:: ::

 
 
 

 

     Εργασία, Επιχειρηματικότητα, Έρως, Αλληλοβοήθεια, Ιερός Πόλεμος

 

Όσο οι Έλληνες σε όλα τα σημεία του κόσμου αφυπνίζονται και πυκνώνουν τις γραμμές του Ιερού Στρατού των Αθανάτων Θεών, τόσο οι υποχρεώσεις μας αυξάνουν και τα καθήκοντά μας γίνονται όλο και πιό πολύπλοκα.

Οι Ιερείς και οι Ιέρειες της Ελληνικής Θρησκείας όλου του κόσμου βλέπουν με χαρά ότι καθημερινώς αυξάνουν οι υποχρεώσεις τους. Καθημερινώς δίνουν με υψηλό ηθικό την μάχη για την επιβίωση του διεθνιστικού Ελληνικού Έθνους, σε όλο τον κόσμο, αντιμετωπίζοντας μυριάδες δυσκολίες. Οι Αθάνατοι Θεοί δεν επιτρέπουν να αδρανούμε μπροστά στον δύσκολο Ιερό Αγώνα διότι αλλιώς διαπράττουμε ύβρη κατά των Θεών και εσχάτη προδοσία.

Οι Ελληνικές Κοινότητες σε όλον τον κόσμο έχουν τεράστιες ανάγκες. Με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε συνεχίζουμε την ανταπόκριση στην έκκληση για δράση όπως έκαναν οι προηγούμενοι Ιεροφάντες.

Ελληνικές Κοινότητες απ’ όλο τον κόσμο καθημερινώς μας χρησιμοποιούν ως κέντρο ευρέσεως εργασίας Ελλήνων εργαζομένων. Έλληνες επιχειρηματίες απ’ όλο τον κόσμο μας ζητούν Έλληνες εργαζομένους. Έλληνες απ’ όλο τον κόσμο μας ζητούν καθημερινώς συμβουλές και προστασία από τις διώξεις που υφίστανται μέσα στις μη-Ελληνικές κοινωνίες. Έλληνες εργαζόμενοι στο δημόσιο, ιδίως αστυνομικοί, δάσκαλοι, ιατροί και δικαστές, μας ζητούν αλληλεγγύη και συμπαράσταση διότι υφίστανται διακρίσεις και αποκλεισμούς από τις χριστιανικές υπηρεσίες.

Έλληνες στην ψυχή και στο σώμα απ’ όλο τον κόσμο ζητούν γνωριμία Ελληνίδων για να ενώσουν την μοίρα τους μέσα στην αγκαλιά των Θεών, ώστε να αποφύγουν την αφομοίωση και τον αφανισμό της Ελληνικής Φυλής.

Ο κατάλογος των προβλημάτων και των αναγκών είναι ατελείωτος και οι διαθέσιμοι πόροι ελάχιστοι, όπως πάντα. Αλλά η δύναμή μας αυξάνει γεωμετρικώς με τον αριθμό των πιστών της Ελληνικής Θρησκείας.

Η δύναμή μας βρίσκεται στην καθημερινή επικοινωνία και στην αλληλοβοήθεια μεταξύ Ελλήνων. Κυρίως μας ενδιαφέρουν οι Έλληνες της Διασποράς οι οποίοι δίνουν αγώνα ζωής και θανάτου να επιβιώσουν από την πανούκλα της φυλετικής και πολιτιστικής αφομοιώσεως.

Η διεθνής αποστολή βοηθείας στους πληγέντας Έλληνας, όπως τώρα στην Νέα Ορλεάνη, ή προηγουμένους στην Γεωργία, αποτελεί το καθημερινό μέλημα όλων των Ελληνικών Κοινοτήτων διότι απαιτείται συντονισμός, πειθαρχία και οργάνωση.

Το χριστιανικό ψευδοκράτος δεν πρόκειται να κάνει τίποτε για αυτούς τους δυστυχείς Έλληνες διότι απλούστατα δεν υπάρχει και διότι δεν είναι Ελληνικό. Αφήνει σε μας την ευκαιρία, την πρωτοβουλία, την ελευθερία να σώσουμε τους Αδελφούς μας. Πρέπει να εκμεταλλευθούμε αυτή την ευκαιρία. Πρέπει να αντικαταστήσουμε το ρωμέϊκο ψευδοκράτος στην περίθαλψη και στην διάσωση των Ελλήνων.

Όπου και αν είσαι επικοινώνησε μαζί μας. Θα κινητοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις τους Ελληνισμού για να σε βοηθήσουν. Ρητό μας είναι το «Ούτε ένας Έλλην να μην μείνει μόνος του, σε όποιο σημείο του κόσμου και αν βρίσκεται».

Επικοινώνησε μαζί μας. Δώσε τα στοιχεία και την παρουσία σου στον Ιερό Αγώνα. Θα σώσεις μία Ελληνική Ζωή. Θα σώσεις μία Ελληνική Ψυχή. Οι Παντοδύναμοι Αθάνατοι Θεοί θα στο ανταποδώσουν πολλαπλασίως.

Το διαδίκτυο μας προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία: να τελούμε σε κατάσταση συναγερμού 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Να λειτουργούμε ως μονάδα μάχης σε συνεχή επαγρύπνηση. Έλληνες ιατροί πρόσφεραν και προσφέρουν αφιλοκερδώς τις γνώσεις τους στις Ελληνικές Κοινότητες. Έλληνες δάσκαλοι προσπάθησαν και προσπαθούν να μορφώσουν τα ελληνόπουλα της Διασποράς. Έλληνες ασθενείς σε όλο τον κόσμο ζήτησαν και ζητούν δωρεά οργάνου από Έλληνες δωρητές. Έλληνες επιχειρηματίες ζήτησαν και ζητούν βοήθεια για να πολεμήσουν οργανωμένα τους μη-Έλληνες ανταγωνιστές τους. Ελληνικές μοναχικές ψυχές σε όλο τον κόσμο έψαχναν και ψάχνουν το ταίρι τους. Μην στέκεσαι θεατής. Έλα στην αρένα του Ιερού Αγώνος για να δοξαστείς.

Βοήθησε έναν Έλληνα εργαζόμενο που ψάχνει εργασία σε όποιο σημείο του πλανήτου και αν βρίσκεται. Βοήθησε έναν Έλληνα επιχειρηματία να υπερισχύσει των μη-Ελλήνων ανταγωνιστών του. Διάδωσε τα Ελληνικά προϊόντα. Αγόρασε μόνον Ελληνικά προϊόντα. Βοήθησε ένα ελληνόπουλο να πάει σε Ελληνικό σχολείο, μακριά από τα σχολεία των απίστων. Βοήθησε να κτισθεί ένας Ναός των Θεών. Στείλε ένα βιβλίο Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας στους Έλληνες της Διασποράς. Δώσε τροφή και στέγη σε έναν άστεγο Έλληνα και μην επιτρέπεις ποτέ να τον εξευτελίζουν οι άπιστοι. Φέρε κοντά Έλληνες και Ελληνίδες για να νυμφευθούν, και διαχώρισέ τους από τους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους.

Ο Ιερός Πόλεμος καθημερινώς γίνεται σκληρός, αδυσώπητος και αιματηρός. Αλλά απαιτείται προσοχή και ψυχραιμία. Τώρα που όλη η ανθρωπότητα, από άθεους μέχρι μουσουλμάνους, έχει στραφεί κατά των ναζωραίων κατακτητών, οι Έλληνες δεν επιτρέπεται να κάνουν ατομικές ενέργειες χωρίς να προηγείται οργάνωση του Αγώνος.

Διάφορες πολιτικές, θρησκευτικές ή άλλου είδους οργανώσεις, μέσα και έξω από την χριστιανική Ευρώπη γκρεμίζουν χριστιανικά εκμαυλιστήρια ή καταφεύγουν σε βίαιες ενέργειες κατά των ναζωραίων κατακτητών. Φυσικά για όλες αυτές τις ενέργειες φταίνε αποκλειστικώς οι ναζωραίοι κατακτητές, οι οποίοι με τις εγκληματικές πράξεις των έχουν προκαλέσει την οργή όλων των λαών. Μάλιστα ωρισμένες οργανώσεις(κυρίως μουσουλμανικές) έφτασαν να κτυπάνε γυναίκες και παιδιά ναζωραίων σε όλο τον κόσμο σε έναν παγκόσμιο πολιτιστικό πόλεμο που ολοένα και ελκύει μεγαλύτερες μάζες.

Η Ελληνική Θρησκεία καταδικάζει απερίφραστα την βία κατά αμάχων από όποια πλευρά και αν προέρχεται. Όμως τί γίνεται όταν οι ναζωραίοι κατακτητές σκοτώνουν Ελληνίδες και Ελληνόπουλα όπως έκαναν τόσους αιώνες; Οι ναζωραίοι κατακτητές δεν έχουν μετανοήσει ποτέ για τα εγκλήματά τους. Ίσως διότι περιμένουν με χαρά από τους Έλληνες να τους δικάσουν και να τους τιμωρήσουν για τα αμέτρητα εγκλήματά τους κατά του Ελληνισμού.

Αλλά οι Έλληνες, αυτή την στιγμή, πρέπει να κερδίσουν τον ιδεολογικό και ψυχοθρησκευτικό πόλεμο που διεξάγουν κατά των ναζωραίων κατακτητών. Ο Ιερός Πόλεμος είναι πρώτα απ’ όλα ιδεολογικός και ψυχολογικός. Μόνον όταν διατάξουν οι Θεοί γίνεται και υλικός. Δεν έχει νόημα να σπαταλάμε δυνάμεις σε μικροσυμπλοκές με τους ναζωραίους κατακτητές. Άλλωστε γρήγορα θα εξαπολυθεί νέο χριστιανικό πογκρόμ κατά των Ελλήνων και πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι.

Τώρα πρέπει να τσακίσουμε κάθε ψυχολογική διάθεση των ναζωραίων για αντίσταση, σε όλο τον κόσμο. Πρέπει να θυμόμαστε ότι ο Ιερός Πόλεμος δεν είναι τοπικός. Είναι διεθνής. Πρέπει πρώτα να στρέψουμε τους πάντες κατά των ναζωραίων κατακτητών και μετά να ηγηθούμε του Ιερού Αγώνος όλων των λαών.

Είμαστε η εμπροσθοφυλακή του Ιερού Αγώνος για απελευθέρωση από την παγκόσμια χριστιανική τυραννία, αλλά χωρίς κρίσιμη μάζα δεν θα νικήσουμε.

Πρέπει πρώτα να νικήσουμε στον πνευματικό πόλεμο και μετά σε οτιδήποτε άλλο. Καθημερινώς οι Ελληνικές ιδέες πρέπει να διαδίδωνται σε σχολεία, εργοστάσια, νοσοκομεία, κέντρα διασκεδάσεως, δημόσιες υπηρεσίες, παντού. Παντού πρέπει να διεξάγουμε ανελέητη προπαγάνδα υπέρ της Ελληνικής Θρησκείας.

Τα χριστιανικά εκμαυλιστήρια δεν θα γκρεμιστούν, ούτε θα κτισθούν πάνω τους Ελληνικοί Ναοί, αν πρώτα δεν γκρεμίσουμε το χριστιανικό ιδεολογικό οικοδόμημα μέσα στις ψυχές των ανθρώπων, και δεν κτίσουμε μέσα στην ψυχή τους την Ελληνική Κοσμοαντίληψη.

Πρώτα πρέπει να ξερριζώσουμε τον Τζεσουά από τις ψυχές των σκλαβωμένων Ελλήνων και μετά θα κτιστεί ο Ναός των Θεών στις ψυχές τους.

Πρώτα οι Έλληνες πρέπει να μάθουν να πολεμούν τον ναζωραίο κατακτητή με τα βιβλία, με τις ιδέες, με τα συναισθήματα, με την θεολογική προπαγάνδα, με την αλληλεγγύη, με την οργάνωση, με την ενδογαμία, και μετά με οτιδήποτε άλλο.

Αν οι ναζωραίοι κατακτητές εξαπολύσουν νέο πογκρόμ κατά των Ελλήνων, τότε φυσικά και θα αμυνθούμε με κάθε μέσον, συμπεριλαμβανομένης και της βίας. Αλλά κάθε πόλεμος έχει πολλές φάσεις. Τώρα πολεμάμε ιδεολογικώς, σε καθημερινή βάση.

Όσοι ξένοι και Έλληνες σπαταλούν δυνάμεις σε σωματικές συγκρούσεις με ναζωραίους δεν έχουν συλλάβει το νόημα της Ελευθερίας. Ο ναζωραίος κατακτητής δεν πρόκειται να εξαλειφθεί ούτε με την ατομική βία, ούτε με την τρομοκρατία. Διότι απλούστατα θα εμφανιστεί στο μέλλον, ίσως μετά και από χίλια χρόνια, άλλη μία αίρεση σαν και αυτή των ναζωραίων, και θα ξανακάνει τα ίδια εγκλήματα στον Ελληνισμό.

Η εξάλειψη της αιρέσεως των ναζωραίων με ιδεολογικό πόλεμο είναι μία πράξη διαρκούς αγώνος για επιβίωση, η οποία μπορεί να κρατήσει και αιώνες.

Οι Έλληνες πρέπει να κατανοήσουν το ρητό των κορυφαίων Ιεροφαντών μας, οι οποίοι δίδασκαν ότι «θρησκεία και ιστοριογραφία είναι η συνέχεια του στρατιωτικού πολέμου με άλλα μέσα».

 

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

5η Ισταμένου μηνός Βοηδρομιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα