:: ::

 
 
 

 

Η χριστιανική αλητεία στηρίζει τους «θεσμούς» της παιδεραστίας και του εμπορίου ναρκωτικών

 

Τις τελευταίες ημέρες οι χριστιανοί φασίστες έχουν εξαπολύσει μία ιδεολογική τρομοκρατική επίθεση εναντίον όσων καταγγέλλουν τα εγκλήματα των μισελλήνων χριστιανών παπάδων.

Βασικό σόφισμα των χριστιανών φασιστών είναι ότι τάχα βάλλονται οι θεσμοί. Αλλά δεν εξηγούν ποιοί είναι αυτοί οι θεσμοί και από ποιούς βάλλονται.

Εμείς απαντούμε ότι βάλλεται το Έθνος και οι θεσμοί της Δικαιοσύνης και της Θρησκείας από τους χριστιανούς φασίστες.

Το πολιτικό σκέλος της τρομοκρατικής οργανώσεως των χριστιανών εμφανίστηκε στα ΜΜΕ για να βοηθήσει τους παπάδες να συνεχίσουν να διαπράττουν ατιμώρητοι αμέτρητα εγκλήματα.

Οι χριστιανοί φασίστες χρησιμοποιούν την υποκρισία και την απάτη για να δικαιολογήσουν τα εγκλήματά τους. Στην ερώτηση «ο Χριστόδουλος τα ήξερε και δεν έκανε τίποτε τόσα χρόνια», απαντούν ότι ο Χριστόδουλος δεν είναι ...τιμωρός!!

Ταυτοχρόνως οι χριστιανοί φασίστες μετατοπίζουν το κέντρο βάρους του ζητήματος από το άτομο που διέπραξε το έγκλημα στο άτομο που απεκάλυψε το έγκλημα.

Στο ζήτημα της υποκλοπής συνδιαλέξεων σημασία έχει το περιεχόμενο. Επίσης σημασία έχει το κίνητρο του ατόμου που αποκαλύπτει το περιεχόμενο. Οι χριστιανοί φασίστες παριστάνουν ότι δεν γνωρίζουν ότι αν σε μία συνδιάλεξη ομολογούνται εγκλήματα, τότε η αποκάλυψη των συνδιαλέξεων αποτελεί θεμιτή πράξη.

Δηλαδή αν σε μία τηλεφωνική συνδιάλεξη ένας ανώμαλος χριστιανός παπάς ομολογεί ότι βίασε ένα μικρό παιδί, σύμφωνα με τους χριστιανούς φασίστες αυτό δεν αποτελεί αδίκημα. Αδίκημα αποτελεί η καταγγελία και η δημοσιοποίηση του εγκλήματος!

Να δούμε μέχρι που θα φτάσουν τα χριστιανικά κτήνη. Τα χριστιανικά κτήνη προσπαθούν να ποινικοποιήσουν προληπτικώς την δίωξη και τιμωρία των βδελυρών τους εγκλημάτων.

Οι χριστιανοί φασίστες μιλάνε για μυστικές υπηρεσίες που τάχα καταφέρονται εναντίον του Χριστόδουλου. Η πραγματικότητα είναι ότι οι χριστιανικές μυστικές υπηρεσίες βοηθούσαν και βοηθούν τον Χριστόδουλο να διαπράττει αυτά τα εγκλήματα. Χωρίς διασύνδεση και κάλυψη από αστυνομία, μυστικές υπηρεσίες, και δικαστικούς λειτουργούς ο Χριστόδουλος δεν θα μπορούσε να διαπράξει τόσα εγκλήματα κατά των θεσμών και του Έθνους, και να παραμένει ατιμώρητος.

Τα χριστιανικά φασιστικά κτήνη που πριν 5 χρόνια πολεμούσαν την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων διότι επενέβη στο θέμα των ταυτοτήτων, τώρα την επικαλούνται για να καταδιώξει τους δημοσιογράφους που αποκαλύπτουν την εγκληματική δράση του Χριστόδουλου και των συνεργατών του. Τόσο απατεώνες και υποκριτές είναι οι χριστιανοί φασίστες. 

Οι χριστιανοί φασίστες βάλλουν κατά των θεσμών και του Έθνους. Πρέπει να τους τσακίσουμε.

Οι χριστιανοί φασίστες υπερασπίζονται την παιδεραστία, το εμπόριο ναρκωτικών, την τοκογλυφία. Και όλα αυτά τα βαπτίζουν θεσμούς. Την αμείλικτη τιμωρία των ειδεχθών εγκλημάτων τους την βαπτίζουν επίθεση κατά των θεσμών.

Όντως ο Ελληνικός Λαός επιτίθεται με ζήλο κατά της παιδεραστίας και του εμπορίου ναρκωτικών διότι δεν θέλει να μετατραπούν σε θεσμοί από τους χριστιανούς φασίστες.

Οι χριστιανοί φασίστες κλαψουρίζουν διότι βάλλεται ο Χριστόδουλος. Καλώς βάλλεται. Πρόκειται για έναν μισέλληνα. Πρόκειται για έναν κακούργο που βάλλει κατά των θεσμών του Έθνους. Όταν ο Χριστόδουλος βάλλει κατά του Έθνους και του Ελληνισμού οι χριστιανοί φασίστες δεν εξεγείρονται.

Δεν πρέπει να καθαρθεί η χριστιανική εκκλησία, λένε τα χριστιανικά φασιστικά κτήνη. Πρέπει να καθαρθεί η δημοκρατία και ο λαός από ανθρώπους που αποκαλύπτουν προσωπικά δεδομένα, που βάλλουν κατά των θεσμών, που ισοπεδώνουν κλπ. 

Οι χριστιανοί φασίστες με αστείρευτη υποκρισία κάνουν λανθασμένες αναλογίες του τύπου «δηλαδή αν εγώ έχω μία ερωτική συνομιλία με την σύντροφό μου θα την βγάλουν στην δημοσιότητα;». Τα χριστιανικά κτήνη αποσιωπούν ότι εδώ πρόκειται για παιδεραστία με εκβιασμό ή χρηματισμό. Πρόκειται για βιασμούς ορφανών παιδιών από ανθρωπόμορφα χριστιανικά κτήνη.

Αλλά για τα χριστιανικά κτήνη δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ νομίμου και παρανόμου πράξεως. Όταν πρόκειται για την υπεράσπισή τους καταφεύγουν σε λεκτικούς ακροβατισμούς.

Όταν πρόκειται να διαλύσουν τον θεσμό της δικαιοσύνης και να τον αντικαταστήσουν με τον «θεσμό» της παιδεραστίας, κατηγορούν τους Έλληνες ότι βάλλουν κατά των θεσμών.

Ναι χριστιανικά κτήνη. Οι Έλληνες βάλλουν κατά της παιδεραστίας, κατά της τοκογλυφίας, κατά του εμπορίου ναρκωτικών, διότι τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα θέλετε να τα μετατρέψετε σε θεσμούς του Ελληνισμού.

Οι αποκαλύψεις των διεστραμμένων εγκλημάτων σας δεν προσβάλλουν τους θεσμούς. Αντιθέτως τους προστατεύουν. Η συγκάλυψη των αμέτρητων εγκλημάτων σας προσβάλλει και γκρεμίζει τους θεσμούς.

Γι' αυτό δεν θα επιτρέψουμε ποτέ την συγκάλυψη των μισανθρωπικών εγκλημάτων σας.   

Οι χριστιανοί φασίστες ως γνήσιοι εχθροί του Ελληνικού Έθνους ενώ βάλλουν κατά όλων των θεσμών, υποκριτικώς παριστάνουν ότι ταυτίζονται με τους θεσμούς. Οι χριστιανοί φασίστες προσπαθούν να εξαπατήσουν τον Ελληνικό Λαό διαδίδοντες  ότι τάχα η επίθεση κατά του Χριστόδουλου ισοδυναμεί με επίθεση κατά των θεσμών. Δηλαδή Χριστόδουλος=θεσμοί. Για τους χριστιανούς φασίστες το εμπόριο ναρκωτικών και η παιδεραστία αποτελεί θεσμό. Ευχαριστούμε για την θρασυτάτη ομολογία τους.

Αλλά δεν πρόκειται να τους αφήσουμε να καταφέρονται κατά των θεσμών της Ελληνικής Δικαιοσύνης και της Ελληνικής Θρησκείας.

 

Δημοφών

3η Μεσούντος μηνός Ανθεστηριώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα