:: ::

 
 
 

 

Άλλη μία Ελληνική νίκη στον καθημερινό πολιτιστικό πόλεμο κατά της μισελληνικής αιρέσεως των ναζωραίων

 

Ο Εύανδρος μας έστειλε το ακόλουθο μήνυμα για το κατόρθωμα του στρατιώτου Ηφαιστίωνος σε μονάδα της Ορεστιάδος:

«Σήμερα στην πρωινή αναφορά τάγματος, σε μονάδα της Ορεστιάδος, ένας Έλληνας Στρατιώτης κατατρόπωσε τούς ανωτέρους του, που επί μήνες, με ύπουλους και πλάγιους τρόπους (επιπλέον αγγαρείες και υπηρεσίες, άρνηση αδειοδότησης και στέρηση εξόδων) πραγματοποίησαν την απειλή τους και τον κάλεσαν ως αναφερόμενο, διότι επανειλημμένως αρνήθηκε να πει την ναζωραϊκή προσευχή και να κάνει το θεομίσητο ναζωραϊκό σύμβολο του σταυρού.

Ο άξιος Έλλην άφησε εμβρόντητο τον Διοικητή του, όταν  μπροστά σε όλο το τάγμα δήλωσε ότι είναι Έλλην και όχι χριστιανός, και γι' αυτό τον λόγο δεν θα μπορούσε να προδώσει τους Θεούς του και να πει την ναζωραϊκή προσευχή και να κάνει το σύμβολο του σταυρού των ναζωραίων.

Ο Διοικητής του τον τιμώρησε με δύο μέρες περιορισμό! Προφανώς για να μην εκθέσει περισσότερο τους υφισταμένους του αξιωματικούς. Η τιμωρία είναι ενδεικτική και αστεία. Το γεγονός συγκεκριμένο και αναμφισβήτητο. Δεν τολμούν να τα βάλουν με το πρωτοφανές-γι’ αυτούς- θάρρος των Ελλήνων.

Ηφαιστίωνα η πράξη σου είναι παράδειγμα για όλους τους συναδέλφους σου. Για όλους τους Έλληνες που ακόμα δεν τόλμησαν να φωνάξουν. Θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία.

Εύανδρος ο Οίον»

 

Σχόλιο εκ της συντάξεως:

Η Ελευθερία δεν θέλει μόνο αρετή και τόλμη, θέλει και καθημερινό αγώνα. Όπως ορίζουν οι Ελληνικοί Κανόνες θρησκευτικής καθαρότητος, σε κάθε στρατιωτική μονάδα οι Έλληνες οφείλουν να διαχωρίζωνται από τους ναζωραίους στις παρέες, στις ώρες του φαγητού, στις εξόδους, στα κρεβάτια των θαλάμων. Οι Έλληνες έχουν ιερά υποχρέωση να τρώνε μαζί, ξεχωριστά από τους ναζωραίους. Οι Έλληνες έχουν ιερά υποχρέωση να προσεύχωνται μαζί, ξεχωριστά από τους ναζωραίους. Οι Έλληνες έχουν ιερά υποχρέωση να διασκεδάζουν μαζί, ξεχωριστά από τους ναζωραίους.

Οι Έλληνες στρατιώτες δεν πρέπει να λησμονούν να φορούν φυλακτό και κάποιο αποτροπαϊκό σύμβολο για να τους προφυλάσσει από το μίασμα και την αρνητική ενέργεια που εκπέμπουν οι δούλοι της αιρέσεως των ναζωραίων. Αν σε κάποια μονάδα οι Έλληνες είναι αρκετοί, πρέπει να ζητήσουν από τον διοικητή της μονάδος να κοιμούνται σε ξεχωριστούς θαλάμους, μακριά από τους ναζωραίους.

Όσοι Έλληνες έχουν ανάγκη θρησκευτικών υπηρεσιών, να ζητούν από τον διοικητή της μονάδος να επιτρέψει την επίσκεψη στο τάγμα κάποιας Ιέρειας ή κάποιου Ιερέως της Ελληνικής Θρησκείας για να τους προσφέρει πνευματικές υπηρεσίες.

Αν κάποιοι Έλληνες αξιωματικοί ή στρατιώτες ευρίσκονται σε κάποια επικίνδυνη στρατιωτική αποστολή δεν πρέπει να ξεχάσουν να ενημερώσουν τους οικείους των ότι αν τους συμβεί κάτι κακό, θέλουν να περάσουν το κατώφλι του Άδου στολισμένοι με βάση τα ηρωικά Ελληνικά έθιμα ταφής.

Όσοι Έλληνες στρατιώτες υφίστανται διακρίσεις από ναζωραίους στην μονάδα τους, να μας ενημερώνουν αμέσως.

7η Λήγοντος μηνός Βοηδρομιώνος, έτους 2783 μετά πρώτην Ολυμπιάδα 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα