:: ::

 
 
 

 

Ο επιθανάτιος ρόγχος των αιρετικών της Δανίας οι οποίοι ζητούν αναγνώριση από τους φονιάδες του Πολιτισμού και της Ανθρωπότητος  

 

Προσφάτως γίναμε μάρτυρες μίας ακόμη γελοίας καταστάσεως στο ζήτημα του Ιερού Αγώνος που διεξάγουν οι Εθνικές Θρησκείες σε όλο τον Κόσμο. Προσφάτως υπεγράφη η θανατική καταδίκη των «εθνικών» της Δανίας από τους ίδιους, τους «εθνικούς» επαίτες. Αντιθέτως, ανακοινώθηκε στον Τύπο και σε διάφορες ιστοσελίδες με ...πανηγυρικό τρόπο και ζητωκραυγές η μεγάλη ...επιτυχία(!!!) κάποιων ηλιθίων κάφρων της Δανίας που περιέφεραν την μίζερη ύπαρξή τους στο χριστιανικό υπουργείο της Δανίας αιτούμενοι την αναγνώρισή τους...

Το μαχαίρι έχει φτάσει προ πολλού στο κόκκαλο. Οι Έλληνες έχουν κατακλυσθεί από αιρετικούς που ζητούν αναγνώριση της Ελληνικής Θρησκείας από τους ναζωραίους κατακτητές!!! Εν πλήρη συνειδήσει ζητούν πράγματα των οποίων γνωρίζουν τις αρνητικές συνέπειες. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι έτσι νομιμοποιούν την δικτατορία της αιρέσεως των ναζωραίων στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο Κόσμο.

Εδώ και τρία χρόνια κάποιοι ανάγωγοι Δανοί ζητούσαν να αναγνωρισθούν από το χριστιανικό υπουργείο θρησκευμάτων της Δανίας! Και μετά τρία έτη τα κατάφεραν πανηγυρίζοντες ηλιθιωδώς για την προδοσία των Προγόνων και της Θρησκείας των.

Σε συνεργασία με τους αντιστοίχους απατεώνες στην Ελλάδα ντοπάρονται, εκστασιάζονται με τα ψίχουλα που τους πετούν οι ναζωραίοι κατακτητές για να εξασφαλίσουν την συνέχιση της δικτατορίας των. Ελεεινά υποκείμενα φωνάζουν «ζήτω» επειδή οι ναζωραίοι τους πέταξαν κάποια ψίχουλα.

Δεν διεκδικούν την πολιτική και την θρησκευτική εξουσία των Εθνών των. Δεν ζητούν την επιβολή των Νόμων των Θεών σε όλη την κοινωνία. Δεν απαιτούν την εισαγωγή της Εθνικής των Θρησκείας στα Δανέζικα σχολεία. Δεν ζητούν να τεθεί η τρομοκρατική οργάνωση των ναζωραίων εκτός νόμου. Δεν ζητούν πίσω τους Ιερούς Τόπους των όπου πάνω έχουν κτισθεί τα χριστιανικά πορνεία.

Τί ζήτησαν ωρισμένοι γελοίοι «εθνικοί» στην Δανία; Το δικαίωμα να τελούν νομίμως τους γάμους των, φορολογική ατέλεια και να κτίσουν έναν ναΐσκο. Τί έδωσαν ως αντάλλαγμα; Την αναγνώριση του χριστιανισμού ως νομίμου αρχής η οποία δίνει άδεια λειτουργίας σε ευκτηρίους οίκους...

Έφτυσαν κατάμουτρα αυτά τα κτήνη τους Δανούς Προγόνους οι οποίοι ανθρωποθυσιάστηκαν στις πυρές των ναζωραίων κτηνανθρώπων. Αντί να ζητήσουν την απαγόρευση από τα δημόσια δρώμενα της αιρέσεως των ναζωραίων, ζήτησαν ως γνήσιοι αλήτες και ραγιάδες την αναγνώρισή τους από τους ναζωραίους κατακτητές. Είναι σαν να πηγαίνει ένα θύμα βιασμού και να ζητά από τον βιαστή του την αναγνώριση της ταυτότητός του!!!

Ας σημειωθεί ότι αρχικώς είχε απορριφθεί από το χριστιανικό υπουργείο θρησκευμάτων η αίτησή τους, αλλά αυτοί εκεί... Να μην χάσουν καμμία στάλα από τις ροχάλες των ναζωραίων που να μην καταπιούν. Τελικά τα κατάφεραν(!)...

Κατάπιαν τις ροχάλες των ναζωραίων οι οποίοι τους αναγνώρισαν ως αυτό που είναι: γελοία υποκείμενα που θα σέρνονται αιωνίως στα γραφεία των ναζωραίων εκλιπαρώντας την αναγνώρισή τους από τον κατακτητή και σφαγέα τους!!!

Το φαντάζεστε να έλεγε ο Κολοκοτρώνης ότι δεν πρέπει να πολεμούμε για να διώξουμε τους Τούρκους, αλλά να κάνουμε μία αίτηση για να αναγνωρίσει ο σουλτάνος την ύπαρξή μας... 

Γελοίοι «εθνικοί» της Δανίας και της Ελλάδος πανηγυρίζουν. Γιατί; Διότι οι εχθροί των Εθνικών Θρησκειών, τους έδωσαν το ελάχιστο και τους πήραν το μέγιστο!!! Τους έδωσαν την αναγνώρισή τους, και τους πήραν την αναγνώριση της αιρέσεως των ναζωραίων ως νομίμου εξουσίας!!!

Δεν κατανοούν αυτά τα «εθνικά» ανδράποδα ότι οι μουσουλμάνοι, οι ιουδαίοι, οι μάρτυρες του Ιεχωβά κλπ, έχουν περισσότερα δικαιώματα από αυτούς;  Και ότι αυτά τα δικαιώματα δεν τους τα έδωσαν κάποια υπουργεία επειδή συμπαθούν την Εθνική τους Θρησκεία αλλά μέσα στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησεως και του πολυπολιτισμού;

Δηλαδή οι κρατούντες προκειμένου να κρατήσουν την εξουσία τους δίνουν σε όλους αδιακρίτως κάποια δικαιώματα, δίνουν και στους «εθνικούς» επαίτες. Έτσι όμως δεν ενδυναμώνουν οι Εθνικές Θρησκείες, αλλά αντιθέτως μειώνονται αριθμητικώς σε ποσοστιαία βάση διότι αυξάνονται αριθμητικώς όλες οι ιουδαιογενείς αντεθνικές αιρέσεις!!!

Τα λιγοστά δικαιώματα που δίνονται στις Εθνικές Θρησκείες δίνονται πολλαπλάσια και πιό εύκολα σε αντεθνικές αιρέσεις.

Μία αντιστοιχία είναι η εξής: Μέχρι και το «1996» το νεοβυζαντινό κράτος του Ελλαδιστάν δεν εδέχετο τους ΒορειοΗπειρώτες μαθητές στα «ελληνικά» σχολεία. Αντιθέτως από το «1990» και μετά εδέχετο τα παιδιά των Αλβανών λαθρομεταναστών στα «ελληνικά» σχολεία. Μήπως πρέπει να πανηγυρίζουν οι ΒορειοΗπειρώτες αδελφοί μας που τους δέχθηκε το ρωμαίϊκο κρατίδιο του Ελλαδιστάν στα σχολεία του;

Μα δεν τους δέχθηκε ως εξ αίματος αδελφούς, αλλά αφού δέχθηκε όλους τους λαθρομετανάστες, τους δέχθηκε και αυτούς, ως παρακατιανούς. Δεν τους θεώρησε αίμα Ελληνικό αλλά τους θεώρησε ως μία ομάδα στις τόσες λαθραίες ομάδες που βάζει στα σχολεία.

Οι «εθνικοί» καραγκιόζηδες της Δανίας και της Ελλάδος προσπαθούν να αποσιωπήσουν ως γνήσιοι προβοκάτορες ότι το ζήτημα δεν είναι το τί γίνεται στο άμεσο μέλλον αλλά το τί γίνεται στο διηνεκές. Διότι αύριο μπορεί να πάρει την θρησκευτική εξουσία στην Ευρώπη το Ισλάμ ή κάποια άλλη ιουδαιογενής αίρεση και να θέσει τους Πολυθεϊστές πάλι εκτός νόμου. Αυτά τα ηλίθια υποκείμενα αποσιωπούν ότι οι Πολυθεϊστές αγωνίζονται για να αρπάξουν την εξουσία από τους ναζωραίους τυράννους και όχι για να αναγνωριστούν από την εξουσία των ναζωραίων τυράννων. Ότι διεξάγουν Ιερό Πόλεμο εναντίον των μονοθεϊστικών αιρέσεων σε όλον τον  Κόσμο και σε συμμαχία με όλα τα Έθνη.

Οι Πολυθεϊστές δεν πρέπει να εγκλωβίζωνται με πρόσκαιρες καταστάσεις αλλά με το τί θα γίνει μετά από 1.000 ή 10.000 χρόνια. Αν εμφανιστεί άλλη πανούκλα σαν την χριστιανική θα επιβιώσουν οι Πολυθεϊστικές Θρησκείες; Και πώς; Αυτό είναι το ερώτημα. Το ερώτημα είναι τί κληρονομιά αφήνουν στις νέες γενεές. Δυστυχώς αυτά τα «εθνικά» καθάρματα μαθαίνουν στις νέες γενεές να μην εμπιστεύωνται τους Νόμους των Θεών αλλά τους νόμους των απίστων κατακτητών.

Η Οργή των Θεών και των αίμα των Προγόνων πέφτει πάνω στους εναγείς. Οι εναγείς και οι αιρετικοί αρνούνται τους Νόμους των Θεών, δηλαδή αρνούνται τους ίδιους τους Θεούς. Αρνούνται Πίστη και Υπακοή στους Θεούς και δηλώνουν πίστη και υπακοή σε «νόμους» απίστων. Αρνούνται την Κυριαρχία των Θεών και αποδέχονται την κυριαρχία των κατακτητών.

Κηρύσσουν άκυρους τους Νόμους των Προγόνων και έγκυρους τους «νόμους» των ναζωραίων. Αρνούνται την Δικαιοσύνη που ανήκει μόνον στους Θεούς, αρνούνται αφοσίωση στους Θεούς, και συγχρόνως αυτά τα ελεεινά κτήνη δέχονται τον κόσμο των απίστων ενώ ξέρουν ότι αυτός θα καεί στην Αιωνία Φλόγα των Θεών.

Απιστούν, μολύνουν, προδίδουν τους Θεούς, είναι μιάσματα της κοινωνίας. Αναγνωρίζουν μόνοι τους ότι η Εθνική Θρησκεία είναι παράνομη και ζητούν να την νομιμοποιήσει αυτός που την έθεσε εκτός νόμου!!! Καταλύουν έτσι τους Νόμους των Θεών.

Αναγνωρίζουν εαυτούς ως μειοψηφία. Μετατρέπουν τον Ιερό Πόλεμο σε αγώνα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Προσπαθούν να υποβιβάσουν το Επαναστατικό Κίνημα σε αγώνα διαμαρτυρίας από ομάδες φολκλόρ και εξωραϊστικούς συλλόγους.

Περνούν την προδοτική άποψη ότι οι Έλληνες θρησκευτές είναι παράνομοι και οι ναζωραίοι κατακτητές είναι οι νόμιμοι κάτοχοι της εξουσίας. Ενώ συμβαίνει το αντίθετο, οι Έλληνες θρησκευτές είναι οι νόμιμοι κάτοχοι της εξουσίας και οι ναζωραίοι είναι οι παράνομοι τύραννοι που πρέπει να εξολοθρευτούν.

Αρνούνται την Επαναστατική Κληρονομιά της Ευρώπης των κορυφαίων Γάλλων Διαφωτιστών οι οποίοι έθεσαν εκτός νόμου την αίρεση των ναζωραίων. Κατήργησαν το χριστιανικό ημερολόγιο και άρχισαν να ονομάζουν το έτος «1789» έτος 1 της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Επιπλέον όλα αυτά τα σιχαμερά «εθνικά» σκουλήκια ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ δεν προσδιορίζουν το τί σημαίνει και το τί περιλαμβάνει η έννοια της «αναγνωρίσεως». Η «αναγνώριση» περιλαμβάνει την διδασκαλία της Πατρογονικής Εθνικής Θρησκείας στα σχολεία; Η «αναγνώριση» περιλαμβάνει την απαλλοτρίωση της παρανόμως αποκτηθείσας περιουσίας της χριστιανικής «εκκλησίας»; Η «αναγνώριση» περιλαμβάνει το ξήλωμα όλων των μιαρών χριστιανικών συμβόλων και την ανάρτηση των Εθνικών μας Συμβόλων;

Η «αναγνώριση» περιλαμβάνει την απαγόρευση των εγκληματικών τελετών που διεξάγουν οι εγκληματίες ναζωραίοι και μολύνουν τις ψυχές των ανθρώπων; Η «αναγνώριση» περιλαμβάνει την κρατική στήριξη των Εθνικών Θρησκειών; Δηλαδή χρηματοδότηση από κρατικά κονδύλια για την ανέγερση Ναών, κρατική συμμετοχή στις Εθνικές Εορτές, σύσταση Ιερατικών Σχολών για τους Εθνικούς Ιερείς;

Όχι τίποτε απ’ όλα αυτά δεν αξιώνουν οι «εθνικοί» αλήτες της Δανίας και της Ελλάδος. Ζητούν απλώς τα καφενεία που διοικούν να αναγνωριστούν από την τοπική χριστιανική εφορία ώστε να μπορούν να πωλούν καφέ νομίμως, και οι καφενόβιοι πελάτες τους να παίζουν τάβλι ανενόχλητα.

Και πώς θα μπορούσαν άλλωστε να έχουν τέτοιους Ευγενείς Στόχους, τέτοια Εθνικά Οράματα αφού δεν είναι θρησκευτές; Είναι αιρετικοί. Στην Ελλάδα έχουν το όνομα «ελληνοκεντρικοί». Όμως δεν έχουν καμμία σχέση με την Ελληνική Θρησκεία και τον Ελληνισμό. Είναι εχθροί του Ελληνισμού και της Ελληνικής Θρησκείας. Αγωνιούν όχι για την Ελληνική Θρησκεία, αλλά για το πώς θα σωθεί η αίρεση των ναζωραίων από τα θανατηφόρα κτυπήματα του Ελληνισμού.

Ο Ελληνισμός και η Ελληνική Θρησκεία δεν απορρίπτει αυτούς τους «εθνικούς» αλήτες εν μέρει, αλλά εξ ολοκλήρου. Δεν τους αναγνωρίζει ίχνος Ελληνικότητος. Ο Ελληνισμός δεν έχει καμμία σχέση με αυτούς τους καφενόβιους νεοπαγανιστές τσαρλατάνους. Ο Ελληνισμός είναι ολοκληρωμένο θεολογικό-φιλοσοφικό σύστημα που θα επιβληθεί στην Κοινωνία σαρώνοντας και ξεριζώνοντας τα πάντα. Δεν θα μείνει τίποτε όρθιο από την χριστιανική πανούκλα.

Το άρθρο αυτό δεν στοχεύει να δείξει ότι υπάρχει διαφορά τακτικής μεταξύ κάποιων «εθνικών», αλλά να αποδείξει ότι αυτοί που ζητούν «αναγνώριση» των Εθνικών Θρησκειών από τους κατακτητές και σφαγείς ναζωραίους είναι οι απόλυτοι εχθροί των Εθνικών Θρησκειών. Διότι παρουσιάζουν τις Εθνικές Θρησκείες όχι ως ζωντανά σώματα που διεκδικούν την διακυβέρνηση των Εθνών αλλά ως απολιθώματα του παρελθόντος. Και μόνον η λέξη αναβίωση αποτελεί έγκλημα όταν εκστομίζεται από «εθνικούς». Δεν αναβιώνουμε τίποτε. Δεν ήμασταν ποτέ νεκροί, για να αναστηθούμε τώρα. Η Ελληνική Θρησκεία πάντα ήταν, είναι και θα είναι ζώσα Παράδοση. Άλλο αν οι εχθροί της και κυρίως οι «εθνικοί» αλήτες την παρουσιάζουν ως μειοψηφία και ως νεκρή που χρειάζεται αναβίωση.

Με το να ζητούν νομιμοποίηση από τους ναζωραίους κατακτητές, οι αιρετικοί επιτυγχάνουν το εντελώς αντίθετο από αυτό που ευαγγελίζονται: Θέτουν σε αμφισβήτηση την νομιμότητα της Ελληνικής Θρησκείας και όλων των Εθνικών Θρησκειών, διότι τις καθιστούν εξαρτώμενες από τα διατάγματα των ναζωραίων κατακτητών.

Ας το καταλάβουν επιτέλους οι Έλληνες και οι Πολυθεϊστές της Ευρώπης: Όταν ζητάς νομική αναγνώριση από τον εχθρό σου, ζητάς ευθέως την αναγνώριση ότι είσαι παράνομος. Και συγχρόνως επικυρώνεις την νομιμότητα του εχθρού σου. Αυτοί λοιπόν που ζητούν αναγνώριση της Ελληνικής Θρησκείας από την αίρεση των ναζωραίων θέτουν εκτός νόμου την Ελληνική Θρησκεία. Πώς; Μα με το να αναγνωρίζουν τους ανθελληνικούς «νόμους» των ναζωραίων.

Σημασία δεν έχει το τί αναγνωρίζουν οι ναζωραίοι κατακτητές αλλά το τί αναγνωρίζουν οι Έλληνες. Σκοπός του Ιερού Αγώνος δεν είναι να αναγνωριστεί η Ελληνική Θρησκεία από τους ναζωραίους κατακτητές, αλλά να τεθεί εκτός νόμου η καταραμένη αίρεση των ναζωραίων.

Δεν επιτρέπεται να δηλητηριάζουν κάποιοι «εθνικοί» αλήτες τους Έλληνες με τον ραγιαδισμό τους, διότι αυτομάτως δίνουν την αίσθηση στον Ελληνικό λαό ότι οι Έλληνες είναι μειονότητα, ότι είναι παρακατιανοί και όχι κυρίαρχοι.

Σε μία τέτοια ελεεινή «αναγνώριση» δεν έχει σημασία το τί θα αναγνωρίσει ο ναζωραίος κατακτητής στους Έλληνες αλλά το τί σιωπηρώς θα αναγνωρίσουν οι Έλληνες στον ναζωραίο κατακτητή. Με μία «αναγνώριση» τύπου Δανίας προβιβάζουμε τον ναζωραίο κατακτητή σε νόμιμο κάτοχο της πολιτικής και θρησκευτικής εξουσίας. Ενώ συγχρόνως αυτοϋποβιβαζόμαστε από Επίσημη και Μοναδική Θρησκεία των Ελλήνων σε μία θρησκευτική οργάνωση σαν όλες τις άλλες. Σε μία διαπραγμάτευση λοιπόν δεν έχει σημασία μόνον το τί παίρνουμε αλλά και το τί δίνουμε. Κυρίως το τί δίνουμε. Και η παρεούλα των Δανών «εθνικών» κακούργων έδωσε γη και ύδωρ στους ναζωραίους κατακτητές.  

Δεν νομιμοποίησε η χριστιανική εκκλησία της Δανίας την Εθνική Θρησκεία των Δανών, αλλά ωρισμένοι Δανοί εγκληματίες νομιμοποίησαν την αίρεση των ναζωραίων στην Δανία!!! 

Τέτοιες ανθελληνικές ενέργειες μίας τέτοιας «εθνικής» αλητείας απομακρύνουν τον λαό από την Ελληνική Θρησκεία διότι παρουσιάζουν τους Έλληνες όχι ως Επαναστάτες, ως Κυριάρχους, ως νομίμους και αποκλειστικούς κληρονόμους της Αρχαίας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, ως τους γνησίους Έλληνες, ως Ιερούς Πολεμιστές, αλλά παρουσιάζουν τους Έλληνες ως επαίτες που ζητιανεύουν στα γραφεία των ναζωραίων φονιάδων μία μπουκιά ψωμί.

Χρειαζόμαστε την άδεια και τους «νόμους» των ναζωραίων για να είναι νόμιμοι οι γάμοι μας; Δηλαδή στο βυζάντιο που για τους βυζαντινούς ήμασταν εκτός νόμου οι γάμοι μας ήταν παράνομοι;

Δηλαδή αν αύριο μία νεο-βυζαντινή κυβέρνηση μάς θέσει εκτός νόμου εμείς τί θα κάνουμε; Νέες αιτήσεις για να νομιμοποιηθούμε ή Επανάσταση για να ανατρέψουμε τα νεο-βυζαντινά γουρούνια;

Δεν μπορούν αυτοί οι ηλίθιοι «εθνικοί» να κατανοήσουν ότι η Ελληνική Θρησκεία έχει Ιερούς Νόμους δοσμένους από τους Θεούς; Και ότι ουδείς δύναται να τους παρακούει; Δεν κατανοούν αυτοί οι «εθνικοί» καραγκιόζηδες ότι με αυτά που κάνουν υποβιβάζουν στο ελάχιστο τις Εντολές και τους Νόμους των Θεών και προβιβάζουν στο μέγιστο τις εντολές και τους «νόμους» των απίστων;

Σκοπός των Ελλήνων είναι να απελευθερωθεί η Ελλάς από την χριστιανική κατοχή και όχι να συμβιβαστεί μαζί της. Σκοπός είναι να μην αναγνωρίζουμε τους «νόμους» των ναζωραίων κατακτητών, να πετάξουμε τους ναζωραίους από την εξουσία, και όχι να τους διατηρούμε στην εξουσία.

Θάνατος στους αιρετικούς που κάνουν αιτήσεις αναγνωρίσεως από τον εχθρό.

Θάνατος στους αιρετικούς που αναγνωρίζουν την αίρεση των ναζωραίων ως νομίμως λειτουργούσα.

Οι αιρετικοί δεν έχουν το δικαίωμα να πιάνουν στο στόμα τους την Ελληνική Θρησκεία, ούτε να μιλούν εξ ονόματός της. Ούτε να δηλώνουν ότι την εκπροσωπούν στα γραφεία των ναζωραίων κατακτητών όταν πάνε να ζητιανέψουν.

Δεν είναι Έλληνες αυτοί που ζητούν αναγνώριση από τους ναζωραίους κατακτητές, είναι αιρετικοί, είναι εγκληματίες, είναι ανθρωπόμορφα κτήνη, είναι καμουφλαρισμένοι ναζωραίοι.

Θάνατος στους αιρετικούς που αρνούνται υπακοή στους Νόμους των Θεών. Πρίν οι Έλληνες ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς των με τους ναζωραίους κατακτητές θα ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς των με όλους τους αιρετικούς που εμμέσως ή αμέσως νομιμοποιούν την αίρεση των ναζωραίων και παρουσιάζουν την Ελληνική Θρησκεία ως μία ομαδούλα που ζητά αναγνώριση από τους σφαγείς της.

Ελληνικέ λαέ! ο Ιερός ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγών γίνεται στους δρόμους με οδοφράγματα, με διαδηλώσεις, με φωτιά και με τσεκούρια, με όπλα και όχι με την γλώσσα να γλύφει τα σκονισμένα γραφεία των ναζωραίων κατακτητών.

Οι «νόμοι» των κατακτητών ναζωραίων είτε αναγνωρίζουν είτε δεν αναγνωρίζουν την ύπαρξη των Ελλήνων, είναι άκυροι. Δεν έχουν καν το δικαίωμα να νομοθετούν οι ναζωραίοι κατακτητές επί Ιερού Ελληνικού Εδάφους. Διότι αλλιώς είναι σαν να λέμε ότι αν οι ναζωραίοι κατακτητές αναγνωρίσουν την Ελληνική Θρησκεία τότε έχουν το δικαίωμα να καθορίζουν τα της Παιδείας, τα της Αμύνης και τα της Εξωτερικής Πολιτικής των Ελλήνων.

Δηλαδή κάποια ανθρωπόμορφα κτήνη έβαλαν στην ζυγαριά την αναγνώρισή τους από τους ναζωραίους φονιάδες και βρήκαν ότι αυτή συμποσούται με την παραμονή των ναζωραίων κατακτητών στην εξουσία και την διαχείριση της τύχης της Ελλάδος από τους σφαγείς των Ελλήνων. Πολύ ακριβά πρέπει να πληρώσουν οι Έλληνες ένα χαρτί που δεν αξίζει τίποτε...

Το ζήτημα της αναγνωρίσεως της Ελληνικής Θρησκείας δεν είναι ζήτημα ατομικών δικαιωμάτων όπως διαδίδουν οι «ελληνοκεντρικοί» αλήτες αλλά ζήτημα ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. Το ζήτημα είναι ποιός θα διοικεί την Ελλάδα. Τα γουρούνια ή οι Έλληνες;

Κατάρα στους απίστους.

Κατάρα στους αιρετικούς.

Κατάρα στους ραγιάδες που απορρίπτουν τον Ιερό Πόλεμο του Ελληνισμού.

Κατάρα στα ανθρωπόμορφα κτήνη που ζητούν από τους Έλληνες να απορρίψουν τους Ιερούς Νόμους των Θεών και να υπακούν στα διατάγματα των ναζωραίων φονιάδων.

Κατάρα στα ανθρωπόμορφα κτήνη που καλούν τους Έλληνες να έχουν εμπιστοσύνη στους ναζωραίους φονιάδες και συγχρόνως καταδιώκουν την εμπιστοσύνη που έχουν οι Έλληνες στους Αληθινούς Θεούς.

Οι Έλληνες δεν πρόκειται ποτέ να αναγνωρίσουν σε ανθρώπους πολλώ δε μάλλον στους ναζωραίους κατακτητές να νομοθετούν εν Ελλάδι. Οι Νόμοι προέρχονται μόνον από τους Αθανάτους Θεούς.

Ο Μέγας Νόμος που κυριαρχεί στις καρδιές των ανθρώπων είναι ο αφανισμός της χριστιανικής πανούκλας από προσώπου γης. Αφανισμός από προσώπου γης όλων των αιρετικών καθαρμάτων που συγχρωτίζονται με τους ναζωραίους φονιάδες των Πολιτισμών. Αφανισμός από προσώπου γης όλων των καθαρμάτων που δεν αναγνωρίζουν τους Νόμους των Θεών και ταυτοχρόνως αναγνωρίζουν τους «νόμους» των ναζωραίων κατακτητών.

Ο Ελληνισμός και η Ελληνική Θρησκεία ουδέποτε θα καταδεχθούν να ζητήσουν αναγνώριση από εγκληματίες. Ένας δικαστής ποτέ δεν ζητά από έναν εγκληματία να του αναγνωρίσει το δικαίωμα να δικάζει. Ο Ελληνισμός και η Ελληνική Θρησκεία έχουν Ιερούς Νόμους δοσμένους από τους Θεούς και ουδείς Έλλην έχει το δικαίωμα να ζητά νόμους από γουρούνια.

Μήνυμα προς όλους τους γελοίους Έλληνες «εθνικούς» οι οποίοι πανηγυρίζουν για την «αναγνώριση» των Δανικής Εθνικής Θρησκείας από την Δανική χριστιανική εκκλησία:

Είστε για τα πανηγύρια... Ξέρετε γιατί; Διότι μόλις αναγνωρίσατε το νόμιμον της χριστιανικής πανούκλας στην Δανία. Αυτό άλλωστε θέλει και ο Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης από τους εδώ κάφρους που ζητούν αναγνώριση: Να του αναγνωρίσουν το νομότυπον της παρουσίας του στην Ελλάδα. Τί θα του κοστίσει; Τίποτε... Μερικά ψίχουλα από το τραπέζι του.

Αφού οι «εθνικοί» κάφροι δεν απαιτούν να φύγει από την Ελλάδα ο Παρασκευαΐδης μαζί με την ρασοφορεμένη συμμορία του, αφού δεν απαιτούν να γκρεμιστούν τα χριστιανικά πορνεία που έχουν κτισθεί πάνω στους Ιερούς Ελληνικούς Ναούς, γιατί ο Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης να μην τους κοροϊδεύει;

Οι ναζωραίοι παπάδες συκοφαντούν τους «εθνικούς», ως ειδωλολάτρες και αντί οι «εθνικοί» να ανταπαντήσουν ότι οι παπάδες είναι γουρούνια, τους ζητούν και την άδεια να υπάρχουν...

Οι Έλληνες δεν ζητούν από ρασοφορεμένα γουρούνια άδεια υπάρξεως. Τα γουρούνια θα θυσιαστούν στους Βωμούς των Θεών προς εξαγνισμό της Ιεράς Ελληνικής Γης από το χριστιανικό μίασμα.

Ο Ιερός Πόλεμος για την κυριαρχία των Νόμων των Θεών σε όλο τον Κόσμο και τον αφανισμό της χριστιανικής πανούκλας από προσώπου γης δεν θα εμποδιστεί από αιρετικά καθάρματα που παρανόμως ιδιοποιούνται τον τίτλο των Εθνικών Θρησκειών και τις μετατρέπουν σε προσαρτήματα της θεομίσητης αιρέσεως των ναζωραίων. Της δίνουν το δικαίωμα να εμφανιστεί και ως σεβόμενη της Εθνικές Παραδόσεις των κρατών. Οι Γάλλοι επαναστάτες το «1789» σε καμμία περίπτωση δεν ζήτησαν αναγνώριση από την αίρεση των ναζωραίων. Την έθεσαν εκτός νόμου και έστειλαν στην λαιμητόμο, όπως τους άξιζε, πολλούς ρασοφορεμένους εγκληματίες.

Οι Έλληνες Πολεμιστές δεν θα φανούν σε καμμία περίπτωση κατώτεροι των Γάλλων Επαναστατών. 

Συμπέρασμα: Τί ανεγνώρισαν οι «εθνικοί» καραγκιόζηδες της Δανίας; Ανεγνώρισαν ότι είναι άχρηστοι. Ότι είναι ανάξιοι να φέρουν το όνομα των Ηρωικών και Μαρτυρικών Προγόνων τους που προτίμησαν να πεθάνουν στην πυρά παρά να υποταγούν στην τυραννία των δολοφόνων ναζωραίων.

Ανεγνώρισαν ότι δεν διεκδικούν την εξουσία στην πατρίδα τους. Ανεγνώρισαν την αίρεση των ναζωραίων ως νόμιμη εξουσία. Ανεγνώρισαν ότι δεν έχουν αξιώσεις από την αίρεση των ναζωραίων. Ανεγνώρισαν ότι δεν διεκδικούν την ανατροπή της τυραννίας των ναζωραίων. Ανεγνώρισαν ότι δεν είναι Δανοί θρησκευτές αλλά «εθνικοί» αλήτες που είχαν το θράσος να δηλώσουν ότι «τώρα θα έρθει περισσότερος κόσμος κοντά τους»(!!!), διότι τάχα θα μπορούν να τελούν τους γάμους των νομίμως!!

Όχι μόνον δεν θα έρθει περισσότερος κόσμος κοντά τους αλλά αντιθέτως ο Δανικός λαός θα τους αποστραφεί με αηδία, διότι δεν είναι τίποτε άλλο από μία συμμορία αληταράδων που έχουν υποβαθμίσει τον Ιερό Πόλεμο κατά της αιρέσεως των ναζωραίων σε ζήτημα φολκλόρ. Έχουν μετατραπεί σε εξωραϊστικούς συλλόγους που δηλώνουν με απύθμενο θράσος ότι τώρα θα έχουν φορολογικές απαλλαγές ως αναγνωρισμένη θρησκεία...

Περιττό να πούμε ότι αυτά τα καφενεία των «εθνικών» θα σκορπίσουν με το πρώτο φύσημα των μονοθεϊστών μόλις αλλάξουν οι πολιτικές συνθήκες.

Αντί να ζητούν την βοήθεια των Θεών στον ένοπλο Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα που διεξάγουν οι Πολυθεϊστές σε όλο τον Κόσμο, αποκοιμίζουν τις μάζες και τις χαλιναγωγούν να σέβωνται τις παρανομίες των ναζωραίων κτηνανθρώπων.

Αυτά τα γελοία υποκείμενα δεν θέλουν να κατανοήσουν ότι ακόμη και αν πέσει από μόνος του ο χριστιανισμός κάποια άλλη ιουδαιογενής αίρεση θα πάρει την  εξουσία, διότι οι «εθνικοί» κάφροι όχι μόνον δεν πιστεύουν στους Θεούς αλλά κυρίως διότι δεν θέλουν να πάρουν την εξουσία.

Δεν είναι «εθνικοί» Δανοί αυτοί που αναγνωρίστηκαν στην Δανία. Πρόκειται για «εθνικά» ζόμπι που περιφέρουν το πτώμα τους ατιμωρητί.

Η σύγκρουση πολιτισμών που διεξάγεται σε παγκόσμιο επίπεδο απαιτεί Ιερούς Πολεμιστές, επαγγελματίες επαναστάτες, άτομα που θα αρπάξουν την εξουσία και θα τσακίσουν αμείλικτα την μονοθεϊστική πανούκλα. Η σύγκρουση πολιτισμών είναι βίαιη, αδυσώπητη, αιματηρή και ανηλεής. Δεν έχει χώρο για τέτοιους γελοίους καραγκιόζηδες, ούτε για ξένους ούτε για εγχωρίους.

Όσο πιό γρήγορα οι λαοί εγκαταλείψουν αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη και ενστερνιστούν τις Αρχές του Εμπόλεμου Ελληνισμού τόσο πιό γρήγορα θα έρθει η ώρα της Ελευθερίας και θα φύγει το σκότος του Κτήνους από την ανθρωπότητα.

Πρός όλους τους «εθνικούς» κάφρους: Αγαπητοί «εθνικοί» κάφροι, σημασία δεν έχει το τί αναγνωρίζουν οι ναζωραίοι για την Ελληνική Θρησκεία, αλλά το τί αναγνωρίζουν οι Έλληνες για την αίρεση των ναζωραίων!

Η Ελληνική Θρησκεία και οι Έλληνες δεν αναγνωρίζουν την αίρεση των ναζωραίων. Δεν ενδιαφέρει τον Ελληνισμό αν τον αναγνωρίζουν οι ναζωραίοι κατακτητές.

Ο Ελληνισμός αγωνίζεται για να τεθεί η αίρεση των ναζωραίων εκτός νόμου. Ο Ελληνισμός δεν αγωνίζεται για να νομιμοποιηθεί από τους ναζωραίους, κύριοι «εθνικοί» κάφροι.

Αυτό είναι το Μήνυμα των Ιερέων και των Προγόνων:

Ω Θεοί! δίνετε νόημα στην ζωή μας, μάς καθοδηγείτε στον δύσκολο δρόμο της Αρετής. Κάντε να πνιγούν στο αίμα τους οι αιρετικοί που αρνούνται υπακοή στους Νόμους Σας. Κάντε τα κορμιά τους να γίνουν τροφή για τα άγρια θηρία. Αφανίστε την μνήμη τους από προσώπου γης.

 

Μελάμπους

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα