:: ::

 
 
 

 

Το νέο Εθνικό Ολοκαύτωμα που υφίστανται οι Έλληνες ήταν φυσικό επακόλουθο της εγκληματικής πολιτικής περί «συνυπάρξεως»

 

Η Ελλάς καίγεται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη. Οι φωτιές έχουν αφαιρέσει μέχρι στιγμής 60 ζωές και μάλλον ο αριθμός των νεκρών θα ανέλθει κι άλλο. Ο κρατικός μηχανισμός των ναζωραίων κατακτητών είναι άφαντος. Με χαρές και τραγούδια ανακοίνωσε τις επερχόμενες εκλογές αδιαφορώντας τελείως για τις προβλέψεις των μετεωρολογικών υπηρεσιών για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Αλλά φταίνε οι ναζωραίοι που διαπράττουν αυτά τα εγκλήματα ή μήπως φταίνε οι Έλληνες που τους ανέχονται; Αυτός είναι ο χαρακτήρας των ναζωραίων, να καταστρέφουν τους Ιερούς Τόπους των λαών. Όπου εγκαθίστανται το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να απο-ιεροποιούν την Φύση. Όμως είναι σύμφωνο προς τον χαρακτήρα των Ελλήνων να ανέχωνται τέτοια φρικτά εγκλήματα;

Εδώ και τόσα χρόνια επαναλαμβάνουμε συνεχώς το αυτονόητο, ότι οι «ελληνικές» φωνές που μιλάνε για συνύπαρξη με τους ναζωραίους είναι προδοτικές. Ουδέποτε οι Πρόγονοι των Ελλήνων μίλησαν για συνύπαρξη με ναζωραίους διότι απλούστατα ο τρόπος σκέψεως και συμπεριφοράς των ναζωραίων είναι εθνοκτόνος. Δεν υπάρχει κοινός παρανομαστής μεταξύ Ελληνισμού και αιρέσεως των ναζωραίων.

Ιδού τα καταστρεπτικά αποτελέσματα της συνυπάρξεως. Εθνοκτονία. Εκατοντάδες φωτιές κατέστρεψαν την Ελληνική Γή. Τί έχουν να πουν τώρα στους συγγενείς των 60 νεκρών τα ελληνόφωνα παπαγαλάκια της συνυπάρξεως; Ας πουν την αλήθεια, ας δηλώσουν ανοικτά στους Έλληνες ότι όταν φωνάζουν «όχι στον διχασμό», εννοούν «ναι στο ολοκαύτωμα των Ελλήνων».

Ποιός είναι ακραίος; Αυτός που λέει ότι πρέπει να διαχωριστούμε πλήρως από τους ναζωραίους διότι αλλιώς θα μας πάρουν στον τάφο τους, ή αυτός που λέει ότι πρέπει να συνεργαστούμε με τους ναζωραίους και ας γίνουμε ολοκαύτωμα;

Ο ακραίος φανατισμός των χριστιανολάγνων «εθνικών» που μιλάνε για ενότητα(διάβαζε υποταγή) με τους ναζωραίους, πηγάζει από μίσος κατά του Ελληνισμού. Ο Ελληνισμός υφίσταται τα αποτελέσματα της ανθελληνικής προπαγάνδας των χριστιανολάγνων «εθνικών». Δεν είναι δυνατόν όταν ακόμη και οι απλοί ναζωραίοι έχουν σιχαθεί το χριστιανικό κράτος, να εμφανίζονται «εθνικοί» και να μιλάνε για συνύπαρξη. Το ένα ολοκαύτωμα ακολουθεί το άλλο, αλλά οι χριστιανολάγνοι «εθνικοί» παραμένουν ασυγκίνητοι.

Όσον αφορά το τεχνικό μέρος της προλήψεως δασικών πυρκαϊών, τα πράγματα είναι σχετικώς εύκολα για όποιον έχει διάθεση να διασώσει και όχι να καταστρέψει. Περιττό να πούμε ότι η χριστιανική προπαγάνδα για δήθεν κυκλώματα εμπρηστών είναι στάχτη στα μάτια του Ελληνικού Λαού. Η χριστιανική καθεστηκυία τάξη προσπαθεί με διασπορά φημών περί ωργανωμένων εμπρηστών να αποσείσει τις δικές της ευθύνες, να συγκαλύψει την δική της εμπρηστική πολιτική. 

Η αλήθεια είναι ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των πυρκαϊών έχει διαφορετικά αίτια από τον ωργανωμένο εμπρησμό. Κεραυνοί, καύση σκουπιδιών, κομμάτια γυαλιού που εστιάζουν τις ακτίνες του ηλίου, απροσεξία αγροτών κατά τις αγροτικές εργασίες, ξηρασία, απροσεξία κατασκηνωτών, απροσεξία καπνιστών, ελαττωματική χρήση μηχανολογικού εξοπλισμού κοντά σε δάση, ηλεκτρικά καλώδια, είναι μερικές από τις αιτίες που εμφανίζονται συνεχώς πυρκαϊές. Υπάρχει βέβαια και ένα ποσοστό πυρκαϊών οφειλόμενο σε ωργανωμένους εμπρηστές που τους αξίζει δημόσιος απαγχονισμός(ή καλύτερα δημόσιος εμπρησμός).

Σημασία έχει το τί μέτρα λαμβάνει μία πολιτεία πριν εμφανισθεί το κακό, ακόμη και αν δρούσαν 1000 ωργανωμένοι εμπρηστές. Ακόμη και αν ανάψει μία φωτιά από εμπρησμό, για να εξαπλωθεί είναι αναγκαίο να συνυπάρχουν αρκετοί παράγοντες πλην των δυνατών ανέμων. Δεν απαιτούνται ωργανωμένοι εμπρηστές για να γίνει μία τέτοια εθνική καταστροφή. Την καταστροφή την προετοίμασαν οι ναζωραίοι κατακτητές πολύ πριν συμβεί. Δημιούργησαν όλες τις απαραίτητες συνθήκες για να μπορούν οι  φωτιές να κάψουν τόσους πολίτες, δάση και ζώα.

Το πιό απλό πράγμα που έπρεπε να γίνει για να προλαμβάνονται οι πυρκαϊές είναι να εγκατασταθούν καταιονιστήρες ύδατος. Δηλαδή χιλιόμετρα σωληνώσεων πεπιεσμένου ύδατος μέσα στα δάση, σε συνδυασμό με ηλεκτρονικούς αισθητήρες εντοπισμού πυρκαϊών. Θα χρειαστούν σταθμοί ελέγχου, επισκευής και εγκαταστάσεως των σωληνώσεων. Το μέτρο είναι πολύ φθηνό σε σχέση με το όφελος, και εύκολα εφαρμόσιμο.

Αφ’ ενός σε περιόδους καλοκαιρινής ξηρασίας οι καταιονιστήρες θα καταβρέχουν προληπτικώς τα δέντρα ώστε να μην βρίσκει εύφλεκτο υλικό η φωτιά για να εξαπλωθεί, αφ’ ετέρου όταν ανάψει η φωτιά δια των ηλεκτρονικών αισθητήρων θα ενεργοποιηθούν οι καταιονιστήρες και θα αρχίσουν να καταβρέχουν αυτόματα τις εστίες φωτιάς. Έτσι δεν θα χρειαστεί αεροπλάνα και πυροσβέστες να διακινδυνεύσουν, ούτε θα υπάρξει καθυστέρηση στην πυρόσβεση.

Αντιθέτως με τα πυροσβεστικά οχήματα και αεροπλάνα απαιτείται συνεχής τροφοδοσία με νερό από απομεμακρυσμένα σημεία, κάτι που σημαίνει διακοπή της πυροσβέσεως, συν ότι χρειάζεται να διακινδυνεύσουν άνθρωποι-πυροσβέστες. Πολλές φορές είναι αδύνατο να φτάσουν οι πυροσβέστες έγκαιρα στην εστία της φωτιάς διότι είναι σε μεγάλο υψόμετρο. Επιπλέον όταν στην περιοχή πνέουν σφοδροί άνεμοι λόγω πανικού ουδείς θα τολμήσει να πλησιάσει τις φλόγες. Όμως οι σωληνώσεις πεπιεσμένου ύδατος που θα έχουν εγκατασταθεί προληπτικώς μέσα στα δάση, θα μπορούν να κάνουν το πυροσβεστικό έργο 24 ώρες το 24ωρο, ασχέτως καιρικών συνθηκών, ασχέτως υψομέτρου. Σε συνδυασμό με την προληπτική δημιουργία και συντήρηση αντι-πυρικών ζωνών, οι πυρκαϊές θα ήταν πολύ λιγώτερες σε αριθμό και θα προξενούσαν μικρότερες καταστροφές.

Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα πρέπει να ρίχνουν νερό πάνω στα δάση προληπτικώς, ώστε να μειωθεί ο φόρτος εργασίας όταν έρθει η στιγμή της καταπολεμήσεως της φωτιάς. Σε περιόδους ξηρασίας, σε περιοχές που δεν θα υπάρχουν σωληνώσεις πεπιεσμένου ύδατος πρέπει να γίνωνται περιοδικές ρίψεις νερού. Έτσι τα αεροπλάνα θα κάνουν το έργο τους ευκολώτερο διότι θα ρίχνουν νερό την ημέρα χωρίς την πίεση και τον πανικό των κατοίκων που περικυκλώνονται από τις φλόγες.

Επιπλέον όταν επί δεκαετίες αποχαρακτηρίζονται δασικές εκτάσεις για να γίνουν οικόπεδα, όταν δια της χριστιανικής κατηχήσεως απο-ιεροποιείται η Φύση στην συνείδηση των μικρών μαθητών, όταν δεν γίνεται καμμία απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων για την αγορά πυροσβεστικών μέσων, όταν δεν γίνεται υποχρεωτική παλλαϊκή εκπαίδευση των πολιτών στην αντιμετώπιση εθνικών καταστροφών, όταν επικρατεί πλήρης ατιμωρησία στους εξ αμελείας και εκ προθέσεως εμπρηστές, και κυρίως όταν οι Έλληνες περιμένουν βλακωδώς να σώσουν οι ναζωραίοι την Ελλάδα, τότε είναι φυσικό και επόμενο να συμβαίνουν αυτά τα ολοκαυτώματα. Όλες αυτές οι παράμετροι συνιστούν εμπρηστική πολιτική, δημιουργούν πρόσφορες συνθήκες για την διάπραξη του εγκλήματος.  

Ο ναζωραίος είτε καίει το δάσος, είτε δεν λαμβάνει προληπτικά μέτρα για το δάσος, είτε δεν αγωνίζεται να σώσει το δάσος, διότι απλούστατα δεν θεωρεί ότι είναι ιερός τόπος, δεν θεωρεί ότι είναι μέρος του κόσμου του. Από τότε που εμφανίστηκε η αίρεση των ναζωραίων η πρώτη πράξη βεβηλώσεως που διέπραττε ήταν να καίει τα Ιερά Άλση των Ελληνικών Ναών.

Αλλά για να συνεχίζεται αυτό το εθνικό έγκλημα σημαίνει ότι συμβάλλουν και κάποιοι Έλληνες, οι  οποίοι διαπράττουν έγκλημα κατά παράλειψη. Αφήνουν ατιμώρητη την αίρεση των ναζωραίων. Επηρεάζονται από μία μερίδα μισελλήνων δημαγωγών που προπαγανδίζει την συνύπαρξη με αυτή την εθνοκτόνο αίρεση. Ιδού τα αποτελέσματα της συνυπάρξεως με τους φονιάδες του Ελληνισμού, κύριοι «εθνικοί». Νέο Εθνικό Ολοκαύτωμα. Εξήντα νεκροί και έπεται συνέχεια.

Πόσα ολοκαυτώματα απαιτούνται για να σταματήσουν επιτέλους οι μισέλληνες δημαγωγοί να μιλούν για συνύπαρξη με τους φονιάδες του Ελληνισμού;

 

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

6η Λήγοντος μηνός Μεταγειτνιώνος, έτους 2783 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα