:: ::

 
 
 

 

Επίσκεψη Πούτιν στο μιασμένο όρος. Περί αρχαιοκαπηλείας. ΔΕΘ, φθηνό πετρέλαιο και εμπόριο ελπίδος

 

1. Επίσκεψη Πούτιν στο μιασμένο όρος

Ο Ρώσσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επισκέφθηκε προσφάτως το μιασμένο όρος, στην χερσόνησο του Άθω, όπου έκανε μία προκλητική εμφάνιση μαζί με τους ρασοφορεμένους κατακτητές που μολύνουν το άβατον της Θεάς Αρτέμιδος.

Ο Ρώσσος πρόεδρος αντάλλαξε προκλητικώς ευχές και φιλοφρονήσεις με τους ρασοφορεμένους δολοφόνους του Ελληνισμού, χωρίς να ερυθριά. Τεκμαίρουμε ότι το έκανε για να τους ενθαρρύνει στην μισελληνική τους αποστολή.  

Ο κ. Πούτιν δεν φρόντισε να ενημερωθεί από Έλληνες ότι η περιοχή που επισκέφθηκε ανήκει στην Θεά Άρτεμι και ότι αποτελεί άβατο για τους άνδρες. Αντ’ αυτού άρχισε να σταυροκοπιέται μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες μαζί με τις ρασοφορεμένες συμμορίες.  

Η χερσόνησος του Άθω και ειδικά το όρος που επισκέφθηκε ο κ. Πούτιν ανήκει αποκλειστικώς στις Ιέρειες της Θεάς Αρτέμιδος και όχι στις χριστιανικές συμμορίες που το μολύνουν σήμερα.

Ο κύριος Πούτιν αν σέβεται την δημοκρατία, τους Έλληνες και τα ανθρώπινα δικαιώματα, οφείλει να δηλώσει ευθαρσώς ότι θα βοηθήσει στο να γκρεμιστούν όλα τα χριστιανικά εκμαυλιστήρια που μολύνουν το Ιερό Τοπίο και θα χρηματοδοτήσει την ανέγερση Ναών προς τιμήν της Θεάς Αρτέμιδος.

Αλλιώς έχουμε το δικαίωμα να συμπεράνουμε ότι η πράξη του Ρώσσου προέδρου υποθάλπει τον ρατσισμό, την αθεΐα και τον μισελληνισμό. Αν σιωπήσει στις καταγγελίες μας θα φέρει ακεραία την ευθύνη της προσβολής του Ελληνισμού.

Η Μακεδονία δεν είναι χριστιανική. Είναι Ελληνική και μία ημέρα με την βοήθεια των Αθανάτων Θεών θα απελευθερωθεί από τους χριστιανούς κατακτητές.

Ο κ. Πούτιν οφείλει να ενημερώνεται σφαιρικώς πριν κάνει δηλώσεις και επισκέψεις διότι με την στάση του επιδεικνύει άγνοια, δεισιδαιμονία και προκατάληψη. Με την στάση του ο κύριος Πούτιν δίνει άλλοθι στους εγκληματίες καταπατητές που εδώ και 17 αιώνες προσβάλλουν βάναυσα την Θεά Άρτεμι, τις Ιέρειές Της, και όλες τις ευσεβείς Ελληνίδες.

Το να παραβιάζουν κάποιοι ασεβείς άρρενες το άβατον του Ιερού της Αρτέμιδος, είναι μιαρό έγκλημα. Όμως το να παριστάνουν και από πάνω τους ευσεβείς και να δηλώνουν ότι το μιασμένο όρος αποτελεί άβατον για τις γυναίκες, αυτό αποτελεί σχιζοφρένεια χρήζουσα ισχυρών ηλεκτροσόκ.   

Σύσσωμο το Ελληνικό Έθνος καταδικάζει τις προκλητικές, ρατσιστικές, αντιθρησκευτικές και μισελληνικές ενέργειες ατόμων και ηγετών που δεν σέβονται την Θεά Άρτεμι, τις Ιέρειές Της, και το άβατον για τους άνδρες της συγκεκριμένης περιοχής.

 

2. Περί αρχαιοκαπηλείας

Αρκετές φορές τα μέσα μαζικής παραπληροφορήσεως των ναζωραίων κατακτητών ανακοινώνουν ότι συνέλαβαν τον τάδε Έλληνα ή τον δείνα ξένο, για αρχαιοκαπηλεία.

Οι Έλληνες δεν πρέπει να πέφτουν στην παγίδα των ναζωραίων δημαγωγών. Οι χριστιανικοί νόμοι έχουν αντιστρέψει τις έννοιες όλων των λέξεων.

Αρχαιοκαπηλεία διαπράττει το χριστιανικό ψευδοκράτος όταν αρπάζει Ελληνικούς θησαυρούς και τους τοποθετεί στις μουχλιασμένες αποθήκες του για να αποσυντεθούν από την υγρασία. Την ίδια στιγμή το χριστιανικό ψευδοκράτος, όταν μπορεί να συγκαλύψει τα ίχνη του εγκλήματος, καταστρέφει χιλιάδες αρχαιολογικά ευρήματα, ώστε να διαγράψει από την μνήμη των Ελλήνων την Αρχαία Κληρονομιά τους.

Όσοι Έλληνες και ξένοι ξεθάβουν Αρχαία Ελληνικά ευρήματα και τα μεταφέρουν σε ιδιωτικές συλλογές ή ξένα μουσεία, είναι ήρωες και ευεργέτες του Ελληνικού Έθνους, το οποίο οφείλει μία ημέρα να τους παρασημοφορήσει. Διότι με την πράξη τους σώζουν από βέβαιη καταστροφή την Αρχαία Ελληνική Κληρονομιά.

Μπράβο σε αυτούς τους πραγματικούς ήρωες που αψηφούν την χριστιανική κατοχική αστυνομία και προσπαθούν να διασώσουν ότι μπορούν από τους οδοστρωτήρες των ναζωραίων κατακτητών.

Είναι γνωστόν τί κάνουν οι ναζωραίοι μόλις βρεθεί ένα σπουδαίο αρχαιολογικό εύρημα. Ή το καταχώνουν και απαγορεύουν την εκταφή του, όπως έγινε με τους τάφους στα Γλυκά Νερά. Ή το τσιμεντώνουν, όπως έγινε με την Αρχαία Ελληνική Πόλη που βρέθηκε μπροστά στο παλαιό δημαρχείο στην οδό Αθηνάς. Ή το κονιορτοποιούν, όπως έγινε με τα αρχαία ευρήματα που βρέθηκαν από τον «μετροπόντικα». Ή το πλημμυρίζουν με ένα κωπηλατοδρόμιο, όπως έγινε με την αρχαιολογική περιοχή του Μαραθώνος. Ή περνάνε από πάνω του αυτοκινητοδρόμους, όπως έγινε με το θέατρο του Διονύσου. Ή κτίζουν πάνω του χριστιανικά εκμαυλιστήρια, όπως έγινε με το Άλσος των Μουσών στον Ελικώνα Βοιωτίας.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι αρχικώς είχε αποφασιστεί από τους ναζωραίους ο αγωγός φυσικού αερίου να περάσει πάνω από το Μαντείο των Δελφών(!!!), αλλά επενέβη η Γαλλική Ακαδημία, με έντονες διαμαρτυρίες, και το έσωσε.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ναός του Επικουρίου Απόλλωνος παρέμεινε όρθιος για χιλιάδες χρόνια παρά την βυζαντινή, οθωμανική και φραγκική λαίλαπα. Και έρχεται το σημερινό ρατσιστικό, μισελληνικό, φασιστικό, χριστιανικό ψευδοκράτος και τον γκρεμίζει, αφού πρώτα φρόντισε να ανοίξει χαντάκια στα θεμέλιά του ώστε τα όμβρια ύδατα να διαβρώσουν τα υποστυλώματα του Ναού και μετά να έχουν έτοιμη την δικαιολογία ότι «δεν μπορεί να σταθεί όρθιος, ας τον αποσυναρμολογήσουμε».

Αυτοί είναι οι ναζωραίοι κατακτητές που θέλουν να μας παραστήσουν τους προστάτες των αρχαίων Ελληνικών ευρημάτων από την αρχαιοκαπηλεία.  

Τάφοι, αγάλματα, θέατρα, βωμοί συνεχώς ανακαλύπτονται και μετά από λίγο επεμβαίνουν οι χριστιανικές κατοχικές αρχές και τα καταστρέφουν.

Μπράβο λοιπόν στους ήρωες, Έλληνες και ξένους, που με κίνδυνο της ζωής των διασώζουν Αρχαία Ελληνικά ευρήματα από τους ναζωραίους αρχαιοκαπήλους.

Μοναδικός αρχαιοκάπηλος και καταστροφεύς στην Ελλάδα είναι το χριστιανικό ψευδοκράτος. Αρχαιοκάπηλος είναι αυτός που αρπάζει κάτι ξένο. Και οι χριστιανοί είναι ξένοι προς την Αρχαία Ελλάδα. Είναι εχθροί της Αρχαίας Ελλάδος. Την κατέστρεψαν.

Όμως αυτοί που διασώζουν τα αρχαία ευρήματα και τα συντηρούν, είναι ήρωες και όχι αρχαιοκάπηλοι, όπως ψευδώς ισχυρίζονται οι ναζωραίοι κατακτητές.

Οι ναζωραίοι καταδιώκουν Έλληνες και ξένους που διασώζουν αρχαία ευρήματα με την κατηγορία της αρχαιοκαπηλείας, όχι διότι θέλουν να αναδείξουν τα αρχαία ευρήματα, αλλά διότι θέλουν να τα καταστρέψουν. Οι ναζωραίοι δεν θέλουν να προλάβουν κάποιοι και να σώσουν τα αρχαία Ελληνικά ευρήματα από την βέβαιη καταστροφή. Οι ναζωραίοι δεν αντέχουν να βλέπουν Έλληνες και ξένους να διακινδυνεύουν την ζωή τους για να σώσουν Ελληνικά αγάλματα.

Είναι γνωστόν άλλωστε ότι όσα Αρχαία Ελληνικά ευρήματα έχουν ανακαλύψει οι ξένοι, τα προσέχουν ως κόρη οφθαλμού.

Είναι γελοίοι κάποιοι ελληνόφωνοι ναζωραίοι όταν ζητούν πίσω τα γλυπτά του Παρθενώνος από τους Άγγλους, ενώ την ίδια στιγμή αυτοί γκρεμίζουν ό,τι έχει απομείνει όρθιο στον Παρθενώνα.

Στέλνουμε τις θερμές μας ευχές σε όλους τους Έλληνες και τους ξένους ηρωικούς αγωνιστές που κρατούνται σε χριστιανικές φυλακές με την ψευδή κατηγορία της αρχαιοκαπηλείας. Θέλουμε να ξέρουν ότι οι Αθάνατοι Θεοί τους ευλόγησαν για τις θεάρεστες πράξεις των και θα τους δίνουν συνεχώς δύναμη μέχρι να αποφυλακιστούν. Είναι αθώοι και πρέπει να αποζημιωθούν για την παράνομη κράτησή τους από τα διεθνή δικαστήρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον και άλλοι Έλληνες και ξένοι αρχαιολάτρες θα συνεχίσουν το έργο της διασώσεως των Αρχαίων Ελληνικών ευρημάτων, τα οποία πρέπει να φυγαδευτούν στο εξωτερικό για να σωθούν από τις μπουλντόζες και τα μισελληνικά χέρια των ναζωραίων κατακτητών.

Σε όλους αυτούς τους αφανείς Ήρωες, σε όλους αυτούς τους ακραιφνείς Πατριώτες που διακινδυνεύουν τα πάντα για την σωτηρία της Αρχαίας Ελληνικής Κληρονομιάς, τούς δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια.

 

3. ΔΕΘ, φθηνό πετρέλαιο και εμπόριο ελπίδος

Για μία ακόμη φορά δημαγώγησαν οι ναζωραίοι κυβερνώντες στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Δήλωσαν εν ψυχρώ ότι δεν πρόκειται να κάνουν τίποτε για την άνοδο της τιμής του πετρελαίου, ότι δεν πρόκειται να δώσουν κανένα επίδομα στους πτωχούς, ότι η οικονομική κατάσταση δεν επιτρέπει παροχές, ενώ ως συνήθως άφησαν κάποιες αμυδρές ελπίδες για καλύτερες ημέρες στο μέλλον.

Τα ίδια ακούει ο Ελληνικός Λαός εδώ και τόσες δεκαετίες και το απίστευτο είναι πώς με τόση ανικανότητα οι ναζωραίοι παραμένουν στην εξουσία. Η απάντηση βρίσκεται όχι στην ικανότητα των ναζωραίων να εξουσιάζουν αλλά στην προσωρινή ανικανότητα των Ελλήνων να αρπάξουν την εξουσία.

Για να επιβιώσουν οι ναζωραίοι στην εξουσία εκτός από το ψεύδος και την δημαγωγία, χρησιμοποιούν κάποια χιλιοειπωμένα σοφίσματα τα οποία αξίζει να σταχυολογήσουμε.

Ορίστε μερικά σοφίσματα που χρησιμοποιούν οι ναζωραίοι κυβερνώντες:

1. «Τα ελλείμματα δεν επιτρέπουν παροχές», λένε στον λαό. Αλλά ποτέ δεν αποκαλύπτουν ότι αυτοί φταίνε για τα ελλείμματα και όχι ο λαός. Αν ένας κακός επιχειρηματίας κλέβει το ταμείο της επιχειρήσεώς του, μετά δεν επιτρέπεται να κατηγορεί τους υπαλλήλους του για την δημιουργία ταμειακών ελλειμμάτων.  

2. «Για όλα φταίνε οι προηγούμενες κυβερνήσεις», λένε στον λαό. Αλλά οι επόμενες κυβερνήσεις ποτέ δεν τιμωρούν τους κλέφτες της προηγουμένης κυβερνήσεως. Προφανώς διότι σκέφτονται το μέλλον. Παρά τις κατηγορίες για το αντίθετο, οι ναζωραίοι σκέφτονται το μέλλον. Το δικό τους μέλλον, όχι του Ελληνικού Λαού. Οι ναζωραίοι σκέπτονται ότι αν τιμωρήσουν τους προηγουμένους κλέφτες, ίσως να τιμωρηθούν και αυτοί στο μέλλον από μία επόμενη κυβέρνηση, και αυτό δεν συμφέρει...

3. «Οι όποιες παροχές στο μέλλον», λένε στον λαό. Αλλά οι φόροι τώρα. Τώρα πληρώστε, μας λένε οι ναζωραίοι. Έτσι δημιουργείται ένας μόνιμος ετεροχρονισμός όπου οι φόροι συνεχώς αυξάνονται και οι παροχές συνεχώς μειώνονται. Γιατί να μην πληρώσουμε στο μέλλον και να έχουμε παροχές τώρα; Αυτό είναι πιό λογικό από το να περιμένει ένας Έλλην να του δώσουν οι ναζωραίοι παροχές μελλοντικώς για τις οποίες πλήρωσε τώρα.   

4. «Πρέπει επιτέλους η ΔΕΘ να σταματήσει να είναι βήμα παροχών», λένε στον λαό. Και γιατί να είναι η ΔΕΘ φοροεισπρακτικό βήμα; απαντάμε εμείς. Οι ναζωραίοι στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν πολιτικώς προσπαθούν να ποινικοποιήσουν τον όρο «παροχές».

Όμως οι παροχές δεν είναι στην διακριτική τους ευχέρεια. Είναι ζήτημα δούναι και λαβείν. Από την στιγμή που ο λαός πληρώνει φόρους πρέπει να λάβει αντιπαροχή. Αυτός άλλωστε είναι ο σωστός όρος. Οι ναζωραίοι φροντίζουν να κρατούν τους Έλληνες αμορφώτους για να μπορούν να τους εκμεταλλεύωνται.  

Η σωστή διατύπωση είναι «το κράτος θα δώσει αντιπαροχές» και όχι παροχές. Διότι το «παροχές» σημαίνει ότι μας κάνει χάρη. Για τους φόρους που εισπράττει οφείλει να δίνει αντιπαροχές. Όταν το κράτος εισπράττει 100 δραχμές σε φόρους, οφείλει να επιστρέψει με την μορφή παιδείας, υγείας, εθνικής αμύνης, φθηνών εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς κ.α, 100 δραχμές σε κοινωνικές αντιπαροχές. Δεν μπορεί να επιστρέψει 30 ή 40 δραχμές.

Αν το χριστιανικό ψευδοκράτος έχει πρόβλημα να δώσει παροχές στον λαό τότε πρέπει να έχει πρόβλημα και στο να αρπάξει φόρους από τον λαό.

5. «Τα ταμεία είναι άδεια», λένε στον λαό. Και ο λαός έχει άδεια ταμεία. Γιατί να δίνει παροχές(=φόρους) στο ψευδοκράτος; Οι φόροι που εισπράττει ένα κράτος αποτελούν την παροχή των πολιτών προς το κράτος. Αν ένα κράτος λέει συνεχώς ότι έχω άδεια ταμεία, γιατί να μην λένε και οι πολίτες ότι έχουν άδεια ταμεία, όταν έρχεται η στιγμή της συλλογής των φόρων; Ποιά η διαφορά; Ή μήπως τα οικογενειακά ταμεία των Ελλήνων πολιτών είναι γεμάτα και δεν το ξέρουμε;  

Οι φόροι που εισπράττονται πρέπει να ισοδυναμούν με αντιπαροχές. Αλλιώς αν η διαφορά καρπώνεται από το χριστιανικό ψευδοκράτος τότε έχουμε διάπραξη κλοπής.

6. «Δεν μπορούμε να δώσουμε φοροαπαλλαγές», λένε στον λαό. Και τότε πώς δίνουν επιδοτήσεις σε κάποιους ημετέρους; Γιατί υπάρχουν οι παροχές και οι φοροαπαλλαγές προς τους λίγους ημετέρους; Άρα ψεύδονται όταν λένε ότι δεν μπορούν να δώσουν παροχές και φοροαπαλλαγές στον λαό. Μπορούν και δίνουν στους λίγους ημετέρους.

7. «Οι δημοσκοπήσεις λένε ότι η κοινή γνώμη συμφωνεί με τις μεταρρυθμίσεις μας», λένε στον λαό. Το χριστιανικό ψευδοκράτος προσπαθεί να μας πείσει ότι οι Έλληνες είναι μαζοχιστές και ότι όσο πιό πολύ πεινάνε τόσο ζητάνε περισσότερη λιτότητα. Ασφαλώς πρόκειται για πληρωμένες δημοσκοπήσεις μαύρης προπαγάνδας που σκοπό έχουν να πείσουν ότι ο Ελληνικός Λαός συμφωνεί και αποδέχεται τον βιασμό του.

8. «Οι εξαγγελίες μας είναι για το καλό του λαού», λένε στον λαό. Το χριστιανικό ψευδοκράτος βαπτίζει «συμφέρον του λαού» τα αντιλαϊκά μέτρα. Αν είναι έτσι, τότε και εμείς προτείνουμε μερικούς απαγχονισμούς καθαρμάτων που έχουν καταληστέψει τον Ελληνικό Λαό. Θα είναι για το καλό τους. Οι μελλοθάνατοι απατεώνες έχουν κάθε συμφέρον να νοιώσουν το σφιχταγκάλιασμα της αγχόνης. 

9. «Οι μεταρρυθμίσεις θα φέρουν αποτελέσματα», λένε στον λαό. Το ξεπούλημα της δημοσίας περιουσίας βαπτίζεται μεταρρύθμιση. Επίσης φορτίζουν θετικώς τον όρο μεταρρύθμιση, και υπονοούν μεταρρύθμιση προς το καλύτερο. Όμως στην πραγματικότητα πάντα κάνουν μεταρρυθμίσεις προς το χειρότερο.

10. «Το δημόσιο έλλειμμα πρέπει να μειωθεί στο 3%, γι’ αυτό δεν μπορούμε να δώσουμε παροχές», λένε στον λαό. Πρόκειται για τερατώδες ψεύδος. Το ποσοστό δημοσίου ελλείμματος επί του ΑΕΠ χρησιμοποιείται ως μπαμπούλας την στιγμή που έχει ήδη καταργηθεί στην Ευρώπη το σύμφωνο σταθερότητος, που επέβαλε αυτό το ποσοστό. Γαλλία και Γερμανία το παραβιάζουν συνεχώς και για αυτό ζήτησαν την αναθεώρησή του. Δεν ισχύει πιά το 3% στην Ευρωπαϊκή Ένωση, παρά μόνον για όσους θέλουν να κοροϊδεύουν τον Ελληνικό Λαό.  

11. «Δεν πάει καλά η οικονομία, πρέπει να επιβληθούν νέοι φόροι», λένε στον λαό. Οι ναζωραίοι κατακτητές αντιστρέφουν μονίμως την αιτία με το αποτέλεσμα. Ο λόγος που δεν πάει καλά η οικονομία είναι η επιβολή υψηλοτάτων φόρων, και όχι το αντίστροφο. Οι υψηλοί φόροι δημιουργούν τα δημόσια ελλείμματα. Οι υψηλοί φόροι μειώνουν τα δημόσια έσοδα εξ αιτίας της μειώσεως της εμπορικής δραστηριότητος. Αλλά οι ναζωραίοι το αντιστρέφουν και λένε ότι επειδή δεν πάει καλά η οικονομία, έχουμε ελλείμματα και πρέπει να επιβάλλουμε νέους φόρους.

12. «Το κράτος δεν κερδίζει από την ανατίμηση του πετρελαίου. Έχουμε το φθηνότερο πετρέλαιο στην ανεπτυγμένη Ευρώπη», λένε στον λαό. Εδώ μας λένε δύο ψεύδη.

Αυτό που αποκρύπτει το χριστιανικό ψευδοκράτος είναι ότι επιβάλλει διπλή φορολογία στα καύσιμα. Τον ειδικό φόρο καταναλώσεως και τον ΦΠΑ. Ο ειδικός φόρος καταναλώσεως είναι σταθερός αλλά ο ΦΠΑ είναι αναλογικός. Το χριστιανικό ψευδοκράτος όχι μόνον αύξησε τον ειδικό φόρο στο πετρέλαιο θερμάνσεως κατά 1000%(!), αλλά επιπλέον κερδίζει και από το ΦΠΑ διότι πάνω σε αυτή την αύξηση επιβάλλει και ΦΠΑ.

Το δεύτερο ψεύδος είναι το περί φθηνής βενζίνης το οποίο χρησιμοποιούν ως άλλοθι για την αύξηση της τιμής της. Η Ελλάς έχει την πιό ακριβή βενζίνη προ φόρων. Και δεύτερον οι μισθοί των Ελλήνων είναι οι χαμηλότεροι σε σύγκριση με τις χώρες της ανεπτυγμένης Ευρώπης. Δεν μπορεί κάποιος σοβαρός οικονομολόγος να ζητά εξίσωση τιμών με την ανεπτυγμένη Ευρώπη και όχι εξίσωση μισθών.

 Μοναδική ελπίδα παραμονής στην εξουσία των ναζωραίων κατακτητών, είναι να δίνουν μία ...ελπίδα σωτηρίας για τους Έλληνες. Κάπου στο απώτατο μέλλον θα πάνε καλά τα πράγματα λένε στους Έλληνες. Όμως όλοι ξέρουν πιά ότι αυτές οι δήθεν καλύτερες ημέρες δεν διαφέρουν σε τίποτε από το χριστιανικό παραμύθι της αναστάσεως των νεκρών.

Πληρώστε τώρα και θα απολαύσετε στο μέλλον, λένε συνεχώς οι ναζωραίοι. Πωλούν το ίδιο παραμύθι εδώ και αιώνες στους σκλαβωμένους Έλληνες, είτε σε θεολογικό είτε σε οικονομικό επίπεδο.

Αλλά ποτέ οι Έλληνες δεν απολαμβάνουν τίποτε από αυτά που έχουν πληρώσει διότι οι ναζωραίοι κλέφτες δεν επιστρέφουν αυτά που αρπάζουν.

Όταν κάποιοι ναζωραίοι κυβερνώντες κατηγορούν τους προηγουμένους ναζωραίους ως κλέφτες, το πράττουν όχι διότι θέλουν να τους τιμωρήσουν, αλλά διότι θέλουν να κλέψουν αυτοί περισσότερα

Ευτυχώς οι ναζωραίοι κατακτητές το δήλωσαν ανοικτά. Δεν τους ενδιαφέρει ο Ελληνικός Λαός, ας πεθάνει από το κρύο και την ακρίβεια. Δεν πρόκειται να δώσουν καμμία παροχή. Άρα το πρόβλημα δεν βρίσκεται στους ναζωραίους κατακτητές. Το πρόβλημα βρίσκεται στους σκλαβωμένους Έλληνες.

Όσο οι ναζωραίοι νοιώθουν ότι δεν πιέζονται, ότι δεν κινδυνεύουν, δεν πρόκειται να επιστρέψουν τα κλεμμένα.

Η μοναδική λύση είναι να διακόψει τελείως ο Ελληνικός Λαός τις παροχές προς τους ναζωραίους κατακτητές. Οι ναζωραίοι μας είπαν ότι είναι λαϊκισμός να δίνεις παροχές. Τότε είναι λαϊκισμός και να πληρώνεις φόρους στο χριστιανικό ψευδοκράτος, απαντάμε εμείς.

 

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

3η Μεσούντος μηνός Βοηδρομιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα