:: ::

 
 
 

 

                                                Άκου ναζωραίε

 

Πίστεψε στους Θεούς για να σωθείς διότι έρχεται αμείλικτη η τιμωρία των Θεών κατά των ασεβών. Σε καταλαβαίνω φίλε ναζωραίε. Η Αληθινή Θρησκεία έχει υποχρεώσεις και δικαιώματα. Τιμωρεί τους απίστους και επιβραβεύει τους πιστούς.

Νοιώθεις εξωργισμένος με αυτούς που σε υποδούλωσαν στο εσταυρωμένο Κτήνος. Έτσι νοιώθω και εγώ, η οργή σου είναι δικαιολογημένη. Πρέπει να είμαστε εξωργισμένοι με τους εχθρούς του Ελληνισμού. Να τους πολεμήσουμε. Ξέρω ότι δεν είσαι σαν τους άλλους ναζωραίους που θέλουν να δολοφονήσουν μικρά παιδιά και να τους πιούν το αίμα.

Ξέρω ότι δεν είσαι σαν τους ναζωραίους που καίνε βιβλιοθήκες, Ναούς και ανθρώπους. Εσύ αγαπάς την Ελλάδα, τους Θεούς και τους Έλληνες. Μην αφήνεις λοιπόν να σε εξοργίζουν οι εχθροί του Ελληνισμού. Μην σε παρασύρουν στο σκότος. Μην σε παρασύρουν στο να προδίδεις την Ελλάδα, στο να καταστρέφεις τους τάφους των Ελλήνων, διότι σε εξαπατούν για να σε παρασύρουν στον θάνατο και την καταστροφή.

Μπορείς, αν θέλεις, να γίνεις Έλλην και θα το αποδείξεις με την αγάπη σου για τον Ελληνικό Πολιτισμό και την Ελληνική Θρησκεία, η οποία βάλλεται πανταχόθεν από τους εχθρούς του Ελληνισμού. Ο Ελληνισμός και η Ελληνική Θρησκεία σε καλούν να τους υπερασπίσεις. Στηρίζονται σε σένα. Δεν είσαι σαν αυτούς τους πράκτορες του σιωνισμού που λένε ότι «ο χριστιανισμός είναι η συνέχεια του Ελληνισμού», ούτε σαν αυτούς τους μισέλληνες που λένε ότι «ο χριστιανισμός έσωσε τον Ελληνισμό». Οι εχθροί της Ελλάδος λένε ότι το καταραμένο βυζάντιο έσωσε τον Ελληνισμό, πρέπει να τους πολεμήσουμε μαζί φίλε ναζωραίε.

Εάν αρνηθείς να διαδώσεις την Ελληνική Θρησκεία θα μας κάνεις να πιστέψουμε ότι η αποστασία σου από τους Θεούς, το μεγαλύτερο έγκλημα, ήταν εκ προθέσεως, ενώ ξέρουμε ότι ήταν εκ πλάνης. Αν ομολογήσεις την Αλήθεια θα σώσεις την ψυχή σου. Δεν είναι άλλωστε μεγάλο πράγμα, συμβαίνει συνέχεια. Πλανήθηκες, ενώ προσπαθούσες να βρεις συναισθηματικό καταφύγιο για σένα και την οικογένειά σου. Δεν είσαι κακός άνθρωπος επειδή ψάχνεις να βρεις τον Θεό. Οι Θεοί ξέρουν ότι δεν ήθελες να βλάψεις κανέναν. Είσαι εξωργισμένος επειδή σου βίασαν την ψυχή οι αγύρτες ναζωραίοι παπάδες. Σου μόλυναν την ψυχή με σιχαμερές ιδέες. Γι’ αυτό είσαι εξωργισμένος. Γιατί κατάλαβες ότι οι ναζωραίοι παπάδες σε βιάζουν, σε δολοφονούν με ψυχολογικά βασανιστήρια. Οι ναζωραίοι παπάδες είναι γραφικοί νοσταλγοί του σκοτεινού βυζαντινού μεσαίωνος.

Ξέρω ναζωραίε ότι δεν αγνοείς το ύψος της θεοσέβειας και της φιλοσοφίας των Ελλήνων Προγόνων, ούτε αγνοείς το πόσο μισούσαν τον χριστιανισμό οι Έλληνες Πρόγονοι. Έδωσαν και την ζωή τους ακόμα για να μπορούμε εμείς σήμερα να αποκαλούμεθα Έλληνες. Θανατώθηκαν στην πυρά με φρικιαστικά βασανιστήρια από καθάρματα της συμμορίας από την ναζαρέτ και δεν αλλαξοπίστησαν. Ούτε και εσύ θα αλλαξοπιστήσεις, παρά τις απειλές και την βία των αγυρτών παπάδων υποστηρίζεις τον Ελληνισμό και την Ελληνική Θρησκεία. Και στο βάθος της ψυχής σου λατρεύεις τους Θεούς, γιατί δεν μπορεί να είσαι άθεος, ούτε μισέλλην όπως οι ναζωραίοι παπάδες.

Αυτοί προσπαθούν να επαναφέρουν την παλαιά πλάνη για έναν περιτμημένο αγύρτη από την ναζαρέτ που η νοσηρά τους φαντασία τον αναγάγει σε θεό. Ουδείς ποτέ ανεγνώρισε τέτοιους αγύρτες ως θεούς και ήδη από τα πρώτα χρόνια της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας οι περισσότεροι νεοφώτιστοι ναζωραίοι ανεγνώρισαν την πλάνη τους και επέστρεψαν στον ίσιο δρόμο της Αληθείας και της Δικαιοσύνης. Όλοι οι μορφωμένοι ναζωραίοι αναγνωρίζουν την πλάνη τους και το ανόητον του μύθου περί Τζεσουά. Και διαδίδουν τις Αλήθειες και τα Δόγματα της Ελληνικής Θρησκείας. 

Ένα θέαμα ευχάριστο στους Θεούς είναι να βλέπουν τα τέκνα Τους στεφανωμένα με την δόξα των Αθανάτων, με τον στέφανο της Νίκης κατά των απίστων. Ας έχουμε φίλε ναζωραίε εμπιστοσύνη στους Θεούς. Ας αφιερώσουμε την ζωή μας στους Αθανάτους Θεούς. Με όλη μας την δύναμη να ακολουθήσουμε τους Θεούς, να υπακούσουμε στις προσταγές Των. Σε σένα απομένει να διαλέξεις την Σωτηρία στην ζεστή αγκαλιά των Θεών ή τον αιώνιο θάνατο από την Οργή των Θεών. Δεν υπάρχει χώρος για αμφιβολία ποιά επιλογή είναι η καλύτερη, ούτε πρέπει να συγκρίνεις την Αιωνία Γαλήνη με την αιωνία καταστροφή.

Η Ιστορία έχει λάβει την πορεία της και δεν γυρίζει πίσω. Δεν γυρίζει πίσω ο Ελληνισμός και η ανθρωπότητα στην βυζαντινή πανούκλα. Ο Ελληνισμός είναι άρρηκτα δεμένος με την Ελληνική Θρησκεία, με τους Πατρώους Θεούς και κανείς αγύρτης από την ναζαρέτ δεν μπορεί να σπάσει αυτό τον Ιερό Δεσμό. Η Ελληνική Θρησκεία είναι τροφός και πνεύμονας του Ελληνικού Έθνους.

Αναζήτησε φίλε ναζωραίε την αλήθεια και τον πλούτο γνώσεως μέσα στην Ιερά Ελληνική Γραμματεία και θα δεις μετά πόσο αποκρουστική θα φαίνεται η παραθρησκεία της αιρέσεως από την ναζαρέτ.

Οι Θεοί κατανοούν τις ανησυχίες σου. Οι πιστοί κατανοούν την ανησυχία σου για τον Ελληνικό Πολιτισμό, συμπαρατάσσονται μαζί σου στην αναστήλωση των Ιερών Ελληνικών Ναών. Μαζί θα πολεμήσουμε τους εχθρούς του Ελληνισμού και της Ελληνικής Θρησκείας. Μαζί θα κατατροπώσουμε τους εχθρούς του Ελληνισμού που διαδίδουν ότι τάχα «ο χριστιανισμός είναι η συνέχεια του Ελληνισμού». Μαζί θα τσακίσουμε τους εχθρούς της Πατρώας Θρησκείας και θα υπερασπιστούμε το Αρχαίο Ελληνικό ΄Εθος. Ω άπιστοι ναζωραίοι! βαπτισθείτε στα Ιερά Ύδατα του Ελληνισμού για να εξαγνισθείτε από το μίασμα του ιουδαιοχριστιανισμού, για να σωθείτε από την Θεϊκή Οργή.

Μερικές φορές ναζωραίε απειλείς τους Έλληνες. Αυτό που κάνεις δεν είναι σπουδαίο πράγμα, συμβαίνει συνεχώς. Το ίδιο έκανε και ένας συγγενής μου. Απειλούσε τους Έλληνες, απλά το έκανε γιατί μισούσε τον εαυτό του. Στην πραγματικότητα δεν θέλεις να βλάψεις κανέναν, δεν είσαι κακός άνθρωπος επειδή θέλεις να προστατεύσεις τον Ελληνικό Πολιτισμό. Κανείς δεν πρόκειται να σε κατηγορήσει για τα φρικιαστικά εγκλήματα του χριστιανισμού. Φταίνε οι άσχημες συνθήκες ζωής και ίσως η φτώχεια, γι’ αυτό παρασύρθηκες. Τί φταίς εσύ αν οι ηγέτες των ναζωραίων είναι ανθρωπόμορφα κτήνη;

Πριν δύο μήνες είχα επικοινωνία μ’ έναν ναζωραίο που ήθελε να εξομολογηθεί τις αμαρτίες του όπως εσύ. Μου ζήτησε να μην του υπενθυμίζω τα ιστορικά γεγονότα, ήταν έτοιμος να μετανοήσει. Όλοι οι καλοί ναζωραίοι μετανοούν για τα εγκλήματα της ψευδοθρησκείας των και επανέρχονται στην μόνη Αληθινή Θρησκεία.

Ξέρουμε ότι προσπαθείς να υπερασπιστείς τον Ελληνισμό. Προσπαθείς να κρατήσεις τους εχθρούς της Ελλάδος μακριά. Όμως ο ψευτοθεός των ναζωραίων δεν βοηθά σε αυτό τον σκοπό τους Έλληνες. Αυτός παρότρυνε τους ναζωραίους σε αποτρόπαια εγκλήματα όχι εσύ. Τώρα λοιπόν μην κάνεις χειρότερα τα πράγματα με το να είσαι αναληθής προς τον εαυτό σου. Αν δεν πεις όλη την αλήθεια στον εαυτό και τους συγγενείς σου, και ξέρουμε πόσο αγαπάς την αλήθεια, τότε αυτό θα σημαίνει ότι τα αμαρτήματά σου ήταν εσκεμμένα. Ενώ ξέρουμε ότι δεν ήταν. Οι άλλοι ομοϊδεάτες σου έχουν ήδη ομολογήσει όλα τα εγκλήματα τους εναντίον της Ανθρωπότητος και του Ελληνισμού.

Οι Έλληνες θέλουν να βοηθήσουν όλους τους ναζωραίους να απελευθερωθούν από τα δεσμά του Κτήνους. Θέλουν να βοηθήσουν να απομακρυνθεί η χριστιανική πανούκλα από τους ναζωραίους και να θεραπευθεί η άρρωστη ψυχή τους. Η στάση του ναζωραίου που αρνείται να θεραπευθεί κάνει κακό πρώτα στον ίδιο και έπειτα στην ανθρωπότητα.

Η συμβολή της Ελληνικής Θρησκείας στην επιβίωση του Έθνους δεν αμφισβητείται. Όμως η ύποπτη στάση σου ναζωραίε κάνει κακό στο Ελληνικό Έθνος. Σχοινοβατείς πάνω από την άβυσσο του Θανάτου. Πολέμησε μαζί με τους άλλους ναζωραίους όχι για την καταστροφή σου αλλά για την Πίστη, τους Θεούς, την Πατρίδα και την Ελληνική Θρησκεία.

Είναι η ώρα να ξεχάσεις τα παραμύθια για τον αγύρτη από την ναζαρέτ. Ναζωραίε ενώσου με τους Έλληνες κάτω από την σημαία του Ελληνισμού και της Πατρώας Θρησκείας, αλλιώς σε περιμένει ο Αιώνιος Θάνατος. Η στάση σου προκαλεί την δυσφορία στον Ελληνικό λαό. Διχάζει το Έθνος. Ναζωραίε παραχαράσσεις την Ελληνική ιστορία για να οικειοποιηθείς την δόξα της Ελληνικής Θρησκείας. Όταν κάποιοι μιλούν για «ελληνο-χριστιανικό» πολιτισμό ανοίγουν πληγές στο Εθνικό μας κορμό. Αχρηστεύουν την σπονδυλική στήλη του Έθνους. Καταστρέφουν τον Ελληνισμό.

Οποιαδήποτε αμφισβήτηση του σωτηρίου ρόλου της Ελληνικής Θρησκείας μονάχα όσους κινούνται εθνικώς επιζήμια θα εξυπηρετούσε.

Έχω φίλους που έχουν τα ίδια προβλήματα με σένα επειδή το περιβάλλον τους δεν τους έδωσε την απαραίτητη βοήθεια, προσοχή και καθοδήγηση. Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις σε έναν κόσμο πλημμυρισμένο από το ψεύδος και την απάτη. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο για σένα, ξέρουμε ότι προσπάθησες σκληρά να ξεφύγεις από την παγίδα του χριστιανισμού αλλά γλύστρησες όπως τόσα άλλα παιδιά. Αλλά δεν πρέπει να παρατήσεις την προσπάθεια να απελευθερωθείς από την σκλαβιά του εσταυρωμένου Κτήνους. Όλοι όσοι προσπάθησαν τα κατάφεραν, άρα μπορείς και εσύ.

Πρέπει να σκοτώσεις τον χριστιανό που έχεις μέσα σου, σε καταδυναστεύει. Στρέψε τα όπλα σου προς τον Τζεσουά και πυροβόλησέ τον. Τιμώρησε τον για όλα τα εγκλήματα κατά του Ελληνικού Πολιτισμού και της Ανθρωπότητος. Απόβαλλε από μέσα σου την ειδωλολατρεία. Πέταξε στην φωτιά τα είδωλα του Κτήνους και αγκάλιασε τους Θεούς. Πρέπει να μισείς την ειδωλολατρεία του Τζεσουά διότι οι Θεοί θα εκβάλλουν με Οργή από την Γη την ειδωλολατρεία του ραββίνου Τζεσουά.

Η λατρεία του Κτήνους απαγορεύεται από τους Θεούς. Ευλόγησε στο Όνομα των Θεών ώστε να κατεδαφίζεις τα είδωλα του Κτήνους και κήρυττε τον Θείο Λόγο. Γιατί να μην ξέρει το Κτήνος ότι το κάνεις για χάρη των Θεών; Το να ευλογείσαι από τα όργανα του Κτήνους σημαίνει ότι θα σε μισούν οι Θεοί.  

Ο Παντοκράτωρ Ζευς τιμωρεί από αγάπη, όχι από κακία. Σου παραχωρεί το δικαίωμα να τιμωρηθείς ώστε να συνετιστείς. Όταν παρουσιαστείς στον Άδη θα δώσεις λόγο και θα υποστείς τις συνέπειες των πράξεων σου. Θα κατηγορηθείς διότι εγκληματείς κατά των Θεών, των Ελλήνων και του Ελληνισμού. Διότι φέρνεις το σκότος, δολοφονείς τις ψυχές των Ελλήνων. Δεν αποδίδεις ως οφείλεις τιμές στους Θεούς. Και τότε ο Μέγας Κριτής Ραδάμανθυς θα σου απαγγείλει με αγάπη και οίκτο την ετυμηγορία του που θα είναι το αιώνιο σκότος όπου θα βασανίζεσαι η ψυχή σου.

Ζήτα λοιπόν από τον Ύπατο των Θεών βοήθεια, όπως ζήτησαν βοήθεια και τόσοι άλλοι πλανεμένοι, ώστε να συνεχίσεις την πορεία σου γινόμενος από άδικος δίκαιος. Από εχθρός φίλος των Ελλήνων. Από ειδωλολάτρης άνθρωπος. Από δούλος ελεύθερος.

Οι Έλληνες σε καλούν ναζωραίε να πολεμήσεις μαζί τους την κτηνωδία του Τζεσουά. Σε περιμένουν να έρθεις κοντά στους Θεούς.

 

Λεύκιππος

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα