:: ::

 
 
 

 

Ποιοί είναι υπεύθυνοι για τις σημερινές καταστροφές των Αρχαίων Ελληνικών Μνημείων; Οι ναζωραίοι ή οι «εθνικοί»;

 

Τους τελευταίους μήνες ακούμε συνεχώς στα ΜΜΕ για καταστροφές Ελληνικών Μνημείων. Παντού, όπου βρεθεί ένας αρχαίος Ελληνικός τάφος, ένα θέατρο, ένα άγαλμα, αμέσως κινητοποιούν οι ναζωραίοι τις κατοχικές υπηρεσίες των και μέσα σε χρόνο μηδέν το Ελληνικό Μνημείο κονιορτοποιείται, ώστε να μην υπάρχουν στοιχεία που θα συντηρούν την συλλογική μνήμη του Ελληνικού Έθνους.

Οι ναζωραίοι ξέρουν καλά την δουλειά τους, αλλά και οι Έλληνες την ξέρουν ακόμη καλύτερα. Δεν θα μείνει ίχνος της χριστιανικής πανούκλας σε όλον τον κόσμο, όσοι αιώνες και αν περάσουν μέχρι να αφανιστεί αυτή η πληγή της ανθρωπότητος.

Προς το παρόν, οι ναζωραίοι κατακτητές αποθρασυνόμενοι από την αδυναμία των Ελλήνων, ετοιμάζουν το νέο ρατσιστικό και μισελληνικό τους έγκλημα: Ετοιμάζονται να καταστρέψουν το Ιερό Μνημείο της Αρχαίας Ολυμπίας και να κτίσουν στον χώρο ένα «σύγχρονο» στάδιο για αθλητικούς αγώνες. Το πρόσχημα είναι ότι χρειάζονται νέες εγκαταστάσεις. Αλλά κατά την πάγια τακτική των ναζωραίων, εδώ και δύο χιλιάδες έτη, αυτές οι εγκαταστάσεις κτίζονται πάνω στους Ελληνικούς Ναούς.

Αυτό το έγκλημα δεν θα μπορούσε να επαναλαμβάνεται συνεχώς, ούτε θα παρέμενε ατιμώρητο, αν δεν υπήρχε η περιβόητος «ανοχή» των αλητήριων «εθνικών» που δηλητηριάζουν τις ψυχές των Ελλήνων με τα εμετικά των ιδεολογήματα. Οι ναζωραίοι έτσι ήταν εξ αρχής. Μισέλληνες. Δεν έχουν αλλάξει μέχρι σήμερα. Το ζήτημα είναι τί αντίποινα προκαλούν οι Έλληνες στα μισελληνικά γουρούνια που καταστρέφουν τον Ελληνικό Πολιτισμό.

Οι ναζωραίοι κατακτητές ετοιμάζονται να αφανίσουν ό,τι έχει απομείνει από την Αρχαία Ολυμπία και οι «εθνικοί» ανησυχούν μήπως οι Έλληνες πειράξουν έστω και μία τρίχα από την κεφαλή των ναζωραίων. Αντί οι «εθνικοί» να ανησυχούν για τις τιμωρίες των Αθανάτων Θεών, οι οποίες θα είναι αμείλικτες αν δεν υπερασπιστούμε τα Ιερά Των, οι «εθνικοί» ανησυχούν για την σωματική ακεραιότητα των ναζωραίων μισελλήνων. Δεν υπάρχει απλώς διάσταση απόψεων μεταξύ Ελλήνων και «εθνικών». Οι «εθνικοί» δεν είναι Έλληνες.

Εδώ και χρόνια, η Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα διαβεβαιώνει ότι όταν δυναμώσουν οι Έλληνες θα απαλλοτριώσουν τους Ελληνικούς Ναούς δια της βίας από την εξουσία των ναζωραίων. Αλλά η αλητεία των «εθνικών» λοιδορούσε τις υποσχέσεις της Εκκλησίας των Ελλήνων στο θρήσκευμα. Οι καφενόβιοι «εθνικοί» έλεγαν «όχι στην βία». Έλεγαν ότι «πρέπει να αποδεχτούμε το υπάρχον καθεστώς», «να αγωνιζόμαστε μέσω των δικαστηρίων και των νόμων», κλπ. Φυσικά παραλείπουν να πουν «να αγωνιζόμαστε μέσω των χριστιανικών δικαστηρίων και των χριστιανικών νόμων», διότι τότε όλοι οι Έλληνες θα συνειδητοποιούσαν πόσο γελοία είναι αυτά τα μισελληνικά καθάρματα.

Τελικώς, από τα πρόσφατα γεγονότα απεδείχθη ότι αυτοί οι γελοίοι «εθνικοί» όχι απλώς λατρεύουν την βία, αλλά την προσκυνούν γλοιωδώς. Αρκεί η βία να προέρχεται από τους ναζωραίους κατακτητές εις βάρος των Ελλήνων. Δεν αποδέχονται σε καμμία περίπτωση βία από Έλληνες κατά ναζωραίων. Το αντίστροφο όμως το λατρεύουν, το προσκυνούν. Τους προκαλεί ηδονή. Στέκονται με την πλάτη μπροστά από τον ναζωραίο και με το στήθος κατά των Ελλήνων. 

Η Ελληνική Θρησκεία διδάσκει ότι αν κάποιος σου αρπάξει την οικία δεν είναι δυνατόν να την εγκαταλείψεις στα χέρια του. Θα προσπαθήσεις αμυνόμενος να την πάρεις πίσω δια της βίας. Η Ελληνική Θρησκεία διδάσκει τον αμείλικτο πόλεμο εναντίον όσων καταστρέφουν τα Ιερά και τα Όσια της Ελληνικής Φυλής και Πατρίδος. Αλλά η αλητεία των απίστων και αιρετικών «εθνικών» συνεχίζει να λοιδορεί τις προσταγές της Ελληνικής Θρησκείας.

Όμως τώρα, ας διαβάσουμε προσεκτικώς το τί γράφει το άρθρο 985 του αστικού κώδικος του χριστιανικού ψευδοκράτους:

 «Ο νομέας ακινήτου από τον οποίο αφαιρέθηκε αυτό παράνομα έχει δικαίωμα να το ξαναπάρει με την βία αμέσως μετά την αποβολή. Τα ίδια δικαιώματα έχει ο νομέας που προσβλήθηκε και κατά των διαδόχων κατά των οποίων αντιτάσσεται το επιλήψιμο της νομής».

Αυτά γράφει λέξη προς λέξη το άρθρο 985 του αστικού κώδικος των ναζωραίων κατακτητών. Δηλαδή με απλά λόγια λέει ότι αν κάποιος σε πετάξει έξω από την οικία σου παρανόμως, τότε έχεις το δικαίωμα από τον χριστιανικό νόμο να του αντισταθείς δια της βίας. Και μάλιστα αν δεν τα καταφέρεις εκείνη την στιγμή, τότε έχεις το δικαίωμα να στραφείς και κατά των διαδόχων αυτού που σε προσέβαλε.

Δηλαδή στην περίπτωση ιδιωτικών ακινήτων ο χριστιανικός νόμος κατοχυρώνει το νόμιμον της βίας. Οι Έλληνες δεν έχουν παρά να το ερμηνεύσουν ότι ισχύει και για τους Ελληνικούς Ιερούς Ναούς που παρανόμως καταστρέφονται από το χριστιανικό ψευδοκράτος. Ασχέτως αν οι ναζωραίοι αποδεχτούν αυτή την ερμηνεία, στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει τεραστία σημασία ότι η χριστιανική καθεστηκυία τάξη αναγνωρίζει δικαίωμα βίας όταν κάποιος αρπάζει παρανόμως την οικία σου.

Και όμως. Παρουσιάζεται η αλητεία των «εθνικών» και αρνείται ακόμη και αυτό που ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ νόμος μας παρέχει!!! Δεν αναγνωρίζει το νόμιμον της βίας κατά των ναζωραίων κατακτητών που αρπάζουν τις Οικίες των Αθανάτων Θεών και τις μετατρέπουν σε εκμαυλιστήρια.

Η αλητεία των «εθνικών» επιμένει ότι «πρέπει να ζούμε μέσα στα πλαίσια της (χριστιανικής) καθεστηκυίας τάξεως». «Όχι στην βία». «Όχι στην επανάσταση», ωρύονται τα μισελληνικά κτήνη. Και όμως, αυτοί οι αλήτες είναι χειρότεροι από την υπάρχουσα χριστιανική καθεστηκυία τάξη. Οι «εθνικοί» θέλουν οι Έλληνες να διεκδικούν λιγώτερα από αυτά που τους παρέχει το μισελληνικό χριστιανικό ψευδοκράτος!!!

 Τα γραπτά των γελοίων «εθνικών» στάζουν μίσος κατά του Ελληνισμού και συγχρόνως στάζουν μέλι υπέρ των ναζωραίων κατακτητών. Τα γραπτά τους δεν είναι τίποτε άλλο από ναρκωτικά που προσπαθούν να καταπνίξουν τα ζωτικά ένστικτα του Ελληνικού Λαού.

Οι «εθνικοί» καλούν τον Ελληνικό Λαό να ανεχθεί τον αφανισμό του από τους ναζωραίους κατακτητές.

Αυτά τα μισελληνικά κτήνη δεν έχουν κανένα σεβασμό στην Ελληνική Θρησκεία, στο Ελληνικό Έθνος, στους Αθανάτους Θεούς και στους Έλληνες Προγόνους. Μόνον τους ναζωραίους κατακτητές σέβονται. Δεν αναγνωρίζουν την μηδενική ανοχή των Ελλήνων Προγόνων προς κάθε κατακτητή.

Οι «εθνικοί» αντιστρέφουν πλήρως την Ελληνική Ιστορία και δημαγωγούν ότι δήθεν οι Πρόγονοι των Ελλήνων ήταν ανεκτικοί! Σε ποιούς; ρωτάμε εμείς. Μήπως στους Πέρσες; στους Ρωμαίους; στους Τούρκους; στους Βυζαντινούς; στους Φράγκους; στους Ναζί; Σε ποιούς ήταν ανεκτικοί τελοσπάντων; Μόνον οι «πρόγονοι» των σημερινών προδοτών ήταν ανεκτικοί προς τους κατακτητές. Οι Πρόγονοι των σημερινών Ελλήνων είχαν μηδενική ανοχή προς κάθε κατακτητή.

Οι «εθνικοί» είναι κατ’ επάγγελμα ψεύτες και άσπονδοι εχθροί των Ελλήνων, και κυρίως είναι γλοιώδεις σύμμαχοι των ναζωραίων κατακτητών. Άλλωστε είναι γνωστόν ότι οι Έλληνες έχουν δηλώσει δημοσίως ότι δεν θέλουν να έχουν καμμία απολύτως σχέση με αυτά τα μισελληνικά «εθνικά» γουρούνια. Οι Αρχαίοι Έλληνες θα ντρεπόντουσαν γι’ αυτούς τους προδότες.

Οι «εθνικοί» την προδοσία τους την βαπτίζουν ανοχή για να μην τους ζητήσουν ευθύνες οι απόγονοι, οι Αθάνατοι Θεοί και οι Πρόγονοι. Ώστε να μπορούν μετά να λένε ανερυθριάστως ότι «εμείς οι εθνικοί αφήσαμε τον ναζωραίο κατακτητή να μας σφάξει διότι είμαστε ...ανεκτικοί».

Τα ίδια έλεγαν και οι εξωνημένοι από τους Πέρσες «εθνικοί», τον καιρό των Μηδικών πολέμων. Οι τότε εξωνημένοι «εθνικοί», αφού ελάμβαναν αφειδώς τους χρυσούς περσικούς Δαρεικούς(για να μην πολεμήσουν εναντίον των εισβολέων), ύστερα διέδιδαν ότι δεν είναι προδότες, ότι δεν είναι δειλοί, αλλά ότι δήθεν είναι ειρηνιστές.

Ειρηνιστής εκείνο τον καιρό σήμαινε το να είσαι υπέρ της υποδουλώσεως της Ελλάδος στους Πέρσες κατακτητές. Ειρηνιστής τότε σήμαινε το να ανέχεσαι τον  κατακτητικό πόλεμο των Περσών. Και συγχρόνως το να μην ανέχεσαι τα Ελληνικά αντίποινα εναντίον των κατακτητών, διότι δήθεν είσαι ...ειρηνιστής. Ειρηνιστής, στα χρόνια των Μηδικών πολέμων, σήμαινε τον προδότη «εθνικό» που ήταν υπέρ του πολέμου των Περσών εις βάρος της Ελλάδος.    

Σήμερα ο προδότης αυτοαποκαλείται ανεκτικός. Σήμερα ανεκτικός σημαίνει τον «εθνικό» που είναι υπέρ της χριστιανικής τυραννίας. Σήμερα ανεκτικός αυτο-βαπτίζεται ο «εθνικός» που έχει μηδενική ανοχή κατά των σκλαβωμένων Ελλήνων. Ανεκτικός είναι ο «εθνικός» που παρέχει απεριόριστη ανοχή στην απεριόριστη δυσανεξία των ναζωραίων κατακτητών.

Τα καφενεία των «εθνικών» που αυτοαποκαλούνται ομάδες(όπως λέμε Απόλλωνας Καλαμαριάς), ψάλλουν ύμνους υπέρ της ανοχής και της συνυπάρξεως με τον σφαγέα και κατακτητή ναζωραίο.

Αλλά η Αλήθεια είναι αμείλικτη: Δεν είστε ανεκτικοί, ω! γελοία ανθρωπάκια. Τα καφενεία σας είναι ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ.

 

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

2α Ισταμένου μηνός Μουνυχιώνος, έτους 2782 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα