:: ::

 
 
 

 

          Αλληλεγγύη, Ελληνική Παράδοση και Ελληνική ταυτότητα

 

Τις τελευταίες δεκαετίες το σύστημα προνοίας των ναζωραίων κατακτητών όχι μόνον κατέρρευσε, αλλά παρασέρνει μαζί του τα πτώματα και τις ελπίδες των λιγοστών Ελλήνων που ακόμη ελπίζουν στις όποιες παροχές του.

Υπό αυτές τις άθλιες συνθήκες ήρθε πάλι στην επιφάνεια το παλαιό κοινωνικό σύστημα προνοίας των Ελλήνων, το οποίο για αιώνες βοήθησε την Ελληνική Φυλή να επιβιώσει στο βυζάντιο και στην οθωμανική αυτοκρατορία.

Η κοινωνική πρόνοια στην Ελληνική Θρησκεία είναι η πρακτική εφαρμογή της αλληλεγγύης. Η Ελληνική αλληλεγγύη έχει πολλά ονόματα: Ελληνική φιλανθρωπία, αγαθοεργία, ευσπλαγχνία, αλληλοβοήθεια, πρόνοια.

Οι ανάγκες για φιλανθρωπία μεταξύ Ελλήνων αυξάνονται καθημερινώς όσο καταρρέει το κοινωνικό σύστημα των ναζωραίων κατακτητών. Απαιτείται καθημερινή εξάσκηση στην αλληλοβοήθεια μεταξύ Ελλήνων μέχρι να γίνει δεύτερη φύση τους.

Καθημερινώς οι Ιερείς και Ιέρειες της Ελληνικής Θρησκείες βρίσκονται αντιμέτωποι με τεράστια κοινωνικά προβλήματα. Οι οργανώσεις αλληλεγγύης των Ελλήνων έχουν τεράστιες ελλείψεις και τεράστιες υποχρεώσεις με καθημερινά αιτήματα Ελλήνων απ’ όλον τον κόσμο που περιμένουν απάντηση.

Δεν μπορείς να αρνηθείς την βοήθειά σου αλλιώς οι Θεοί θα αρνηθούν την σωτηρία σου. Όταν ένας Έλλην ζητά την βοήθειά σου, οι Θεοί στέκονται δίπλα του και σε κοιτάζουν. Κοιτάζουν την αντίδρασή σου. Αν λαθέψεις, σε περιμένει η Θεϊκή Οργή και η κατάρα όλων των Ελλήνων, νεκρών και ζωντανών.

Υπενθυμίζουμε ότι για να έχει κάποιος  Έλλην δικαίωμα στην αλληλεγγύη πρέπει να είναι ταυτοχρόνως δότης και λήπτης αλληλοβοηθείας.

Όπως συνέβαινε στο βυζάντιο και στην τουρκοκρατία, οι Ελληνικές υπηρεσίες αλληλεγγύης περιλαμβάνουν παροχή ενδυμάτων για τους πτωχούς, φαγητό, προίκα για πτωχές Ελληνίδες, υποστήριξη για τα ορφανά, ιατρικά έξοδα για τους έχοντες ανάγκη, Έλληνες ιατροί και νοσοκόμες προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες των, νομική βοήθεια για τους υποδίκους, τεχνική υποστήριξη από μηχανικούς, περίθαλψη για τους ηλικιωμένους, κηδεία για τους νεκρούς, βρεφονηπιακοί σταθμοί, ίδρυση σχολείων, άτοκα δάνεια για νέους Έλληνες επιχειρηματίες.

Επειδή οι ανάγκες ήταν πάντα τεράστιες οι Έλληνες δεν περίμεναν ποτέ καμμία βοήθεια από τους ναζωραίους κατακτητές. Το Ελληνικό σύστημα κοινωνικής ασφαλίσεως θωρακίστηκε από τους Ιερούς Κανόνες της Ελληνικής Θρησκείας για να θριαμβεύσει στις τεράστιες προσδοκίες που πρέπει να ανταποκριθεί.  

Η Ελληνική αλληλεγγύη αποτελεί καθημερινή πρακτική άσκηση που εμφυτεύει και καλλιεργεί στην Ελληνική Ψυχή το ένστικτο της ομαδικότητος. Όλοι οι Έλληνες ξέρουν ότι έχουν κοινή μοίρα και ότι αν δεν βοηθά ο ένας τον άλλον δεν πρόκειται να επιβιώσουν ως έθνος.

Για να έχουν οι σημερινοί Έλληνες και Ελληνίδες τα καλά αποτελέσματα του παρελθόντος πρέπει να κατανοήσουν την θεολογία της αλληλεγγύης και να αντιγράψουν το τέλειο σύστημα αλληλοβοηθείας των Προγόνων.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξεπεραστεί είναι η γνωστή ψυχολογική αδράνεια και η κοντόφθαλμη σκέψη που αναπτύσσεται στο μυαλό ωρισμένων Ελλήνων εξ αιτίας του περιρρέοντος ατομικισμού των ναζωραίων κατακτητών.

Ο ασεβής Έλλην σκέπτεται ότι αν προσφέρει χρήματα, είδος ή κοινωνική εργασία σε άλλο Έλληνα πιθανώς χάνει και δεν θα λάβει τίποτε ως αντιπαροχή. Αυτή η βλασφημία κατά των Θεών πρέπει να εξολοθρευτεί.

Η συνεισφορά είναι υποχρεωτική και διαπερνά κάθε δραστηριότητα στην Ελληνική Κοινότητα. Ο Έλλην που προσφέρει βοήθεια παίρνει πίσω πολύ περισσότερα απ’ όσα δίνει, διότι η αλληλεγγύη έχει συνέπειες στο ατομικό, συλλογικό, πολιτικό, οικονομικό, βιολογικό και θεολογικό πεδίο.

Σε ατομικό επίπεδο, για να έχει δικαιώματα ένας Έλλην πρέπει πρώτα να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς την Ελληνική Κοινότητα. Με την αλληλεγγύη ο Έλλην αποκτά δικαιώματα και αξιώσεις μέσα στην Ελληνική Κοινότητα. Όμως αν δεν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς τους άλλους Έλληνες δεν μπορεί να έχει αξιώσεις. Το κόστος της αποφυγής της αλληλεγγύης για έναν Έλληνα είναι πολύ μεγαλύτερο από το κόστος του να δώσει βοήθεια στους άλλους Έλληνες.

Η φήμη, το γόητρο και η δύναμη ενός Έλληνος μέσα στην Κοινότητα εξαρτάται αποκλειστικώς από τον βαθμό αλληλεγγύης που επιδεικνύει προς τους ομοθρήσκους του. Ένας διανοούμενος και κυρίως οι Ιερείς επιβάλλεται να είναι το παράδειγμα, να είναι πρωταθλητές της αλληλεγγύης.

Όποιος Έλλην δίνει χρήματα για να βοηθήσει άλλους Έλληνες τα χρήματά του θα του επιστραφούν πολλαπλώς όταν έχει ανάγκη. Η Θεά Τύχη θα τον φέρει κάποια στιγμή σε δύσκολη θέση για να τον δοκιμάσει και τότε το μέλλον του Έλληνος θα εξαρτηθεί από την συμπεριφορά του στο παρελθόν.

Όποιος Έλλην δεν εκτελεί το καθήκον της αλληλεγγύης ατιμάζεται και απειλείται με εξοστρακισμό από την Ελληνική Κοινότητα. Η άρνηση της αλληλεγγύης αποτελεί ποινικό αδίκημα για την Ελληνική Θρησκεία. Αν πρόκειται για Ιερέα ή Ιέρεια που αρνείται βοήθεια στους έχοντες ανάγκη, η προειδοποιητική τιμωρία για το ειδεχθές έγκλημα είναι το δημόσιο μαστίγωμα μπροστά στην Ελληνική Κοινότητα. Η κατ’ εξακολούθηση διάπραξη του εγκλήματος επιβάλλει την ποινή του θανάτου στον Ιερέα της Ελληνικής Θρησκείας.

Η αλληλεγγύη δεν είναι τίποτε άλλο από την υποχρεωτική συνδρομή που πληρώνουν όλα τα μέλη της Ελληνικής Θρησκείας. Η συνδρομή είναι υποχρεωτική για όποιον θέλει να ανήκει στην Ελληνική Θρησκεία. Η συνδρομή παρέχεται σε χρήμα, σε είδος, σε εργασία, είτε ξεχωριστά είτε συνδυασμός αυτών.

Σε συλλογικό επίπεδο η Ελληνική Θρησκεία έχει ως Ιερό Κανόνα να διαχέεται σε όλα τα μέλη της Ελληνικής Κοινότητος οι γνώσεις, η υγεία, η ασφάλεια, η εργασία και ο χρηματικός πλούτος. Αλληλεγγύη σημαίνει ότι ο Έλλην παρέχει γνώσεις, υγεία, ασφάλεια, εργασία, πλούτο σε όλα τα μέλη της Κοινότητος.

Ο Έλλην υποχρεούται να δίνει δωρεάν στέγη και τροφή στους Έλληνες κατατρεγμένους απ’ όποιο σημείο και αν έρχονται. Υποχρεούται να δίνει δωρεάν τροφή και στέγη στους Έλληνες μετανάστες και ταξιδιώτες, για ένα χρονικό διάστημα μέχρι να σταθούν στα πόδια τους.

Για να είσαι Έλλην πρέπει να δωρίζεις, να βοηθάς τον ομόθρησκό σου. Η έννοια της αλληλεγγύης ταυτίζεται απολύτως με την Ελληνική Παράδοση και την εθνική ταυτότητα.

Η αλληλεγγύη είναι το βαθύτερο νόημα της Ελληνικής Θρησκείας.

Η αλληλεγγύη είναι το βασικό στοιχείο του να είσαι Έλλην. Αλληλεγγύη μεταξύ ομοθρήσκων είναι το βασικό στοιχείο της Ελληνικής ταυτότητος.

Ο Έλλην αποκτά εθνική ταυτότητα με το να αναγνωρίζει κάποιον ως Έλληνα και με την αλληλεγγύη να διατηρεί την συνοχή της Ελληνικής Κοινότητος ώστε η Κοινότητα να αντεπεξέλθει στις τρομερές εξωτερικές πιέσεις για αφομοίωση.

Η Ελληνική φιλανθρωπία αποτελεί μηχανισμό όπου εμπλέκεται όλη η Κοινότητα. Αλληλεγγύη σημαίνει αμοιβαία υπευθυνότητα. Σημαίνει Ελληνική ενότητα. Σημαίνει Ελληνική επιβίωση. Όποιος Έλλην απέχει από την αλληλεγγύη σταματά να είναι Έλλην.

Η αλληλεγγύη ως θρησκευτικό καθήκον υπάρχει για να διδάσκει και να υπενθυμίζει καθημερινώς στους Έλληνες ότι η Ελληνική Θρησκεία έχει ομαδική φύση. Η αλληλεγγύη υπενθυμίζει την κοινή μοίρα όλων των Ελλήνων. Η αλληλεγγύη αποτελεί καθημερινή πρακτική εξάσκηση στην ομαδικότητα.

Η άρνηση της αλληλοβοηθείας φέρνει την καταστροφή σε όλη την Ελληνική Κοινότητα. Έκαστος κοιτάζει τον εαυτό του και νομίζει ότι έτσι σώζεται. Αλλά αυτό που κάνει είναι να εγκληματεί κατά του εαυτού του. Διότι αν του τύχει αρρώστια, οικονομική δυσπραγία, διωγμός κλπ, αφήνεται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα μόνος του. Οι εχθροί του Έλληνος τότε πέφτουν επάνω του και τον κατασπαράσσουν λυσσαλέα.

Σε πολιτικό επίπεδο η αλληλεγγύη είναι υποχρεωτική. Είναι είδος φόρου. Οι πληρωμές για φιλανθρωπία είναι θρησκευτικό καθήκον. Οι Ελληνικές Κοινότητες καθορίζουν ένα ποσόν(σε χρήμα ή σε είδος ή σε ώρες κοινωνικής εργασίας ή συνδυασμό αυτών) για κάθε Έλληνα και όποιος δεν το δώσει απειλείται ο ίδιος και τα παιδιά του με εξοστρακισμό από την Κοινότητα.

Όποιος Έλλην δεν συνεισφέρει όχι μόνον αποβάλλεται από την Κοινότητα, αλλά επιπλέον δεν μπορεί να παντρευτεί με Έλληνες, ούτε να συνεργαστεί μαζί τους, ούτε αυτός ούτε τα παιδιά του. Και όποιος τρίτος Έλλην παραβεί αυτή την εντολή και συνεταιριστεί με τον παραβάτη, θα υποστεί την ίδια τιμωρία με τον πρώτο παραβάτη και θα διαγραφεί από τα μητρώα των Ελλήνων.

Η αλληλεγγύη αποδεικνύεται κυρίως όταν γίνονται πολιτικές, δικαστικές και θρησκευτικές διώξεις κατά Ελλήνων. Τότε χρειάζονται την βοήθειά μας. Όταν οι Έλληνες απολύονται από την εργασία τους εξ αιτίας του θρησκεύματός των. Τότε χρειάζονται την βοήθειά μας. Όταν κάποιος Έλλην είναι στην φυλακή ή κατηγορείται αδίκως όλοι οι Έλληνες θα του συμπαρασταθούν. Θα συγκεντρώσουν χρήματα για δικηγόρο. Θα τον επισκεφθούν στην φυλακή και θα διαδηλώσουν σε περίπτωση που ο φυλακισμένος κακομεταχειρίζεται από τους απίστους. Όλοι μαζί οι Έλληνες θα ασκήσουν πολιτικές πιέσεις για να αφεθεί ελεύθερος ο Έλλην κρατούμενος.

Αν οι Έλληνες δεν έχουν αλληλεγγύη τότε η Κοινότητά τους θα καταστραφεί, όπως έγινε στο παρελθόν όταν επικράτησαν ασεβείς στην ηγεσία ωρισμένων Κοινοτήτων. Οι εχθροί αποθρασύνονται βλέποντες τους Έλληνες διαιρεμένους και ξεκινούν νέες διώξεις κατά Ελλήνων. Οι φυλακίσεις και τα βασανιστήρια κατά Ελλήνων θα είναι το αποτέλεσμα της αποχής από την αλληλεγγύη. Αυτό θέλει ο ασεβής Έλλην; Θα το έχει. Και όλη η ευθύνη και η Θεϊκή Οργή θα πέσει πάνω στα κεφάλια των ανευθύνων Ελλήνων ηγετών. Αυτοί θα είναι υπεύθυνοι για την επερχομένη καταστροφή. Και θα τιμωρηθούν αμείλικτα.

Σε οικονομικό επίπεδο η αλληλεγγύη αποδεικνύεται και επιβραβεύεται με την αγορά Ελληνικών προϊόντων. Οι Έλληνες εργοδότες προσλαμβάνουν μόνον Έλληνες εργαζομένους και προμηθεύονται από Έλληνες προμηθευτές πρώτες ύλες και εξαρτήματα για την επιχείρησή τους.

Οι Έλληνες κεφαλαιούχοι δίνουν άτοκα δάνεια σε νέους Έλληνες επιχειρηματίες. Οι Έλληνες επιχειρηματίες κάνουν συναλλαγές με Έλληνες που κατοικούν σε διαφορετικές περιοχές του κόσμου ώστε να αυξηθεί η αλληλεπίδραση μεταξύ Ελλήνων.

Έτσι δημιουργείται ο Ελληνικός οικονομικός στρατός που εμφορείται από απέχθεια για τον μη-Έλληνα οικονομικό εχθρό. Η Ελληνική οικονομική συμπεριφορά βασίζεται στην απαγόρευση του οικονομικού ανταγωνισμού μεταξύ Ελλήνων και στην επιβολή εξοντωτικού ανταγωνισμού μεταξύ Ελλήνων και μη-Ελλήνων.

Όλοι οι Έλληνες επιχειρηματίες, παραγωγοί, έμποροι, καταναλωτές επιτίθενται μαζικώς κατά των μη-Ελλήνων με ομαδικές αγορές και πωλήσεις, με έλεγχο των δικτύων διανομής προϊόντων και αποκλεισμό από τις αγορές των μη-Ελλήνων.

Όλοι οι Έλληνες φροντίζουν οργανωμένα να αγοράζουν ή να ελέγχουν μέσα μαζικής ενημερώσεως, σε όλες τις χώρες του κόσμου, ώστε να φράζουν τον δρόμο στον μισελληνισμό και να διοχετεύουν την Ελληνική άποψη στους μη-Έλληνες. Ο έλεγχος των μμε, σε παγκόσμιο επίπεδο, αποτελεί ιερό καθήκον των Ελλήνων. 

Αν οι Έλληνες δεν πολεμήσουν οργανωμένα τους οικονομικούς τους εχθρούς, τότε θα καταστραφούν οικονομικώς από τα κτυπήματα των μη-Ελλήνων. Οι μη-Έλληνες θα εισβάλλουν στις Ελληνικές Κοινότητες και θα λεηλατήσουν τις περιουσίες των Ελλήνων όπως έχει γίνει τόσες φορές στο παρελθόν. Οι μη-Έλληνες θα κατάσχουν τις περιουσίες των Ελλήνων. Γι’ αυτό δεν υπάρχει περιθώριο για οικονομικό ανταγωνισμό μεταξύ Ελλήνων. Ο οικονομικός ανταγωνισμός μεταξύ Ελλήνων αποτελεί έγκλημα εσχάτης προδοσίας.

Σε βιολογικό επίπεδο η Ελληνική αλληλεγγύη αυξάνει τις γεννήσεις. Οι Ελληνικές Κοινότητες κάνουν εράνους για να δίνουν χρήματα, τρόφιμα κλπ, στις οικογένειες που έχουν ανάγκη ώστε να αυξάνωνται οι γεννήσεις. Η Ελληνική αλληλεγγύη κτίζει κοινοτικά ορφανοτροφεία. Οι Έλληνες κάνουν δωρεές για να αυξάνονται οι γάμοι μεταξύ Ελλήνων.

Οι έρανοι συμπεριλαμβάνουν τις δωρεάν και υποχρεωτικές εξετάσεις για να αποφεύγωνται οι μεταδοτικές και κληρονομικές ασθένειες μεταξύ Ελλήνων.

Η αλληλεγγύη των Ελλήνων αποδεικνύεται από τον αγώνα για την σωτηρία Ελλήνων μεταναστών και Ελληνικών μειονοτήτων που υφίστανται διώξεις σε κάποιο μέρος του κόσμου. Αποδεικνύεται με την εξαγορά Ελλήνων ομήρων και σκλάβων από τα χέρια βυζαντινών και οθωμανών, όπως τόσες φορές έγινε στο παρελθόν.

 Κάθε Ελληνική Κοινότητα πρέπει πάση θυσία να ιδρύει το δικό της νοσοκομείο αποκλειστικώς για Έλληνες, σε όποια χώρα του κόσμου και αν βρίσκεται. Οι Έλληνες ιατροί και νοσοκόμες θεραπεύουν Έλληνες ασθενείς χωρίς να υπόκεινται σε σύνορα. Έλληνες ιατροί χωρίς σύνορα για Έλληνες ασθενείς χωρίς βοήθεια.

Αλλά το πιό σημαντικό είναι κάθε Ελληνική Κοινότητα να έχει το δικό της σχολείο ώστε τα ελληνόπουλα να μην διδάσκωνται από μισέλληνες την Ιστορία και την Παράδοσή τους. Η ίδρυση Ελληνικών σχολείων και η γενική μόρφωση των μελών αποτελεί το πιό ιερό καθήκον κάθε Ελληνικής Κοινότητος.

Το να είναι ένας Έλλην αγράμματος ή αμόρφωτος αποτελεί ποινικό αδίκημα για την Ελληνική Θρησκεία. Ποινικό αδίκημα και για τον αγράμματο Έλληνα αλλά και για τους ηγέτες της Ελληνικής Κοινότητος που τον αφήνουν αγράμματο.  

Όλοι οι Έλληνες υποχρεωτικώς είναι δωρητές οργάνων ώστε ανά πάσα στιγμή αν κτυπήσει την θύρα τους ο Χάρων, αμέσως να δώσουν ζωή σε κάποιον άλλο Έλληνα. Τα όργανα δίδονται αποκλειστικώς σε Έλληνες και ποτέ σε μη-Έλληνες,  καθώς οι μη-Έλληνες πάντα προσπαθούσαν να εξοντώσουν τους Έλληνες με το να τους αρνούνται κάθε ιατρική βοήθεια.   

Όλοι οι Έλληνες είναι υποχρεωτικώς αιμοδότες καθώς δεν επιτρέπεται ξένο αίμα να περάσει στις φλέβες Ελλήνων.

Αν οι Έλληνες δεν υπακούσουν στις Ιερούς Κανόνες της Ελληνικής Θρησκείας τότε θα σκλαβωθούν, θα βρεθούν άρρωστοι και ουδείς θα τους βοηθήσει. Θα έχουν ανάγκη μεταμοσχεύσεως και ουδείς θα τους δώσει ζωή. Θα έχουν ανάγκη από μετάγγιση και ουδείς θα τους σώσει την ζωή. Χωρίς πολλά παιδιά οι Έλληνες δεν θα μπορέσουν να αμυνθούν κατά των πολλαπλασίων εχθρών τους.

Οι Αθάνατοι Θεοί δεν πρόκειται να βοηθήσουν Έλληνες που δεν αλληλοβοηθούνται. Αντιθέτως οι Θεοί θα τιμωρήσουν τους ασεβείς Έλληνες ακόμη πιό σκληρά απ’ ότι τους τιμωρεί η ίδια η ανοησία τους.

Σε θεολογικό επίπεδο οι Έλληνες που δεν παρέχουν φιλανθρωπία τιμωρούνται αυστηρότατα διότι προσβάλλουν τους Θεούς. Όποιος δωρίζει σε έναν Έλληνα είναι σαν να δωρίζει στους Θεούς. Όποιος αρνείται να δωρίσει σε έναν Έλληνα είναι σαν να αρνείται προσφορές στους Θεούς.

Όποιος κλείνει τα μάτια στην φιλανθρωπία είναι σαν να λατρεύει το Κτήνος, όποιος αρνείται την φιλανθρωπία στους Έλληνες είναι ναζωραίος.

Δεν θα σκληρύνεις την καρδιά σου στον πτωχό Αδελφό σου. Θα τον βοηθήσεις όσο μπορείς. Διότι αν διαμαρτυρηθεί στους Θεούς θα χάσεις όσα υπάρχοντα έχεις.

Όσοι ευκατάστατοι Έλληνες αρνούνται την οικονομική τους συνεισφορά αρχικώς του ζητείται από τους Ιερείς να πει πρώτος την προσευχή στην Ελληνική Κοινότητα. Όταν τελειώσει την προσευχή του ζητείται φιλανθρωπία σε αντάλλαγμα για αυτό το προνόμιο. Αν αρνηθεί εξευτελίζεται μπροστά σε όλη την Κοινότητα και στους Θεούς.

Η αλληλεγγύη είναι υποχρεωτική όπως η στρατιωτική θητεία και η προσευχή στους Αθανάτους Θεούς. Είναι η συνδρομή που πληρώνουν όλοι οι Έλληνες για να είναι μέλη του Ελληνικού Έθνους. Είναι το εισιτήριο για ευμένεια από τους Θεούς στον άλλο κόσμο.

Η αλληλεγγύη είναι το καλύτερο ανάθημα προς τους Θεούς. Οι Θεοί ευχαριστούνται περισσότερο όταν ένας Έλλην βοηθά έναν άλλο Έλληνα παρά όταν καταθέτουν ένα ανάθημα στον Ναό Τους. Οι Θεοί δεν έχουν ανάγκες απαιτούν όμως να μην Τους ξεχνάμε στις προσφορές μας. Και ξεχνάμε τους Θεούς όταν δεν δείχνουμε αλληλεγγύη μεταξύ μας. 

Υπάρχουν δύο ιεροί θεσμοί της Ελληνικής Θρησκείας που αναδεικνύουν το μεγαλείο του Έλληνος και της ηθικής του ανωτερότητος. Ο ιερός θεσμός της υποτροφίας και ο ιερός θεσμός της μαθητείας. Οι Έλληνες οφείλουν να συλλέγουν χρήματα για να σπουδάσουν τους προικισμένους νέους της Ελληνικής Κοινότητος. Αυτή η πρακτική έσωσε τον Ελληνισμό από την χριστιανική πανούκλα η οποία νομοθέτησε την υποχρεωτική αμάθεια για τους Έλληνες.

Ο δεύτερος θεσμός, ο ιερός θεσμός της μαθητείας, προφύλαξε τις Ελληνικές τέχνες και επιστήμες μεταξύ Ελλήνων. Κάθε Έλλην επαγγελματίας οιουδήποτε επαγγέλματος οφείλει να παίρνει κοντά του Έλληνες μαθητές και να τους διδάσκει τα μυστικά της τέχνης ή της επιστήμης του. Απαγορεύεται αυστηρώς να λαμβάνωνται ως μαθητές μη-Έλληνες.

Οι Ελληνικές Κοινότητες οφείλουν να παρέχουν οικονομική υποστήριξη στις Ελληνικές ιερατικές σχολές, καθώς και στις Ελληνικές δεξαμενές σκέψεως που εργάζονται σκληρά στα πνευματικά τους εργαστήρια για να θεραπεύσουν τους καταστρεπτικούς πνευματικούς ιούς που μας μεταδίδουν οι μη-Έλληνες. 

Η Ελληνική αλληλεγγύη είναι μία υποχρεωτική πράξη δικαιοσύνης. Αποτελεί την κοινωνική πρόνοια των Ελλήνων από την κούνια ως τον τάφο.

Όμως η Ελληνική αλληλεγγύη δεν δίνεται άνευ όρων, ούτε δωρεάν. Η αλληλεγγύη μπορεί από θείο δώρο να μετατραπεί σε κατάρα για όσους δεν την χρησιμοποιούν σωστά.

Η αλληλοβοήθεια δεν υπάρχει για να βοηθά τους αέργους να παρασιτούν. Η αλληλοβοήθεια δεν παρέχεται για να βοηθά τους απατεώνες που παριστάνουν τους πτωχούς να κλέβουν τον ιδρώτα των Ελλήνων που μοχθούν για το κοινό καλό.

Η Ελληνική Θρησκεία είναι αμείλικτη κατά των απατεώνων, κατά των αέργων, και κατά των καθαρμάτων που εκμεταλλεύονται την καλωσύνη των ευσεβών Ελλήνων. Διότι αν δεν τιμωρηθούν τα καθάρματα και τα παράσιτα, τότε τιμωρείται η αλληλεγγύη ως αξία, τιμωρείται ο έχων πραγματικώς ανάγκη. 

Στην Ελληνική Θρησκεία δεν υπάρχει φιλανθρωπία, γενικώς και αορίστως. Υπάρχει επιλεκτική φιλανθρωπία. Πρέπει να αποδείξει ένας Έλλην πέραν πάσης αμφιβολίας ότι έχει ανάγκη και ότι δεν μπορεί με άλλο τρόπο να λύσει το πρόβλημά του. Ουδείς Έλλην επιτρέπεται να γίνεται βάρος στην Ελληνική Κοινότητα. Η αυτάρκεια και η οικονομική ανεξαρτησία είναι υπέρτατη αξία της Ελληνικής Κοινότητος. Η σκέψη για έναν Έλληνα ότι θα πρέπει συνεχώς να παίρνει από τους άλλους Έλληνες είναι αποκρουστική.

Επιπλέον φιλάνθρωπος δεν είναι μόνον αυτός που δίνει αλλά κυρίως αυτός που δέχεται την φιλανθρωπία. Αυτός που έλαβε βοήθεια έχει εγκλωβιστεί σε έναν Ιερό Όρκο: το να βοηθήσει με την σειρά του, ακόμη και με κίνδυνο της ζωής του, τους άλλους Έλληνες.

Έλλην ο οποίος δέχτηκε την φιλανθρωπία άλλων Ελλήνων, και αυτός αρνείται να βοηθήσει όταν του το ζητήσουν, διαπράττει το τρομακτικώτερο έγκλημα μετά την αποστασία και την επιορκία. Το έγκλημα της αχαριστίας.

Όποιος Έλλην φανεί αχάριστος δεν θα έχει πού να κρυφτεί. Καταδικάζεται στην ποινή του θανάτου. Δεν υπάρχει έλεος για τον πανάθλιο που δέχτηκε βοήθεια και δεν δίνει βοήθεια. Και επιπλέον τιμωρείται όλη η οικογένειά του μέχρι πέμπτης γενεάς για το δικό του αποτρόπαιο έγκλημα. Η οικογένειά του θα φέρει το στίγμα της αχαριστίας για πέντε γενεές και πρέπει όλοι οι συγγενείς του να βοηθούν για πέντε γενεές χωρίς να δέχωνται βοήθεια, ώστε να ξεπληρώσουν το κακό και την ντροπή που έφερε στην οικογένεια ο πρόγονός τους.

Αυστηρότατες τιμωρίες επιβάλλονται στους Έλληνες που βοηθούν μη-Έλληνες αντί για Έλληνες, πρόκειται για εσχάτη προδοσία. Και εδώ εφαρμόζεται η ποινή του θανάτου. Δεν είναι δυνατόν ένας Έλλην να χρειάζεται μόσχευμα και να περιμένει να εγχειριστεί, και οι Έλληνες συγγενείς ενός δότου να δώσουν το μόσχευμα σε μη-Έλληνα. Αυτή η πράξη θα προκαλέσει τον θάνατο του Έλληνος, και οι εγκληματίες θα το πληρώσουν με την ποινή του θανάτου. Το ίδιο ισχύει για όσους Έλληνες δίνουν εργασία σε μη-Έλληνες ενώ υπάρχουν Έλληνες άνεργοι.

Όποιος Έλλην βοηθά μη-Έλληνες(όση ανάγκη και αν έχουν), τιμωρείται για εσχάτη προδοσία διότι έτσι αφαιρεί βοήθεια από τους Έλληνες. Και διότι οι μη-Έλληνες θα χρησιμοποιήσουν αυτή την βοήθεια για να χλευάσουν τους Θεούς και να ξεκινήσουν πόλεμο κατά των Ελλήνων. Η απαγόρευση βοηθείας προς μη-Έλληνες αποτελεί προληπτική αμυντική τακτική διότι εξασφαλίζει την σωτηρία των Ελλήνων από την Οργή των Θεών.

Η Ελληνική Θρησκεία απαιτεί απ’ όλους τους Έλληνες να δίνουν την συνδρομή τους. Όποιος δεν το πράττει είναι σαν να αρνήθηκε τους Θεούς. Αυτή η συνεισφορά είναι υποχρεωτική για να διατηρήσουμε την Πίστη μας και την ζωή μας.

Όποιος Έλλην θέλει να διατηρήσει την Ελληνική του ταυτότητα από την κατάρα της αφομοιώσεως, επιδεικνύει αλληλεγγύη. Όποιος θέλει να τηρεί την Ελληνική Παράδοση επιδεικνύει αλληλεγγύη. Όποιος θέλει να λέγεται Έλλην αναγνωρίζει άλλους Έλληνες και τους βοηθά σε όποιο σημείο του κόσμου και αν βρίσκονται. Όποιος Έλλην δεν θέλει να τον κατασπαράξουν οι εχθροί, συνεργάζεται με τους άλλους Έλληνες για να επιτεθούν ομαδικώς στους εχθρούς. Αυτή είναι η ουσία του Ελληνισμού. Αυτό είναι το μυστικό όπλο της επιβιώσεως των Ελλήνων. Αυτή είναι η ασπίδα της Προμάχου Αθηνάς.

 

Ωκυρρόη, Ιέρεια της Προμάχου Αθηνάς

7η Μεσούντος μηνός Μεταγειτνιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα  

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα