:: ::

 
 
 

 

Το σημερινό χαστούκι από τους ναζωραίους πόνεσε πολύ. Αλλά πήραν το μάθημά τους όσοι διέδιδαν τα ψεύδη περί «αναγνωρίσεως» της Ελληνικής Θρησκείας;

 

Πριν κάποιους μήνες το σωματείο ΕΛΛΗΝΑΙΣ διέδιδε μετά βαΐων και κλάδων ότι δήθεν αναγνωρίστηκε η Ελληνική Θρησκεία στην Ελλάδα, και ζήτω η «Ελληνική» δικαιοσύνη για την γενναία της δικαστική απόφαση, και πόσο μεμψίμοιροι είναι αυτοί που αρνούνται την μεγάλη επιτυχία του σωματείου ΕΛΛΗΝΑΙΣ, και ότι το ΕΛΛΗΝΑΙΣ έχει εξασφαλίσει όλες τις νόμιμες άδειες από το χριστιανικό κράτος για να τελεί τις Ελληνικές θρησκευτικές ιεροπραξίες, και ότι δήθεν όλοι οι Έλληνες στο θρήσκευμα αν θέλουν να κάνουν δημόσιες ιεροπραξίες πρέπει πρώτα να εγγραφούν στο ΕΛΛΗΝΑΙΣ διότι τάχα είναι ο μόνος νόμιμος εκπρόσωπος των Ελλήνων στο θρήσκευμα απέναντι στην Πολιτεία. Και ότι τάχα η Πολιτεία τους αναγνωρίζει πλήρως, και τους έχει παραχωρήσει όλα τα θρησκευτικά δικαιώματα που έχουν οι άλλες θρησκείες, και ότι από τώρα και στο εξής δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα στην τέλεση δημοσίων Ιεροπραξιών προς τιμήν των Πατρώων Θεών.

Και το ΕΛΛΗΝΑΙΣ δήλωνε πόσο κακοί είμαστε εμείς που δεν προσυπογράφουμε και δεν γινόμαστε συνδρομητές στην διανομή τέτοιων γελοίων και παραπλανητικών φημών. 

Ακούγαμε όλες αυτές τις ανοησίες περί «αναγνωρίσεως» της Ελληνικής Θρησκείας εδώ και 10 μήνες. Τις ακούγαμε και καγχάζαμε. Τονίζαμε το πόσο επικίνδυνη είναι μία τέτοια φημολογία, και ότι πρέπει να συνέλθουν από τον στρουθοκαμηλισμό τους όσοι διασπείρουν τέτοιες ανυπόστατες πληροφορίες. Να μην ονειροβατούν και κυρίως να μην αφοπλίζουν ψυχολογικώς τους Έλληνες μαχητές που δίνουν σκληρό αγώνα κατά του μισελληνικού χριστιανικού κατεστημένου.

Σήμερα ήρθε επιτέλους η ώρα να θρηνήσουν όσοι διέδιδαν τις ψευδείς φήμες περί αναγνωρίσεως της Ελληνικής Θρησκείας, καθώς το δυνατό χαστούκι που εισέπραξαν από τους ναζωραίους κατακτητές, πρέπει να τους διδάξει τα εξής:

Πρώτον, να μην λένε ψέμματα στους Έλληνες περί δήθεν αναγνωρίσεως της Ελληνικής Θρησκείας από το μισελληνικό χριστιανικό ψευδοκράτος.

Δεύτερον, να μην αυτοεξευτελίζωνται με παράβολα και χαρτόσημα μπροστά στους ναζωραίους κατακτητές.

Τρίτον, να μην παρουσιάζουν το χριστιανικό μισελληνικό ψευδοκράτος ως «Ελληνικό Κράτος», διότι έτσι αμβλύνουν την επαναστατική συνείδηση των Ιερών Ελλήνων Πολεμιστών.

Τέταρτον, να μην συκοφαντούν όσους Έλληνες δεν αναγνωρίζουν τους «νόμους» των ναζωραίων κατακτητών και εργάζονται ακούραστα για την διάλυση του ρωμέϊκου ψευδοκράτους.

Πέμπτον, να μάθουν να αγωνίζωνται για την ελευθερία των Ελλήνων και όχι για την διαιώνιση της χριστιανικής κατοχής.

Τί έχει συμβεί; Απλούστατα, σήμερα 21-1-«2007», το σωματείο ΕΛΛΗΝΑΙΣ ήρθε σε επαφή με την Ελληνική πραγματικότητα. Εδώ και μήνες, είχε ανακοινώσει ότι θα έκανε μία ιεροπραξία προς τιμήν των Πατρώων Θεών στους στύλους του Ολυμπίου Διός και ότι είχε πάρει άδεια από το χριστιανικό υπουργείο πολιτισμού για να κάνει την θρησκευτική τελετή.

Αλλά το μεσημέρι, όταν τα μέλη του ΕΛΛΗΝΑΙΣ έφτασαν στον ιερό χώρο, οι ναζωραίοι τους αρνήθηκαν την είσοδο διότι τα μέλη του ΕΛΛΗΝΑΙΣ ήταν «ντυμένοι με χλαμύδες» και «έφεραν αρχαιοελληνικά σύμβολα», κάτι που για τους ναζωραίους απαγορεύεται στον αρχαιολογικό χώρο. Οι ναζωραίοι τους είπαν ότι έπρεπε να είχαν πάρει κρατική άδεια για να φορέσουν αρχαιοελληνική ενδυμασία!!! Η αποπομπή των θρησκευτών από τον Ιερό Χώρο έγινε μπροστά σε εγχώρια και ξένα τηλεοπτικά δίκτυα, όπως το Ρόιτερς και το BBC.

Οι ναζωραίοι κατακτητές αφού εξευτέλισαν τα μέλη του ΕΛΛΗΝΑΙΣ, τους έδιωξαν κακήν κακώς. Ας πρόσεχαν οι κύριοι του ΕΛΛΗΝΑΙΣ. Έτσι θα μάθουν να μετρούν τις λέξεις τους και να μην πανηγυρίζουν βλακωδώς υπέρ «ιστορικών δικαστικών αποφάσεων».

Οι ναζωραίοι κατακτητές δεν έχουν πρόβλημα στο να εισβάλλουν μπουλντόζες μέσα στους Ελληνικούς αρχαιολογικούς χώρους και να ισοπεδώνουν τα Αρχαία Ελληνικά Μνημεία, αρκεί να μην τολμήσει κάποιος να κάνει ιεροπραξία υπέρ των Πατρώων Θεών στους Ιερούς Ελληνικούς Τόπους.

Οι ναζωραίοι κατακτητές δεν ορρωδούν μπροστά σε εκκλήσεις για σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ούτε μπροστά σε αποφάσεις για σεβασμό της ανεξιθρησκείας, ούτε μπροστά στα Όσια και τα Ιερά του Ελληνικού Έθνους. Αν κάποιος μισέλλην δήλωνε ότι θέλει να τοποθετήσει μία βόμβα και να γκρεμίσει τον Παρθενώνα, οι ναζωραίοι κατακτητές θα το επέτρεπαν βρίσκοντας κάποιο πρόσχημα. Αλλά αν κάποιος Έλλην προσπαθούσε να εμποδίσει τον βομβιστή, θα του έλεγαν ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος «ειδωλολατρών» στον αρχαιολογικό χώρο.

Οι ναζωραίοι μόνο μία γλώσσα καταλαβαίνουν. Την γλώσσα του Θεϊκού Ξίφους.

Ελπίζουμε κύριοι και κυρίες του ΕΛΛΗΝΑΙΣ να σας πόνεσε αρκετά το χριστιανικό χαστούκι που εισπράξατε, ώστε να σταματήσετε την διάδοση ψευδών ειδήσεων περί αναγνωρίσεως της Ελληνικής Θρησκείας από το χριστιανικό ψευδοκράτος.

Αλλά μάλλον δεν τους πόνεσε αρκετά, αφού η πρώτη αντίδραση των εκπροσώπων του σωματείου ΕΛΛΗΝΑΙΣ μετά το επεισόδιο ήταν ότι θα ...καταφύγουν στην χριστιανική δικαιοσύνη(!) για να διασφαλίσουν τα δικαιώματά τους!!!

Έλεος πια. Έλεος. Δεν υπάρχει ένα τέλος στον κατήφορο που έχετε πάρει; Πάλι στην χριστιανική δικαιοσύνη θα καταφύγετε; Και την πρώτη φορά πού είχατε καταφύγει; στην ισλαμική δικαιοσύνη; Στην χριστιανική δικαιοσύνη δεν είχατε καταφύγει όταν πανηγυρίζατε αφελώς και μας δείχνατε χαρτιά με δικαστικές αποφάσεις που δήθεν προστάτευαν τα δικαιώματα των Ελλήνων στο θρήσκευμα;

Ε λοιπόν σήμερα μάθατε ότι η απόφαση του χριστιανικού δικαστηρίου δεν αξίζει ούτε όσο το κόστος του χαρτιού πάνω στο οποίο γράφτηκε.

Όσο για τους ναζωραίους κατακτητές, έχουμε να τους πούμε τα εξής. Δεν θα βρίσκονται πάντοτε απέναντί τους αξιολύπητα ανθρωπάκια σαν και αυτούς που ικετεύουν να κάνουν μία δημόσια ιεροπραξία προς τιμήν των Πατρώων Θεών.

Θα έρθει μία ημέρα, που θα αντιμετωπίσουν το εκρηκτικό μίσος όλων των Ελλήνων που έχει συσσωρευτεί εδώ και 17 αιώνες, και θα πληρώσουν ακριβά για τα εγκλήματά τους.

Ας μην κάνουν αριθμητικούς υπολογισμούς ότι είμαστε λίγοι και ότι είναι πολλοί. Όλοι οι εξωτερικοί εχθροί τους, είναι φίλοι μας. Ο εχθρός του εχθρού μας είναι φίλος μας. Θα πληρώσουν ακριβά και για την σημερινή προσβολή κατά των Πατρώων Θεών.

Προς το παρόν ας εφησυχάσουν καθότι χαστούκισαν ωρισμένους αξιολύπητους τουρίστες που ανεμίζουν δικαστικές αποφάσεις και πληρώνουν χαρτόσημα και παράβολα στο μισελληνικό ψευδοκράτος. Αλλά αυτοί δεν είναι Έλληνες Πολεμιστές, είναι τουρίστες. Όταν οι ναζωραίοι κατακτητές αναμετρηθούν με τους Έλληνες Επαναστάτες, δεν θα τολμήσουν να επαναλάβουν το σημερινό τους έγκλημα.

Ακούραστα, οι Έλληνες κοιτάζουν τους Ουρανούς και προσμένουν ΕΚΔΙΚΗΣΗ και ΛΥΤΡΩΣΗ από τους Αθανάτους Θεούς.

Καθημερινώς οι Έλληνες προσεύχονται να ανοίξουν οι Ουρανοί, και να πλημμυρίσει η Θεϊκή Οργή την μιασμένη Ελληνική Γη, και να αφανίσει δια παντός τα μισελληνικά κτήνη που γενοκτόνησαν και γενοκτονούν εκατομμύρια Ελλήνων. 

Το Αιώνιο Μίσος κατά της μισελληνικής αιρέσεως των ναζωραίων θα παραμείνει άσβεστο. Κανένα έλεος στους μισέλληνες που μιλούν για συνύπαρξη με τους ναζωραίους κατακτητές. Κανένα έλεος στους «ελληνοκεντρικούς» προβοκάτορες που διαδίδουν ότι Έλληνες και ναζωραίοι είναι αδέλφια. Κανένα έλεος στους προδότες που λένε ότι τα δικαιώματα των Ελλήνων διαφυλάσσονται από την «δικαιοσύνη» των ναζωραίων κατακτητών.

Θάνατος και εκδίκηση κατά των μισελλήνων βαρβάρων που προσβάλλουν το Όνομα των Αθανάτων Πατρώων Θεών.

 

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

11η Λήγοντος μηνός Γαμηλιώνος, έτους 2783 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα