:: ::

 
 
 

                                      

                                                   Ο αιώνιος ναζωραίος

 O ναζωραίος ίδιος πάντοτε…

Τότε και Τώρα

Ο ίδιος

Προσβλητικός

Αμαθής

Θρασύς

Παρείσακτος

Ο αιώνιος ναζωραίος

 

Για χιλιάδες χρόνια ξεριζωμένος από την ηθοπλαστική Εθνική του Θρησκεία κρέμεται ως ξένο σώμα όπου κι αν βρεθεί. Πραματευτής μίας δοξασίας που τον αποξενώνει από το γένος και τις ρίζες του και το ίδιο του το σώμα.

Αδυνατώντας να υπάρξει σε χριστιανικό έθνος γαντζώνεται στο σβέρκο των Εθνών.

Ανίκανος να αντιληφθεί την συμφιλίωση με τον κόσμο που μία φυσική Παράδοση παρέχει στους κοινωνούς της την μάχεται λυσσασμένος.

Μάχεται την Φύση θεωρώντας την δαιμονική, τον κόσμο θεωρώντας τον φυλακή για το υπερφίαλο εγώ του. Μάχεται τους ανθρώπους διακρίνοντάς τους σε πιστούς και απίστους στο ιδεολόγημα που κουβαλάει.

Μικρός, λίγος, μειονεκτικός με μία απόλυτη βεβαιότητα στην βλακεία του νοιώθει ασφαλής μόνο στην διάδοσή της.

Ελπίζοντας σε ένα επουράνιο κόσμο με θέσεις κλεισμένες από την αρχή για 144.400 παρθένους καλογήρους ελπίζει να τρυπώσει μέσα.

Θα κάνει κάθε ανομία για να τον προσέξει ο θεός του και τον βάλει στο στενάχωρο βασίλειο.

Θα προδώσει κάθε πατρίδα, θα συμμαχήσει με τον ομόδοξο εχθρό, θα καταθέσει την περιουσία του στον τοποτηρητή του θεού του, θα σκοτώσει τον αλλόδοξο θα προσηλυτήσει γέρους και νήπια για να συγχωρεθεί.

Μιλώντας για οικουμενική ειρήνη, αγάπη και ισότητα κλείνει μια θεσούλα στο παράδεισο για τον εαυτούλη του.

Άριστος μεταστροφέας των εννοιών έρχεται ως φορέας του καλού, αυτός και κανείς άλλος, για να καταστρέψει.

Υπερήφανος ως ανώτερο δημιούργημα του αντιφατικού θεού του έρχεται να διδάξει την ταπεινότητα.

Αλλαζόνας ως εκφραστής της μόνης αλήθειας διαλαλεί την πραότητα.

Μισαλλόδοξος ως πολέμιος των δαιμόνων έρχεται να διδάξει την ανεκτικότητα.

Ταλανιζόμενος από την εσωτερική του αντίφαση φέρει μια έρημο μέσα του και την επεκτείνει στους άλλους.

Μοναχικός λογοδοτεί σε μια ανύπαρκτη σκεπτομορφή με μόνη συντροφιά αυτή την μοναξιά του που εκφράζει άγαρμπα σε κάθε κοινωνική του πτυχή.

Μισεί τον κόσμο γιατί γεννήθηκε σε αυτόν.

Ο εχθρός κάθε Έθνους ναζωραίος απρόσκλητος ήρθε να μας εκχριστιανίσει για να γίνει αρεστός στα μάτια του θεού του.

Ήρθε να διεκδικήσει εκείνη την θέση στο υποσχόμενο βασίλειο.

Ήρθε να πάρει τα μπόνους.

Ο εχθρός κάθε Έθνους ναζωραίος μας αποκαλεί απαξιωτικά παγανιστές, έναν όρο που έδιναν οι αρνησίζωοι όμοιοί του σε καθε ευσεβή κάτοικο της υπαίθρου που διατηρούσε την Πατρώα Παράδοση.

Ο πονηρός ναζωραίος είναι ικανός να μας ταυτίσει και με κανίβαλους αν είναι να αποδώσει την  ταπεινή κληρονομιά του σε υγιείς ανθρώπους.

Με μία βεβαρυμένη παράδοση γεμάτη ανθρωποθυσίες, βιασμούς και αιμομιξίες, αίσχη κατώτερα κτηνών, ανερυθρίαστος χαρακτηρίζει τους αγαθούς.

Με την έπαρση ενός μονοθεϊστικού υπερεγώ μας προσφέρει την συγχώρεσή του σαν να έχει κάποια αξία.

Δυστυχής όμως όποιος έχει σκοτεινή ιδέα για τους Θεούς.

Όταν κάθε στιγμή και κεραία από τα ιερά του βιβλία είναι εχθρική όχι μόνο στην φιλοσοφία και την επιστήμη αλλά και στην ίδια την ικανότητα του ανθρώπου για κριτική σκέψη, ο ναζωραίος έχει το θράσος να μιλάει επί Ιερού Πνευματικού εδάφους.

Όταν σύσσωμη η πανεπιστημιακή κοινότητα και εκατομμύρια ανθρώπων απορρίπτουν τον χριστιανισμό και ενστερνίζονται τις Ελληνικές Θρησκευτικές απόψεις.

Μετά από 1700 χρόνια παράνομης και καταχρηστικής εξουσίας ο χριστιανισμός απορρίφθηκε από την έλλογη κοινωνία και συντηρείται προσωρινά για πολιτικές ψηφοθηρικές σκοπιμότητες.

Στην προσπάθειά του να εξισώσει τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξε ο μονοθεϊσμός τοποθετεί στην ίδια μοίρα την προστασία της γνησίας Παράδοσης με την καταστροφή κάθε Παράδοσης .

Τοποθετεί στην ίδια μοίρα τον ευλαβή φυσικό άνθρωπο με τον αφηνιασμένο όχλο.

Αφού η συμμορία της μαύρης ρόμπας ολοκλήρωσε το θεάρεστο έργο της καταστροφής των Ναών, την παύση των φιλοσοφικών σχολών, των Θρησκευτικών Αγώνων, αφού παρέδωσε στην πυρά το απαύγασμα της Ελληνικής Σοφίας, αφού γενοκτόνησε το Έθνος, αλλοίωσε και τα ίδια γεγονότα κόβωντας και ράβωντας την Ιστορία.

Κατεδίωξε και τις ξεχωριστές προσωπικότητες του χριστιανισμού ως αιρετικές όπως Άρειος, ο Νεστόριος, ο Ωριγένης και κλαψουρίζει για τις διώξεις που υφίσταται από τους Ισλαμιστές και την επικείμενη αποβολή του από την Ευρωπαϊκή γή.

Πασχίζει ο έπηλυς να εκμαιεύσει μια δήλωση αμνηστίας υπέρ του και βλακωδώς πετυχαίνει το αντίθετο.

Την καταδίωξή του ως ηθικού αυτουργού και φορέως μίας βλαπτικής δοξασίας.

Ο πράκτορας του εχθρού προσπαθεί πάλι να διχάσει το αναγεννημένο Ελληνικό Έθνος με νεκραναστάσεις παλαιών τακτικών.

Καμαρώστε τον να μας δημιουργεί αμφιβολίες αν η Ελληνική Φιλοσοφία ταυτίζεται με την Ελληνική Θρησκεία.

Του απαντάμε ότι αμφότερες αποτελούν την ενιαία, γνήσια, άρρηκτη Ελληνική Παράδοση.

Με την ίδια στάση απαντάμε στην σχέση επιστήμης και Θρησκείας.

Αποτελούν τα θεία μέσα που κατέχει ο άνθρωπος για την μίμηση των έργων των Θεών στα ανθρώπινα όρια.

Ο χριστιανικά ποτισμένος νούς του, στην ερωτική συνεύρεση του Θεού Άρεως και της Θεάς Αφροδίτης δεν βλέπει την Βία και το Κάλλος να δημιουργούν την Αρμονία, βλέπει ...σεξ.

Στην εκλογή του θνητού Πάρι για το ποιά Θεά θα λάβει το μήλο της Έριδος δεν βλέπει το χρυσό μήλο ως Κόσμο που έλκει τα αντίθετα και άρχεται από την διχόνοια. Οι Θεοί προσφέρουν διαφορετικά δώρα στον κόσμο συνθέτοντάς τον και φαίνεται να φιλονικούν. Ο άνθρωπος περιωρισμένος στον κόσμο των αισθήσεων αδυνατώντας να διακρίνει τις άλλες Θεϊκές δυνάμεις επιλέγει το Κάλλος. Ο ναζωραίος τότε βλέπει ... καλλιστεία.

Κατώτερος και ενός μειρακίου της Κλασσικής Εποχής στον μύθο της Περσεφόνης των κύκλων της Φύσεως και της Ψυχής βλέπει ...βιασμούς.

Έχει  το θράσος να ιδιοποιείται τους Προγόνους ως κοινούς όταν δεν σέβεται τους Θεούς που λάτρευαν, τα Ήθη και τα Έθιμά τους.

Τον προσηλυτισμό των απελπισμένων δούλων της αχανούς Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας με επουράνιες ελπίδες και φοβέρες και την επακόλουθη αιματηρή επιβολή του στο σύνολο της υγιούς κοινωνίας την ονομάζει υιοθέτηση.

Τα σπαράγματα των συγγραμμάτων από τα αποκαΐδια της πυρράς των φθονερών φανατικών τα ονομάζει σωτηρία.

Προσπαθώντας να προσηλυτίσει θα διαπιστώσει το πασιφανές: ότι οι όμοιοί του επέβαλλαν ένα άχρηστο δόγμα με την βία και το ψέμμα και τώρα πεθαίνοντας θέλουν να πάρουν όσους μπορούν μαζί τους στα Αιώνια Τάρταρα που τους αλυσοδένει ο Ζεύς.

 ΦΕΥ

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα