:: ::

 
 
 

 

Δεν θα επιτρέψουμε να εισπράξουν την δυσαρέσκεια του Ελληνικού Λαού οι νεοβυζαντινοί μισέλληνες

 

Έχουν παρέλθει αρκετοί μήνες από την αλλαγή κυβερνήσεως στο χριστιανικό ψευδοκράτος και η πλειοψηφία των πολιτών είδε τις ελπίδες για καλύτερες ημέρες να εξανεμίζωνται. Όλες οι προεκλογικές υποσχέσεις είτε διαψεύσθηκαν είτε παραπέμφθηκαν στο άγνωστο μέλλον. 

Η αγανάκτηση του Ελληνικού Λαού είναι δίκαιη. Ο Λαός υφίσταται μία ανηλεή επίθεση στο εισόδημά του χωρίς διακοπή. Όμως το πρόβλημα είναι ότι την δίκαιη αγανάκτηση του Ελληνικού Λαού επιχειρούν να εισπράξουν τα νεοβυζαντινά ρεύματα που συμπυκνώνονται στο βυζαντινό κόμμα ΛΑ.ΟΣ.

Αν δεν κινηθούμε ταχύτατα θα υποστούμε βαρύτατο πλήγμα, αν πάρουν μερίδιο εξουσίας οι νεοβυζαντινοί μισέλληνες. Πρέπει να ξετυλίξουμε την προπαγάνδα μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της κοινωνίας, σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, και να δώσουμε απάντηση σε θεολογικά, πολιτικά, πολιτιστικά, υγειονομικά, οικονομικά, εκπαιδευτικά κ.α. προβλήματα.

Οι Έλληνες δεν πρέπει να πέσουν στην παγίδα που τους έχουν στήσει οι νεοβυζαντινοί που πιπιλίζουν καθημερινώς την καραμέλα του έθνους και της πατρίδος. Το πρώτο πράγμα που θα κάνουν οι νεοβυζαντινοί του ΛΑ.ΟΣ. και οι ομοϊδεάτες των, όταν πάρουν την εξουσία, είναι να μας σφάξουν.

Τα όποια συνθήματά τους για «δουλειά στους Έλληνες και όχι στους ξένους», είναι παραπλανητικά. Όταν λένε Έλληνες εννοούν τους ρωμιούς, τους ναζωραίους και όχι τους Έλληνες.

Σε καμμία περίπτωση δεν θέλουμε βελτίωση του οικονομικού μας επιπέδου αν πρόκειται αντ’ αυτού να υποταχθούμε στην αίρεση των ναζωραίων και να λατρέψουμε τον Τζεσουά. Δεν ξεπουλάμε την Ελληνική Θρησκεία και την Ελληνική Φυλή αντί χρημάτων.

Από την στιγμή που άλλα κόμματα εξασφαλίζουν στην Ελληνική Θρησκεία ανοχή για να προπαγανδίζει τις θέσεις της, θα συμμαχούμε προσωρινώς με όποια κόμματα και υποψηφίους μας επιτρέπουν να αναπνέουμε θρησκευτικώς. Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι κλέφτες ή ανήθικοι ή απατεώνες ή άθεοι ή κοσμοπολίτες. Μας ενδιαφέρει να επιτρέπουν την διάδοση της θρησκευτικής μας ιδεολογίας.

Οι υποσχέσεις για βελτίωση της οικονομικής θέσεως του Ελληνικού Λαού από νεοβυζαντινά κόμματα τύπου ΛΑ.ΟΣ με αντάλλαγμα να βυθιστούμε στον βούρκο του βυζαντινοχριστιανισμού αποτελούν κήρυξη πολέμου κατά της Ελληνικής Θρησκείας.

Οι νεοβυζαντινοί ετοιμάζουν συλλαλητήρια και εκδηλώσεις για να εισπράξουν την δικαιολογημένη δυσαρέσκεια του Ελληνικού Λαού από τα πεπραγμένα της παρούσης κυβερνήσεως. Δεν θα επιτρέψουμε να μετατρέψουν τις εκδηλώσεις τους σε μισελληνικές οχλοκρατικές συγκεντρώσεις, υπέρ του Χριστοδούλου Παρασκευαΐδη και της αιρέσεως των ναζωραίων.

Καλύτερα να υποστούμε οικονομικά πλήγματα παρά θρησκευτικά πλήγματα. Καλύτερα να χάσουμε ένα μέρος του εισοδήματός μας από την παρούσα κυβέρνηση παρά την Πίστη μας στους Αθανάτους Θεούς από μία νεοβυζαντινή κυβέρνηση υπό Καρατζαφέρη-Παρασκευαΐδη.

Αυτή η τακτική δεν αποτελεί λευκή επιταγή για τα άλλα πολιτικά κόμματα. Αποτελεί προσωρινή ρεαλιστική πολιτική, το μη χείρον βέλτιστον.

Αν οι Έλληνες δεν αποκτήσουν ανεξάρτητη εθνοσυνέλευση και εθνική αυτοδιάθεση από τους ναζωραίους κατακτητές, θα είναι συνεχώς υποχρεωμένοι να ακολουθούν τακτικές του μικρότερου κακού.

Επειδή οι αποτυχίες της σημερινής κυβερνήσεως σε όλους τους τομείς προβλέπεται να αυξηθούν, σίγουρα ένα κομμάτι του Ελληνικού Λαού θα αναζητήσει σανίδα σωτηρία στους νεοβυζαντινούς μισέλληνες.

Αν επιτρέψουμε ένα τέτοιο έγκλημα κατά του Έθνους και της Θρησκείας, θα είμαστε υπόλογοι έναντι Προγόνων και απογόνων. Και ουδείς θα μας συγχωρήσει. Σε περίπτωση ολιγωρίας μάς περιμένουν σκληρές τιμωρίες από τους Πατρώους Θεούς.

Δεν πρέπει να περνά ούτε ένα δευτερόλεπτο χωρίς να διαδίδουμε τις ιδέες μας. Μόνον έτσι θα αναχαιτίσουμε την νεοβυζαντινή λαίλαπα.

 

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

6η Μεσούντος μηνός Βοηδρομιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα