:: ::

 
 
 

 

                                      Αποπομπή καιροσκόπων

 

Αποπέμφθησαν τρία άτομα που είχαν αιτηθεί εισδοχή στην Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα. Οι καιροσκόποι καλύτερα να απευθύνωνται σε καφενεία «εθνικών», τα οποία λειτουργούν ως εμπορικά καταστήματα με εκπτώσεις στις αξίες και τα ιδεώδη, αναλόγως εποχής. Όπως έχει ανακοινωθεί πολλάκις, η Εκκλησία δεν κάνει εκπτώσεις στις απαιτήσεις και στις προϋποθέσεις για ένταξη νέων μελών(ίδε άρθρο www.hellenicreligion.gr/doc/ellin.htm).

Ο πρώτος καιροσκόπος παντρεύτηκε μη-Ελληνίδα σύζυγο, αλβανικής καταγωγής αφού πρώτα την κατέστησε έγκυο. Τέτοια ρατσιστική πράξη είναι αδιανόητη για έναν Έλληνα. Παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις, έπραξε αυτό το ρατσιστικό έγκλημα χωρίς καμμία αιδώ, επιδεικνύων απύθμενο ρατσιστικό μίσος κατά της Ελληνικής Φυλής. Ο μισελληνισμός και ο ρατσισμός του είναι ασυγχώρητος. Επέλεξε να αναμείξει το Ιερό Αίμα που του έδωσαν οι Θεοί με μη-Ελληνικό αίμα. Διεγράφη αυτομάτως. 

Ο δεύτερος βάπτισε τον υιό του με χριστιανικό τελετουργικό μιαίνων το νήπιο. Ο καταδικασθείς σε αποπομπή, προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγων ότι αντιμετώπιζε πιέσεις από το χριστιανικό οικογενειακό περιβάλλον, καθυβρίζων ούτως Πατρώους Θεούς και Προγόνους. Έλαβε την απάντηση ότι όποιος δεν δύναται να σώσει το παιδί του από το χριστιανικό οικογενειακό περιβάλλον, δεν είναι δυνατόν να δηλώνει ότι θα σώσει τους υπολοίπους Έλληνες από την αίρεση των ναζωραίων.

Η τρίτη καιροσκόπος ορκίστηκε σε δικαστήριο στο χριστιανικό ευαγγέλιο. Η καταδικασθείσα σε αποπομπή, προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγουσα ότι το έκανε για επαγγελματικούς λόγους, δηλαδή ότι έτσι προστάτευσε την επαγγελματική της δραστηριότητα. Η απάντηση της Εκκλησίας ήταν η εξής:

Απώλεια της πίστεώς μας σημαίνει απώλεια της Ελληνικής μας ταυτότητος. Σημαίνει τον θάνατό μας δια αφομοιώσεως με τους βεβήλους ναζωραίους. Η Ελληνική Θρησκεία και η δημοσία ομολογία της δεν είναι προσωπική υπόθεση. Το να είσαι Έλλην δεν είναι προσωπική υπόθεση. Όποιος Έλλην προσηλυτισθεί σε ξένη θρησκεία, χάνεται από την επομένη γενεά. Όποιος δεν μπορεί να φέρει το βαρύ φορτίο του ονόματος Έλλην, μαζί με τις ρατσιστικές διώξεις και τους ρατσιστικούς εξευτελισμούς που αυτό συνεπάγεται, τότε να μην χρησιμοποιεί αυτόν τον αυτοπροσδιορισμό.

Δεν μπορεί ένας Έλλην να συμμετέχει στα κέρδη του Ελληνισμού, αλλά να αποφεύγει τις ζημίες. Τα κέρδη και οι ζημίες του να είσαι Έλλην θα μοιράζωνται σε όλους. Ουδείς εξαιρείται, και δη αυτοβούλως. 

Η Πίστη αναγεννά το Έθνος μας. Η Ελληνική Θρησκεία σφυρηλατεί τον Ελληνισμό μας. Οι Αθάνατοι Πατρώοι Θεοί ενσαρκώνουν την Πολιτεία μας. Και οι Ιεροφάντες είναι ο Στρατός μας.

Συνεπώς όποιος αρνείται δημοσίως την Ελληνική Θρησκεία, αρνείται τους Πατρώους Θεούς. Όποιος αρνείται να ορκιστεί δημοσίως στους Πατρώους Θεούς, σημαίνει ότι θέλει να καταστρέψει την ενότητα του Ελληνικού Λαού και να διχάσει τους Έλληνες σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Όποιος αρνείται δημοσίως την Ελληνική Θρησκεία σημαίνει ότι αρνείται την Ελληνική Πατρίδα, αρνείται το Ελληνικό Έθνος, αρνείται την Ελληνική Φυλή, αρνείται τους Έλληνες Προγόνους, αρνείται τους Εθνομάρτυρες. Εν τέλει αρνείται τον ίδιο τον εαυτό του. Αρνείται την τιμή και την υπόληψή του. Αρνείται στους ναζωραίους κατακτητές το δικαίωμα να εντυπωσιαστούν από την τόλμη του και να προσκυνήσουν την μεγαλοσύνη του. 

Εγκλήματα όπως αυτά που διέπραξαν οι προαναφερθέντες, ισοδυναμούν με προδοσία του Ελληνικού Λαού. Να υπενθυμίσουμε ότι επρόκειτο για άτομα που δήλωσαν ότι αιτούνται εισδοχή και όχι για δοκιμασμένους πολεμιστές της Εκκλησίας των Ελλήνων στο θρήσκευμα. Οι υποψήφιοι περνούσαν από την δοκιμαστική περίοδο, όπου γίνεται έλεγχος του χαρακτήρος και της πίστεώς των. Απεδείχθησαν ανάξιοι.

Οι εκπτώσεις αξιών και ιδεών, συνεχίζονται χειμώνα και καλοκαίρι σε όλα τα «εθνικά» πολιτιστικά καταστήματα, με φθηνές τιμές και καινούριες προσφορές για τους καιροσκόπους. Όχι όμως και στην Εκκλησία των Αθανάτων Θεών. Εκεί, για τους Ιερούς Πολεμιστές υπάρχει μόνον Πίστη, Αγών, Αυτοθυσία, και προσμονή για Θεία Εκδίκηση.

 

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

5η Ισταμένου μηνός Εκατομβαιώνος, έτους 2782 μετά πρώτην Ολυμπιάδα 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα