:: ::

 
 
 

 

Δικαστικός θρίαμβος της Ελληνικής Θρησκείας κατά ναζωραίων προβοκατόρων 

 

Σήμερα έγινε άλλη μία χριστιανική δίωξη κατά της Ελληνικής Θρησκείας και του Ελληνισμού.

Ως γνωστόν οι ναζωραίοι προβοκάτορες της χριστιανικής συμμορίας «Τετρακτύς» είχαν καταθέσει αγωγή εναντίον της Ελληνικής Θρησκείας για δημοσιεύματά της που έλεγαν ότι δεν είναι Έλληνες στο θρήσκευμα, ότι είναι κατευθυνόμενοι από την αρχιεπισκοπή και το χριστιανοφασιστικό κατεστημένο, και ότι είναι ναζωραίοι προβοκάτορες.

Η Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα είχε ζητήσει με συστημένη επιστολή της προς τον υπουργό Δικαιοσύνης του χριστιανικού κράτους, να παύσει την δίωξη πριν λάβει διεθνείς διαστάσεις το θέμα και εμπλακεί το χριστιανικό κράτος σε υπόθαλψη τρομοκρατικών και ρατσιστικών εγκλημάτων.

Αλλά ως γνωστόν στο ελλαδιστάν ακόμη και όταν στέλνεις συστημένο γράμμα δεν πρέπει να θεωρείς σίγουρο ότι θα το παραλάβει ο παραλήπτης. Το υπουργείο δικαιοσύνης δήλωσε άγνοια επί του θέματος. Για την ακρίβεια σήμερα, μετά την δίκη, σε συνάντησή μας με εκπροσώπους του υπουργείου μάς εδήλωσαν ότι δεν έχουν παραλάβει τα έγγραφά μας. Έστω. Άλλωστε αυτό δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία. Η Ελληνική Θρησκεία ακολουθεί τον Νόμο του Ιερού Πολέμου και όχι τις νομικές οδούς του ναζωραίικου κατεστημένου. 

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι το τί έγινε μέσα στην αίθουσα του χριστιανικού δικαστηρίου και το τί θα γίνει από εδώ και πέρα.

Πρώτον, ουδείς εκπρόσωπος της χριστιανικής συμμορίας «Τετρακτύς» ενεφανίσθη μπροστά στο χριστιανικό δικαστήριο για να υπερασπίσει την τιμή και την υπόληψή του. Τόσο θρασύδειλοι είναι.

Δεύτερον, το χριστιανικό δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα του κ. Αμυρά(εκπρόσωπος της Εκκλησίας) να υπερασπιστεί τον εαυτό του μόνος του. Ούτε έκανε δεκτή την κατάθεση εγγράφων που αποδεικνύουν το εγκληματικό ποιόν της χριστιανικής συμμορίας «Τετρακτύς». Με λίγα λόγια δεν μας δόθηκε το δικαίωμα να μιλήσουμε ούτε για ένα λεπτό, ούτε να καταθέσουμε αποδεικτικά στοιχεία, ούτε να εξετάσουμε την μοναδική μάρτυρα που παρουσίασε η χριστιανική συμμορία «Τετρακτύς» εναντίον μας.

Στην ουσία δεν έγινε καμμία δίκη. Στα χαρτιά θα γράψουν οι χριστιανοί δικαστές ότι έγινε μία δίκη, αλλά στην πραγματικότητα καμμία δίκη δεν έγινε. 

Το χριστιανικό δικαστήριο αποτελείτο μόνον από γυναίκες. Οι κυρίες αυτές δεν καταδέχτηκαν να ακούσουν τίποτε για την σοβαρότητα της υποθέσεως που ενέχει ποινικά αδικήματα και διεθνείς προεκτάσεις.

Έτσι ο κύριος Αμυράς διετάχθη από την πρόεδρο του χριστιανικού δικαστηρίου να καθίσει κάτω χωρίς να του παρασχεθεί το δικαίωμα υπερασπίσεως της Ελληνικής Θρησκείας. Η δικαιολογία του χριστιανικού δικαστηρίου ήταν ότι η τάδε και η δείνα παράγραφος της πολιτικής τους δικονομίας απαιτεί την παρουσία δικηγόρου. Χωρίς παρουσία δικηγόρου, είπαν, δεν κάνουμε κανένα έγγραφο δεκτό.

Η απάντηση του κυρίου Αμυρά ήταν ότι εδώ μιλάμε για ποινικά αδικήματα και όχι αστικά και ότι δεν είναι δυνατόν με πρόσχημα μία άστοχη δικονομική διαδικασία το δικαστήριο να παραβλέπει την ουσία της υποθέσεως.

Τελικώς η χριστιανική συμμορία «Τετρακτύς» πήρε αυτό που ήθελε, προσωρινά. Κατάφερε να παίξει μπάλα μόνη της, στο δικό της γήπεδο. Η συγκεκριμένη διαδικασία που επέλεξε δεν επιτρέπει στον εναγόμενο κανένα δικαίωμα υπερασπίσεως.

Όμως αυτά τα θρασύδειλα υποκείμενα δεν συνειδητοποίησαν, ακόμη και την τελευταία στιγμή, τί κάνουν. Νομίζουν ότι επειδή οι Έλληνες δεν έχουν το δικαίωμα να ζητούν δικαιοσύνη από τους ναζωραίους κατακτητές, ότι τάχα νίκησαν. Το αντίθετο έγινε. Ηττήθηκαν κατά κράτος στο ηθικό και ιδεολογικό πεδίο.

Από εδώ και πέρα, ύστερα από αυτά που δήλωσαν μέσα στο δικαστήριο, δεν θα μπορούν να πουν πουθενά ότι είναι «Εθνικοί» διότι θα τους περιμένει ο πέλεκυς της δικής τους χριστιανικής δικαιοσύνης, την οποία επικαλέστηκαν κατά του Ελληνισμού και της Ελληνικής Θρησκείας.

Ήδη αυτά τα άθλια υποκείμενα αναγκάστηκαν να κατεβάσουν από την ιστοσελίδα τους όλα όσα έχουν γράψει κατά των Ελλήνων και της Ελληνικής Θρησκείας καθώς και όλες τις εκδηλώσεις και τελετές που σκόπευαν να κάνουν ώστε να μην φανούν ανακόλουθοι με τις ψευτιές που θα έλεγαν στο δικαστήριο. 

Και ας ξεκινήσουμε από την μοναδική μάρτυρα που παρουσιάσθηκε στο χριστιανικό δικαστήριο και η οποία δήλωσε ότι είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εγκληματικής οργανώσεως «Τετρακτύς». Όμως παρά την αποπνικτική ατμόσφαιρα του χριστιανικού δικαστηρίου, έγινε κάτι παράδοξο και εκπληκτικό.

Μία από τις χριστιανές δικαστίνες μάς εξέπληξε διότι άρχισε να ρωτά επιμόνως την μάρτυρα τί είναι η «Τετρακτύς». Την ρώτησε τουλάχιστον τέσσερις φορές με διαφορετικώς διατυπωμένες ερωτήσεις. Την ρώτησε τί πρεσβεύετε; Έχετε κάποια σχέση με θρησκεία; Όχι, απάντησε η μάρτυρας!!! Και συνέχισε λέγουσα ότι δεν έχουμε καμμία σχέση με θρησκεία και θρησκευτικά ζητήματα. Είμαστε μία ερευνητική εταιρεία που ασχολείται με θέματα ιστορίας και πολιτισμού, με βάση την αρχαία Ελλάδα, είπε η μάρτυρας-μέλος της «Τετρακτύς».

Και να επιμένει η χριστιανή δικαστίνα λέγουσα, ναι αλλά δεν έχετε κάποια οπτική γωνία, μέσα από την οποία εξετάζετε τα θέματα της Αρχαίας Ελλάδος; Προφανώς αυτή η χριστιανή δικαστίνα(οι άλλες δεν μίλησαν καν, ούτε μία ερώτηση δεν έκαναν) προσπαθούσε να κατανοήσει ποιά είναι η ιδεολογική και θρησκευτική ταυτότητα της «Τετρακτύς». Και οι χριστιανικές κότες της «Τετρακτύς» παίζοντας στο δικό τους γήπεδο, στην δική τους έδρα, αρνήθηκαν να πουν ότι λένε στα ανύποπτα θύματά τους, ότι τάχα είναι Έλληνες «Εθνικοί».

Οι χριστιανικές κότες της «Τετρακτύς» αρνήθηκαν κάθε σχέση με θέματα θρησκείας και ειδικά Ελληνικής Θρησκείας. Και όχι μόνον αυτό, αλλά αρνήθηκαν και την εθνικιστική τους ταυτότητα!!!

Αρνήθηκαν ότι είχαν γράψει στο ηλεκτρονικό φόρουμ τους τόσα χρόνια, μόνο και μόνο γιατί φοβήθηκαν ότι θα έδιναν βάση στα επιχειρήματα του κυρίου Αμυρά. Η χριστιανική συμμορία «Τετρακτύς» μπροστά σε χριστιανικό δικαστήριο υπέστειλε σε χρόνο μηδέν το κορυφαίο λάβαρό της, το λάβαρο του εθνικισμού. Αρνήθηκαν κάθε σχέση με τον εθνικισμό. Ούτε ο Κώστας Σημίτης να ήταν. Πάλι καλά που δεν είπαν ευχαριστώ στους αμερικανούς που βοήθησαν στην υποστολή της εθνικιστικής τους σημαίας. Τόσο χριστιανικές κότες είναι οι πανάθλιοι της συμμορίας «Τετρακτύς». Όταν στο ηλεκτρονικό φόρουμ της «Τετρακτύς» γράφουν ρατσιστικά και φασιστικά ποιήματα του τύπου

«Σε παρακαλώ άγιε Οσάμα

τους Αμερικανούς όσο ζεις γάμα

Ένα πράγμα θέλουν όλοι οι λαοί

στο διάολο να πάνε οι Αμερικανοί...»

και κάποια στιγμή έρθει η ώρα να υπερασπιστούν τα όσα γράφουν, τότε παριστάνουν τους ινδιάνους...Τότε μετατρέπονται σε πολιτιστική εταιρία που ασχολείται τάχα με θέματα ιστορίας, έτσι γενικώς και αορίστως. Τότε υποστέλλουν όλες τις σημαίες. Πατρίδα, θρησκεία, εθνικισμός για χριστιανούς αλήτες τύπου «Τετρακτύς» είναι έννοιες μόνον για εμπορική χρήση και αλιεία ανυποψιάστων. Όταν έρθει η ώρα να τα υπερασπιστούν, δηλώνουν άσχετοι με το θέμα. Αλλά αυτοί είναι οι χριστιανοί εθνικιστές, χριστιανικές κότες.  

Πρώτο συμπέρασμα: Οι δηλώσεις της μάρτυρος καταγράφηκαν σε μαγνητόφωνο, διότι αποτελούν δικαστικά πρακτικά. Αυτό σημαίνει ότι από εδώ και πέρα όλοι οι Έλληνες στο θρήσκευμα, που νομίζουν ότι αυτό το χριστιανικό άντρο διαφθοράς είναι τάχα «κοινότητα Ελλήνων Εθνικών», πρέπει να τους φτύνουν κατάμουτρα.

Δεύτερο συμπέρασμα: Οι επίσημες δηλώσεις μπροστά σε τρίτους των ναζωραίων προβοκατόρων της «Τετρακτύς», δια στόματος μάρτυρος υπερασπίσεως η οποία ανήκει στο διοικητικό της συμβούλιο, αποτελούν πιά ιστορικό ντοκουμέντο. Αυτό σημαίνει ότι μόνοι τους κατάφεραν το αντίθετο απ’ ότι επεδίωκαν. Τώρα που απέρριψαν μπροστά στο χριστιανικό δικαστήριο Θεούς και Προγόνους θα αποκαλούνται χριστιανοί προβοκάτορες και μάλιστα με δική τους δήλωση και επίσημη απόφαση.

Επιπλέον αυτοί οι ναζωραίοι βλάκες νομίζουν ότι την γλύτωσαν. Αλλά δεν συνειδητοποίησαν ότι από εδώ και πέρα αρχίζει το ποινικό μέρος της υποθέσεως. Και εξηγούμαστε. Οι χριστιανοί αλήτες της «Τετρακτύς», για να κερδίσουν μία δικαστική απόφαση, αναγκάστηκαν να κατεβάσουν ότι ποινικώς κολάσιμο είχαν γράψει στην ιστοσελίδα τους.

Έτσι φράσεις όπως του ναζωραίου φασίστα Γρηγόρη Μπέλλου: «στήστε του καρτέρι δυο-τρείς με κουκούλες και σπάστε τον στο ξύλο. αυτά τα φαινόμενα είναι προγραμματισμένο να ενταθούν... αντίδρασις μηδέν...», δεν ελήφθησαν υπ’ όψιν από τους χριστιανούς δικαστές εξ αιτίας της συγκεκριμένης δικονομικής διαδικασίας.

Η χριστιανική συμμορία «Τετρακτύς» επιζητούσε με την αγωγή της να κατεβάσουμε από την ιστοσελίδα μας ότι έχουμε γράψει εναντίον της. Αλλά από φόβο μήπως μηνυθούν, οι βλάκες κατάφεραν το εντελώς αντίστροφο: Να κατεβάσουν ότι έχουν γράψει αυτοί εναντίον μειονοτήτων και εθνοτήτων. Τόσο κάφροι είναι. Αναγκάστηκαν να αυτολογοκρίνουν τα κείμενά τους.

Η χριστιανική συμμορία «Τετρακτύς» αναγκάστηκε να κατεβάσει όλο το «επικίνδυνο» για μηνύσεις υλικό που είχε στην ιστοσελίδα της και από εδώ και πέρα θα σταματήσει να μιλά κατά εβραίων, σκοπιανών, μεταναστών και αμερικανών με φράσεις του τύπου «Η κατάσταση στην Δάφνη είναι αφόρητη, όσον αφορά τα λεωφορεία. Σκέφθηκα άπειρες φορές να φορέσω μία κουκούλα καί να φονεύσω όποιον ξένο συναντώ, αλλά υπεχώρησα μόνον επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο σύλληψης καί φυλάκισής μου. Αν μου εγγυώνταν οι αρμόδιοι ότι θα έμενα ατιμώρητος, τότε θα προχωρούσα σε γενική σφαγή των ξένων καί όσων τους υποστηρίζουν.»

Τέτοιες φράσεις δεν μπορεί πιά να χρησιμοποιεί η χριστιανική συμμορία «Τετρακτύς» διότι τα γραφόμενά της βρίσκονται στα γραφεία των ναζωραίων δικαστών και του χριστιανικού υπουργείου δικαιοσύνης, καθώς και σε ξένες πρεσβείες και διεθνείς οργανισμούς.

Ίσως πάλι το κλούβιο τους μυαλό αρχίζει να υπολογίζει χρόνους παραγραφής ποινικών αδικημάτων, αλλά και πάλι θα αναγκαστούν να διακόψουν κάθε κριτική. Δεν μπορεί ένας ναζωραίος φασίστας και προβοκάτορας σαν τον Γρηγόρη Μπέλλο να καλεί τους οπαδούς του να φορέσουν κουκούλες για να δείρουν κόσμο και μετά να ζητά αποζημίωση για ηθική βλάβη από όποιον τον αποκαλεί ναζωραίο φασίστα και προβοκάτορα.

Διότι με το να ζητούν την συνδρομή της χριστιανικής δικαιοσύνης για αποζημίωση περί ηθικής βλάβης το μόνο που κατάφεραν αυτοί οι πανάθλιοι ήταν να κλείσουν το δικό τους στόμα. Τώρα δεν μπορούν να γράψουν και να εκφράζωνται με τον τρόπο που έγραφαν, διότι τώρα την ιστοσελίδα τους την παρακολουθούν εισαγγελείς όχι για το αν είναι χριστιανοί φασίστες αλλά για το αν είσαι ρατσιστές και καταφέρονται κατά μειονοτήτων. Και οι νέες διατάξεις περί ρατσισμού προκαλούν αυτεπάγγελτες διώξεις, χωρίς να απαιτείται μήνυση.

Φυσικά ο μεγάλος εξευτελισμός επήλθε όταν η μάρτυρας ορκίστηκε στο χριστιανικό ευαγγέλιο ότι θα πει ...την αλήθεια!!! Αυτά είναι τα μέλη της χριστιανικής συμμορίας «Τετρακτύς», Εθνικοί που ορκίζονται στο χριστιανικό ευαγγέλιο...

Εις ότι αφορά την συνέχεια της υποθέσεως. Από εδώ και πέρα η χριστιανική συμμορία «Τετρακτύς» είναι ανυπεράσπιστη από κάθε κριτική διότι είναι έκθετη με αυτά που έχει γράψει και κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή με μηνύσεις. Τα χριστιανικά δικαστήρια δεν μπορούν να την υπερασπίσουν από τα Ελληνικά Δικαστήρια. Ούτε από τους Ελληνικούς Νόμους, ούτε από μηνύσεις μειονοτήτων, ούτε από εμπλοκή του ζητήματος σε διεθνές επίπεδο. Από εδώ και πέρα θα βρίσκεται συνεχώς στα χριστιανικά δικαστήρια και θα πληρώνει αποζημιώσεις σε όλες τις μειονότητες, εκτός και αν παύσει τελείως κάθε δραστηριότητα, εκτός και αν υποστείλει κάθε σημαία αντιστάσεως διότι με το παραμικρό θα κινδυνεύει με αγωγές και μηνύσεις. Δεν μπορούν οι θύτες της «Τετρακτύς» να παριστάνουν για πολύ ακόμα το θύμα.

Ενώ η χριστιανική συμμορία «Τετρακτύς» έκανε αγωγή εναντίον της Εκκλησίας για να μας φοβίσει τελικά φοβήθηκε η ίδια!! Αυτο-τρομοκρατήθηκε. Ήθελε να συνετίσει τους Έλληνες και συνετίσθηκε η ίδια. Θα τολμήσουν να ξαναγράψουν οι χριστιανοί αλήτες της «Τετρακτύς» στο ηλεκτρονικό τους φόρουμ ότι θα βάλουν κουκούλες και θα δείρουν κόσμο; Θα τολμήσουν να ξαναπούν ότι είναι εθνικιστές; Θα τολμήσουν να γράψουν τίποτε κατά των ομοφυλοφίλων; Θα τολμήσουν να ξαναγράψουν τίποτε κατά του σιωνισμού; Ήθελαν να αποσιωπήσουν την Ελληνική Θρησκεία και τελικά αυτοφιμώθηκαν. Κάθε λέξη κατά εβραίων, αμερικανών, ομοφυλοφίλων θα πρέπει τώρα να την περνούν από χίλια κόσκινα γιατί τώρα πρέπει να παριστάνουν τα καλά παιδιά μπροστά στην χριστιανική δικαιοσύνη.

Βέβαια δεν κινδυνεύει από εμάς η χριστιανική συμμορία «Τετρακτύς» καθώς εμείς δεν αναγνωρίζουμε την χριστιανική δικαιοσύνη, άλλοι όμως που έχουν έννομο συμφέρον θα φροντίσουν να την περιποιηθούν καταλλήλως.

Αλλά το πιό σημαντικό είναι ότι τώρα θα διεξαχθεί δεύτερη δίκη. Η μεγάλη δίκη. Στο πραγματικό δικαστήριο, μπροστά στον Ελληνικό Λαό. Η δίκη με Ελληνικούς Νόμους, μπροστά στην Ελληνική κοινή γνώμη, μπροστά στους Αθανάτους Πατρώους Θεούς, με Έλληνες λαϊκούς δικαστές.

Οι Έλληνες έτσι και αλλιώς είναι υποχρεωμένοι να καταφεύγουν στην Δικαιοσύνη των Αθανάτων Θεών, που είναι αιώνια και αμείλικτη. Οι Αθάνατοι Θεοί δεν επιτρέπουν στους Έλληνες να στρέφονται σε απίστους για να λάβουν δικαιοσύνη. Αντιθέτως οι Θεοί επιβάλλουν την Δικαιοσύνη Τους στους απίστους.

Τώρα η σκληρή κριτική κατά «ελληνοκεντρικών», χριστιανικών, φασιστικών, ρατσιστικών, ανθελληνικών, προβοκατόρικων ομάδων τύπου «Τετρακτύς» όχι μόνον δεν πρόκειται να σταματήσει επειδή αυτοί οι θρασύδειλοι καραγκιόζηδες καταφεύγουν στην χριστιανική, κατοχική δικαιοσύνη αλλά αντιθέτως θα κλιμακωθεί σε ιλιγγιώδη ύψη.

Καμμία παραχώρηση, κανένας συμβιβασμός με τους ναζωραίους κατακτητές και τα τσιράκια τους.

Ο Ιερός ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγών συνεχίζεται αμείλικτος, αδυσώπητος. Πότε αναίμακτος και πότε αιματηρός. Και όπως δίδαξαν οι Ιεροφάντες των Ελλήνων:

«Το θέλημα των Θεών είναι να διεξάγουμε Ιερό Πόλεμο για να δοξαστεί το Όνομά Τους. Και κατακτούμε τα εδάφη των απίστων, και τους παίρνουμε τις περιουσίες, και διαδίδουμε την Θρησκεία, και κάνουμε τους απίστους πιστούς. Και αν σταθούν εμπόδιο μπροστά μας διεξάγουμε Ιερό Πόλεμο.

Ας είναι ευλογημένα τα τέκνα του Παντοκράτορος Διός που δίνουν το αίμα τους για την Αγάπη των Θεών. Το αίμα των Εθνομαρτύρων ρέει σαν ποτάμι. Οι χήρες και τα ορφανά αυξήθηκαν. Χέρια και πόδια κόβονται...το αίμα πρέπει να ρεύσει για να δοξασθεί το Όνομα των Θεών, και να εισέλθουν οι ευσεβείς στα Ηλύσια Πεδία. Αγοράζουμε την θέση μας στα Ηλύσια Πεδία με το αίμα των απίστων».

       

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

2α Ισταμένου μηνός Ποσειδεώνος, έτους 2780 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα