:: ::

 
 
 

 

Κερδίζουμε την μάχη για την Ελληνική ταυτότητα, ενώ το ρωμέϊκο ψευδοκράτος των ναζωραίων καταρρέει

 

Η ώρα της Ελευθερίας πλησιάζει αργά αλλά σταθερά. Οι προσευχές των Ελλήνων εισακούονται από τους Πατρώους Θεούς. Και αυτό διότι καθημερινώς κερδίζουμε την μάχη της Ελληνικής ταυτότητος. Καθημερινώς οι Έλληνες συνειδητοποιούν την πλάνη τους και εγκαταλείπουν κατά χιλιάδες την μισελληνική αίρεση των ναζωραίων.

Επιστρέφουν στην Ελληνική Θρησκεία. Λαμβάνουν αρχαία Ελληνικά ονόματα. Εορτάζουν με βάση τα αρχαία Ελληνικά ημερολόγια. Ιστοσελίδες, περιοδικά, μουσικά συγκροτήματα, καλλιτέχνες, συνέδρια, εκδηλώσεις, ενισχύουν συνεχώς την Ελληνική ταυτότητα. Την ίδια στιγμή οι εχθροί συνθλίβονται. Το ρωμέϊκο ψευδοκράτος των ναζωραίων καταρρέει.

Στο Ελληνικό στρατόπεδο, νέοι Έλληνες ηγέτες εμφανίζονται καθημερινώς στο προσκήνιο γκρεμίζοντας το πνευματικό σκότος του χριστιανισμού. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες ανά τον κόσμο είναι τεράστια, αλλά ξεπερνούν κάθε δυσκολία με την βοήθεια των Αθανάτων Θεών.

Δεν απογοητεύονται αλλά χαίρονται οι Έλληνες επειδή διαλύεται το μισελληνικό χριστιανικό ψευδοκράτος, διότι έτσι παίρνουν τις τύχες στα χέρια τους. Όταν οι Έλληνες ξεφύγουν πλήρως από τον έλεγχο των νεοβυζαντινών γενιτσάρων θα μεγαλουργήσουν.

Συνεχώς λαμβάνουμε επιστολές από Ελληνικές Κοινότητες ανά τον κόσμο που ζητούν καθοδήγηση και βοήθεια στα τεράστια προβλήματά τους. Η πρώτη συμβουλή που δίνουμε είναι να αναλάβουν κυβερνητικά καθήκοντα. Να θεωρήσουν ότι ήδη το χριστιανικό ψευδοκράτος δεν υπάρχει. Ότι είναι νεκρό. Και να αναλάβουν καθήκοντα ιερατικά, δικαστικά, υγειονομικά, πολιτιστικά, διδακτικά, οικονομικά, αστυνομικά και πολιτικά.

Τους συμβουλεύουμε να οργανώσουν τις Ελληνικές Κοινότητες ως εξόριστες κυβερνήσεις, ως κράτη μέσα σε ξένα κράτη. Η Ελληνική Διασπορά πρέπει να ξεχάσει ότι υπάρχει χριστιανικό κράτος. Υπάρχουν αυτόνομες Ελληνικές Κοινότητες που αναλαμβάνουν το ιερό καθήκον της οργανώσεως και επιβιώσεως της Ελληνικής Φυλής.

Συμβουλεύουμε τις Ελληνικές Κοινότητες να επιλέγουν Ιέρειες και Ιερείς από τα πιό έξυπνα και δραστήρια μέλη των Κοινοτήτων τους, και αμέσως να κτίζουν Βωμούς προς τιμήν των Πατρώων Θεών.

Να λειτουργούν δικά τους σχολεία και να διαχωρίζουν τα Ελληνόπουλα από τα σχολεία των αλλοφύλων και αλλοθρήσκων. Κάθε Ελληνική Κοινότητα να έχει αυτόνομο σύστημα κοινωνικής αλληλεγγύης που θα φροντίζει τους αρρώστους, τα ορφανά, τους ηλικιωμένους, τους πτωχούς. Κάθε Ελληνική Κοινότητα πρέπει να έχει δικό της νοσοκομείο και βρεφονηπιακό σταθμό, ώστε να είναι ανεξάρτητη από τις διαθέσεις των μη-Ελλήνων. 

Κάθε Ελληνική Κοινότητα πρέπει να έχει δικό της σώμα πολιτοφυλακής και να μην στηρίζεται για την ασφάλειά της στις αστυνομίες των αλλοφύλων και αλλοθρήσκων.

Όλες οι Ελληνικές Κοινότητες ανά τον κόσμο πρέπει να επιβάλλουν την οικονομική αλληλεγγύη μεταξύ των μελών τους. Ουδείς Έλληνες εργοδότης επιτρέπεται να προσλαμβάνει αλλοφύλους και αλλοθρήσκους υπαλλήλους. Ουδείς Έλλην καταναλωτής επιτρέπεται να αγοράζει προϊόντα αλλοφύλων και αλλοθρήσκων από την στιγμή που υπάρχουν αντίστοιχα Ελληνικά προϊόντα. Οι παραβάτες να τιμωρούνται με εξοστρακισμό από την Κοινότητα. Χωρίς αυστηρή οικονομική πειθαρχία, οι Έλληνες θα μείνουν άνεργοι και οι επιχειρήσεις τους θα κλείσουν.

Κάθε Ελληνική Κοινότητα πρέπει να συστήνει Ελληνικά δικαστήρια, να διορίζει δικούς της Έλληνες δικαστές, και αφού διεκδικήσει δικαστική αυτονομία, να απαγορεύσει στα μέλη της να προσφεύγουν στην δικαιοσύνη των αλλοφύλων και αλλοθρήσκων.

Κάθε Ελληνική Κοινότητα πρέπει να συλλέγει υποχρεωτικές εισφορές από τα μέλη της και να στέλνει τα πιό έξυπνα Ελληνόπουλα να σπουδάσουν στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου.

Κάθε Ελληνική Κοινότητα πρέπει να τιμωρεί αμείλικτα τον ρατσισμό και τον μισελληνισμό. Πρέπει να τιμωρεί αμείλικτα όποιο μέλος της αναμειγνύεται φυλετικώς με μη-Έλληνες, διότι αλλιώς οι μη-Έλληνες θα καταστρέψουν την Κοινότητα. Να ακυρώνει κάθε γάμο μεταξύ Ελλήνων και μη-Ελλήνων, διότι αλλιώς οι Αθάνατοι Θεοί θα καταστρέψουν την Κοινότητα. Να αποβάλλει τα τέκνα που προήλθαν από διασταύρωση μεταξύ Ελλήνων και μη-Ελλήνων, διότι αλλιώς ο αφελληνισμός θα καταστρέψει την Κοινότητα.

Κάθε Ελληνική Κοινότητα πρέπει να υπενθυμίζει συνεχώς στα μέλη της δύο βασικά δόγματα του Ελληνισμού: Ενότητα και αλληλοβοήθεια. Κάθε Έλλην είναι υπεύθυνος για όλους τους Έλληνες. Κάθε Έλλην είναι υπεύθυνος για τις πράξεις των άλλων Ελλήνων. Αν κάποιοι Έλληνες δεν υπακούν τους Αιωνίους Ιερούς Νόμους των Αθανάτων Θεών, αυτό έχει βαρύτατες συνέπειες για όλους τους Έλληνες και κυρίως για τις επόμενες γενεές.

Κάθε Ελληνική Κοινότητα πρέπει να καλλιεργεί στην Ελληνική νεολαία την απόλυτη υπακοή στους Νόμους των Θεών και στους πολιτικούς νόμους της Κοινότητος. Αλλιώς η ανυπακοή οδηγεί στην υποδούλωση σε ξένους και στον μαρασμό του Ελληνικού Έθνους.

Όταν αυτή η πολιτιστική κληρονομιά, που μας παρέδωσαν οι Έλληνες Ιεροφάντες, γίνει οδηγός στην καθημερινή ζωή μας, τότε έρχονται μόνα τους τα ποθούμενα αποτελέσματα.

Πώς να μην χαιρόμαστε όταν μας ενημερώνουν ότι Ελληνικές Κοινότητες έστειλαν βιβλία στην Βόρειο Ήπειρο, ιατρούς στην Κάτω Ιταλία, δασκάλους στην Αργεντινή; 

Πώς να μην χαίρωνται οι Έλληνες όταν μαθαίνουν ότι η Ναυσικά από την Μακεδονία εγκατέλειψε τον χριστιανό βουλγαρικής καταγωγής σύζυγό της και το παιδί που έκανε μαζί του, και ξαναγύρισε στις Ελληνικές Αξίες;

Πώς να μην χαίρωνται οι Έλληνες όταν μαθαίνουν ότι ο Περικλής από την Γαλλία απέλυσε τους μη-Έλληνες υπαλλήλους του και προσέλαβε Έλληνες;

Πώς να μην χαίρωνται οι Έλληνες όταν μαθαίνουν ότι ο Αλέξανδρος από την Αργεντινή πλήρωσε τα έξοδα για να φέρει Έλληνα δάσκαλο στα Ελληνόπουλα της Κοινότητος, απομακρύνοντας τον χριστιανό δάσκαλο που απέστειλαν οι χριστιανικές αρχές; 

Οι Ελληνικές Κοινότητες στις ΗΠΑ, στην Αγγλία, στην Γερμανία, στην Αυστραλία, στην Μέση Ανατολή, στην Κίνα, στην Ρωσσία, παντού οργανώνονται, αυξάνουν δημογραφικώς, απελευθερώνονται από τα δεσμά της αιρέσεως των ναζωραίων, λατρεύουν τους Θεούς και αλληλοβοηθούνται. Είτε υπάρχει ρωμέϊκο κρατίδιο είτε όχι, αδιαφορούν. Όντως ζούμε ημέρες χαράς. 

Αλλά αυτό τον καιρό μας απασχολεί το πρόβλημα της Ελληνικής Κοινότητος στο κράτος της Γεωργίας, όπου οι Έλληνες υφίστανται ρατσιστικές διώξεις από Γεωργιανούς εθνικιστές.

Όλες οι Ελληνικές Κοινότητες ανά τον κόσμο πρέπει να συνδράμουν με κάθε μέσο τους κατατρεγμένους Έλληνες της Γεωργίας. Ως Εκκλησία από την αρχή εκφράσαμε την πεποίθηση ότι οι Έλληνες της Γεωργίας δεν πρέπει να αναμένουν καμμία βοήθεια από το μισελληνικό ρωμέϊκο ψευτοκρατίδιο. Και ότι πρέπει να συνεργαστούν με τις Ελληνικές Κοινότητες.

Κάθε Ελληνική Κοινότητα διατηρεί την αυτονομία της έναντι των άλλων, αλλά όλες μαζί συνεργάζονται όταν πρόκειται να τιμωρήσουν την ανομία και όταν αντιμετωπίζουν ανθελληνικές διώξεις και ρατσισμό, ο οποίος θα επεκταθεί από την μία Κοινότητα στην άλλη. Ποτέ δεν αφήνουμε μία Ελληνική Κοινότητα να αντιμετωπίσει τον ρατσισμό και τον μισελληνισμό μόνη της.

Η κατάλυση του νεοβυζαντινού ψευτοκρατιδίου των ναζωραίων, μεταβιβάζει στις Ελληνικές Κοινότητες όλες τις κρατικές ευθύνες για την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους. Δεν υπάρχει χρόνος και χώρος για διασπάσεις. Όσες Ελληνικές Κοινότητες υπερέχουν αριθμητικώς, είναι πιό πλούσιες, με πιό μορφωμένα μέλη, οφείλουν να βοηθούν τις πιό ανίσχυρες. Και η Ελληνική Κοινότητα της Γεωργίας χρειάζεται την βοήθεια όλων των Ελλήνων.

Κάθε ημέρα που περνά οφείλουμε να επιβεβαιώνουμε την Ελληνική μας ταυτότητα. Και αυτό γίνεται μόνον με πράξεις αλληλεγγύης και ενότητος.

 

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

8η Ισταμένου μηνός Μεταγειτνιώνος, έτους 2782 μετά πρώτην Ολυμπιάδα 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα