:: ::

 
 
 

 

Διαδώστε αυτό το μήνυμα. Πρέπει πάση θυσία να σώσουμε από βέβαιη καταστροφή τον αρχαιολογικό χώρο του Ναού της Αγροτέρας Αρτέμιδος στο Μετς

 

Οι ναζωραίοι κατακτητές για πολλοστή φορά προκαλούν, με τα αποτρόπαια εγκλήματά τους, τον Ελληνισμό και τους Έλληνες σε σύγκρουση. Ο ρατσισμός και ο μισελληνισμός των ναζωραίων κατακτητών δεν έχει όρια.  

Στο κέντρο της Αθήνας, στο Μετς, υπάρχει ο αρχαιολογικός χώρος που ανεκαλύφθη το «1897» η θέση του Ιερού της Αγροτέρας Αρτέμιδος. Έκτοτε δεν έγινε απολύτως τίποτε για να αναδειχθεί ο Ιερός Τόπος. Αλλά τους τελευταίους μήνες οι ναζωραίοι κατακτητές απεφάσισαν να καταστρέψουν ολοσχερώς το Ιερό Τοπίο και να ανοικοδομήσουν κτήρια, μη σεβόμενοι την Θεά Αρτέμι και το Ιερό Της.

Το Ιερό βρίσκεται λίγα μέτρα από το Παναθηναϊκό Στάδιο, την Βασιλική του Ιλισού, τον λόφο του Αρδηττού και της Άγρας και σε άμεση γειτνίαση με το Ολυμπιείο και την Ακρόπολη, στην αρχαιολογική καρδιά της Αθήνας. Το Ιερό είναι Ιωνικός Ναός του -5ου αιώνος, κτίσθηκε πιθανότατα από τον Καλλικράτη αρχιτέκτονα του Ναού της Απτέρου Νίκης στην Ακρόπολη, με τον οποίο παρουσιάζει πολλές ομοιότητες.

Το μόνο που κάνουν οι ναζωραίοι κατακτητές είναι να διαμαρτύρωνται όταν ακούν από τον ωργισμένο Ελληνικό Λαό ότι μία ημέρα τα χριστιανικά εκμαυλιστήρια θα κατεδαφιστούν και στην θέση τους θα αναστυλωθούν οι Ιεροί Ελληνικοί Ναοί. Αλλά δεν κάνουν τίποτε για να κατευνάσουν την οργή του Λαού και την Μήνιν των Αθανάτων Θεών. Αντιθέτως κάνουν ότι μπορούν για να εξερεθίσουν Θεούς και Έλληνες.

Οι ναζωραίοι κατακτητές ηδονίζονται με τον πόνο που μας προκαλούν. Αλλά μία ημέρα θα νοιώσουν τον ίδιο πόνο. Η Οργή της Θεάς Αρτέμιδος θα πέσει αμείλικτη επάνω τους.

Υπάρχουν πολλές οργανώσεις που αγωνίζονται για να σωθεί ο αρχαιολογικός χώρος με επικεφαλής τους κατοίκους του Μετς. Οι κάτοικοι του Μετς διαμαρτύρονται διότι «ο αρχαιολογικός χώρος όπου βρίσκονται τα θεμέλια του Ιωνικού Ναού της Αγροτέρας Αρτέμιδος, από τις σημαντικότερες ιστορικά αρχαιολογικές τοποθεσίες στο κέντρο των Αθηνών, κινδυνεύει λόγω της έλλειψης πολιτικής βούλησης από τους εκάστοτε υπουργούς πολιτισμού, να προσκομίσουν το τίμημα για την απαλλοτρίωση του χώρου, την περαιτέρω ανασκαφή, ανάδειξη και απόδοσή του στους πολίτες των Αθηνών.

Ενώ το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο έχει γνωμοδοτήσει 7 φορές σε διάρκεια 40 χρόνων για την άμεση απαλλοτρίωση, προστασία και ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου, ο υπουργός πολιτισμού αναπέμπει το θέμα στο συμβούλιο προτείνοντας έμμεσα την οικοδόμηση του χώρου».

Οι κάτοικοι του Μετς ζητούν «να απαλλοτριωθεί επί τέλους η θέση του Ιερού της Αγροτέρας Αρτέμιδος, που ανακαλύφθηκε και ανασκάφθηκε το 1897 και τελεί υπό απαλλοτρίωση από το 1964, να γίνει συνολική ανασκαφή, να αποδοθεί στους πολίτες και επισκέπτες των Αθηνών και να επανενταχθεί στο σχέδιο ενοποίησης των αρχαιολογικών χώρων».

Αλλά στις 10-7-«2005» αιφνιδίως το θέμα αναπέμπεται στο ΚΑΣ με τον νέο τίτλο:

«Έγκριση ή μη καθαίρεσης υφισταμένων κτισμάτων για την διενέργεια ανασκαφικής έρευνας στο οικοδομικό τετράγωνο που περικλείεται από τις οδούς Αρδηττού-Κούτουλα-Θωμοπούλου-Κεφάλου».

Έτσι για πρώτη φορά προτείνεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να καταθέσουν αίτηση για άδεια κατεδαφίσεως, που προηγείται της αδείας οικοδομήσεως, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την καταστροφή και οικοδόμηση του αρχαιολογικού χώρου.

Η Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα καταδικάζει αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα των ναζωραίων κατακτητών και δηλώνει ότι οι υπεύθυνοι(αξιωματούχοι και ιδιοκτήτες ακινήτων) θα προσαχθούν στην Δικαιοσύνη των Θεών και θα πληρώσουν το τίμημα των ειδεχθών εγκλημάτων τους.

Μπορεί προσωρινώς οι ιερόσυλοι να χαίρωνται διότι η μισελληνική, κατοχική, χριστιανική «δικαιοσύνη», τους υποθάλπει και συγκαλύπτει τα εγκλήματά τους. Αλλά όχι για πολύ ακόμη.

Η Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα καλεί όλους τους Έλληνες να διαδώσουν αυτό το μήνυμα στα ΜΜΕ όλου του κόσμου για να εξευτελίσουμε τους ελληνόφωνους ναζωραίους που έχουν το θράσος να δηλώνουν ότι «είμαστε αδέλφια και πρέπει να συνυπάρξουμε». Οι κατακτητές δεν συνυπάρχουν με τους κατακτημένους.

Στο Ιερό της Αγροτέρας Αρτέμιδος οι Αρχαίοι Πρόγονοι θυσίαζαν ζώα για να εορτάσουν την νίκη στην μάχη του Μαραθώνος. Τώρα η Θεά Άρτεμις, μέσα στην τρομακτική Οργή Της, θα ζητήσει να θυσιαστούν ανθρωπόμορφα κτήνη ως φαρμακοί, για να εξαγνιστεί η Αθήνα και το Ιερό Της.

 

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

11η Λήγοντος μηνός Βοηδρομιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα