:: ::

 
 
 

 

Ποτέ δεν επιτρέπεται να αφήνουμε τους ναζωραίους κατακτητές να καθορίζουν τις έννοιες και το περιεχόμενο των λέξεων. Το αποτέλεσμα της δικής μας ολιγωρίας θα είναι νέα ρατσιστικά και μισελληνικά μέτρα

 

Νέα ένοπλη ληστεία κατά του Ελληνικού Λαού ανακοίνωσαν οι ναζωραίοι κατακτητές, βαπτισμένη ως «είσπραξη ληξιπροθέσμων οφειλών». Οι ναζωραίοι κατακτητές για όσους χρωστούν στο ψευδοκράτος των, θα τους κατάσχουν μισθούς, έσοδα από ενοίκια, συντάξεις, εφάπαξ, τραπεζικούς λογαριασμούς, κληρονομιές, θα υπάρχει συγγενική και οικογενειακή ευθύνη για τα ληξιπρόθεσμα χρέη, θα γίνεται έρευνα σε ιδιωτικούς χώρους για την ανεύρεση και κατάσχεση πλούτου, και πλειστηριασμοί ακινήτων για ληξιπρόθεσμα χρέη, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς δικαστική απόφαση. Αυτά είναι τα νέα ρατσιστικά και μισελληνικά μέτρα των ναζωραίων κατακτητών.

Εννοείται ότι αυτά τα ρατσιστικά και μισελληνικά μέτρα θα αφανίσουν τις εναπομείνασες Ελληνικές επιχειρήσεις. 

Αν οι Έλληνες επιτρέπουν στους εχθρούς των να απαλλοτριώνουν όρους της οικονομικής επιστήμης και να τους προσδίδουν το περιεχόμενο που αυτοί θέλουν, τότε δεν πρέπει να διαμαρτύρωνται για απώλειες εισοδήματος. Τότε δεν πρέπει να κατηγορούν τους εχθρούς του Ελληνισμού, αλλά πρωτίστως τον εαυτό τους.

Δεν επιτρέπεται να αφήνουμε τους ναζωραίους κατακτητές να καθορίζουν τί σημαίνει φόρος, ποιός ο οφειλέτης, ποιό το ύψος του φόρου, τί σημαίνει φοροδιαφυγή, φοροκλοπή, δημόσιο έλλειμμα. Αυτές τις έννοιες πρέπει να τις καθορίζουν κατ’ αποκλειστικότητα οι Έλληνες. Διότι τώρα οι ναζωραίοι κατακτητές ληστεύουν τον Ελληνικό Λαό, με πράξεις που βαπτίζουν «φόρους», ύστερα αφού οι υπόδουλοι Έλληνες δεν έχουν να πληρώσουν οι ναζωραίοι τους αποκαλούν «φοροφυγάδες», ύστερα τον εκβιασμό και την κλοπή πλούτου οι ναζωραίοι κατακτητές το βαπτίζουν «ληξιπρόθεσμη οφειλή προς το Δημόσιο», και ύστερα εξαπολύουν τις συμμορίες τους για να διαπράξουν ένοπλες ληστείες κατά των υποδούλων Ελλήνων τις οποίες βάπτισαν «κατάσχεση μισθών και συντάξεων».

Αυτό θα παθαίνουμε συνεχώς αν αφήνουμε τους ναζωραίους ληστές να αυτοαποκαλούνται «εφοριακοί», και να μας αποκαλούν «φοροφυγάδες». Εμείς είμαστε εφοριακοί και οι ναζωραίοι κατακτητές είναι φοροφυγάδες.

Το Ελληνικό Οικονομικό Δόγμα διδάσκει ότι φοροφυγάς είναι ο Έλλην που πληρώνει χρήματα, υπό οιαδήποτε μορφή και πρόσχημα, στο χριστιανικό ψευδοκράτος. Ο Έλλην που παρακρατεί χρήματα από το χριστιανικό ψευδοκράτος είναι φοροεισπράκτωρ. Τα χρήματα που απαλλοτριώνονται από το χριστιανικό ψευδοκράτος αποτελούν επιβολή φορολογίας των υποδούλων Ελλήνων κατά των ναζωραίων κατακτητών. Η άρνηση καταβολής χρεών προς το χριστιανικό ψευδοκράτος αποτελεί πληρωμή ληξιπροθέσμου οφειλής των ναζωραίων κατακτητών έναντι των υποδούλων Ελλήνων.  Η άρνηση καταβολής φόρων προς το χριστιανικό ψευδοκράτος αποτελεί επιβολή φόρων στην μισελληνική αίρεση των ναζωραίων υπέρ των υποδούλων Ελλήνων, άρα πλήρως αιτιολογημένη.

Οι Έλληνες δεν επιτρέπεται να ανέχωνται την ληστεία και την κλοπή, βαπτισμένη ως φορολογία. Φοροφυγάδες είναι οι ναζωραίοι κατακτητές διότι αντί να πληρώνουν φόρους στον Ελληνικό Λαό, αντιθέτως του αρπάζουν χρήματα με πρόσχημα την φορολογία. Φορολογία κατά των ναζωραίων πρέπει να ασκούν οι Έλληνες και όχι το αντίστροφο.

Βασικό κυριαρχικό δικαίωμα για τον Ελληνικό Λαό είναι το να καταμετρά το δημόσιο χρέος, και να εντοπίζει τους υπευθύνους για τα ελλείμματα ώστε να πληρώσουν οι ένοχοι. Δεν επιτρέπεται να μετακυλίωνται τα ελλείμματα στις πλάτες όσων δεν ευθύνονται. Επιπλέον κυριαρχικό δικαίωμα για τον Ελληνικό Λαό αποτελεί το πώς θα επενδυθούν οι συλλεχθέντες φόροι, και το πώς θα διανεμηθεί το εισόδημα από φόρους. Επιπλέον πρέπει να καταγράφεται η απόδοση στην χρήση των φόρων, δηλαδή το κλάσμα ωφέλεια/κόστος στις δημόσιες δαπάνες.

Όλα αυτά οι ναζωραίοι κατακτητές τα αποσιωπούν ή δεν επιτρέπουν στους Έλληνες να καθορίζουν αυτοί την δημοσιονομική πολιτική των. Οι ναζωραίοι αρπάζουν χρήματα από τον Ελληνικό Λαό, δεν του λένε πού ξοδεύονται, δεν του λένε τί απόδοση έχουν οι φόροι, δεν του λένε ποιός είναι υπεύθυνος για τα ελλείμματα και από πάνω αποκαλούν τους Έλληνες φοροφυγάδες, επειδή δεν κάθονται να τους στύψουν και άλλο οι ναζωραίοι κατακτητές.

Επιπλέον όσο οι Έλληνες επιτρέπουν στους ναζωραίους κατακτητές να προσδιορίζουν αυτοί το τί σημαίνει ο όρος «δημόσιο έλλειμμα», θα υφίστανται νέα οικονομικά πλήγματα από τον χριστιανικό εχθρό. Στην Ελληνική οικονομική σκέψη το δημόσιο έλλειμμα περιλαμβάνει και τα ελλείμματα των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων. Το κρατικό έλλειμμα και τα ελλείμματα νοικοκυριών και επιχειρήσεων, αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία. Άρα δεν έχει νόημα να μειώνεις το κρατικό έλλειμμα αυξάνοντας τα οικογενειακά και εταιρικά ελλείμματα. Διότι έτσι κάνεις μία λαθροχειρία, μετατοπίζεις σε άλλο σημείο το έλλειμμα. 

Αλλά οι ναζωραίοι ισχυρίζονται ότι μειώνουν το δημόσιο έλλειμμα δια της αυξήσεως των φόρων, όμως μέσα στον όρο «δημόσιο έλλειμμα» δεν συμπεριλαμβάνουν τα ιδιωτικά ελλείμματα που προκαλούν στα Ελληνικά νοικοκυριά και στις Ελληνικές επιχειρήσεις, μέσω της αυξημένης φορολογίας.

Οι ναζωραίοι απατεώνες ταυτίζουν το κρατικό με το δημόσιο έλλειμμα. Δηλαδή ταυτίζουν τα ελλείμματα που δημιουργούνται από την διαφθορά του χριστιανικού ψευδοκράτους με το εθνικό χρέος. Έτσι στην ουσία αναδιανέμουν το κρατικό έλλειμμα, μέσω φόρων, στα Ελληνικά νοικοκυριά και στις Ελληνικές ιδιωτικές επιχειρήσεις, οι οποίες είτε δανείζονται είτε κηρύσσουν πτώχευση.

Στην πραγματικότητα η περιβόητη μείωση του κρατικού ελλείμματος, σε ποσοστό κάτω του 3% επί του ΑΕΠ, μετατρέπεται σε αύξηση ιδιωτικού ελλείμματος των Ελληνικών οικογενειών. Δεν πρόκειται για μείωση αλλά για αναδιανομή του κρατικού ελλείμματος, από το χριστιανικό ψευδοκράτος στους υποδούλους Έλληνες. 

Οι ναζωραίοι κατακτητές βαπτίζουν τις κλεψιές τους δημόσιο έλλειμμα. Αν πραγματικά ήθελαν να συλλέξουν φόρους και να μειώσουν το τεράστιο δημόσιο έλλειμμα, θα φορολογούσαν τα κινέζικα προϊόντα τα οποία πωλούνται κυριολεκτικώς αφορολόγητα. Αντ’ αυτού επιβάλλουν βαρυτάτους φόρους στους υποδούλους Έλληνες. Αν οι ναζωραίοι φορολογούσαν τα κινέζικα προϊόντα θα υπήρχε μείωση της ανεργίας και κατακόρυφη αύξηση των δημοσίων εσόδων. Αλλά οι ναζωραίοι κατακτητές δεν ενδιαφέρονται να μειώσουν αλλά να αυξήσουν το δημόσιο έλλειμμα, και κυρίως να εξαθλιώσουν οικονομικώς τους υποδούλους Έλληνες. 

Η μείωση των ελλειμμάτων γίνεται με ανάπτυξη, με κατάργηση της σπατάλης και όχι με μείωση των επενδύσεων και των δαπανών, ούτε με αύξηση της φορολογίας.

Όταν οι ναζωραίοι κατακτητές τιμωρούν την επένδυση με χίλιους τρόπους, ποιός θα επενδύσει; Τιμωρούν τις επενδύσεις με γραφειοκρατία, πολυνομία, διαφθορά. Μόνο για την σύσταση μίας ανωνύμου εταιρείας απαιτούνται 6-7 μήνες διαδικασία και περίπου 120 παραστατικά.

Όταν ευνοείς τους «αεριτζήδες» του χρηματιστηρίου αφαιρείς τρισεκατομμύρια δραχμές από την κατανάλωση. Όταν επιδοτείς τον απατεώνα επιχειρηματία που ενώ ενθυλάκωσε χρήματα από το Ελληνικό επενδυτικό κοινό, μεταναστεύει στο εξωτερικό, τότε πώς θα γίνει ανάπτυξη; Αν ήθελαν επενδύσεις και ανάπτυξη θα επιδοτούσαν το προϊόν και όχι τον επιχειρηματία. Όταν φορολογείς αγρίως τα επενδυτικά αποθεματικά των επιχειρήσεων, ενώ συγχρόνως μειώνεις την φορολογία στα διανεμόμενα κέρδη, αυξάνονται τα κέρδη αλλά μειώνονται οι επενδύσεις.

Οι ναζωραίοι δεν θέλουν επενδύσεις και ανάπτυξη. Οι ναζωραίοι θέλουν εξαθλίωση και φτώχεια. Οι ναζωραίοι αν ήθελαν μία Ελλάδα ισχυρή, θα εγκατέλειπαν διαπαντός την Ελλάδα.

Όσο οι Έλληνες δεν δημιουργούν δικές τους φορολογικές και πολιτειακές υπηρεσίες, ανεξάρτητες των ναζωραίων κατακτητών, θα υφίστανται ρατσιστικά και μισελληνικά πλήγματα.

Και όπως έλεγαν οι διαδηλωτές κατά των γιάνκις, «ναζωραίοι go home». Έξω οι ναζωραίοι από την Ευρώπη.

 

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

4η Λήγοντος μηνός Βοηδρομιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα