:: ::

 
 
 

 

Η υπόθεση ότι ο ιός HIV προκαλεί AIDS, είναι η μεγαλύτερη ιατρική απάτη του 20ου αιώνος μ.α.χ.χ.  

 

Το «1984» ο ερευνητής Robert Gallo ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου στις ΗΠΑ, ότι είχε ανακαλύψει ένα ιό, τον HIV, ο οποίος ευθυνόταν για μία ομάδα ασθενειών, η οποία ονομάστηκε σύνδρομο AIDS. Η ανακοίνωση έγινε χωρίς προηγουμένως να έχει δημοσιευθεί τίποτε στις ειδικές επιστημονικές εφημερίδες. Αμέσως δόθηκε η υπόσχεση ότι σε δύο χρόνια το πολύ, θα βρεθεί εμβόλιο και θεραπεία κατά του AIDS. Τα δυτικά ΜΜΕ εξέλαβαν την ανακάλυψη του Robert Gallo ως αληθινή, και έκτοτε η ανθρωπότης ζει ένα εφιάλτη. Τον εφιάλτη του ιού HIV.

Η θεωρία ότι ο HIV προκαλεί AIDS λέει τα εξής: Πρόκειται για εξωγενή ρετροϊό, ο οποίος εισβάλλει στο σώμα μεταδιδόμενος από το αίμα, την σεξουαλική επαφή, και την περιγεννητική μετάδοση(από έγκυο στο βρέφος). Ο ιός είναι θανατηφόρος διότι καταστρέφει τα T και τα CD4 λεμφοκύτταρα, τα οποία ρυθμίζουν τον ανοσολογικό μηχανισμό του ανθρώπου. Με την καταστροφή των λεμφοκυττάρων επέρχεται κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος. Εμφανίζονται συμπτώματα όπως διάρροια, απώλεια βάρους, υποτροπιάζουσα καντιντίαση, και ο άρρωστος πεθαίνει αδυνατών να αντεπεξέλθει στις λοιμώξεις. AIDS αποκαλείται το τελευταίο στάδιο αυτής της ιογενούς λοιμώξεως.

Για να διαγνωστεί κάποιος με AIDS πρέπει να βρεθεί θετικός στον ρετροϊό HIV και να πάσχει εκ μιάς των 30 περίπου ασθενειών που περιλαμβάνονται στο σύνδρομο AIDS. Το χρονικό διάστημα μεταξύ μολύνσεως από τον ρετροϊό και αναπτύξεως AIDS, είναι ακαθόριστο. Σύμφωνα με τους υποστηρικτές της θεωρίας, φτάνει μέχρι και τα 10 χρόνια. Αλλά δεν υπάρχει θεραπεία, λένε. Ο θάνατος επέρχεται σίγουρα, λένε.

Ως αποτέλεσμα αυτής της θεωρίας, δημιουργήθηκαν χιλιάδες οργανώσεις, ερευνητικά εργαστήρια, κλινικές μονάδες για την αντιμετώπιση του AIDS. Περιοδικά, τηλεοράσεις και εφημερίδες άρχισαν να διαφημίζουν τα τεστ για τον ιό HIV και τα φάρμακα που έπρεπε να πάρουν οι φορείς του HIV, ακόμη και χωρίς να έχουν εμφανίσει συμπτώματα AIDS.

Από το «1984» και την ανακοίνωση του Robert Gallo πέρασαν 22 χρόνια. Καμμία από τις προβλέψεις των υποστηρικτών της θεωρίας HIV-AIDS δεν επαληθεύτηκε. Ούτε εξαπλώθηκε πανδημία AIDS, ούτε οι ασθενείς με AIDS θεραπεύθηκαν με τα αντιρετροϊικά φάρμακα που τους χορηγούν, ούτε σίγουρη καταδίκη σε θάνατο των φορέων του HIV υπήρξε(να υπογραμμιστεί ότι ένα άτομο-φορεύς του HIV, δεν ταυτίζεται με ένα ασθενή από σύνδρομο AIDS).

Η απάτη του HIV αρχίζει σταδιακώς να καταρρέει. Ουδείς ασθενής με AIDS έχει θεραπευθεί ποτέ από την υπάρχουσα φαρμακευτική αγωγή. Αντιθέτως όσοι έλαβαν τα αντιρετροϊικά φάρμακα, τα οποία περιλαμβάνουν το ΑΖΤ και τους αναστολείς πρωτεασών, είτε πέθαναν είτε βρίσκονται στα πρόθυρα του θανάτου.

Οι φορείς του HIV απομονώνονται κοινωνικώς, άλλοι αυτοκτονούν. Χορηγούνται τοξικά φάρμακα ακόμη και σε αγέννητα μωρά. Παρά τις προβλέψεις για παγκόσμια επιδημία, τα κρούσματα είναι περιωρισμένα σε ομάδες υψηλού κινδύνου(ναρκομανείς, ομοφυλόφιλοι, αιμορροφιλικοί).

Όσο περνούν τα χρόνια, έρχονται στην επιφάνεια τα παράδοξα του AIDS. Πολλοί φορείς του HIV δεν έχουν εμφανίσει κανένα σύμπτωμα AIDS, 15-20 χρόνια μετά την διάγνωση ως θετικοί στον ιό HIV. Και ζουν υγιέστατοι παρά τις διαβεβαιώσεις των υποστηρικτών της υποθέσεως «o HIV προκαλεί AIDS», ότι όσοι κολλήσουν τον HIV, σίγουρα θα αρρωστήσουν και σίγουρα θα πεθάνουν. Αλλά υπάρχει και το αντίστροφο παράδοξο. Πολλοί ασθενείς με AIDS δεν είναι φορείς του HIV. Αυτή και μόνο η παρατήρηση θα αρκούσε για να καταρριφθεί η θεωρία της ιογενούς λοιμώξεως. Αλλά το χριστιανικό ιατρικό κατεστημένο έχει πάρει διαζύγιο από την πραγματικότητα.   

Αρκετοί σοβαροί επιστήμονες άρχισαν να αμφιβάλλουν για το αν ο HIV προκαλεί το AIDS. Άλλοι ισχυρίζονται ότι το AIDS είναι πολυπαραγοντικό, και ότι απλώς ο HIV συμβάλλει στο να αναπτυχθεί το AIDS. Αυτές οι εξελίξεις καταρρίπτουν τις διαβεβαιώσεις και τις προβλέψεις των απατεώνων της ψευδοεπιστήμης, οι οποίοι κατάστρεψαν εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να θησαυρίσουν οι ίδιοι και ωρισμένες φαρμακευτικές εταιρείες.

Τί συμβαίνει λοιπόν; Υπάρχει ιός HIV; Υπάρχει σύνδρομο AIDS; Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν. Υπάρχουν μόνον στην αρρωστημένη φαντασία των χριστιανών ψευδοεπιστημόνων, οι οποίοι έφεραν την ιατρική πίσω στον Μεσαίωνα.

Μπορεί σήμερα να έχουμε υπερηχογράφους και μικροσκόπια, αλλά από τον Μεσαίωνα δεν έχει αλλάξει σε τίποτε η δομή σκέψεως της ιατρικής. Τότε οι χριστιανοί «ιατροί» εφήρμοζαν την αφαίμαξη ως βασική θεραπευτική μέθοδο για κάθε αρρώστια, αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα. Σήμερα οι χριστιανοί «ιατροί» εφαρμόζουν την χημειοθεραπεία για κάθε καρκίνο, για κάθε αρρώστια, αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα.

Ούτε τότε ούτε σήμερα ενδιαφέρθηκε κάποιος από αυτούς τους δήθεν ιατρούς να εφαρμόσει δύο βασικές Ιπποκράτειες Αρχές: α)θεράπευσε τον άρρωστο, όχι την αρρώστια και β) αν δεν μπορείς να κάνεις καλό στον άρρωστο, τουλάχιστον μην του κάνεις κακό.

Έτσι και αλλιώς οι χριστιανοί έκαψαν τα περισσότερα αρχαία επιστημονικά συγγράμματα. Γιατί να μελετούν τα εναπομείναντα;

Όμως το βασικό ερώτημα παραμένει. Υπάρχει κάποιος θανατηφόρος ιός που προκαλεί όλους αυτούς τους θανάτους; Ναι, υπάρχει. Και ονομάζεται ιός της βλακείας. Αυτός ο τρομακτικά θανατηφόρος ιός εισβάλλει στον εγκέφαλο των ανθρώπων, προσβάλλει τα λογικά του κύτταρα, διεγείρει συναισθηματικές εκκρίσεις, καταστέλλει το νοητικό σύστημα, και σκοτώνει την σκέψη του ατόμου. Στο τελευταίο στάδιο της νόσου το άτομο πεθαίνει λόγω αδυναμίας του νοητικού συστήματος να ανταποκριθεί στις βασικές προκλήσεις της ζωής.

Αυτό που οι χριστιανοί «ιατροί» αποκαλούν ιό HIV και αρρώστια AIDS είναι ένα μείγμα από άνομα συμφέροντα, παραπληροφόρηση, εξόντωση των «αιρετικών», αποσιώπηση, θρίαμβο των μετριοτήτων, ποινικοποίηση της λογικής, δύναμη της συνηθείας, ελλιπή εκπαίδευση στα ερευνητικά κριτήρια.

Όταν όλα αυτά συσσωρευτούν, και συγχρόνως εμφιλοχωρεί ο ιός της βλακείας, τότε μιλάμε για το σύνδρομο της βλακείας-AIDS. Το σύνδρομο αποκτά ορμή και στο διάβα του παρασύρει τους πάντες κάτω από όγκους ψεύδους και συκοφαντίας. Διογκώνεται και γίνεται αυτοσυντηρούμενο ψεύδος, καθώς οι ιεραπόστολοι του ψεύδους κερδίζουν τα προς το ζην από την διάδοσή του.

Σήμερα η βιομηχανία του AIDS αποτελεί ένα αυτοσυντηρούμενο οργανισμό, ο οποίος με τα ψεύδη που διαδίδει, αφ’ ενός καταστρέφει ζωές υγιών και ασθενών ατόμων, αφ’ ετέρου κερδίζει δισεκατομμύρια από τον πόνο και την εξαθλίωση που προκαλεί στα θύματά του.

Ας δούμε λεπτομερώς τα σημεία που αποκαλύπτουν την μεγαλύτερη ιατρική απάτη του 20ου αιώνος μ.α.χ.χ.

Κορυφαίοι επιστήμονες, όπως οι Peter Duesberg, Ελένη Παπαδοπούλου-Ηλιοπούλου, Kary Mullis, έχουν κάνει εξαντλητικές έρευνες πάνω στο θέμα HIV-AIDS. Οι έρευνες αποδεικνύουν ότι το ιατρικό κατεστημένο κερδοσκοπεί εις βάρος των λαών προπαγανδίζοντας ένα ψεύδος.

Τα προβλήματα με την υπόθεση «ο HIV προκαλεί AIDS» είναι τα εξής:

Το χριστιανικό ιατρικό κατεστημένο ισχυρίζεται ότι ο ρετροϊός HIV είναι υπεύθυνος για το AIDS. Όμως κάτι τέτοιο απαιτεί απομόνωση και φωτογράφηση του ιού. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ, όπως έχει αποδείξει η βιοφυσικός Ελένη Παπαδοπούλου (www.virusmyth.net/aids/data/cjinterviewep.htm) και η ερευνητική της ομάδα Perth στην Αυστραλία.

Και χωρίς απομόνωση του ιού, δεν μπορούμε να μιλάμε καν για ύπαρξη ιού. Μέχρι στιγμής έχουν δημοσιευθεί κάποιες προσομοιώσεις του ιού HIV, οι οποίες είναι έργα καλλιτεχνών με την βοήθεια υπολογιστών, και όχι αληθινές φωτογραφίες.

Ακόμη και αν υπήρχε αυτός ο τρομερός ρετροϊός, θα έπρεπε να ανιχνεύεται εύκολα στους φορείς του. Αλλά και σε αυτό το σημείο το χριστιανικό ιατρικό κατεστημένο εξαπατά τους λαούς. Όταν κάποιος κάνει τεστ για HIV, το τεστ δεν ανιχνεύει τον ιό HIV, αλλά κάποια αντισώματα που ίσως να αντιστοιχούν στον HIV. Όμως για να έχουμε σίγουρη διάγνωση θετικού φορέως, τα αντισώματα πρέπει να αντιστοιχούν στον συγκεκριμένο ιό. Κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό με τις υπάρχουσες διαγνωστικές μεθόδους.

Ένα διαγνωστικό τεστ που βασίζεται σε ανίχνευση αντισωμάτων σε ένα άρρωστο άτομο, που παρουσιάζει εμφανή συμπτώματα από κάποια αρρώστια, έχει κάποιο νόημα. Δείχνει ότι υπάρχει κάποιο μικρόβιο που αναπαράγεται και μολύνει τον οργανισμό. Αλλά όταν το τεστ ανιχνεύει αντισώματα σε υγιές άτομο, χωρίς κανένα σύμπτωμα αρρώστιας, αυτό σημαίνει είτε ότι το άτομο είχε αυτά τα αντισώματα απ’ όταν γεννήθηκε, είτε ότι τα απέκτησε από εμβολιασμό, είτε ότι ο οργανισμός νίκησε το μικρόβιο. Άρα σε αυτή την περίπτωση, η θετική αντίδραση στον HIV ενός υγιούς ατόμου, δεν έχει κανένα νόημα.    

Όποιος ερμηνεύσει ένα τέτοιο διαγνωστικό τεστ ως πρόβλεψη ότι το θετικό άτομο στον HIV, θα αναπτύξει AIDS και θα πεθάνει σε λίγα χρόνια, είναι σαν να θεωρεί ότι ένα υγιές άτομο πάσχει από ευλογιά και θα πεθάνει σίγουρα επειδή ανιχνεύσαμε αντισώματα ευλογιάς, ενώ φυσικά το υγιές άτομο ανέπτυξε τα αντισώματα ευλογιάς από τον παιδικό εμβολιασμό.

Μετά από πολυετή πείρα των κλινικών ιατρών έχει αποδειχθεί ότι το διαγνωστικό τεστ για HIV μπορεί να δώσει θετικό αποτέλεσμα εξ αιτίας πλήθους παραγόντων, ασχέτων με το AIDS, όπως: εγκυμοσύνη, αλκοολισμός, αντισώματα ελονοσίας, αντισώματα λέπρας, εμβολιασμός κατά της γρίπης, θέρμανση των δειγμάτων αίματος, παρατεταμένη αποθήκευση των δειγμάτων αίματος, αντισώματα ηπατίτιδος Β, ρευματοειδή αρθρίτιδα. Κάποιοι επιστήμονες μιλούν για περίπου 70 παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν θετική αντίδραση στο τεστ για HIV, και οι οποίοι δεν έχουν καμμία σχέση με το σύνδρομο AIDS.   

Οι επίσημοι οργανισμοί για το AIDS παραδέχονται ανοικτά πιά, αυτό που είχαν ανακοινώσει τα εργαστήρια Abbott: ότι δεν υπάρχει σίγουρη μέθοδος ανιχνεύσεως του HIV.

Το χειρότερο είναι ότι πολλά άτομα που βρίσκονται θετικοί στον ιό HIV, μετά από μερικούς μήνες ή μερικά χρόνια, βρίσκονται αρνητικοί. Εν τω μεταξύ, αν έχουν υποστεί χημειοθεραπεία, ο οργανισμός τους υποφέρει από σοβαρές και μη-αναστρέψιμες βλάβες.

Το επόμενο πρόβλημα στην υπόθεση «ο HIV προκαλεί AIDS», είναι το ζήτημα της ανιχνεύσεως του ιού σε άτομα που έχουν ασθενήσει από αυτό που αποκαλείται AIDS.

Αποτελεί βασική παραδοχή ότι όταν ένας ιός προκαλεί τον θάνατο σε ένα ασθενή, στα τελευταία στάδια της αρρώστιας, ο ιός πρέπει να ανευρίσκεται εύκολα στο σώμα του ασθενούς. Τα όργανα, οι ιστοί, τα υγρά του σώματος, πρέπει να έχουν μολυνθεί από τον ιό. Και όμως, στους ασθενείς που πεθαίνουν από AIDS τα ποσοστά του HIV που ανιχνεύονται, είτε είναι μηδενικά είτε το πολύ 1 στα 1000 Τ-λεμφοκύτταρα εμφανίζει κάποιο ίχνος ιού HIV.

Ακόμη και τότε, δεν υπάρχουν σημάδια ότι ο ρετροϊός είναι ενεργός. Αλλά ακόμη και αν ο ρετροϊός HIV ήταν θανατηφόρος και σκότωνε 1 στα 1000 Τ-λεμφοκύτταρα, ο ρυθμός αντικαταστάσεως των κατεστραμμένων κυττάρων του ανθρωπίνου οργανισμού, είναι 30 φορές μεγαλύτερος. Το οποίο σημαίνει ότι οι ασθενείς θα άντεχαν τις όποιες απώλειες Τ-λεμφοκυττάρων.

Οι χριστιανοί «ιατροί» κατήργησαν όχι μόνον τις επιστημονικές αρχές για την ανίχνευση και απομόνωση του ιού, αλλά με ανακριβή τεστ δίνουν αδιακρίτως «φάρμακα» σε υγιείς ανθρώπους. Επιπλέον κατήργησαν και τα αποτελέσματα της νεκροτομής που αποδεικνύει αν ένας ιός έχει καταλάβει όλο το σώμα. Μόνον έτσι μπόρεσαν να διαπράξουν την γενοκτονία τους. Αγνοούν τα αποτελέσματα νεκροψιών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Ο HIV είναι ρετροϊός, ισχυρίζονται οι «επιστήμονες» που τον ανακάλυψαν, αλλά ο Peter Duesberg, κορυφαίος ερευνητής των ρετροϊών, δήλωσε ότι οι ρετροϊοί είναι άκακοι. Αν υπάρχει ο ιός HIV όπως τον περιγράφουν οι Gallo και Σία, έχει πολύ απλή γενετική δομή και δεν είναι δυνατόν να προκαλεί τόση ζημιά. Ο Peter Duesberg δήλωσε ότι δεν έχει πρόβλημα να τον εμφυτεύσει στον εαυτό του. «I wouldn't mind being injected with that virus. It's harmless», είναι η ακριβής δήλωση του Duesberg.  

Η θέση του κορυφαίου ερευνητού είναι ότι οι ρετροϊοί δεν έχουν προκαλέσει ποτέ κάποιο πρόβλημα υγείας στους ανθρώπους. Ούτε σκοτώνουν κύτταρα, αντιθέτως βοηθούν στην ανάπτυξη των κυττάρων. Έχουν βρεθεί περίπου 100 ρετροϊοί στο ανθρώπινο DNA, οι οποίοι περνούν από γενεά σε γενεά, χωρίς να προκαλούν προβλήματα υγείας εδώ και χιλιετίες.

Το επόμενο πρόβλημα στην υπόθεση «ο HIV προκαλεί AIDS», είναι στον ορισμό του AIDS. Τί είναι αυτό το σύνδρομο AIDS; Σύμφωνα με το χριστιανικό ιατρικό κατεστημένο είναι μία ομάδα από 30 περίπου ασθένειες με την εξής καταπληκτική ιδιότητα: Αν κάποιος έχει φυματίωση και είναι φορεύς του HIV, τότε πάσχει από AIDS. Όμως αν έχει φυματίωση αλλά δεν είναι φορεύς του HIV, τότε δεν πάσχει από AIDS. Δηλαδή το AIDS δεν είναι κάποια καινούρια ασθένεια, είναι ομάδα παλαιοτέρων ασθενειών που οι χριστιανοί «ιατροί» ωνόμασαν σύνδρομο AIDS, με την προσθήκη ενός ρετροϊού.

Όταν όμως καταγράφηκαν πάνω από 4000 περιπτώσεις ασθενών διεθνώς, με όλα αυτά τα συμπτώματα χωρίς να είναι φορείς του HIV, τότε οι χριστιανοί «ιατροί» άλλαξαν τον ορισμό του AIDS ώστε να μιλήσουν για ένα νέο τύπο ιού HIV, ο οποίος δήθεν δεν εμφανίζεται.

Το ότι κάποιοι ομαδοποίησαν μια σειρά γνωστών ασθενειών, αυτό δεν σημαίνει ότι ενεφανίσθη μία νέα ασθένεια στον πλανήτη. Σημαίνει ότι κάποιοι απατεώνες ανακάλυψαν ένα νέο τρόπο για να κλέβουν τα χρήματα των ασθενών.

Το επόμενο πρόβλημα στην υπόθεση «ο HIV προκαλεί AIDS», είναι στην εύρεση αιτιώδους συναφείας μεταξύ HIV και AIDS. Όταν ένα φαινόμενο Α(ιός HIV) συνυπάρχει με το φαινόμενο Β(σύνδρομο AIDS), αυτό δεν σημαίνει ότι οπωσδήποτε το Α είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη του φαινομένου Β. Κάτι τέτοιο αποτελεί σοβαρό λάθος λογικής.

Υπάρχουν οι εξής περιπτώσεις: Μπορεί το Β να προκαλείται από κάποιον άλλο παράγοντα, εκτός του Α. Μπορεί το Β να προκαλεί την εμφάνιση του Α(αρκετοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ο ρετροϊός HIV μπορεί να είναι ενδογενής, και να εμφανίζεται ως αντίδραση του οργανισμού στις διάφορες αρρώστιες που καταπονούν το σώμα). Μπορεί η συνύπαρξη των δύο να είναι απλή σύμπτωση και όχι αιτιώδης συνάφεια.

Επιπλέον για να αποδειχθεί αιτιώδης συνάφεια μεταξύ HIV και AIDS απαιτούνται παράλληλες και ελεγχόμενες έρευνες, μεταξύ ασθενών που πάσχουν από τις αρρώστιες του συνδρόμου AIDS αλλά δεν φέρουν τον HIV, και ασθενών που πάσχουν από τις αρρώστιες του συνδρόμου AIDS και φέρουν τον HIV. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής. Άρα δεν έχει αποδειχθεί αιτιώδης συνάφεια μεταξύ HIV και AIDS.

Το επόμενο πρόβλημα στην δήθεν επικειμένη πανδημία AIDS είναι οι στατιστικές. Κάθε χρόνο ακούμε από τα χριστιανικά μέσα παραπληροφορήσεως ότι στην Αφρική εξαπλώνεται ο ιός HIV και ότι υπάρχουν εκατομμύρια ασθενείς. Αλλά αυτό το αρνούνται οι ίδιοι οι αφρικανοί. Εκτός και αν θεωρείται AIDS η ελονοσία, η λιμοκτονία και η έλλειψη αποχετευτικών συστημάτων, καταστάσεις που μαστίζουν την Αφρικανική ήπειρο.

Αυτό που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος όταν ακούει για τα εκατομμύρια των υποτιθεμένων περιστατικών AIDS στην Αφρική, είναι ότι αυτά τα περιστατικά δεν υπάρχουν. Πρόκειται για εκτιμήσεις, όχι για καταμετρημένα περιστατικά. Πρόκειται για στατιστικά μοντέλα που προσομοιώνουν μία υποθετική κατάσταση από ανθρώπους που κάθονται στα γραφεία του ΟΗΕ και αυτοσχεδιάζουν με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους.

Άλλωστε είναι γνωστόν ότι στην Αφρική επειδή δεν υπάρχουν νοσηλευτικά ιδρύματα για τις τρέχουσες υγειονομικές ανάγκες, ασθενείς και ιατροί έχουν κίνητρα να δηλώνουν περιστατικά AIDS για να λαμβάνουν βοήθεια από διεθνείς οργανισμούς. Στις περισσότερες περιπτώσεις με AIDS που αναφέρονται στην Αφρική, δεν έχει γίνει τεστ για HIV, διότι απλούστατα κοστίζει πανάκριβα για τα αφρικανικά οικονομικά δεδομένα. Αν κάποιος αφρικανός πάσχει από διάρροια, τον δηλώνουν ασθενή με AIDS, χωρίς περαιτέρω εξετάσεις.

Προκειμένου να συντηρήσουν το ψεύδος τους οι χριστιανοί «ιατροί», κάθε χρόνο κατασκευάζουν πλαστές στατιστικές. Επιπλέον αλλάζουν συνεχώς τον ορισμό του AIDS για να περιλαμβάνει νέες αρρώστιες ώστε να δημιουργούν πανικό στους πληθυσμούς. Και οι πάντες να θεωρούνται πιθανά θύματα του ιού HIV, ή καλύτερα πιθανοί πελάτες των δηλητηρίων που πωλούν ως «φάρμακα» κατά του AIDS.

Είναι χαρακτηριστικό ότι άλλος είναι ο ορισμός του AIDS στην Ευρώπη και άλλος στην Αφρική! Που σημαίνει ότι το αν κάποιος είναι φορεύς του συμπλέγματος HIV-AIDS, εξαρτάται από τον ιατρό που τον εξέτασε, από την εργαστηριακή τεχνική που ανίχνευσε τον υποτιθέμενο ιό, και από την χώρα που ζει. Κάποιος που ζει στην Ευρώπη και θεωρείται υγιής, στην Αφρική μπορεί να θεωρείται ασθενής με AIDS, και αντιστρόφως.

Το επόμενο πρόβλημα στην υπόθεση «ο HIV προκαλεί AIDS», βρίσκεται στην θεραπεία του AIDS. Από την στιγμή που κάποιος διαγνωστεί ως φορεύς του HIV, αμέσως του χορηγούν χημικές ουσίες, όπως το άκρως τοξικό «φάρμακο» ΑΖΤ. Το ΑΖΤ όχι μόνον καταστρέφει τα εσωτερικά όργανα του ατόμου, αλλά επιπλέον έχει ανοσοκατασταλτικές παρενέργειες. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί νεκροί ασθενείς που δήθεν πεθαίνουν από AIDS, στην ουσία πεθαίνουν από το ΑΖΤ.

Έχει αποδειχθεί ότι το ΑΖΤ προκαλεί αυτό που υποτίθεται ότι καταπολεμά. Χορηγείται από τους χριστιανούς «ιατρούς» για να καταπολεμήσει την ανοσολογική ανεπάρκεια, ενώ προκαλεί ανοσολογική ανεπάρκεια.

Τα άτομα-φορείς του HIV δεν πεθαίνουν από το AIDS, πεθαίνουν από το ΑΖΤ που παρουσιάζει ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με το AIDS. Τα ίδια τραγικά αποτελέσματα προκαλούν οι αναστολείς πρωτεασών, που χορηγούνται για την καταπολέμηση του AIDS. Αντί να αποσυρθούν αμέσως αυτά τα δηλητήρια από την κυκλοφορία, χορηγούνται αφειδώς στους φορείς του ιού, που πληρώνουν πανάκριβα την δολοφονία τους από τους χριστιανούς «ιατρούς».

Η υπόθεση «ο HIV προκαλεί το AIDS», δεν στηρίχθηκε πάνω σε αντικειμενική ερευνητική εργασία. Κτίσθηκε πάνω σε σαθρά θεμέλια για να υποστηρίξει το φαρμακο-βιομηχανικό σύμπλεγμα και τις πωλήσεις αντιρετροϊικών φαρμάκων.

Κανονικώς, πρώτα εντοπίζεις ένα πρόβλημα, μετά κάνεις έρευνα, και τέλος καταλήγεις σε μία θεωρία. Ένας επιστήμων δεν προσπαθεί να παραποιήσει τα γεγονότα για να ταιριάζουν με την θεωρία του. Ο επιστήμων προσπαθεί να βρει μία θεωρία που να ερμηνεύει τα γεγονότα. Ο επιστήμων ξεκινά με κάποιες υποθέσεις και στην διαδρομή της ερεύνης, βάσει στοιχείων, είναι έτοιμος να τις αναθεωρήσει. Και μόλις ο επιστήμων καταλήξει σε μία θεωρία, την θέτει στην σκληρή δοκιμασία της διεθνούς επιστημονικής κοινότητος. Δεν αρχίζει να καταδιώκει «αιρετικούς» που διαφωνούν με τις απόψεις του, όπως κάνουν οι χριστιανοί «ιατροί» του πολιτικώς ορθού συμπλέγματος HIV-AIDS.

Για να καταφέρει το χριστιανικό κατεστημένο να διαπράξει αυτό το έγκλημα, υπήρχε μία προϋπόθεση. Την απαγόρευση της αντιθέτου απόψεως. Από το «1984» έχει απαγορευθεί η δημοσίευση εργασιών που προβάλλουν άλλες υποθέσεις για το σύνδρομο AIDS, ή απόψεις που αμφισβητούν την ύπαρξη του ιού HIV. Ετησίως κατασπαταλώνται δισεκατομμύρια για έρευνα και θεραπεία που δεν οδηγεί πουθενά, διότι τα πάντα βασίζονται σε μία μόνο υπόθεση: ο HIV προκαλεί το AIDS.

Αλλά τα τελευταία χρόνια το Λυκόφως των Θεών απλώνεται και στον τομέα της ιατρικής. Κορυφαίοι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι το AIDS είναι κυρίως αρρώστια συμπεριφοράς. Όσοι κάνουν χρήση ναρκωτικών, όσοι κάνουν πολλές μεταγγίσεις αίματος, όσοι κάνουν επικίνδυνη σεξουαλική ζωή, όσοι έχουν κακή διατροφή, σε κάποια στιγμή της ζωής τους παρουσιάζουν συμπτώματα αυτού που αποκαλείται AIDS.

Τόσες δεκαετίες ακούμε ότι πέθανε ακόμη ένας νέος από υπερβολική δόση ναρκωτικών, συνήθως από ανακοπή καρδιάς. Αυτό που δεν ακούμε είναι ότι ναρκωτικά όπως η κοκαΐνη, έχουν ανοσοκατασταλτική επίδραση. Ουδείς χριστιανός «ιατρός» θέλει να παραδεχτεί ότι τα ναρκωτικά σε μεγάλο βαθμό προκαλούν αυτό που αποκαλείται σύνδρομο AIDS. Επιπλέον κάποιοι έγκυροι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι ο ιός HIV(αν υπάρχει τέτοιος ιός), δεν μεταδίδεται σεξουαλικώς.

Στο άκουσμα τέτοιων απόψεων το χριστιανικό ιατρικό κατεστημένο συκοφαντεί τους «αιρετικούς» λέγοντας ότι θέτουν σε κίνδυνο την ζωή των ανθρώπων, ότι έτσι ο κόσμος θα παύσει να ανησυχεί για την εξάπλωση του AIDS, ότι οι «αιρετικοί» αναστέλλουν την χρήση του προφυλακτικού.

Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει. Ουδέποτε, ουδείς σώφρων επιστήμων που διαφωνεί με το χριστιανικό κατεστημένο, υπεστήριξε την παύση της χρήσεως προφυλακτικού, της αποστειρώσεως, του ελέγχου των αιμοδοτών. Αντιθέτως το χριστιανικό ιατρικό κατεστημένο απενοχοποιεί την χρήση ναρκωτικών και αντιρετροϊικών «φαρμάκων» ως βασικούς παράγοντες που προκαλούν το σύνδρομο AIDS, δηλαδή την ανοσολογική ανεπάρκεια.

Η διαφορετική άποψη στο ζήτημα του AIDS δεν στέλνει λάθος μήνυμα στον Ελληνικό Λαό. Συμφωνεί και επαυξάνει ότι η χρήση προφυλακτικού, η αποστείρωση και οι έλεγχοι αιμοδοσίας είναι υποχρεωτικοί. Υπάρχουν τόσες μεταδοτικές ασθένειες, όπως η ηπατίτιδα, που προλαμβάνονται με την χρήση προφυλακτικού, αποστειρώσεως και αιματολογικών ελέγχων. Αυτό που αρνούμαστε είναι η χορήγηση δηλητηρίων όπως το ΑΖΤ, που δολοφονούν υγιείς ανθρώπους.

Όσοι Έλληνες έχουν διαγνωστεί θετικοί στον ιό HIV και δεν έχουν κανένα πρόβλημα υγείας, να μην κάνουν τίποτε. Είναι υγιείς, και έτσι θα παραμείνουν. Αρκεί να μην δεχτούν την χορήγηση αντιρετροϊικών «φαρμάκων» που θα τους στείλουν γρήγορα στον Άδη.

Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα οι θετικοί στον ιό HIV, αν κάνουν εξετάσεις σε άλλο εργαστήριο, σε άλλη χώρα, ή μετά από ένα χρόνο να βγουν αρνητικοί. Ακόμα και αν δεν βγουν αρνητικοί μετά από ένα χρόνο, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Δεν πρόκειται να αρρωστήσουν ποτέ από τον ανύπαρκτο ιό HIV.

Αν κάποιος Έλλην είναι θετικός σε τεστ HIV και συγχρόνως πάσχει από φυματίωση, σάρκωμα Kaposi, καντιντίαση βρόγχων, λέμφωμα Burkitt και λοιπές ασθένειες που περιλαμβάνονται στο σύνδρομο AIDS, πρέπει να κάνει τα εξής:

Πρώτον να μην πάρει αντιρετροϊικά «φάρμακα», να αγνοήσει τελείως την αντιρετροϊκή φαρμακευτική αγωγή των χριστιανών «ιατρών». Δεύτερον να σταματήσει αμέσως την χρήση ναρκωτικών, την επικίνδυνη σεξουαλική ζωή, να μειώσει το άγχος, και να αρχίσει υγιεινή διατροφή. Τρίτον να ζητήσει θεραπεία των επιμέρους ασθενειών με συμβατικά μέσα. Δηλαδή θεραπεία κατά περίπτωση, κατά ασθένεια, κατά άτομο, με συμβατικές μεθόδους, όχι χημειοθεραπεία με κοκτέηλ αντιρετροϊικών «φαρμάκων».

Για παράδειγμα, αν είναι φορεύς του HIV και πάσχει μόνο από φυματίωση, να ζητήσει θεραπεία για φυματίωση, τίποτε παραπάνω(όχι αντιρετροϊικά «φάρμακα»). Οι χριστιανοί «ιατροί» θα τον θεωρήσουν ασθενή με AIDS, αλλά να μην αποδεχτεί τέτοια διάγνωση. Αν ακολουθήσει τις παραπάνω οδηγίες, θα θεραπευτεί από την φυματίωση, και θα απομένει ο ιός HIV. Σε λίγο καιρό είτε θα βγει αρνητικός σε νέο τεστ για HIV, είτε ο ιός δεν θα του προκαλεί κανένα πρόβλημα υγείας.

Οι χριστιανοί «ιατροί» εδώ και χρόνια προτείνουν στις εγκύους μητέρες με HIV να αποβάλουν το έμβρυο διότι λένε ότι θα αναπτύξει AIDS και θα πεθάνει λίγο μετά την γέννα. Η ορθή πρόταση στις εγκύους με HIV είναι να κρατήσουν το μωρό τους, και να γνωρίζουν ότι ναι μεν το βρέφος θα γεννηθεί με αντισώματα HIV, αλλά μέσα σε 15-18 μήνες τα 2/3 των νεογνών θα βγουν αρνητικά σε νέο τεστ για HIV.

Ας γνωρίζουν οι Έλληνες ότι 22 χρόνια μετά την ανακοίνωση του Robert Gallo, και ενώ έχουν γραφεί χιλιάδες άρθρα για το AIDS, δεν υπάρχει ούτε μία επιστημονική εργασία που να αποδεικνύει την ύπαρξη του HIV ή την αιτιώδη συνάφεια με το AIDS. Αν προσθέσουμε το γεγονός ότι δεν υπάρχει σαφής ορισμός του AIDS, τότε έχουμε την εξής τραγωδία: Δεν υπάρχει ιός HIV, δεν υπάρχει αρρώστια AIDS, δεν υπάρχει αποδεδειγμένος συνδετικός κρίκος μεταξύ HIV και AIDS.

Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει θανατηφόρος ιός που αν εισέλθει στο σώμα να παραμένει αδρανής επί μία δεκαετία, όπως ισχυρίζονται οι χριστιανοί «ιατροί» για τον HIV. «Δεν υπάρχουν αργοί ρετροϊοί», λέει ο Peter Duesberg, «μόνον αργόστροφοι ρετροϊολόγοι».

Η βιοφυσικός Ελένη Παπαδοπούλου-Ηλιοπούλου δηλώνει ότι η αντιστροφή αιτίου και αιτιατού στην ιατρική, δεν αποτελεί νέο φαινόμενο. Αντί ο HIV να προκαλεί το AIDS, είναι πολύ πιθανόν ένας άρρωστος οργανισμός να προκαλεί την εμφάνιση ρετροϊών όπως ο HIV.

Όποιος Έλλην διαγνωστεί ως φορεύς του HIV, οι χριστιανοί «ιατροί» προφητεύουν ότι σίγουρα θα πεθάνει από AIDS. Ο άτυχος Έλλην παίρνει τα άκρως τοξικά αντιρετροϊικά «φάρμακα» και πεθαίνει από τα «φάρμακα». Ο άτυχος Έλλην, εξ αιτίας της αγνοίας του, εκπληρώνει την μακάβρια προφητεία των χριστιανών «ιατρών». Προκαλεί τον θάνατό του.

Όπως ακριβώς οι χριστιανοί «αστρονόμοι» του Μεσαίωνος έλεγαν αξιωματικώς ότι η Γή είναι επίπεδη χωρίς καμμία απόδειξη, έτσι και οι σημερινοί χριστιανοί «ιατροί» λένε ότι ο HIV υπάρχει και προκαλεί το AIDS, χωρίς καμμία απόδειξη.    

Η χριστιανική ιατρική δεν έχει καμμία σχέση με την έρευνα, βασίζεται στην διάδοση του ψεύδους.

Το ιατρικό προσωπικό που έχει τρυπηθεί από κάποια βελόνα με αίμα από φορέα HIV, δεν πρέπει να ανησυχεί για την ανάπτυξη συνδρόμου AIDS. Από τις χιλιάδες περιπτώσεις τραυματισμών ιατρικού προσωπικού που έχουν αναφερθεί στις ΗΠΑ, μόνο ένα άτομο ανέπτυξε AIDS, αλλά είχε βεβαρυμένο ιστορικό υγείας.

Ακόμη και ένας εκ των πρωταγωνιστών της «ανακαλύψεως» του ιού HIV, ο Γάλλος ερευνητής του Ινστιτούτου Παστέρ Montagnier, έχει αλλάξει άποψη για τον HIV. Ισχυρίζεται πιά ότι ο HIV μπορεί να είναι ένα «ειρηνικός», φιλικός ιός, που μπορεί να γίνει επικίνδυνος μόνο με την παρουσία άλλων μικροοργανισμών. Και απέδειξε ότι ο HIV δεν μπορεί να σκοτώσει τα Τ-λεμφοκύτταρα, σε πλήρη αντίθεση με τους ισχυρισμούς των υποστηρικτών της θεωρίας HIV-AIDS.

Το πιό σημαντικό απ’ όλα είναι ότι ασθενείς με AIDS(όχι απλώς φορείς του HIV) επανήλθαν σε φυσιολογική ζωή αφ’ ότου διέκοψαν το ΑΖΤ και τα άλλα τοξικά χημικά κοκτέηλ.

Μία άλλη σημαντική πληροφορία που αποκρύπτει το χριστιανικό κατεστημένο είναι ότι το ζήτημα AIDS είχε απασχολήσει την ιατρική κοινότητα πολύ πριν το «1984». Πριν ξεσπάσει η εκστρατεία κατατρομοκρατήσεως των λαών. Μεταξύ του «1981» και «1984» το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων στην Ατλάντα των ΗΠΑ, και άλλοι επίσημοι αμερικανικοί και ευρωπαϊκοί οργανισμοί, είχαν αποδεχθεί ότι η ομάδα των ασθενειών που αποτελεί το σύνδρομο AIDS, αιτιάται στον τρόπο ζωής, και κυρίως στην χρήση ναρκωτικών. Αλλά όταν εισήλθαν στο παιχνίδι ο Robert Gallo και οι φαρμακοβιομηχανίες, αυτές οι αναφορές εξαφανίστηκαν από τα μέσα μαζικής ενημερώσεως.

Για να οριστεί ένας ιός ως αιτιολογικός παράγων νόσου, και κατ’ επέκταση πανδημίας, οφείλει να ικανοποιεί τα κριτήρια του Koch. Τα κριτήρια του Koch είναι τα εξής:

Πρώτο κριτήριο: Ο ιός πρέπει να βρεθεί σε όλους τους ασθενείς της νόσου, και σε όλους τους μολυσμένους ιστούς των ασθενών. Αλλά ο ιός HIV δεν βρέθηκε ούτε σε όλους τους ασθενείς με AIDS, ούτε σε όλους τους μολυσμένους ιστούς των ασθενών.

Δεύτερο κριτήριο: Ο ιός πρέπει να απομονωθεί από τον φορέα του, και να καλλιεργηθεί. Αλλά ο ιός HIV μέχρι στιγμής δεν έχει απομονωθεί από ένα φορέα του, απλώς κάποιοι ισχυρίζονται ότι ανιχνεύεται εμμέσως, διαμέσου αντισωμάτων. Ακόμη και αν έχει ανιχνευτεί, δεν πληροί το δεύτερο κριτήριο του Koch. Το δεύτερο κριτήριο μιλά για απομόνωση και καλλιέργεια του ιού, όχι απλώς ανίχνευση.  

Τρίτο κριτήριο: Ο ιός πρέπει να αναπαράγει όμοια νόσο όταν χορηγηθεί σε υγιή πειραματόζωα. Αλλά μέχρι στιγμής ο HIV δεν προκαλεί το σύνδρομο AIDS ή άλλη αρρώστια, όταν χορηγείται σε υγιή πειραματόζωα.

Τέταρτο κριτήριο: Ο ίδιος ιός πρέπει ξανά να απομονωθεί από τον νέο μολυσμένο ξενιστή. Αλλά από την στιγμή που ο HIV δεν πληροί το τρίτο κριτήριο, φυσικά δεν είναι δυνατόν να πληροί και το τέταρτο.

Η αποτυχία στην εκπλήρωση των κριτηρίων Koch εγείρει ερωτήματα κατά πόσον το AIDS είναι μεταδοτική ασθένεια. Δεν υπάρχει πανδημία AIDS παρά τις προφητείες των χριστιανών «ιατρών», αντιθέτως υπάρχει μείωση των αναφερομένων περιστατικών.

Για να καταφέρει το χριστιανικό ιατρικό κατεστημένο να τρομοκρατήσει τους λαούς αλλάζει συνεχώς τον ορισμό του AIDS(τον έχει αλλάξει 5 φορές) ώστε να συμπεριλάβει και άλλες αρρώστιες, για να ανακοινώσει μετά ότι αυξήθηκαν τα κρούσματα, άρα να απορροφήσει περισσότερα κονδύλια από τους φορολογουμένους πολίτες. Δεν πρόκειται να βρεθεί φάρμακο για το AIDS διότι απλούστατα δεν υπάρχει ιός HIV, ούτε αιτιώδης συνάφεια HIV και AIDS, ούτε αρρώστια AIDS.

Το AIDS είναι το κύκνειο άσμα της χριστιανικής ιατρικής. Οι χριστιανοί «ιατροί» εφευρίσκουν ανυπάρκτους ιούς και κατασκευάζουν ανύπαρκτες ασθένειες. Ύστερα βρίσκουν υγιή άτομα, τα διαγνώσκουν ως ασθενή, τους πωλούν δηλητηριώδη φάρμακα και τελικώς τα σκοτώνουν. Όπως ακριβώς έκαναν με τον διάβολο. Κατασκεύασαν ένα ανύπαρκτο όν, τον διάβολο, έπεισαν τις μάζες ότι υπάρχει και κινδυνεύουν από αυτό, και επέβαλαν την αίρεσή τους ως θεραπεία στην δράση του διαβόλου, στέλνοντας εκατομμύρια άτομα στην πυρά για να «θεραπευθούν» από την διαβολική τους συμπεριφορά. Το HIV-AIDS είναι η ίδια τεχνική προσαρμοσμένη στο ιατρικό πεδίο.

Το πρόβλημα με την υπόθεση «ο HIV προκαλεί AIDS», δεν είναι ότι δεν έχουμε τα κατάλληλα επιστημονικά όργανα για να απομονώσουμε τον ιό. Το πρόβλημα είναι ότι εσκεμμένως δεν εξετάζεται άλλος παράγοντας για την ομάδα ασθενειών που αποκαλείται σύνδρομο AIDS, παρά μόνον ο ιογενής παράγων.

Η συλλογική απάτη HIV-AIDS δεν θα αποκαλυφθεί παρά αφού έχει διατρέξει όλη την καταστρεπτική της διαδρομή, μέχρι που μία ημέρα θα συγκρουστεί με την πραγματικότητα και θα κονιορτοποιηθεί.

Το πρόβλημα στην ιατρική απάτη HIV-AIDS είναι το πόσο εύκολα διαδίδεται μία φήμη. Πόσο εύκολα ένας απατεών αποκτά επιστημονικό κύρος. Πόσο εύκολα χορηγούνται στους ανθρώπους δηλητήρια που τους σκοτώνουν. Πόσο εύκολα κατασκευάζονται αρρώστιες με ελαστικό ορισμό. Πόσο εύκολα παρουσιάζονται ιατρικές ανακαλύψεις χωρίς καμμία απόδειξη. Πόσο εύκολα καταδιώκονται όσοι ζητούν αποδείξεις για τους ισχυρισμούς. Και πόσο εύκολα η διεθνής επιστημονική κοινότητα εξαπατάται χωρίς αποδείξεις για τα ισχυριζόμενα.

Το συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει πολιτικώς ορθή επιστήμη!

Βιομηχανίες φαρμάκων ορίζουν ως υπαρκτές ανύπαρκτες αρρώστιες, και κατασκευάζουν φάρμακα που προκαλούν τις αρρώστιες που υποτίθεται ότι θεραπεύουν. Ύστερα προσεγγίζουν εξωνημένους ιατρούς για να ανακαλύψουν μία ανύπαρκτη αρρώστια για αυτό το φάρμακο. Μετά τους ζητούν να διαφημίσουν την αρρώστια, να διαγνώσουν ασθενείς, και να τρομοκρατήσουν τον κόσμο ότι αυτή η αρρώστια υπάρχει. Ύστερα χρηματοδοτούν έρευνες που θα υποστηρίξουν την θεωρία και το φάρμακο, πλαστογραφούν στατιστικές που θα επιβεβαιώσουν την εξάπλωση της αρρώστιας, χειραγωγούν τα κλινικά αποτελέσματα, κατασκευάζουν ανθρωπιστικές οργανώσεις που βοηθούν τους πάσχοντες από την υποτιθεμένη αρρώστια, και κυρίως απαγορεύουν την προβολή αντιθέτων γνωμών ώστε να έχουν το μονοπώλιο της αυθεντίας.

Δεν υπάρχει επιδημία AIDS. Υπάρχει επιδημία βλακείας, απάτης, σκοταδισμού και αγνοίας. Το πρόβλημα είναι ότι ο ψυχικός κόσμος των χριστιανών δεν παράγει αντισώματα στο αντιγόνο της βλακείας.

Το σύνθημα των ιεραποστόλων της θεωρίας HIV-AIDS είναι, «πονέστε τώρα από τα τοξικά μας φάρμακα, αλλά αυτό είναι ένα μικρό τίμημα μπροστά στην μελλοντική σας σωτηρία». Σωτηρία που φυσικά δεν έρχεται ποτέ. Επέρχεται ο θάνατος αντί για ίαση. Η θεωρία HIV-AIDS δεν στηρίζεται σε αποδείξεις. Στηρίζεται στην τυφλή πίστη.

«Άρχισα να παρατηρώ ότι πολλοί νέοι άνθρωποι πέθαιναν από εγκεφαλικά και εμφράγματα», δήλωσε ο O'Hearn, μέλος του συμβουλίου για την πρόληψη του HIV στο San Francisco των ΗΠΑ. «Καταγράφονται ως θάνατοι από το AIDS, αλλά πρόκειται για θανάτους από τα τοξικά φάρμακα για το AIDS», κατέληξε ο O'Hearn.

Αναρωτιέμαι αν οι χριστιανοί «ιατροί» είναι το πραγματικό AIDS. Θανατώνουν τον ανυποψίαστο κόσμο και μετά ρίχνουν την ευθύνη στον ιό HIV, για να μην έχουν ευθύνες. Ο ιός HIV αποτελεί το πρόσχημα. Έτσι έκαναν και στον Μεσαίωνα. Οι χριστιανοί δολοφονούσαν τους ανθρώπους, και ως πρόσχημα εύρισκαν τον διάβολο. Ότι δήθεν αυτός έφταιγε, ότι οι νεκροί ήταν άνθρωποι του διαβόλου. Τώρα οι νεκροί είναι άνθρωποι του HIV, λένε οι χριστιανοί «ιατροί», αυτός φταίει για όλα.

Προκειμένου οι χριστιανοί «ιατροί» να δικαιολογήσουν κάπως τις αθλιότητές τους, ισχυρίζονται ότι υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις ιάσεως από το AIDS με την χρήση των τοξικών φαρμάκων που χορηγούν. Όταν στοχεύεις υγιείς ανθρώπους, είναι φυσικό να έχεις και μερικές «επιτυχίες». Από τους τόσους υγιείς που πήραν τα δηλητήρια τύπου ΑΖΤ, σίγουρα κάποιοι επέζησαν. Όμως αυτό δεν αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα του ΑΖΤ, αλλά την ανθεκτικότητα κάποιων υγιών ανθρώπων στα τοξικά φάρμακα.

Υπήρξε μία τραγική δικαστική περίπτωση την οποία αναφέρει ο Γερμανός ιατρός Claus Koehnlein. Κατέθεσε ως ειδικός σε δικαστήριο υπέρ μίας μητέρας, η οποία εδικάζετο επειδή τα παιδιά της ήταν φορείς του HIV αλλά ηρνείτο να τους χορηγήσει την χημική θεραπεία που επέβαλε το ιατρικό κατεστημένο. Το δικαστήριο είχε διατάξει να της πάρουν τα παιδιά, να τα δώσουν σε ανάδοχη οικογένεια και να τους χορηγηθούν υποχρεωτικώς τα τοξικά χημικά κοκτέηλ...

Οι χριστιανοί ψευδοεπιστήμονες επικρατούν με όπλο τον φόβο. Κάποτε ήταν ο φόβος της κολάσεως για να καθυποτάξει τους ανθρώπους, σήμερα είναι ο φόβος του ανυπάρκτου HIV, που καθυποτάσσει τους ανθρώπους να αυτοκτονήσουν με τοξικά φάρμακα.

Υπάρχουν τρεις σοβαρές παρενέργειες από την απαράδεκτη συμπεριφορά των χριστιανών «ιατρών». Από την στιγμή που θα αποκαλυφθεί το σκάνδαλο του AIDS, πρώτον αν εμφανιστεί αληθινός ιός, ο κόσμος θα τον αγνοήσει με σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια υγεία. Δεύτερον τα εκατομμύρια των ανθρώπων που αρρωσταίνουν από τα τοξικά φάρμακα δεν θα μπορέσουν να επανακάμψουν. Τρίτον ο κόσμος θα στραφεί στους τσαρλατάνους-ανατολίτες γκουρού και τις μαγγανείες τους, απομακρυνόμενος από την επιστημονική ιατρική.

Οι παρασκευαστές και υποστηρικτές των τοξικών φαρμάκων χρησιμοποιούν το πρόσχημα ότι «η χημειοθεραπεία ναι μεν σκοτώνει υγιή κύτταρα αλλά σκοτώνει και τα καρκινικά». Αλλά τόσες δεκαετίες έχει αποδειχτεί ότι σκοτώνει τον άρρωστο. Για κάθε ένα καρκινικό κύτταρο σκοτώνει δέκα τουλάχιστον υγιή. Οι παρασκευαστές ισχυρίζονται ότι αυτό είναι παρενέργεια. Και όμως, μετά τόσες παρενέργειες, κάθε νέο τοξικό φάρμακο ξανακάνει το ίδιο. Δεν αλλάζει ο σχεδιασμός των φαρμάκων. Αυτό αποτελεί μυστήριο. Γιατί δεν αλλάζει αυτή η λογική που αποτελεί κυριολεκτικώς γενοκτονία κατ’ εξακολούθηση;

Ο διάσημος συγγραφεύς Άρθουρ Κόναν Ντόϊλ μέσα από τα χείλη του Σέρλοκ Χόλμς έδωσε την απάντηση σε αυτό το μυστήριο: «Αν σε μία υπόθεση μυστηρίου αποκλείσουμε το αδύνατο, οτιδήποτε μένει, όσο απίθανο και αν δείχνει, είναι η αλήθεια». Αποκλείουμε το αδύνατο: Το να θέλουν οι φαρμακοβιομηχανίες και το χριστιανικό ιατρικό κατεστημένο να θεραπευθούν οι άρρωστοι. Ό,τι μένει είναι η αλήθεια: Θέλουν να σκοτώσουν τους υγιείς ανθρώπους. Αν σκοτώνουν και μερικά καρκινικά κύτταρα, αυτό είναι παρενέργεια.

 

Περσεφόνη Νικολαΐδου-Ιατρός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σκάνδαλο HIV-AIDS: http://www.virusmyth.net/aids/

Το διεθνές Group for the Scientific Reappraisal of the HIV-AIDS Hypothesis θέτει το εξής ερώτημα:

Πόσο συχνά εμφανίζεται το σύνδρομο AIDS, χωρίς την παρουσία του HIV; Μέχρι να έχουμε τον ορισμό του AIDS ανεξαρτήτως του HIV, η υποτιθεμένη σχέση μεταξύ HIV και AIDS είναι απλή ταυτολογία. Το να χρησιμοποιεί ένας ορισμός ως δεδομένο αυτό που πρέπει να αποδειχθεί, είναι επαγγελματικώς απαράδεκτο.

4η Λήγοντος μηνός Μαιμακτηριώνος, έτους 2782 μετά πρώτην Ολυμπιάδα 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα