:: ::

 
 
 

            

               Τα άμεσα καθήκοντα των Ελλήνων στο θρήσκευμα

Εισαγωγή

 H Ελληνική Θρησκεία βρίσκεται σε αποφασιστική καμπή. Ο κόσμος ρωτά να μάθει για μάς. Τα ΜΜΕ ζητούν συνεντεύξεις. Και όμως αυτός ο ενημερωτικός οργασμός πάνω στην Ελληνική Θρησκεία δεν μεταφράζεται σε πολιτική ισχύ. Γιατί; Διότι απλούστατα δεν έχουμε καμμία απολύτως οργάνωση ούτε διεξάγουμε προπαγάνδα και προσηλυτισμό.

Θα αναλύσουμε το τί πρέπει να γίνει, ώστε η Ελληνική Θρησκεία να επικρατήσει έναντι των μισελληνικών αιρέσεων.

 

1.Οργάνωση και διαφώτιση

 Το κίνημα πηγαίνει ένα βήμα εμπρός και δύο βήματα πίσω. Κανείς δεν  εξηγεί στον Ελληνικό λαό εάν υπάρχει κάποιος στόχος. Αν αυτός ο στόχος είναι η παλινόρθωση της Ελληνικής Θρησκείας, τότε δεν έχουμε πεί στον λαό το ΠΩΣ θα γίνει αυτό. Ουδείς ασχολείται με την πρακτική πλευρά του ζητήματος. Άλλοι ασχολούνται με εκδρομές σε αρχαία μνημεία και άλλοι ασχολούνται με φιλοσοφικά συμπόσια.

Είναι φανερό ότι οι Έλληνες στο θρήσκευμα δεν έχουν πείρα και γνώσεις για το πώς αναπτύσσεται και επικρατεί ένα κίνημα. Υποτάσσονται στον αυθορμητισμό του λαού. Ότι δηλαδή κάποια μέρα, στό μέλλον, οι Έλληνες από μόνοι τους θα επανέλθουν στην Εθνική τους Θρησκεία. Όνειρα θερινής νυκτός. Όσοι έχουν τέτοιες απόψεις μοιάζουν με τους χριστιανούς δημαγωγούς που μας λένε ότι μία μέρα, χωρίς καμμία πίεση, πιστέψαμε και υιοθετήσαμε τον χριστιανισμό. Ο χριστιανισμός διεξήγαγε επί 324 έτη συνεχή και επίμονη προπαγάνδα πριν γίνει επίσημη θρησκεία. Χωρίς επίμονη, άριστα ωργανωμένη διαφώτιση δεν πρόκειται ποτέ οι Έλληνες να επανέλθουν στην Ελληνική Θρησκεία.

Η διαφώτιση δεν απαιτεί την κατοχή πολλών μέσων ενημερώσεως. Η έκδοση μικρών φυλλαδίων και προκηρύξεων δεν κοστίζει πολύ. Η ωργανωμένη αναγραφή συνθημάτων στους τοίχους κοστίζει μηδενικά ποσά και έχει τεράστια δύναμη. Απλώς και τα δύο χρειάζονται οργάνωση σε επαγγελματική βάση.

Το σύνθημα που εξαπολύουμε είναι: Οργάνωση και Διαφώτιση. Αυτές οι δύο λέξεις θα καρφωθούν στο υποσυνείδητο όλων των Ελλήνων στο θρήσκευμα.

Τάση για οργάνωση σημαίνει ανάπτυξη της Ελληνικής θρησκευτικής συνειδήσεως. Σημαίνει θέληση γιά αγώνα. Όσοι αρνούνται την οργάνωση σημαίνει ότι έχουν ασθενή θρησκευτική συνείδηση. Το καθήκον όμως ενός Έλληνος στο θρήσκευμα είναι να διαφωτίζει τον λαό, να τον οργανώνει γιά μάχη και όχι να απομονώνεται από αυτόν με το πρόσχημα ότι ο λαός «είναι αμόρφωτος». Τέτοιοι χαρακτηρισμοί αποδεικνύουν την άγνοια και την αποβλάκωση των δικών μας διανοουμένων, όχι του λαού. Εάν δεν ξέρεις πώς να διαδόσεις το σωτήριο μήνυμα των Θεών αυτό δεν σημαίνει ότι ο λαός είναι αμόρφωτος και αποβλακωμένος. Αυτό σημαίνει ότι δεν πιστεύεις αληθινά στους Θεούς.

Με εξωραϊστικούς συλλόγους και φιλοσοφικές ομάδες μελέτης δεν θα εκπληρώσουμε ποτέ την Θεϊκή μας αποστολή: την απελευθέρωση όλης της ανθρωπότητος από την τυραννία της αιμοσταγούς αιρέσεως των ναζωραίων.

Ωρισμένοι θεωρητικοί της Ελληνικής Θρησκείας μιλούν με ύφος αριστοκρατισμού για «Χατζηέλληνες». Με αυτό το υποτιμητικό επίθετο χαρακτηρίζουν τους σημερινούς Έλληνες που δεν ξέρουν τίποτε για την αρχαία Ελλάδα. Διαφωνούμε πλήρως με τέτοιους χαρακτηρισμούς. Αν οι σημερινοί Έλληνες δεν ξέρουν τίποτε για την αρχαία Ελλάδα αυτό δεν οφείλεται στην νωθρότητά τους, αλλά στην αδράνεια, την αποδιοργάνωση και τον ερασιτεχνισμό των Ελλήνων στο θρήσκευμα διανοουμένων.

Μήπως μας φταίνε οι «Χατζηέλληνες» που το ζήτημα της οργανώσεως της Ελληνικής Θρησκείας σπρώχνεται στο περιθώριο, ενώ στο προσκήνιο βγαίνουν οι εκδρομές σε αρχαιολογικούς χώρους και τα συμπόσια; Μας φταίνε οι «Χατζηέλληνες» που οι περισσότερες οργανώσεις μας λειτουργούν ως εξωραϊστικοί σύλλογοι παρά ως οργανώσεις μάχης; Αντί να ντρέπωνται μερικοί Έλληνες στο θρήσκευμα επειδή είμαστε τόσο πίσω σε θέματα οργανώσεως, αισθάνονται υπερήφανοι που είμαστε ανοργάνωτοι!!!

Μπροστά τρέχει ο λαός και πίσω ακολουθούν κουτσαίνοντας οι θεωρητικοί μας. Μας έχει αγκαλιάσει από παντού ο λαός και αντί να τον τραβάμε εμπρός, ωρισμένοι τον τραβούν προς τα πίσω. Του λέγουν «ηρέμησε», «υπομονή», «δεν είναι ώρα ακόμα». Αντί να εξηγούμε ΠΡΑΚΤΙΚΑ στον λαό ΠΩΣ θα επικρατήσει η Ελληνική Θρησκεία ωρισμένοι έχουν αναγάγει την αποδιοργάνωση και την απομόνωση από τον λαό σε...ειδική θεωρία!!! Σε ιερό και απαράβατο δόγμα! Με το παράλογο επιχείρημα ότι θα γίνουμε σαν τους χριστιανούς αν ...οργανωθούμε!!

Απαντούμε: Αποκοπή από τον λαό ισοδυναμεί με θάνατο. Πρέπει να μπούμε ανάμεσα στο λαό και στους ναζωραίους. Η μάχη πρέπει να δίνεται στους δρόμους, στα εργοστάσια, στα καφενεία , όχι στις αίθουσες φιλοσοφίας των διανοουμένων.

Η θρησκευτική εκπαίδευση του Ελληνικού λαού είναι ένα από τα πιό άμεσα καθήκοντα των Ελλήνων στο θρήσκευμα. Πρέπει πάση θυσία να οργανώσουμε τοπικώς όλες τις τελετές γάμου, ονοματοθεσίας, κηδείας κλπ. Δεν έχει σημασία η έλλειψη πόρων. Με ότι μέσα διαθέτουμε θα διδάξουμε την Ελληνική Θρησκεία. Έχουμε την απόλυτη ευθύνη για την θρησκευτική κατήχηση των Ελλήνων. Οποιαδήποτε παραχώρηση δικαιωμάτων προσηλυτισμού στην εγκληματική αίρεση των ναζωραίων συνιστά ειδεχθές έγκλημα εκ μέρους μας.

Ωρισμένοι Έλληνες, τις εκκλήσεις για οργάνωση και διαφώτιση τις ονομάζουν «φανατισμό». Μας μιλούν για «ανοχή». Εμείς ρωτούμε: ανοχή πρός ποίον; Προς αυτόν που θέλει να σε κάψει στην πυρά; Μα αυτό είναι ανοησία, δεν είναι ανοχή. Για να δείχνεις σε κάποιον ανοχή θα πρέπει και αυτός να δείχνει ανοχή για τα δικά σου πιστεύω. Η σατανική αίρεση των ναζωραίων όμως δεν έδειξε ποτέ καμμία ανοχή. Εμείς γιατί να επιδεικνύουμε μονομερή ανοχή; Ανοχή θα υπάρχει μεταξύ μας, όχι προς αυτούς που θέλουν να μας στείλουν στην πυρά.

Κάποιοι Έλληνες βαπτίζουν ανοχή, την δειλία τους να πολεμήσουν την «ορθοδοξία». Χρειάζονται έναν φιλοσοφικό μανδύα για να συγκαλύψουν την επαίσχυντη δειλία τους, και μάς λέγουν ότι τάχα Ελληνισμός σημαίνει ανοχή. Απαντούμε: Δεν μπορείς να είσαι ανεκτικός σε αυτούς που βιάζουν τις ψυχές των Ελλήνων και αφάνισαν τον Ελληνικό Πολιτισμό.

Φτάσαμε στο γελοίο σημείο να κάνουν προσηλυτισμό στην χώρα μας από ινδοί γκουρού μέχρι σαηεντολόγοι, και μόνον οι Έλληνες στο θρήσκευμα δεν κάνουν προσηλυτισμό(!!! για να μην γίνουμε και μείς σαν τους χριστιανούς...).

Θα λειτουργήσουμε μία σχολή διαφωτίσεως για την παραγωγή στελεχών. Όπως επίσης και μία ιερατική σχολή για την εκπαίδευση των Ελλήνων Ιερέων και Ιερειών. Εφόσον αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν χρήματα και εγκαταστάσεις πρέπει να εκπαιδευθούμε σε κάποιο υποτυπώδη χώρο, έστω και σε μία αποθήκη. Όποιος ευσεβής Έλλην διαθέτει κάποιο χώρο για να στεγάσουμε τα γραφεία της Ελληνικής Εκκλησίας των Ελλήνων στο θρήσκευμα, την σχολή διαφωτίσεως και την σχολή εκπαιδεύσεως Ιερέων, μπορεί να επικοινωνήσει με την εφημερίδα μας.

 

2. Αγωνιστές εξ επαγγέλματος

 Η Ελληνική Θρησκεία απαιτεί αφοσιωμένους μαχητές που να ασχολούνται αποκλειστικά με τον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό αγώνα. Οι μαχητές της Ελληνικής Θρησκείας πρέπει να είναι επαγγελματίες. Διότι δεν μπορεί ο καθένας που δηλώνει Έλληνας στο θρήσκευμα να γίνεται αυτομάτως και χωρίς έλεγχο ηγετικό στέλεχος του κινήματος. Θα ήταν σαν να κάναμε όλους τους στρατιώτες ενός στρατού αξιωματικούς. Όποιος θέλει να βοηθήσει θα έχει την ευκαιρία να το κάνει μέσα από τις δεκάδες πολιτιστικές οργανώσεις που υπάρχουν. Η καθοδήγηση όμως του Ιερού Αγώνος θα γίνεται από επαγγελματίες και αφοσιωμένους μαχητές.

Όποιος αρνείται την πειθαρχία και τον επαγγελματισμό στο κίνημά μας, βοηθά εμπράκτως την σατανική αίρεση των ναζωραίων στο να εξοντώσει τον Ελληνισμό. Όσοι αρνούνται την οργάνωση, ιεραρχία και πειθαρχία στο κίνημα δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι η Θρησκεία είναι το βασικό οχυρό ενός έθνους. Εάν καταληφθεί, καταστρέφεται ο πολιτισμός του έθνους. Είναι η κερκόπορτα, το πιό επίφοβο σημείο. Και όμως αυτή την πύλη, αυτό το στρατηγικής σημασίας οχυρό, οι «αναρχοαυτόνομοι»  Έλληνες στο θρήσκευμα, μάς συνιστούν να το φυλάμε χαλαρά ή και καθόλου. Εάν το φυλάμε, να το φυλάμε με μή επαγγελματίες φρουρούς(ιερείς) γιατί τάχα θα δημιουργηθεί κάστα ιερέων. Δεν τους πειράζει αν οι εχθροί που μας απειλούν είναι επαγγελματίες. Αυτοί θέλουν οι υπερασπιστές του φρουρίου να μήν είναι επαγγελματίες!!!

Να μήν το υπερασπιζώμαστε με φανατισμό γιατί «θα γίνουμε όπως οι εχθροί μας». Να δεχώμαστε να ανοίξουμε τις πύλες μας στους εχθρούς μας (μερικοί Έλληνες αυτή την επαίσχυντη πράξη την βαπτίζουν ανοχή), γιατί αλλιώς θα είμαστε «μισαλλόδοξοι». Και μετά από αυτές τις ασυλλήπτου όγκου ανοησίες, κλαψουρίζουν ομαδικώς επειδή ο εχθρός μας πήρε το φρούριο, επειδή μας έσφαξε και κατέστρεψε τον πολιτισμό μας.

Θαυμάστε στρατηγική: Το καλύτερο σχέδιο για να σωθεί η αίρεση των ναζωραίων... «Μην έχετε οργάνωση, μην πολεμάτε με πείσμα, μην είστε επαγγελματίες και ...μετά κλαψουρίστε για την ήττα μας». Καταπληκτικό σχέδιο, ιδιοφυές...Όμως οι εγκέφαλοι που εκπονούν τέτοια καταστρεπτικά σχέδια θα πρέπει μετά να παίρνουν και την ευθύνη για τους Έλληνες που θα καταλήξουν στην πυρά από τους ωργανωμένους, φανατικούς και επαγγελματίες εχθρούς μας, π.χ. ισλάμ, χριστιανισμό.

 Συνεχίζοντας τον πνευματικό κατήφορο αυτοί οι θεωρητικοί, μάς προτείνουν: «Τώρα που μας πήραν το φρούριο οι ναζωραίοι, να μην το ανακαταλάβουμε διότι αυτό δεν θα ήτο ελληνοπρεπές!». Αυτοί οι θεωρητικοί του κινήματος δεν χρειάζονται χριστιανική προπαγάνδα για να αχρηστευθούν πνευματικώς, τα κατάφεραν μόνοι τους! Με τις θεωρίες περί «ανοχής». Οι κύριοι αυτοί μας λέγουν:

-Είστε Έλληνες στο θρήσκευμα;

-Ναι, απαντάμε.

-Ε!, θα πρέπει να ανεχθείτε τους ναζωραίους να κυβερνούν την Ελλάδα. Εσείς μην τολμήσετε να σκεφθείτε ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός πρέπει να είναι Έλληνες στο θρήσκευμα, γιατί θα είστε ...φανατικοί!! Τι συγκινητικό παραμυθάκι...

Και συνεχίζουν ωρισμένοι θεωρητικοί του κινήματός μας: Αν κάποιος φρουρός του οχυρού παραδοθεί και αποστατήσει στον εχθρό (δηλαδή γίνει ναζωραίος), δεν ανησυχούν, έχουν έτοιμη την απάντηση: «Εμείς είμαστε ανεκτικοί!!». Δηλαδή κατ’ αυτούς, οι προδότες πρέπει να αφήνωνται να εκτελούν το έργο τους ανενόχλητοι και όχι όπως σωστά κάνουν οι εβραίοι να τιμωρούν αυστηρά όσους αποστατούν.

Ανοχή προς την αίρεση των ναζωραίων ισοδυναμεί με ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΑ εμπρός στα θανατηφόρα κτυπήματα των φονιάδων του Ελληνισμού. Ωρισμένοι την δειλία τους να πολεμήσουν στο πλευρό των Θεών για την σωτηρία της ανθρωπότητος την κρύβουν πίσω από το πρόσχημα «να μην είμαστε φανατικοί». Στο όνομα του πολιτισμού και της αποφυγής της μισαλλοδοξίας αρνούνται ακόμα και την αυτοάμυνα!

Όμως ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξεις τις θεωρητικές απόψεις είναι η πρακτική δράση και τα πρακτικά αποτελέσματα. Ποιά ήταν λοιπόν τα πρακτικά αποτελέσματα της θεωρίας περί ανοχής; Μας κατέσφαξε η αίρεση των ναζωραίων. Μερικοί δεν μαθαίνουν τίποτε από την ιστορία, ακόμα και όταν την διαβάζουν. Είναι ντροπή να κλείνουμε τα μάτια στην πραγματικότητα.

Πολλοί δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται για πόλεμο επιβιώσεως του  Έθνους και του Ελληνισμού. Ότι η σατανική αίρεση των ναζωραίων χρησιμοποιεί πολεμικές μεθόδους γενοκτονίας των εθνών. Άλλοι δεν κατανοούν ότι η Θρησκεία είναι μία εξουσία η οποία δεν πρέπει να αφήνεται στην καλή θέληση του λαού και στην «μόρφωση» εκάστου ατόμου. Θα ήταν σαν ένας στρατηγός να άφηνε στην προσωπική επιλογή των στρατιωτών, το αν θα πολεμήσουν ή όχι. Οι στρατοί όμως έχουν ειδικά δικαστήρια για τους δειλούς και τους προδότες. Δεν συζητούν. Διατάζουν.

Εμείς δεν μπορούμε να διατάξουμε τους Έλληνες, αλλά από την άλλη μεριά  δεν επιτρέπεται να τους αφήνουμε να εξιουδαΐζονται, να εξισλαμίζονται κτλ, επειδή «πρέπει να είμαστε ανεκτικοί». Και όταν οι αντίπαλοι αρχίσουν να μας σφάζουν (επειδή οι άλλοι δεν είναι ανεκτικοί) ν’ αρχίσουμε να κλαψουρίζουμε σαν τις γυναικούλες. Η Φύση δεν συγχωρεί την αδυναμία. Οι αδύνατοι, λέει η Φύση, πρέπει να εξοντώνονται. Μόνον οι ισχυροί να επιβιώνουν. Στην Φύση και την κοινωνία ένας νόμος υπάρχει: το δίκαιο του ισχυρού. Και ωρισμένοι Έλληνες μάς κάνουν μαθήματα περί «ανοχής». Σε ποιόν κύριοι να δείξουμε ανοχή; Στον ΣΦΑΓΕΑ ΜΑΣ

Το μίσος μας για τον χριστιανισμό πρέπει να είναι αιώνιο και άσβεστο. Καμμία ανοχή στον χριστιανισμό.

 

3.Πρακτική καθοδήγηση των Ελλήνων ευσεβών

 Αρκετοί διανοούμενοι της Ελληνικής Θρησκείας είναι πολύ πίσω από τον λαό. Δεν δίνουν καμμία απάντηση στα φλέγοντα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε. Το μόνον που κάνουν είναι να αντιγράφουν άκριτα και να επαναλαμβάνουν ότι «έτσι γινόταν στην αρχαία Ελλάδα».

Η Θρησκεία τέθηκε εκτός νόμου και παραμένει τυπικώς εκτός νόμου. Ερώτημα για όλους τους Έλληνες: πώς αντιμετωπίζουμε μία κατάσταση εκτός νόμου; Ποιές μεθόδους και τακτικές εφαρμόζουμε; Τί είδους οργάνωση χρειαζόμαστε σε τέτοια περίπτωση; Ξέρουμε πώς να διεξάγουμε αμυντικό και επιθετικό αγώνα μέσα σ’ ένα καθεστώς τύπου Ταλιμπάν; Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα δεν είναι εύκολες αλλά θέτοντας το ερώτημα κάνουμε ένα βήμα εμπρός.

Στην καθημερινή διαφώτιση οι Έλληνες πρέπει να τραβήξουν μία ευδιάκριτη διαχωριστική γραμμή μεταξύ Ελλήνων και ναζωραίων. Δεν πρέπει ο λαός να μας συγχέει με τους διαφόρους «ελληνοκεντρικούς» ναζωραίους. Γιατί κάτω από το κάλυμμα του Ελληνισμού διοχετεύονται ιουδαιοχριστιανικές απόψεις. Οι ελληνόφωνοι ναζωραίοι ενδυναμώνουν την αίρεσή τους, όχι τον Ελληνισμό. Οι δημαγωγοί των ναζωραίων θέλουν η αίρεσή τους να είναι δυνατή για να μπορέσει να δολοφονήσει τα τέκνα των Θεών. Δεν επιτρέπεται η συνεργασία μαζί τους(εκτός και αν υπάρχουν ειδικές περιπτώσεις όπως θα αναλύσουμε στο κεφάλαιο περί τακτικής).

Κάνουμε έκκληση στον Ελληνικό λαό να απέχει από τις σατανικές, αιμοσταγείς, εγκληματικές, και ανθελληνικές τελετές των ναζωραίων. Η καθημερινή και ωργανωμένη διανομή φυλλαδίων και προκηρύξεων πρέπει να αποτελεί τήν κύρια ασχολία των διαφωτιστών μας. Να θυμούνται όλοι οι Έλληνες ότι η επιβίωση της σατανικής αιρέσεως των ναζωραίων εξαρτάται από την αδράνεια και τον καιροσκοπισμό των Ελλήνων.

Η Ελληνική Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα θα αρχίσει να οργανώνει μαζικές τελετές εξαγνισμού από το θανατηφόρο μίασμα της αιρέσεως των ναζωραίων, προκειμένου οι Έλληνες να επανέλθουν κοντά στους Θεούς.

Επίσης αυτή την στιγμή επιβάλλεται όλοι οι Έλληνες στο θρήσκευμα να ετοιμάσουν μία λεπτομερή αναφορά με την κατάσταση του κινήματος και τις υπάρχουσες δυσκολίες στην περιοχή του καθενός. Στο τελευταίο μέρος του άρθρου δίνουμε ένα υπόδειγμα ερωτηματολογίου. Την αναφορά αυτή θα πρέπει να την στείλουν σε όλες τις ομάδες/κύκλους έτσι ώστε να έχουμε όλοι μία πρώτη σαφή εικόνα της καταστάσεως από όλα τα μέτωπα του αγώνος.

Πρέπει να έχουμε εξειδίκευση στην εργασία, όπως ακριβώς μία στρατιωτική μεραρχία. Έτσι μόνον ο καθένας θα τελειοποιείται στον τομέα του και θα μπορεί να αντιμετωπίσει την αριθμητική υπεροχή των ναζωραίων. Πρέπει να εκπαιδεύσουμε στελέχη στην διαφώτιση, στην συλλογή πληροφοριών, ομάδες που θα αντιμετωπίζουν χριστιανούς προβοκάτορες και τραμπούκους, αγγελιοφόρους, ομάδες συλλογής χρημάτων, διανομείς έντυπου υλικού, ιεροκήρυκες, ιερείς κτλ.

Αυτοί που ζητούν μετατροπή του Ιερού μας Αγώνος σε ειρηνική διαμαρτυρία, μάς ζητούν να γίνουμε συνοδοιπόροι στο τσίρκο που λέγεται «ελληνοχριστιανισμός». Ο Ιερός Αγών απαιτεί πόλωση. Είτε θα είσαι με τον Ελληνισμό είτε με τον χριστιανισμό. Και με τους δύο αποκλείεται.

Οι δειλοί και οι προδότες αφήνουν την εγκληματική αίρεση των ναζωραίων να κυβερνά την Ελλάδα και απλώς κάνουν κριτική στα εγκλήματά της. Τίποτε περισσότερο. Οι δειλοί και οι προδότες προτιμούν μία εξευτελιστική για εμάς ειρηνική νομιμότητα από τις καταιγιστικές αλλαγές του επαναστατικού ξεσπάσματος.

 

4. Η τακτική μας έναντι της σατανικής αιρέσεως των ναζωραίων

 Η τακτική μας στον τομέα των σχέσεών μας με άλλες θρησκευτικές οργανώσεις πρέπει να αλλάξει άμεσα. Όταν μας κτυπά η «ορθοδοξία» μένουμε μόνοι μας ενώ θα πρέπει να αναζητούμε προσωρινές συμμαχίες με άλλες θρησκευτικές οργανώσεις. Δεν έχει σημασία το ιδεολογικό περιεχόμενο αυτών των οργανώσεων. Όταν αντιμετωπίζεις έναν αντίπαλο 100 φορές πιό δυνατό από σένα είναι έγκλημα να αρνείσαι την προσωρινή συμμαχία με θρησκευτικές οργανώσεις που έχουν κοινό εχθρό την «ορθοδοξία». Θα πρέπει να συμμαχούμε μαζί τους έστω και για ένα λεπτό. Παρελαύνουμε ξεχωριστά αλλά κτυπάμε μαζί με τις άλλες θρησκευτικές  οργανώσεις. Ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου.

Η «ορθοδοξία» έχει το γραφείο «αιρέσεων» με περίπου 400 «αιρέσεις» να λειτουργούν στην Ελλάδα. Μέσα σε αυτές τις «αιρέσεις» συμπεριλαμβάνεται και η Ελληνική Θρησκεία. Άρα από μόνη της η «ορθοδοξία» έχει αναγνωρίσει 400 εχθρούς προς καταδίωξη. Εμείς δεν έχουμε τίποτε το κοινό ιδεολογικώς με τους π.χ. καθολικούς, μουσουλμάνους, αλλά έχουμε έναν κοινό εχθρό: την «ορθοδοξία». Άρα προσωρινώς είναι σύμμαχοί μας. Σε κάθε περίπτωση που μας καταδιώκει η «ορθοδοξία» πρέπει να κάνουμε έκκληση για συμμαχία με τις άλλες θρησκευτικές οργανώσεις. Η «ορθοδοξία» τόσους αιώνες είχε για συμμάχους τον βυζαντινό ιεροεξεταστή, τον εισαγγελέα και τον αστυφύλακα. Εμείς πρέπει να έχουμε για συμμάχους όσους καταδιώκει η «ορθοδοξία». Χωρίς συμμάχους να αντιτάξουμε στους διωκτικούς μηχανισμούς των ναζωραίων θα ηττηθούμε.

Επειδή ένα ποσοστό Ελλήνων αμφιταλαντεύεται και κοιτάζει μία προς την Ιερουσαλήμ και μία προς τον Παρθενώνα θα πρέπει να έχουμε μία τακτική για το πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτή την διπλή προσωπικότητα των «ελληνοχριστιανών». Αυτή την κίνηση τύπου εκκρεμές. Στον βαθμό που οι «ελληνοχριστιανοί» στρέφουν το βλέμμα τους προς την Ιερουσαλήμ τους «μαστιγώνουμε» αλύπητα. Στον βαθμό που στρέφουν το βλέμμα τους προς τον Παρθενώνα τους αρπάζουμε και τους φέρνουμε στο δικό μας στρατόπεδο. Όπως αυτοί έχουν διπλή συμπεριφορά(και με τον Ελληνισμό και με τον ιουδαϊσμό) έτσι και εμείς πρέπει να έχουμε διπλή συμπεριφορά απέναντί τους. Δεν πρέπει να εκπλησώμεθα από τις ταλαντεύσεις των «ελληνοχριστιανών». Αρκεί να μάθουμε να τις χειραγωγούμε.

 

5. Ερωτηματολόγιο

 Η Ελληνική Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα θα αντιμετωπίζει όχι μόνον την σατανική αίρεση των ναζωραίων αλλά και κάθε άλλη εγκληματική ιδεολογία. Αυτή η προσπάθεια στηρίζεται στην συνεχή συλλογή, ταξινόμηση και διανομή πληροφοριών. Αγώνας χωρίς συλλογή πληροφοριών δεν γίνεται. Καθημερινά πρέπει οι μαχητές να καταρτίζουν σύντομες αναφορές από όλα τα μέτωπα του αγώνος: ιδεολογικού, ψυχολογικού, θρησκευτικού, πολιτιστικού, πολιτικού, δημογραφικού, κτλ.

Το κάτωθι ερωτηματολόγιο θα βοηθήσει στο να έχουμε μία πρώτη σαφή εικόνα του εχθρού των Θεών, έτσι ώστε να μπορούμε να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας.

Οι ερωτήσεις θα πρέπει να απαντηθούν με συγγραφή συνοπτικών αναφορών οι οποίες θα διανεμηθούν μεταξύ των Ελλήνων στο θρήσκευμα.

α) Πόσα έντυπα κυκλοφορούν αποκλειστικά για την Ελληνική Θρησκεία; Απαριθμήστε τα μαζί με το εύρος διανομής και την κυκλοφορία τους. Συμπεράσματα, ερωτήσεις, παράπονα για τα έντυπά μας. Τα βρίσκετε εύκολα; Αν όχι γιατί;

β) Ποιοί θα αγωνιστούν επαγγελματικά για την διάδοση της Ελληνικής Θρησκείας; Ποιοί θα αφοσιωθούν στην σύνταξη, εκτύπωση και διανομή προκηρύξεων και φυλλαδίων; Ποιοί θα οργανωθούν σε ομάδες αναγραφής συνθημάτων στους τοίχους;  

γ) Εκτιμήστε την συμπεριφορά/τακτική μας πρός άλλες θρησκευτικές οργανώσεις. Έχουμε συμμάχους; Αν ναί, ποιές οργανώσεις;

δ) Ποιές είναι οι θεολογικές αρχές, τακτικές προσηλυτισμού, μέθοδοι οργανώσεως άλλων θρησκειών/αιρέσεων;

ε) Έχουμε ανθρώπους με εμπειρία στην  λειτουργία τυπογραφείων; Να γίνει συνοπτική καταγραφή των τεχνικών, οργανωτικών και οικονομικών προϋποθέσεων λειτουργίας ενός τυπογραφείου, αποκλειστικώς για τις δικές μας εκδόσεις. Ποιοί μπορούν να εργαστούν στην αποστολή μαζικών μηνυμάτων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Ποιοί μπορούν  να φτιάξουν ιστοσελίδες στο διαδίκτυο;

στ) Ποιοί θα αναλάβουν την μεταφορά και διανομή υλικού διαφωτίσεως;  Η κάθε ομάδα διανομής εντύπου υλικού και η κάθε ομάδα αναγραφής συνθημάτων στους τοίχους να δίνει λεπτομερής αναφορά στην λειτουργία, αποτελέσματα, προβλήματα που αντιμετωπίζει.

ζ)  Ποιοί μπορούν να εργαστούν σε ομάδες που να μελετούν τον χριστιανικό τύπο; Σε ομάδες συλλογής χρημάτων;  

η) Έχουμε άτομα με νομικές γνώσεις για να εκδόσουν φυλλάδια με οδηγίες στην περίπτωση που υπάρξουν δικαστικές διώξεις κατά Ελλήνων στο θρήσκευμα, για το τί θα πούμε στην ανάκριση και στην δίκη;

θ) Όταν γίνονται  σημαντικές συνεδριάσεις επιτροπών τηρούνται πρακτικά;

ι) Κρατούμε επαφές με όλα τα στρώματα του πληθυσμού; Υπάρχουν επιχειρηματίες, πολιτικοί, στρατιωτικοί, δικαστές που μας υποστηρίζουν; Αν ναί, ποιοί; και πόσο είναι διαθετειμένοι να μας βοηθήσουν με πληροφορίες, γνώσεις, χρήματα, διασυνδέσεις. 

 

Επίλογος

Όταν οι Έλληνες μαχητές αφομοιώσουν τις ιδέες του εμπόλεμου Ελληνισμού και την ιδέα του εθνοσωτήριου ρόλου της Ελληνικής Θρησκείας ως όπλο αμύνης και επιθέσεως εναντίον των εχθρών του Ελληνισμού· όταν αυτές οι ιδέες διαδοθούν πλατιά μέσα στον λαό και δημιουργήσουν στέρεες οργανώσεις που θα μετατρέψουν την σημερινή κομματιασμένη διαμαρτυρία σε συνειδητό πολιτιστικό και θρησκευτικό Ιερό Αγώνα, τότε οι Έλληνες θα σηκωθούν επικεφαλείς όλων των λαών και θα γκρεμίσουν την θρησκευτική δικτατορία της σατανικής αιρέσεως των ναζωραίων. Θα οδηγήσουν τον Ελληνισμό στα μονοπάτια που χάραξαν οι Έλληνες Θεάνθρωποι.

Οι Θεοί αγωνίζονται στο πλευρό μας. Δεν θα προδώσουμε την αγάπη Τους.

Ιφικράτης

4η Λήγοντος μηνός Ποσειδεώνος, έτους 2777 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα