:: ::

 
 
 

 

 Διεθνής Κίνηση για την αναγνώριση του Ολοκαυτώματος και της Γενοκτονίας των Ελλήνων από τους ναζωραίους

 Υπόγραψε την αίτηση για την αναγνώριση από την Διεθνή Κοινότητα της Γενοκτονίας και του Ολοκαυτώματος των Ελλήνων από την αιμοσταγή αίρεση των ναζωραίων. Ζητούμε να αναγνωριστεί το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων από τους εγκληματίες ναζωραίους και να πληρώσουν για τα εγκλήματά τους.

Να αποδοθούν όλα τα Ιερά και οι Βωμοί των Θεών στους Έλληνες. Να γίνει κατάσχεση όλης της κινητής και ακίνητης περιουσίας της εγκληματικής αιρέσεως των ναζωραίων διότι είναι προϊόν κλοπής από τον Ελληνικό λαό έτσι ώστε να αποζημιωθούν όλοι οι Έλληνες για την απώλεια της ελευθερίας, συνειδήσεως, παιδείας, περιουσίας, συγγραμμάτων και Ναών.

Η περιουσία της αιρέσεως των ναζωραίων θα περιέλθει στο Δημόσιο ώστε να ξανακτισθούν οι Ιεροί Ελληνικοί Ναοί πάνω στα ερείπια των εκμαυλιστηρίων της σατανικής αιρέσεως από την ναζαρέτ.

Όλα τα εκμαυλιστήρια των ναζωραίων θα απομακρυνθούν από την Ιερά Ελληνική Γή ως ελαχίστη ένδειξη σεβασμού προς τις εντολές των Θεών τις οποίες οφείλουμε να υπακούμε απαρασάλευτα

Οι υπογραφές θα συγκεντρωθούν και θα κινηθεί νομική διαδικασία στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για καταδικαστεί και να πληρώσει η τρομοκρατική οργάνωση των ναζωραίων για την Γενοκτονία και το Ολοκαύτωμα των Ελληνικών πληθυσμών.

Διαδώστε αυτό το μήνυμα σε όλα τα ΜΜΕ ώστε να πολλαπλασιαστεί η δύναμη των Ελλήνων και να γκρεμιστεί η θεομίσητη δικτατορία των ναζωραίων.

Ονοματεπώνυμο:

Ηλεκτρονική Διεύθυνση:

Τηλ.:

Υπογραφή:

Επικοινωνήστε με την Εκκλησία των Ελλήνων στο Θρήσκευμα για τον συντονισμό του Ιερού Αγώνος

email: info@hellenicreligion.gr

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα