:: ::

 
 
 

 

  Εικοστός Πρώτος αιών, ο αιών της Αναγέννησης του Ελληνισμού

     Ο λαός μας δεν ευτύχησε να διέλθει μέσα από κάποια περίοδο πνευματικής αναγέννησης του ίδιου κοινωνικού εύρους και χρονικής διάρκειας παρόμοιας με αυτήν που γνώρισαν οι προηγμένοι λαοί του δυτικού κόσμου. Αυτός είναι πιθανότατα και ο σημαντικότερος λόγος της τεχνολογικής και πολιτισμικής υστέρησής μας. Τις όποιες αναγεννητικές και διαφωτιστικές πρωτοβουλίες των Ελλήνων τις κατέστειλε με υψηλή ομολογουμένως αποτελεσματικότητα, η ιεραρχία της μισελληνικής συναγωγής των δολοπλόκων ψαράδων της Γαλιλαίας, σε συνεργασία πάντα με την εκάστοτε κρατική εξουσία.

Οι βδελυσσόμενοι τον Ελληνισμό μετά την μακραίωνη θεοκαπηλία τους έγιναν σχετικά πρόσφατα και Εθνοκάπηλοι και μέσω ξεδιάντροπων προπαγανδιστικών ιδεολογημάτων τύπου «ελληνορθοδοξίας» και «ελληνοχριστιανισμού» εμφανίζονται ως πατριώτες και θεματοφύλακες του νέου Ελληνισμού.

Δυστυχώς γι’ αυτούς εν-νοήσαμε τις σκοτεινές μεθοδεύσεις τους και συνεχίζουμε να εντοπίζουμε την εγκληματική τους δράση τόσο στους προηγούμενους αιώνες όσο και στην εποχή μας. Η σκευωρία τους έχει αποκαλυφθεί. Τα προσωπεία τους έπεσαν. Η «θρησκεία» τους ξεγυμνώθηκε. Δεν μας φαίνεται πια καθόλου ως αθώα θρησκεία της αγάπης. Γνωρίζουμε τι συγκαλύπτουν τα πλάνα λόγια τους, τον καταχθόνιο ρόλο  της οργάνωσής τους στην καταδυνάστευση της ανθρώπινης Ελευθερίας, της Γνώσης και του Πολιτισμού. Είναι πιο ταιριαστό να τη θεωρούμε ως συνωμοτική, αντιφιλοσοφική, αντιθρησκευτική, πολιτικο-στρατιωτική ιουδαϊκή αίρεση της ανίερης θρησκευτικής απάτης, παρά ως «θρησκεία της αγάπης». Τα δήθεν προβαλλόμενα αγαθά κίνητρα των ψυχοτρομοκρατών είναι αποτέλεσμα υποκριτικής συμπεριφοράς προκειμένου να αποκρυφθούν οι αληθινές επιδιώξεις τους. Ενέδυσαν την στρατιωτική άσκηση της πολιτικής με θρησκευτικό μανδύα διαστρεβλώνοντας την μεσσιανική προσδοκία του ιουδαϊκού λαού, για να εγκαθιδρύσουν θεοκρατική απολυταρχική τυραννία επί της Γης.

Στην εποχή μας όμως και ιδιαίτερα στις μέρες μας, τα ειδωλικά σκιάχτρα του μεταφυσικού τρόμου καταπέφτουν και ως άχυρα καταπατούνται. Οι «μυσαροί» Έλληνες εμφανίζονται και πάλι στο προσκήνιο της ιστορίας. Περήφανα περπατούν και πάλι στην Ιερή Ελληνική Γη, ακολουθώντας τα χνάρια των δοξασμένων Προγόνων τους. Οι οιωνοί είναι άριστοι. Ο Νοητός Ήλιος της Δικαιοσύνης αρχίζει και πάλι να λάμπει. Τα σκοτάδια διαλύονται. Τα πνεύματα αρχίζουν να αναπνέουν ξανά αέρα πνευματικής ελευθερίας. Ζωντανεύουν. Η βασιλεία του σκότους πέρασε.

Εμείς οι Έλληνες θέλουμε να είμαστε όλοι Άνθρωποι μορφωμένοι, ωραίοι, δυνατοί, ευσεβείς και γενναίοι σαν τους Προγόνους μας και καλούμε κοντά μας κάθε καλοπροαίρετο Έλληνα ή Φιλέλληνα που συμμερίζεται το όραμά μας, για την ανοικοδόμηση μιας Νέας Ελλάδας βαπτισμένης στα νάματα της Παλαιάς. Μίας Ελλάδας που να αποτελείται από άξιους απογόνους, άξιων Προγόνων, ικανής να διαδραματίσει στο σύγχρονο κόσμο εξίσου σπουδαίο ρόλο με αυτόν που διαδραμάτισαν οι παλαιοί Έλληνες εκπολιτιστές της οικουμένης στον Αρχαίο κόσμο. Ας είναι ο αιώνας που μόλις χάραξε, ο αιώνας της Αναγέννησης του αυθεντικού Ελληνικού Πολιτισμού, έτσι όπως τον γνωρίζουν οι σπουδαστές της Ιεράς Ελλάδος απανταχού της.

Για να γίνουν όμως και τα οράματά μας πραγματικότητα θα πρέπει να ακονίσουμε τις πένες, να υπερασπιστούμε τα Ιερά και τα Όσια της Φυλής μας σε νέες Θερμοπύλες, σε νέους πνευματικούς, αυτή τη φορά, Μαραθώνες. Το πεδίο της μάχης είναι τώρα ο στίβος του πνεύματος. Εκεί θα δοθούν οι ηρωϊκές μάχες για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τη εδραιωμένη τυραννία των ναζωραίων. Στον πνευματικό Αρμαγεδώνα, εκεί θα νικηθούν οριστικά οι σκέψεις του Θηρίου. Τα αόρατα δεσμά θα συντριβούν και ο άνθρωπος θα απολαύσει και πάλι την πνευματική του Ελευθερία. Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε. Ο καιρός είναι τώρα. Άρχισε. Και θα τελειώσει με τους Έλληνες νικητές.

Ίτε παίδες Ελλήνων, ελευθερώστε την Ιερά Ελλάδα από τους εχθρούς του Ανθρωπίνου Πνεύματος! Όμως σε αυτόν τον Ιερό Πόλεμο δεν θα χυθεί ούτε μία σταγόνα αίμα. Μόνο άφθονο μελάνι! Στο πεδίο της μάχης του Πνεύματος, εμείς οι Έλληνες ακόμα και σήμερα διατηρούμε προβάδισμα. Ούτε έχουμε το περιθώριο αλλά ούτε και γίνεται να ηττηθούμε ξανά. Ήδη Νενικήκαμεν! Οι ασεβείς θα ηττηθούν. Οι Θεοί της Ελλάδος είναι μαζί μας.

Αριστόβουλος

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα