:: ::

 
 
 

 

Ελαφηβολιών 2597 μ.π.Ο. Επέτειος της μεγάλης εθνεγερσίας των Ελλήνων κατά των ναζωραίων κατακτητών

 

Σαν σήμερα, τον Ελαφηβολιώνα του 2597, οι Έλληνες εξεγέρθηκαν κατά των ναζωραίων κατακτητών. Η μεγάλη εθνεγερσία κατά των ναζωραίων κατακτητών κατέληξε σε φοβερές απώλειες. Στα δέκα έτη που διήρκεσε αυτή η φάση του Αγώνος πάνω από 800.000 Ελλήνων θυσιάστηκαν στον Ιερό Πόλεμο κατά του χριστιανισμού.

Οι ναζωραίοι στο ρατσιστικό τους ημερολόγιο, στις «25 Μαρτίου 1821», εορτάζουν την υποδούλωση των Ελλήνων στην αίρεσή τους και την συνεργασία τους με τους Τούρκους.

Ο Ιερός Αγών της Εθνεγερσίας του 2597 αποτελεί την απαρχή του συγχρόνου Ελληνισμού και τον αργό θάνατο του χριστιανισμού. Εξ αιτίας των θανατηφόρων κτυπημάτων που υπέστησαν οι ναζωραίοι κατακτητές υπάρχει σήμερα Ελληνισμός.

Οι Έλληνες Πρόγονοι με ηρωικούς αρχηγούς, όπως ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης, ο Ανδρούτσος και πολλοί άλλοι, πολέμησαν με αυτοθυσία κατά των χριστιανών και της νεοβυζαντινής λαίλαπος.

Στα απομνημονεύματά τους οι Έλληνες πολέμαρχοι δεν λησμονούν να χαρακτηρίζουν τον τουρκικό στόλο ως βυζαντινό στόλο και συνεχώς κάνουν εκκλήσεις στους Αθανάτους Θεούς να δώσουν δύναμη στους Έλληνες για να συντρίψουν τους χριστιανούς κατακτητές.

Καθ’ όλη την διάρκεια του 2597 οι ναζωραίοι κατακτητές έκαναν εκκλήσεις στους Τούρκους να τους σώσουν από τους Έλληνες. Πολλές φορές ο σουλτάνος ανταποκρίθηκε στο αίτημά τους. Οι Έλληνες από την πλευρά τους ζήτησαν από τους Ευρωπαίους οικονομική και στρατιωτική βοήθεια, αλλά δεν δίστασαν να συμμαχήσουν με τους Τούρκους κατά των χριστιανών, όπως έγινε στις μάχες της Κρήτης, της Μακεδονίας και της Ηπείρου.

Ο Ιερός ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγών των Ελλήνων, που παρά τις αντιξοότητες συνέτριψαν την αυτοκρατορία των ναζωραίων κατακτητών, είχε ως βασικό σκοπό την απελευθέρωση όλων των Ελλήνων από την χριστιανική πανούκλα.

Σε πάρα πολλές περιπτώσεις οι Έλληνες επαναστάτες πολεμώντας γενναία μαζί με τους Τούρκους γκρέμισαν χριστιανικά πορνεία και κρέμασαν μισέλληνες ναζωραίους ρασοφόρους.  

Ο Ιερός Πόλεμος διεκδικούσε για όλους τους Έλληνες το δικαίωμα της αυτοδιαθέσεως, της υπακοής στους Ιερούς Νόμους των Αθανάτων Θεών, και την δημιουργία ανεξαρτήτου Ελληνικού Κράτους.

Πολύ σύντομα, όταν οι ναζωραίοι κατακτητές διαισθάνθηκαν ότι θα ηττηθούν, και παρά την σημαντική υλική βοήθεια που έλαβαν από τους Τούρκους, άρχισαν την προπαγάνδα του διχασμού.

Οι ναζωραίοι κτηνάνθρωποι με επικεφαλής τους αδελφούς Κουντουριώτη, τον Αλέξανδρο Μαυροκορδάτο και τον Ιωάννη Κωλέττη, εξαπέλυσαν πόλεμο κατά του Κολοκοτρώνη, του Νικηταρά, του Ανδρούτσου και του Ελληνικού Λαού. Οι ναζωραίοι προσπάθησαν να διχάσουν τον Ελληνικό Λαό και να τον υποδουλώσουν στην αιμοσταγή και μισελληνική αίρεσή τους.

Οι ναζωραίοι κατακτητές δολοφόνησαν με φρικτά βασανιστήρια πολλούς Έλληνες Ήρωες, και μετά προσπάθησαν να συγκαλύψουν τα βρωμερά ίχνη των ειδεχθών εγκλημάτων τους.

Οι ναζωραίοι βασάνισαν μέχρι θανάτου τον Οδυσσέα Ανδρούτσο μέσα στην Ακρόπολη των Αθηνών, όπου τον κρατούσαν φυλακισμένο, έρριψαν το πτώμα του στον γκρεμό, και μετά έσπευσαν να διαδώσουν ότι τάχα αυτοκτόνησε.

Οι ναζωραίοι σούβλισαν τον Αθανάσιο Διάκο επειδή δεν ήθελε να προδώσει την Πίστη του στους Αθάνατους Θεούς, και μετά ως γνήσιοι κτηνάνθρωποι έσπευσαν να διαδώσουν ότι τάχα τον σούβλισαν οι Τούρκοι επειδή ήταν ναζωραίος.

Οι ναζωραίοι κοτζαμπάσηδες δολοφόνησαν τον Έλληνα Ήρωα Αντώνιο Οικονόμου, ο οποίος κήρυξε επανάσταση και κατέλαβε την εξουσία στην Ύδρα με έμβλημα την Θεά Αθηνά. Οι ναζωραίοι έπεισαν τον Δημήτριο Υψηλάντη να υπογράψει την απόφαση για την δολοφονία του με το πρόσχημα ότι ο Οικονόμου ήτο δικτάτωρ.

Οι ναζωραίοι πλαστογράφησαν όλα τα απομνημονεύματα των Ελλήνων Αγωνιστών για να αποσιωπήσουν ότι οι Έλληνες Αγωνιστές πολέμησαν για την Δόξα των Πατρώων Θεών και την Ελευθερία της Ελλάδος. Ύστερα προσβάλλοντες την ιερά μνήμη των, προσπάθησαν να τους παρουσιάσουν ως χριστιανούς.

Μερικώς οι ναζωραίοι κατάφεραν να υποδουλώσουν τον Ελληνισμό, αλλά ο Ιερός Πόλεμος συνεχίζεται. Η εθνεγερσία του 2597 δεν έγινε για την απελευθέρωση μόνον ενός τμήματος του Ελληνικού Έθνους, ούτε για να απελευθερωθεί το Έθνος από τους Τούρκους, όπως ψευδώς ισχυρίζονται οι ναζωραίοι κατακτητές.

Οι Τούρκοι πάντοτε επέτρεπαν την Ελληνική Παιδεία στους Έλληνες, και μάλιστα τους επέτρεπαν να κατέχουν υψηλότατα αξιώματα μέσα στην τουρκική ιεραρχία. Αντιθέτως οι ναζωραίοι είχαν απαγορεύσει την Ελληνική Παιδεία στους Έλληνες και τους κατεδίωκαν όταν έστελναν τα παιδιά τους σε κρυφά ελληνικά σχολεία.

Ο στόχος της Εθνεγερσίας δεν εκπληρώθηκε ποτέ. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Η Ελλάς δεν απελευθερώθηκε ακόμη από την χριστιανική τυραννία.

Πολλοί Έλληνες βρίσκονται κάτω από χριστιανική δουλεία. Αντιμετωπίζουν διώξεις χωρίς να μπορούν να τελέσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, να κάνουν οικογένεια, να εκλέξουν Έλληνες ηγέτες, να φοιτήσουν σε ελληνικά σχολεία.

Οι Ήρωες της Εθνεγερσίας του 2597 θα είναι πολύ δυσαρεστημένοι βλέποντες τους ναζωραίους κατακτητές να λυμαίνωνται την Ελλάδα και συγχρόνως τις νέες γενεές Ελλήνων να μην έχουν κατορθώσει ακόμη αυτό για το οποίοι εκείνοι οι Ήρωες έχυσαν το αίμα τους.

Οι Ήρωες της Ελληνικής Επαναστάσεως θα είναι εξωργισμένοι βλέποντες τον ναζωραίο κατακτητή να παραμένει στα Ελληνικά Εδάφη χωρίς μάχη.

Όμως η αλήθεια είναι ότι ο Ιερός Αγών δεν προδόθηκε. Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση μέχρι σήμερα με εκατομμύρια νεκρών Ελλήνων να χύνουν το αίμα τους καθημερινώς μέχρι να εκδιώξουν από την Ελλάδα τους ναζωραίους κατακτητές.   

Οι νέες γενεές Ελλήνων δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουν το νόημα της Ελληνικής Επαναστάσεως. Όσο και αν οι ναζωραίοι εορτάζουν την υποδούλωση των Ελλήνων στην χριστιανική τυραννία, οι Έλληνες δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουν ότι η Μεγάλη Επανάσταση του 2597 δεν ολοκληρώθηκε.  

Η απελευθέρωση της Πατρίδος από την χριστιανική πανούκλα και τους νεοβυζαντινούς κατακτητές περιμένει υπομονετικά να χύσουμε το αίμα μας, όπως έπραξαν οι Εθνομάρτυρες Ήρωες της Ελληνικής Επαναστάσεως.

Τιμή και Δόξα σε Θεούς και Προγόνους

7η Λήγοντος μηνός Ελαφηβολιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα