:: ::

 
 
 

 

Ο ρατσισμός και ο μισελληνισμός του κ. Άδωνι Γεωργιάδη πρέπει να στιγματίζεται καθημερινώς  

 

Προσφάτως ο Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης ζήτησε να μετατραπούν οι μισελληνικές παπαδο-σχολές σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Κάποιοι μίλησαν για εξόφληση προεκλογικών γραμματίων. Διαφωνούμε.

Ο Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης δεν θα είχε τέτοιο θράσος αν δεν υπήρχε ένας προστατευτικός κύκλος μισελλήνων που διαδίδει συνεχώς το παραμύθι του «ελληνοχριστιανικού πολιτισμού».

Ο κ. Παρασκευαΐδης ό,τι και να απαιτεί δεν θα μπορούσε να το κάνει πράξη χωρίς τον προστατευτικό κύκλο των Γεωργιάδη και σία. Αυτοί τον λιβανίζουν, αυτοί τον παρουσιάζουν ως εθνάρχη, αυτοί μολύνουν καθημερινώς την Ελληνική Ψυχή με ανύπαρκτα βυζαντινά «μεγαλεία». Αυτοί οι μισέλληνες ταυτίζουν τον Ελληνισμό με την καταραμένη αίρεση των ναζωραίων. Με αποτέλεσμα ο ανιστόρητος Έλλην που αγαπά την Ελλάδα και τον Ελληνισμό να πέφτει στην παγίδα ατόμων τύπου Άδωνι Γεωργιάδη και να αγαπά τον καταστροφέα και βιαστή του Ελληνισμού, την μισελληνική αίρεση των ναζωραίων.

Αλλά ο κ. Γεωργιάδης εχθές ξεπέρασε κάθε όριο. Στις 27-9-«2005» στον τηλεοπτικό δίαυλο Blue Sky, είχε το θράσος να δηλώσει ότι το περιοδικό «Δαυλός» είναι επικίνδυνο επειδή συνεχώς αντιδιαστέλλει τον Ελληνισμό με τον χριστιανισμό.

Εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να κάνουμε τον δικηγόρο του «Δαυλού». Άλλωστε έχουμε τεράστιες ιδεολογικές διαφορές με το συγκεκριμένο περιοδικό. Αλλά το περιοδικό «Δαυλός» γράφει το αυτονόητο, δηλαδή αυτό που θέλει να κρύψει ο Γεωργιάδης και η μισελληνική νεοβυζαντινή συμμορία: ότι η αίρεση των ναζωραίων προκαλεί πνευματική στείρωση στον Ελληνικό Λαό. Ότι η αίρεση των ναζωραίων φταίει για την σημερινή κατάντια των Ελλήνων, και όχι οι σιωνιστές, οι μασόνοι, η παγκοσμιοποίηση κλπ. Ότι μέχρι και την επικράτηση της αιρέσεως των ναζωραίων οι Έλληνες είχαν αναπτύξει έναν τεράστιο πολιτισμό, αλλά έκτοτε δεν έχουν να επιδείξουν τίποτε στον χώρο της επιστήμης, της τέχνης, της τεχνολογίας, της γλώσσης και της φιλοσοφίας. Αυτό γράφει συνεχώς το περιοδικό «Δαυλός» και φυσικά έχει απόλυτο δίκιο.

Αλλά ο κ. Γεωργιάδης δυσαρεστήθηκε από την αλήθεια και αποκάλεσε «επικίνδυνη» αυτή την θέση του «Δαυλού», εννοώντας εθνικώς επικίνδυνη. Δεν ξέρουμε τί θα απαντήσει το περιοδικό «Δαυλός» στον κύριο Γεωργιάδη γι’ αυτή την προσβολή, είναι άλλωστε δική του υπόθεση.

Αλλά εμείς δηλώνουμε ότι επικίνδυνος για την εθνική ασφάλεια της Ελλάδος είναι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης και οι νεοβυζαντινές συμμορίες που θέλουν να αναστήσουν τον βυζαντινό βρυκόλακα, και να ξεκινήσουν σταυροφορίες κατά ομόρων κρατών. Επικίνδυνος για την Ελληνική ταυτότητα και τον Ελληνικό Πολιτισμό είναι ο κύριος Γεωργιάδης, και όχι το περιοδικό «Δαυλός». Υπεύθυνος για την διάσπαση της εθνικής ενότητος και για τον εθνικό διχασμό είναι ο κύριος Γεωργιάδης και όχι οι Έλληνες. Ο κύριος Α. Γεωργιάδης προσπαθεί να προσηλυτίσει παρανόμως τους Έλληνες στην μισελληνική αίρεση των ναζωραίων. Αν θέλει ενότητα, να ασπαστεί αυτός την Ελληνική Θρησκεία. Δεν θα υποδουλωθούν οι Έλληνες στην ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων για να μην αισθάνεται μόνος μέσα στον χριστιανικό βούρκο ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Επιπλέον ο κύριος Γεωργιάδης θεωρεί ότι όλοι οι Έλληνες είναι ανιστόρητοι όπως αυτός και τα δυστυχή του θύματα. Ψεύδεται ο ανεκδιήγητος και ανίδεος ψευδο-ιστορικός όταν λέει συνεχώς από την εκπομπή του ότι άλλοι λαοί διεκδικούν το βυζάντιο και άρα δεν πρέπει οι Έλληνες να το χαρίσουν σε κανένα.

Ποιός λαός διεκδικεί το βυζάντιο, νεοβυζαντινοί απατεωνίσκοι; Αν δεν ξέρετε ιστορία μάθετε ότι οι Βούλγαροι, οι Τούρκοι, οι Άραβες, οι Πέρσες, οι Βησιγότθοι και οι Φράγκοι προσπάθησαν να καταστρέψουν την καταραμένη βυζαντινή αυτοκρατορία με συνεχείς πολέμους. Πώς λοιπόν διεκδικούν αυτοί οι λαοί αυτό που προσπάθησαν να καταστρέψουν; Δεν ντρέπεστε λιγάκι να λέτε στους Έλληνες ότι δεν πρέπει να χαρίσουν σε κανένα τον σφαγέα τους; Ότι δεν πρέπει να απαρνηθούν τον βιαστή τους; Δεν έχετε καθόλου φιλότιμο νεοβυζαντινοί αλήτες;

Όταν κάποιος καταναλώνει μεγάλες ποσότητες χριστιανικής πρέζας ονειρεύεται ότι άλλοι λαοί διεκδικούν την βυζαντινή πανούκλα. Ποιός σύγχρονος λαός θέλει να αρρωστήσει από την βυζαντινή πανούκλα;

Αλλά η κολοβή αλεπού τις θέλει όλες κολοβές. Ο Άδωνις Γεωργιάδης για να μην ντρέπεται που εκπροσωπεί την νεοβυζαντινή λαίλαπα, και για να μην αισθάνεται μόνος στην βυζαντινή μοναξιά του, διαδίδει το ψεύδος ότι δήθεν και άλλοι λαοί διεκδικούν τις βυζαντινές μούμιες.

Με το να στρέφει την προσοχή των Ελλήνων αλλού, ο Άδωνις Γεωργιάδης προσπαθεί να αποκρύψει ότι οι ναζωραίοι κατακτητές διεκδικούν τον Ελληνισμό(και όχι οι ξένοι λαοί το βυζάντιο), και ανησυχεί διότι οι Έλληνες δεν πρόκειται να χαρίσουν τον Ελληνισμό στους νεοβυζαντινούς μισέλληνες. 

Ο Α. Γεωργιάδης σφετερίζεται την φωνή του βιασμένου θύματος(=Ελλάς) για να δοξάσει μέσω αυτής τον ναζωραίο βιαστή. Παριστάνει τον αρχαιολάτρη για να κρύψει το απύθμενο μίσος του για την Αρχαία Ελλάδα. Διαφημίζει την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία μόνο και μόνο για να προωθήσει τα βυζαντινά λιβελογραφήματα, ως δήθεν συνέχεια της Ελληνικής Κοσμοαντιλήψεως.

Αν ο Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης απαιτήσει να καούν οι Έλληνες στην πυρά, ο Άδωνις Γεωργιάδης πρώτος θα βροντοφωνάξει «ζήτω ο εθνάρχης», «ζήτω ο σωτήρας της Ελλάδος». Αυτό άλλωστε κάνει για όλα τα βυζαντινά καθάρματα, τους φονιάδες των Ελλήνων και του Ελληνισμού.

Είναι μέγα λάθος οι Έλληνες να στρέφουν τα πυρά τους συνεχώς κατά του Χριστοδούλου Παρασκευαΐδη. Όλα τα ιδεολογικά μας πυρά πρέπει να στραφούν κατά της νεοβυζαντινής λαίλαπος που εκπροσωπείται από άτομα τύπου Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος είχε το απύθμενο θράσος να δηλώσει ότι ο διαχωρισμός Ελληνισμού-αιρέσεως των ναζωραίων είναι «εθνικώς επικίνδυνος». Εθνικώς επικίνδυνη είναι η ένωση ή, ακόμη χειρότερα, η ταύτιση του Ελληνισμού με την μισελληνική αίρεση των ναζωραίων.

Οι Έλληνες δεν ανέχονται άλλο τις ρατσιστικές ύβρεις του κ. Άδωνι Γεωργιάδη και της μισελληνικής νεοβυζαντινής συμμορίας. Οι Έλληνες καταγγέλλουν την ρατσιστική και μισελληνική του στάση διότι διαρκώς ταυτίζει τους ναζωραίους με τους Έλληνες. Οι Έλληνες ουδέποτε είχαν άλλη σχέση με την αίρεση των ναζωραίων, παρά σχέση αιματηρής συγκρούσεως.

Ουδείς ρατσιστής και μισέλλην έχει το δικαίωμα να υβρίζει τους Έλληνες αποκαλώντας τους «χριστιανούς» και «βυζαντινούς».

Σήμερα ο κύριος Γεωργιάδης στο «Τηλεάστυ» δήλωσε ότι έχει πρόβλημα να παντρεύωνται οι Έλληνες με Τούρκους ισλαμιστές. Φυσικά αν πρόκειται για Σλάβους ή άλλης καταγωγής ναζωραίους, τότε δεν έχει κανένα πρόβλημα. Όμως ποιός είπε στον κύριο Γεωργιάδη ότι επιτρέπεται οι Έλληνες να παντρεύωνται με ναζωραίους;

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μισεί την Ελληνική Φυλή διότι θεωρεί την εκδορά της από την χριστιανική πανούκλα ως «σωτηρία». Για τον Άδωνι Γεωργιάδη η καταστροφή του Ελληνικού Πολιτισμού από τις χριστιανικές ορδές αποτελεί «σωτηρία». Για τον Άδωνι Γεωργιάδη η καταστροφή της Ελληνικής Λογοτεχνίας από την βυζαντινή λαίλαπα αποτελεί «σωτηρία». Για τον Άδωνι Γεωργιάδη η καταστροφή της Ελληνικής Ψυχής εξ αιτίας του συγκρητισμού με ανατολικές βαρβαρικές δοξασίες αποτελεί «σωτηρία».

Αυτός ο νεοβυζαντινός ψευδο-ιστορικός δεν έχει κανένα έλεος για τον Ελληνικό Λαό. Πασχίζει να τον βουλιάξει στον βυζαντινό μεσαίωνα. Πασχίζει να του καταστρέψει τα ένστικτα επιβιώσεως. Πασχίζει να εξοβελίσει την Ελληνική Θρησκεία από την ψυχή των Ελλήνων. Ξέρει ότι θα αποτύχει. Έλληνες και ναζωραίοι είναι προαιώνιοι εχθροί και ξέρει καλά ότι μία ημέρα ένας από τους δύο θα αφανιστεί από τον πλανήτη. Και οι δύο δεν μπορούν να συνυπάρξουν.

Ο μισελληνισμός και ο ρατσισμός της νεοβυζαντινής αλητείας θα καταγγέλλεται συνεχώς μέχρι να έρθει η ώρα της Δικαιοσύνης των Αθανάτων Θεών.

 

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

4η Λήγοντος μηνός Βοηδρομιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα