:: ::

 
 
 

 

      Απάντηση στις ρατσιστικές συκοφαντίες του χριστιανικού Τύπου

 

Τους τελευταίους μήνες αρκετά άρθρα στον χριστιανικό Τύπο επιτίθενται στην Ελληνική Θρησκεία. Οι ναζωραίοι συκοφάντες κατηγορούν τους Ιερούς και Ηθικούς Κανόνες της Ελληνικής Θρησκείας αντιπαραβάλλοντάς τους με την χριστιανική «ηθική». Λένε στους αναγνώστες ότι η ηθική της Ελληνικής Θρησκείας εμπεριέχει εντολές να εξοντώνεται ο εχθρός, ενώ η χριστιανική «ηθική» εμπεριέχει εντολές όπως αγάπα τον εχθρό σου. Ο χριστιανισμός, λένε, αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους του κόσμου, και έχει οικουμενικό και ειρηνικό χαρακτήρα.

Πρόκειται για ρατσιστικές και μισελληνικές συκοφαντίες. Σκοπό έχουν να παρουσιάσουν την μαζική αυτοκτονία του Ελληνικού Λαού με χριστιανικό δηλητήριο ως δήθεν οικουμενική αξία. Ως κάτι που δήθεν πρέπει να το επιζητά ο Ελληνικός Λαός. Οι πεισιθανάτιοι ψευδοφιλόσοφοι των ναζωραίων προσπαθούν να εθίσουν τους Έλληνες στην ιδέα της αυτοκτονίας δια της αγάπης προς τον εχθρό. Και αντιθέτως προσπαθούν να εμφανίσουν τα εθνοσωτήρια Δόγματα της Ελληνικής Θρησκείας ως παράλογα και ανήθικα.

Οποιοδήποτε απόσπασμα παίρνουν οι ναζωραίοι από την Ελληνική Θρησκεία, το βγάζουν εκτός πλαισίου, αποσιωπούν την συνολική εικόνα και την ιστορία του Ελληνισμού, και με μισές αλήθειες προσπαθούν να δώσουν ζωή στην θνήσκουσα αίρεσή των.

Απαντούμε λοιπόν ευθέως στα περί «αγάπα τον εχθρό σου», της αιρέσεως των ναζωραίων:

Η Ελληνική Θρησκεία δεν εμπεριέχει αγάπες και λουλούδια για τον εχθρό, ούτε «γύρνα το άλλο μάγουλο να σε χαστουκίσει». Αυτές οι θανατολάγνες απόψεις πωλούνται από χριστιανούς εμπόρους ψυχοναρκωτικών.

Η Ελληνική Θρησκεία επιτάσσει το «οφθαλμοί αντί οφθαλμού», για να μιλήσουμε με ιουδαιοχριστιανικούς όρους, που κατανοούν καλύτερα οι ναζωραίοι. Για τους Έλληνες ισχύει το θρησκευτικό δόγμα «αν ο εχθρός σου βγάλει το ένα μάτι, θα του βγάλεις και τα δύο μάτια».

Το πολεμικό δόγμα της Ελληνική Θρησκείας εδώ και χιλιάδες χρόνια είναι «ανταπόδωσε το κτύπημα και σκότωσε πρώτος τον εχθρό, πριν σε σκοτώσει αυτός». Αυτό το πολύτιμο θρησκευτικό δόγμα που μας δίδαξαν οι Αρχαίοι Ιεροφάντες δημιούργησε ζωτικής σημασίας αντανακλαστικά στον Ελληνικό Λαό που δεν μπορεί να ξερριζώσει η σιχαμερή αίρεση των ναζωραίων, όσο και αν προσπαθεί. Πρόκειται για θεολογική παράδοση αιώνων.

Η Ελληνική Θρησκεία είναι μία πολεμική εθνοφυλετική θρησκεία, και όχι μία διεθνιστική μισελληνική αίρεση για αποχαυνωμένα πρόβατα, όπως η αίρεση των ναζωραίων. Μία άβυσσος χωρίζει την Ελληνική Ηθική από την χριστιανική «ηθική». Για αυτό άλλωστε απαγορεύεται αυστηρώς ο προσηλυτισμός αλλοφύλων στην Ελληνική Θρησκεία.

Οι Έλληνες για τις πράξεις και τις σκέψεις των, λογοδοτούν στους Πατρώους Θεούς, στους Προγόνους και στους απογόνους, και όχι στους ναζωραίους κατακτητές.

Η Ελληνική Θρησκεία έχει ως ηθικούς κανόνες το «ποτέ δεν ξεχνώ και ποτέ δεν συγχωρώ τον εχθρό του Ελληνικού Έθνους». Απαράβατος ηθικός κανών της Ελληνικής Θρησκείας είναι το «Εκδίκηση μέχρι 10ης γενεάς».

Ο Ελληνισμός, εδώ και χιλιετίες, είναι περικυκλωμένος από δεκάδες εχθρούς. Επιβιώνει εξ αιτίας της πολεμικής αρετής που του εμφυσά η Ελληνική Θρησκεία. Επιβιώνει εξ αιτίας των ζωτικών ενστίκτων και των εκδικητικών αντανακλαστικών που καλλιεργεί στον Ελληνικό Λαό η Ελληνική Θρησκεία. Σε μία τέτοια πολεμική ατμόσφαιρα η χριστιανική «ηθική» δεν είναι μόνον σιχαμερή και μισελληνική. Είναι καταστροφική και ανήθικη.

Όταν ο χριστιανισμός διδάσκει τους Έλληνες το «γύρνα και το άλλο μάγουλο να σε ραπίσει ο εχθρός», η Ελληνική Θρησκεία διδάσκει τους Έλληνες το «ράπισε τον εχθρό και στο άλλο μάγουλο».

Η Ελληνική Θρησκεία δεν έχει να κερδίσει τίποτε(εκτός από την ήττα) με το να ακολουθεί πολιτική κατευνασμού του εχθρού, όταν ο εχθρός σέβεται μόνον την αγριότητα, την ωμή δύναμη και την σιδερένια πυγμή. Οι εχθροί του Ελληνικού Έθνους δεν θα σταματήσουν ποτέ τις επιθέσεις των, εκτός και αν αισθανθούν κατεστραμμένοι. Ημίμετρα και συμβιβασμοί αποθρασύνουν τους εχθρούς του Ελληνισμού.

Οι ναζωραίοι ως γνήσιοι ειδωλολάτρες, καθώς προσκυνούν το είδωλο ενός ανθρώπου-του ραββίνου Τζεσουά-δεν έχουν κανένα δικαίωμα να δίνουν μαθήματα ηθικής στους Έλληνες.

Οι Ιεροφάντες μάς δίδαξαν να μην συγχρωτιζώμεθα με απίστους και ειδωλολάτρες. Να μην αποκτούμε τις συνήθειες των ναζωραίων. Να μην συνθηκολογούμε ποτέ με τους εχθρούς των Αθανάτων Θεών-εκτός και αν πρόκειται να τους εξαπατήσουμε. Να μην δείχνουμε έλεος στους μισέλληνες.

Η χριστιανική «ηθική» έχει κοστίσει ποταμούς αίματος στον Ελληνικό Λαό και αιώνες υποδουλώσεως. Αντιθέτως η Ελληνική Ηθική αποκρυσταλλώνει το πνεύμα επιβιώσεως, τον ζήλο για λυσσασμένο αγώνα εναντίον όλων των εχθρών.

Έχουμε πόλεμο, και στον πόλεμο ισχύει το «ή οι εχθροί των Ελλήνων θα ζήσουν, ή οι Έλληνες θα ζήσουν». Και η Ελληνική Θρησκεία απεφάνθη: Οι εχθροί των Ελλήνων θα πεθάνουν.

Σύμφωνα με τους Αιωνίους Ιερούς Νόμους των Αθανάτων Θεών οι ψυχές όλων των εχθρών δεν αξίζουν όσο μία Ελληνική Ψυχή. Γι’ αυτό δεν απασχολεί τους Έλληνες το τί γράφει ο χριστιανικός Τύπος. Οι Έλληνες δεν καθορίζουν την συμπεριφορά τους με βάση τα χριστιανικά ηθικά πρότυπα, αλλά με βάση τις Εντολές των Αθανάτων Πατρώων Θεών και των Αθανάτων Μητρώων Θεαινών.

 

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

10η Ισταμένου μηνός Μεταγειτνιώνος, έτους 2782 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα