:: ::

 
 
 

 

Αρχίζει η νέα σχολική χρονιά, ώρα για δράση. Σώσε μία Ελληνική Ψυχή από την καταστροφή

 

Η νέα σχολική χρονιά αρχίζει. Έλληνα σώσε το παιδί σου από την καταστροφή. Σταμάτα τον προσηλυτισμό του στην μισελληνική αίρεση των ναζωραίων.

Πες όχι στον ρατσισμό και στον μισελληνισμό. Πες όχι στο θρησκευτικό μίσος κατά της Ελληνικής Φυλής. Πες ναι στην Αγάπη προς τους Προγόνους. Πες όχι στον μισέλληνα Τζεσουά. Πες ναι στους Πατρώους Θεούς και στις Μητρώες Θεές.

Όσες οικογένειες δεν έχουν Ελληνικά πρότυπα και αρχές, διαλύονται. Όσοι νέοι Έλληνες δεν μυούνται στα Ελληνικά τελετουργικά διελεύσεως, μιμούνται τους κάφρους της χιπ-χοπ. Όσοι νέοι Έλληνες δεν μεθούν με το Αθάνατο Νερό των Θεών, πνίγονται στην πρέζα του «έκσταση». Ο νέος Έλλην χωρίς την καθοδήγηση των Πατρώων Θεών είναι καράβι χωρίς πυξίδα. Και όλα αυτά γιατί; Διότι εσύ, ο γονεύς, δεν βάζεις την υπογραφή σου να απαλλάξεις το παιδί σου από το πνευματικό έϊτζ της αιρέσεως των ναζωραίων. Τώρα είναι η ευκαιρία. Κάντο.

Εμπόδισε την πλύση εγκεφάλου που κάνουν οι ναζωραίοι στο παιδί σου, στο μάθημα των θρησκευτικών. Δήλωσε ευθαρσώς στον διευθυντή του σχολείου ότι είσαι Έλλην και γι’ αυτό δεν επιτρέπεις τα αυτιά του παιδιού σου να μολύνωνται από την χριστιανική βλασφημία. Δήλωσε ευθαρσώς ότι είσαι Έλλην και γι’ αυτό ακολουθείς τα Πάτρια Ειωθότα. Υπόγραψε αμέσως το χαρτί που απαλλάσσει το παιδί σου από το μάθημα ρατσισμού και αφελληνισμού, από την χριστιανική κατήχηση. Κάντο τώρα, αλλιώς θα δυστυχήσει το παιδί και η οικογένειά σου. Όταν μεγαλώσει το παιδί σου θα σε κατακεραυνώσει: «Γιατί με άφησες να προσηλυτιστώ σε μία καταστροφική αίρεση;».

Πόσοι καλοί μαθητές φυλακίστηκαν σε μοναστήρια και οι γονείς τους αγωνίζονται να τα απελευθερώσουν. Θες να πάθεις το ίδιο; Απάλλαξε αμέσως το παιδί σου από το χριστιανικό μαρτύριο του προσηλυτισμού στον σχιζοφρενή Τζεσουά.

Δίδαξε το παιδί σου την Ελληνική Θρησκεία. Προσευχηθείτε μαζί στους Πατρώους Θεούς. Κάθε ημέρα μαζί με το παιδί σου να λες την εξής προσευχή:

«Ω Ενυάλιοι Θεοί των Ελλήνων, οπλίστε μας να απελευθερώσουμε τον Ελληνισμό από το σκότος των ιεροσύλων. Ω Μουσαγέται, κάντε γλυκές τις δύσκολες ώρες που μας περιμένουν. Ω Κουροτρόφοι, αυξήσατε την Φυλή μας και μην την αφήσετε να μολυνθεί από ξένο αίμα. Ω Αποτρόπαιοι, καθαρίσατε το μυαλό και την ψυχή μας από τις ακαθαρσίες που έρριξαν μέσα τους οι βέβηλοι. Ω Βάκχοι, πόσα χρυσά αναθήματα θα στολίσουν τους Ναούς Σας, όταν η Ιερή Μανία αρπάξει τα πλούτη των εναγών και τα προσφέρει στα τέκνα Σας. Ω Πανδερκείς, θα κεντήσουμε το Όνομά Σας στα πέρατα του Κόσμου, για να προσκυνήσουν οι άπιστοι την Δικαιοσύνη Σας».

Όσο επαναλαμβάνεις τις προσευχές στους Θεούς, τόσο θα εισακούεσαι. Τόσο θα νιώθεις εσύ και το παιδί σου το απέραντο μεγαλείο των Αθανάτων.

Αν το παιδί σου υποστεί το σατανικό βασανιστήριο που οι ναζωραίοι αποκαλούν «αγιασμό», κάνε αμέσως καθαρμό στο παιδί σου. Βάλτο να κάνει λουτρό, άλειψέ το με αρωματικά έλαια, πέρασε στο χέρι του μία κίτρινη κορδέλα ως αποτροπαϊκό σύμβολο, και δώσε του ένα φυλακτό με την εικόνα ενός Πατρώου Θεού ή μίας Μητρώας Θεάς να φορά στο λαιμό του.

Σώσε την ψυχή των παιδιών σου. Μην τα αφήσεις να κατρακυλήσουν στον βούρκο του εγκλήματος, της πορνείας, του χριστιανισμού και των ναρκωτικών.

Να θυμάσαι πάντα την Ιερά Εντολή της Ελληνικής Θρησκείας: Όποιος δώσει τροφή σε έναν Έλληνα είναι σαν να θρέφει όλον τον Κόσμο. Όποιος σώζει μία Ελληνική Ψυχή είναι σαν να σώζει όλο τον Κόσμο. Όποιος θεραπεύει έναν Έλληνα είναι σαν να θεραπεύει όλο τον Κόσμο.

Σώσε μία Ελληνική Ψυχή από τον χριστιανικό βούρκο, είναι σαν να σώζεις ολόκληρο τον Κόσμο.

Κατανόησε ότι οι Έλληνες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε παρά μόνον τον εαυτό τους. Ακόμη και αν δισεκατομμύρια εχθρών εκστρατεύσουν κατά του Ελληνικού Έθνους, απλώς θα γεμίσουν δισεκατομμύρια φέρετρα. Απλώς τα δάκρυα των συγγενών τους θα πλημμυρίσουν τις θάλασσες. Απλώς το αίμα των απίστων θα ποτίσει την διψασμένη Ελληνική Γη. Τίποτε δεν πρόκειται να πάθει το Ελληνικό Έθνος από την βλακεία των απίστων. Αρκεί οι Έλληνες να θανατώσουν με μίσος την αδράνεια, την αδιαφορία, την αθεΐα, την ασέβεια προς Θεούς και Προγόνους.

Κατανόησε ότι οι Έλληνες είναι λίγοι αριθμητικώς, και για να θριαμβεύσουν επί των απίστων στηρίζονται στην πίστη, στην νοημοσύνη, στην ηθική και στην καθαρότητα του αίματός τους.

Έχεις καθήκον Έλληνα να διακινδυνεύσεις για το παιδί σου. Έχεις καθήκον να μην το αφήσεις να χαθεί στην πνευματική έρημο της χριστιανικής σχιζοφρένειας.

Κατανόησε ότι οι Έλληνες βρίσκονται αιωνίως υπό την εξουσία και την προστασία των Αθανάτων Θεών. Κατανόησε ότι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να επιβάλλουν τον σεβασμό στους Ιερούς Θεϊκούς Νόμους. Κατανόησε ότι το πεπρωμένο του Έλληνος είναι να επιβιώνει όταν οι άλλοι λαοί αφανίζονται από τον ορίζοντα της Ιστορίας.

Μην αφήσεις το παιδί σου να βυθιστεί στο χριστιανικό σκοτάδι. Μην αφήσεις το παιδί σου στην άγνοια της Ελληνικής πολιτιστικής του κληρονομιάς. Μην αφήσεις τους ναζωραίους βρυκόλακες να κατασπαράξουν το παιδί σου. Το παιδί σου ανήκει πρώτα στους Αθανάτους Θεούς και μετά σε σένα, αλλά ποτέ στους ναζωραίους βρυκόλακες.

Οι ναζωραίοι μισούν το παιδί σου. Μην το αφήσεις ανυπεράσπιστο. Απομάκρυνέ το από την πλύση εγκεφάλου που θέλουν να του κάνουν στο χριστιανικό σχολείο. Όπως εμβολιάζεις το παιδί σου για να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό του σύστημα από σωματικές αρρώστιες, έτσι οφείλεις να εμβολιάσεις το παιδί σου με την Ελληνική Θρησκεία για να ενισχύσεις το πνευματικό ανοσοποιητικό σύστημα, ώστε να μην μολυνθεί από τον χριστιανικό ιό.

Το Κτήνος ορμά με μίσος πάνω στο ανυπεράσπιστο παιδί σου. Μην αφήσεις το παιδί σου μόνο του. Θα το κατασπαράξει. Διάβαζε στο παιδί σου τους Ορφικούς Ύμνους. Διάβαζε στο παιδί σου τους μύθους του Αισώπου. Διάβαζε στο παιδί σου την Ιλιάδα και την Οδύσσεια. Διάβασε στο παιδί σου τα Διονυσιακά του Νόννου. Διάβαζε στο παιδί σου τις Ελληνικές τραγωδίες.

Μην εγκαταλείψεις τους Αθανάτους Πατρώους Θεούς διότι αν σε εγκαταλείψουν αβοήθητο στα χέρια των ναζωραίων βρυκολάκων, η ψυχή σου θα βασανίζεται αιωνίως.

 

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

8η Ισταμένου μηνός Βοηδρομιώνος, έτους 2782 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα