστις Έλλην αναμένει προστασία από την ναζωραϊκή αστυνομία αυτογελοιοποιείται. Όστις εμπιστεύεται την ζωή και την περιουσία του στο ναζωραϊκό ψευδοκράτος είναι σαν να βλασφημεί τους Πατρώους Θεούς. 

Ευτυχώς πολλοί Έλληνες αδιαφόρησαν για τις υποκριτικές κραυγές των ναζωραϊκών μμε, και άρχισαν να πυροβολούν τους αναρχοφασίστες κουκουλοφόρους. Πρέπει πάση θυσία να χυθεί το αίμα των εχθρών του Έθνους και των Θεών. Πρέπει πάση θυσία να χυθεί αίμα για να σεβαστούν οι εχθροί την ζωή μας. Αυτές οι μέρες είναι η μεγάλη ευκαιρία για επαναστατήσουν οι Έλληνες. Είναι η μεγάλη ευκαιρία για εξεγερθούν ενόπλως και να τσακίσουν βιαίως τον ρατσισμό και τον μισελληνισμό.

Αρκετοί Έλληνες μολυσμένοι από την σιχαμερή ιδεολογία των ναζωραίων, ενσωμάτωσαν το πρότυπο και την ψυχολογία του προβάτου. Έτσι τα αντανακλαστικά τους παρέλυσαν μόλις δέχτηκαν αιφνιδιαστική επίθεση από μισελληνικές συμμορίες. Αλλά τώρα η καταστροφή είναι πολύ μεγάλη, δεν έχουν περιθώριο να αγνοούν τον εχθρό, με την φρούδα ελπίδα ότι κάποτε ο εχθρός θα κουραστεί να λεηλατεί.

Αν δεν χυθεί τώρα αίμα εχθρών, θα αποθρασυνθούν και την επομένη φορά οι καταστροφές θα είναι πολλαπλάσιες. Αν οι μισελληνικές συμμορίες διαγνώσουν στο βλέμμα των Ελλήνων ανοχή, ενοχή, δειλία, τότε θα διαπράξουν πολλαπλάσια εγκλήματα.

Όλοι οι Έλληνες οφείλουν να είναι έτοιμοι να πυροβολήσουν το κάθε μισελληνικό γουρούνι που απειλεί την ζωή τους και καταστρέφει την περιουσία τους. Οι Έλληνες δεν υπακούν στις ιταμές προκλήσεις των ναζωραϊκών μμε για αυτοσυγκράτηση και αφοπλισμό. Αν υπάρξει αφοπλισμός αυτός θα επιβληθεί στην πλευρά των αναρχοφασιστών κουκουλοφόρων, όχι στους αμυνομένους πολίτες.  

Οι πολίτες θα χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους για να αμυνθούν, και εν ανάγκη θα λυντσάρουν τους αναρχοφασίστες κουκουλοφόρους. Το ναζωραϊκό ψευδοκράτος εδώ και δεκαετίες είναι ανύπαρκτο. Δεν θέλει ούτε μπορεί να αναλάβει την ευθύνη της προστασίας του Ελληνικού Έθνους. Αυτοδιαλύεται. Το δηλώνει ξεκάθαρα. Θα ήταν τραγελαφικό οι Έλληνες να αρνηθούν τέτοιο χαρμόσυνο γεγονός.

Ουδέν κακόν αμιγές καλού.

 

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

9η Ισταμένου μηνός Ποσειδεώνος, έτους 2784 μετά πρώτην Ολυμπιάδα 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα