:: ::

 
 
 

 

Απαιτούμε να σταματήσει ο εμπαιγμός των Ελλήνων πυροπαθών από την χριστιανική κυβέρνηση

 

Με ένα ελεεινό αίσθημα αδιαφορίας εμπρός στο δράμα των πυροπαθών, η χριστιανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα δώσει άτοκα δάνεια και θα αναστείλει για ένα εξάμηνο την πληρωμή των πιστωτικών καρτών και δανείων των πληγέντων από τις καταστρεπτικές πυρκαϊές.

Η χριστιανική κυβέρνηση δεν επικοινωνεί με την Ελληνική κοινωνία, έχει χάσει κάθε επαφή. Ζει στον δικό της κόσμο. Μιλά για ασύμμετρες απειλές ενώ πρέπει επιτέλους να σταματήσει η ασύμμετρη βλακεία.

Πώς θα πληρώσουν τα άτοκα δάνεια οι πυροπαθείς από την στιγμή που έχει καταστραφεί όλο το εισόδημά τους; Οι περισσότεροι Έλληνες χωρικοί έχασαν στην φωτιά όλα τα ζώα και τα χωράφια τους. Επιπλέον έχασαν τις κατοικίες τους. Δεν έχουν εργασία. Πώς αυτοί οι άνθρωποι θα ξεπληρώσουν τα άτοκα δάνεια που θέλει να τους χορηγήσει η χριστιανική κυβέρνηση; Πώς θα πληρώσουν τις δόσεις των δανείων από την στιγμή που δεν έχουν εισόδημα;

Απαιτούμε να παραγραφούν όλα τα χρέη των Ελλήνων πυροπαθών και συγχρόνως να τους χορηγηθούν δωρεάν πιστώσεις. Δεν είναι δυνατόν οι χριστιανικές κυβερνήσεις να παραγράφουν χρέη ποδοσφαιρικών ομάδων για ψηφοθηρικούς λόγους, και εδώ που υπήρξε εθνική καταστροφή, η χριστιανική κυβέρνηση να προτείνει άτοκα δάνεια.

Γιατί η χριστιανική κυβέρνηση δεν παρέχει άτοκα δάνεια στις ποδοσφαιρικές ομάδες, και παραγραφή χρεών στους Έλληνες πυροπαθείς; Γιατί να ισχύει το αντίστροφο; Γιατί τέτοιος εμπαιγμός σε αυτούς τους δυστυχείς Έλληνες χωρικούς; Οι δυστυχείς Έλληνες χωρικοί αξίζουν λιγώτερο από τις ποδοσφαιρικές ομάδες;

Επιπλέον απαιτούμε να πιστωθεί δωρεάν στους Έλληνες χωρικούς όλο το ζωικό και φυτικό κεφάλαιο που έχασαν στις πυρκαϊές. Τα ζώα, ελιές κλπ, που έχασαν στις πυρκαϊές οι Έλληνες χωρικοί πρέπει να αντικατασταθούν πλήρως. Αν ένας χωρικός έχασε 100 πρόβατα, να του δοθούν δωρεάν 100 νέα πρόβατα. Μόνον έτσι δεν θα συρρικνωθεί περαιτέρω η Ελληνική επαρχία. Μόνον έτσι αυτοί οι δυστυχείς Έλληνες χωρικοί θα ξαναρχίσουν την ζωή τους.

Ωρισμένοι υπερήλικες Έλληνες χωρικοί δεν έχουν ούτε τον χρόνο, ούτε το σθένος να ξαναρχίσουν την ζωή τους από την αρχή με άτοκα δάνεια. Για αυτούς τους Έλληνες υπερήλικες απαιτούμε, με χρηματοδότηση από τον δημόσιο προϋπολογισμό, να κτισθούν αμέσως κατοικίες στον τόπο τους από τεχνικές εταιρείες, οι κατοικίες να τους δοθούν δωρεάν, και αμέσως ειδικά συνεργεία να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση, για να μπορούν αυτοί οι υπερήλικες να ξανακατοικήσουν τα κατεστραμμένα χωριά τους.

Δεν επιτρέπεται η χριστιανική κυβέρνηση να εμπαίζει αυτούς τους υπερήλικες ισχυριζομένη ότι θα τους δώσει άτοκα δάνεια να κτίσουν μόνοι τους νέες κατοικίες. Αυτή η πολιτική στάση είναι άκρως μισελληνική, χριστιανική, ρατσιστική.

Οι αποζημιώσεις των 3000 ευρώ στους πυροπαθείς που ανακοίνωσε η χριστιανική κυβέρνηση δεν φτάνουν ούτε για τα έξοδα κηδείας των νεκρών συγγενών των Ελλήνων χωρικών. Και είμαστε σίγουροι ότι ούτε αυτά τα λίγα χρήματα θα δοθούν, όπως δεν δόθηκαν τα χρήματα στους πυροπαθείς του Νομού Αχαΐας που υπέστησαν ανάλογες καταστροφές από πυρκαϊές τον προηγούμενο μήνα. Τους υποσχέθηκαν αποζημιώσεις, αλλά ακόμη δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ.

Κάνουμε έκκληση στην Ελληνική Αλληλεγγύη. Οι Έλληνες πρέπει να αλληλοβοηθούνται, και να μην αναμένουν βοήθεια από χριστιανικές κυβερνήσεις. Αυτές υπάρχουν για να καταστρέφουν και όχι να βοηθούν τον Ελληνικό Λαό. Έκαστος Έλλην να συμβάλει όπως μπορεί στην ανακούφιση των συμπατριωτών μας. Όσο μικρή και αν είναι η συνεισφορά του, θα επιφέρει πολλαπλάσια ανακούφιση στους Έλληνες πληγέντες. Τώρα, πρέπει να βοηθήσουμε τους Έλληνες χωρικούς. Πρέπει να γκρεμίσουμε όλες τις αυταπάτες των Ελλήνων χωρικών που αναμένουν βοήθεια από την χριστιανική κυβέρνηση.

Αφού «κύριοι» της χριστιανικής κυβερνήσεως δεν έχετε καμμία διάθεση να βοηθήσετε τους Έλληνες χωρικούς, τουλάχιστον μην τους εμπαίζετε.

 

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

3η Λήγοντος μηνός Μεταγειτνιώνος, έτους 2783 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα